تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: نابغه قرآنی و کاری حیرت آور
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3
بسم الله

با سلام خدمت همه دوستان عزیز
در شب بیست و سوم ماه مبارک رمضان در مصلی شهر گرگان، مردم شاهد حضور یک حافظ قرآن بودند.
نوجوان پانزده ساله ای به نام محمدتقی خان از پاکستان که البته در شهر قم زندگی می کند

[تصویر: n00058206-b.jpg]

ایشان حافظ کل قرآن می باشند به گونه ای که می تواند هر آیه و سوره و صفحه ای را به سادگی برای دیگران قرائت کنند
حتی ایشان می توانند صفحات و آیات را از آخر به اول و همچنین صفحات را بصورت نامرتب بخوانند.

مثلا در هنگام اجرای برنامه، مجری از ایشان می خواست صفحه شماره 100 و سپس 20 صفحه بعد آن یعنی صفحه 120 و سپس 70 صفحه قبل آن و سپس 35 صفحه بعد از آن و ... را بخواند.
ایشان اینقدر سریع این کار را انجام می داد که مردم حتی نمی توانستند شماره صفحات را از هم جمع یا تفریق کنند

بماند که ترجمه فارسی و انگلیسی و اردو را هم حفظ بود. یعنی اگر به هر کدام از این ترجمه ها یک آیه را می خوانند، ایشان اصل آیه را قرائت می کردند.

یکی دیگر از کارهای فوق العاده ایشان این بود می توانستند هر آیه ای را با هر شماره ای بخوانند
برای مثال همه ما می دانیم که آیه 8 قرآن می شود آیه 1 سوره بقره.
ولی کسی می داند که مثلا آیه 2641 قرآن کدام آیه است؟

ولی مهمترین چیزی که بنده می خواهم در این تاپیک مطرح کنم این است که، در هنگام اجرای برنامه، مجری از جایگاه پایین آمد و به میان مردم رفت. قرآنی را به یکی از حظار داد و از وی خواست یک آیه انتخاب کند و به آرامی بخواند. سپس مجری برنامه (که البته برادر بزرگتر محمدتقی بود) به سمت محمدتقی نگاه کرد و پس از چند لحظه، محمد تقی شروع کرد به قرائت همان آیه. همه حاظرین در مصلی شگفت زده شده بودند.

مجری برنامه دوباره اینکار را تکرار کرد. این بار به یکی از حظاری که در سمت زیر جایگاه نشسته بود قرآنی داد و از وی خواست بگونه ای بایستد که محمد تقی اصلا نمی توانست او را ببیند. آن فرد قرآن را باز کرد و شروع کرد به خواندن یک آیه. و پس از چند لحظه محمدتقی همان آیه را تلاوت کرد.

نتیجه گیری:
اولین چیزی که به ذهن بنده رسید این است که آیا چیزی که ما دیدم واقعی بود یا خیر؟
یعنی تردستی، شعبده، ارتباطات الکترونیکی و یا حُقه
ولی هیچکدام از این موارد بالا نمی توانست درست باشد

مورد بعدی که به ذهن بنده خطور کرد این بود که ممکن است از عمل و خواندن فکر افراد نوعی سحر باشد
یعنی ممکن بود که یک جن این کار را برای وی انجام می دهد؟
ولی نه!
این چیزی که بنده به چشم خودم دیدم
چیزی جز کرامت خداوند کریم نیست

از بس ما مردم از این مسائل دور بوده ایم که دیدن چنین چیزهایی حیرت ما را برمی انگیزد در صورتی برای خداوند و اولیای خداوند این کرامتات بسیار ساده و ناچیز است.

داشتم به خودم می گفتم که دیگر نمی توانم برای خداوند بهانه ای بیاورم که "تو برای من نشانه ای آشکار نفرستاده ای" چه نشانه ای از این بالاتر؟
مگر معجزات پیامبران چه بوده و برای چه بوده است؟
این هم یک نشانه از نشانه های خداوند برای ما؟
به نظر من، نباید به چرا و چگونگی انجام این کار از طرف محمدتقی نوجوان اندیشید، و بلکه باید به این فکر کرد که الَمْ يَأْنِ لِلَّذِينَ آمَنُوا أَن تَخْشَعَ قُلُوبُهُمْ لِذِكْرِ‌ اللَّـهِ * آیا برای اهل ایمان وقت آن نرسیده که دل هایشان برای یاد خدا و قرآنی که نازل شده نرم و فروتن شود؟

با تشکر
یا علی مدد
باشد که رستگار شویم

برای دریافت اطلاعات بیشتر درباره ایشان می توانید به پیوندهای زیر مراجعه کنید:
http://www.taghribnews.com/vdcaiunm.49naw15kk4.html
http://www.aparat.com/v/08ecfbbc924a1923...d87ac32653
سلام آقا محمد گلم Smile خوبی برادرم؟ Heart

به نظر من این نمی تونه کرامت باشه چون افرادی که صاحب کرامت هستن از اینکارا نمی کنن یعنی کرامت رو وسیله مشغول کردن یا حیرت مردم یا نوعی خودنمایی قرار نمی دن! از نظر من ایشون پرواز هم می کرد جای تحسین و تبریک نداشت چون مهم عمل به قرآن هست و این چیزی هست که خود قرآن از ما خواسته ، باید دید در عمل چند مرده حلاجه

شما بهتر از من می دونید آدم بتونه یک آیه حفظ کنه ولی به اون آیه عمل کنه افضل از اینه که همه قرآن با صفحات رو حفظ کنه و بهش عمل نکنه .

ولی اینکه چطور اینکار رو کرده ، می شه با یک سری ریاضت ها به یک سری توانایی ها رسید مثل مرتاض ها ولی چه فایده...

و الله اعلم.
سلام رامین جان و همه دوستانی که این مطلب را می خوانند
بنده نمی خوام وارد بحثی بشم که از هدف اصلی ایجاد تاپیک دور بشه
ولی چاره ای نیست

این حافظ قرآن وقتی سه ساله بوده پدرش را از دست می ده
جالب اینجاست که پدر ایشون نیز روحانی بودن و روی منبر هم می میرند (این نکته خیلی جالب است)
در ضمن ایشون هنوز نوجوان هستند و البته نخواستند که با این وسیله برای خودشان شهرت و یا دکانی کسب کنند
اگر در زندگی نامه ایشون بیشتر دقیق بشیم خواهیم دید که از پاکستان هجرت کرده و در شهر قم زندگی می کنند
حال شما اسم همه اینها را چه می گذارید؟

ببین دوست من، ما و مردم ما اینقدر از این چیزها ندیدیم که با دیدنش یا حیرت زده می شیم یا سریعا تکذیب می کنیم
و یا مثلا که دارای دید مثبت هستی، سعی می کنیم بحث را به سمت دیگری ببریم

غافل از اینکه موضوع اصلی، ایشون و چرا و چگونگی فعل ایشون نیست، بلکه موضوع ما هستیم
که آیا قرآن را در زندگی خودمون جاری کرده ایم یا خیر، آن هم با این همه نشانه آشکار

با تشکر
یا علی مدد
(۲۳/مرداد/۹۱ ۲۳:۴۵)mohamad نوشته است: [ -> ]این حافظ قرآن وقتی سه ساله بوده پدرش را از دست می ده
جالب اینجاست که پدر ایشون نیز روحانی بودن و روی منبر هم می میرند (این نکته خیلی جالب است)
در ضمن ایشون هنوز نوجوان هستند و البته نخواستند که با این وسیله برای خودشان شهرت و یا دکانی کسب کنند
اگر در زندگی نامه ایشون بیشتر دقیق بشیم خواهیم دید که از پاکستان هجرت کرده و در شهر قم زندگی می کنند
حال شما اسم همه اینها را چه می گذارید؟

ببین دوست من، ما و مردم ما اینقدر از این چیزها ندیدیم که با دیدنش یا حیرت زده می شیم یا سریعا تکذیب می کنیم
و یا مثلا که دارای دید مثبت هستی، سعی می کنیم بحث را به سمت دیگری ببریم

غافل از اینکه موضوع اصلی، ایشون و چرا و چگونگی فعل ایشون نیست، بلکه موضوع ما هستیم
که آیا قرآن را در زندگی خودمون جاری کرده ایم یا خیر، آن هم با این همه نشانه آشکار

هیچ یک از موارد که اشاره کردید دلیل بر این نمیشه که این فرد صاحب کرامت باشه Blush

می دونید حضرت آیت الله بهجت رضوان الله علیه یکی از بزرگترین عرفای معاصر بودند ، صاحب کرامات خیلی زیاد ، ولی وقتی از ایشون در مورد کرامت ها سوال میشد متواضعانه پاسخ می دادند محبت خداوند رو دارم و این مهم است..

عرفایی مثل مرحوم خیاط هم همیشه این کرامت ها رو وسیله امر به معروف و نهی از منکر و کمک به دیگران قرار می دادند آن هم نه در جمع و به هر کسی!!

خداوند بهتر می داند..

سپاس
ارتباط تله پاتی خوش بینانه ترین حالت این موضوع است که با ریاضت و یا تقویت نفس به دست می اید و از اثار نفس است . نه نشانه تقواست و نه چیزی را میرساند .
ممکن است یک نفر متقی بتواند این کار را انجام دهد اما عکسش صادق نیست . هر کس از این کار ها انجام داد متقی نیست .
خداوند این دنیا را به گونه ای خلق کرده که هر عملی اثری دارد .
به قول استاد استاد علی اقا :

‫ از آنجا که سنت‬ خداى متعال بر این است که هر کس عملى انجام دهد مزد او را عطا فرماید، اشیا و موجودات را طورى خلق کرده‬
‫که لازمهى هر عملى اثرى است. همچنان که اگر دستها را به هم بزنید ناگزیر صدایش بلند مىشود و ارتباطى به‬
‫نیت و ایمان و کفر ندارد؛ لذا اگر انسان خلاف نفس کرده، خود را زجر دهد چنانچه براى خدا باشد اثر خدایى دارد و‬
‫به خدا نزدیک مىشود و اگر براى خدا نباشد باز هم آثارى دارد که همان اثر غیر خدایى دستمزد او محسوب‬
‫مىگردد. چنانکه اگر یک کافر هم درختى بکارد سبز مىشود.‬
‫یک دانهى گندم قابلیت آن را دارد که هفت خوشه و هر خوشه صد دانه بدهد، حال اگر همین دانه با شرایط علمى‬
‫در زمین صالحى کاشته شود اگر چه به دست کافرى باشد بىتردید نتیجهاى مطلوب خواهد داشت.‬
‫2‬
‫»مثل الذین ینفقون أموالهم فى سبیل اللّه کمثل حب‪‬ۀ أنبتت سبع سنابل فى کل سنبلۀ مأة حبۀ...«‬

‫نفس انسان نیز اگر با شیاطین سنخیت پیدا کند آنها با او رفیق مىشوند و اگر در اثر تزکیه پاك گردد ملک با او‬
‫قرین خواهد شد. این افراد در اثر ریاضتهاى باطل و کثیف، انسان را از مرتبهى انسانیت تنزل داده، او را قرین و هم‬
‫سنخ شیاطین مىکنند و توسط آنان به کارهاى غیر عادى دست مىزنند؛ لذا انسان براى اینکه بداند در مسیر حق‬
‫قرار گرفته یا نه، باید ببیند به کجا نزدیک مىشود، به خدا یا به شیطان؟ هر کدام داراى آثار و علائمى است.‬
‫اولیاى خدا دلبرند، حیات بخشاند، در اثر معاشرت با آنها یقین انسان به خدا زیاد شده، دنیا در نظرش کوچک‬
‫مىگردد. اضطرابات و نگرانىهایش از بین رفته، آرامش پیدا مىکند. محبت خدا و اولیاى او در دلش زیادتر مىشود.‬
‫اینک ببین آیا آثار قرب به خدا را در خود مىیابى؟‬
‫کسى که در صدد اصلاح نفس و روح خود برآمده، درست مانند کسى است که جسم خود را در وزنهبردارى، پرش،‬
‫یا کارهاى دیگر تربیت مىکند. این افراد شاید قوت چندانى هم ندارند، ولى در اثر تربیت، حرکتهایى مىکنند که‬
‫ممکن است آن را در حد سحر بدانند. نفس و روح نیز همینطور است. اگر این سرمایهى معنوى را از راه خودش و‬
‫براى خدا تربیت کردى سلمان و ابوذر مىشوى و اگر بر خلاف حقیقت سیر نمودى آنقدر تنزل مىکنى که با‬
‫شیاطین محشور خواهى شد و این لازمهى طبیعى سنخیت و مشابهت است.
آخه وقتی یه بچه ده دوازده ساله میآد و حافظ قرآن می شه و اون هم با این کیفیت، باز شما باید با دلایل علمی و فلسفی و مثالهای حکیمانه، می خواهید از اصل ماجرا دور بشوید.
بسم الله الرحمن الرحیم

ایشون را سال پیش برنامه ی ماه عسل آورده بودند، و اگر کسی خواست بیشتر آشنا بشه یه سرچ بکنه محمدتقی خان ماه عسل هستش. و برای خودنمایی و ... ایشون این کارها را نکرده بودند.
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام دوستان عزیز :
حقیر ایشون رو از تیر ماه سال گذشته می شناسم . توی یه همایش از مدیرعامل های کل کشور توی چالوس بود که این بنده ی خدا رو دعوت کرده بودن و همه رو شگفت زده کردن . مدیرعامل کل هم به بقیه شرکت کنندگان گفت هر کسی اگه یه آیه رو این شکلی بخونه ، خودم بهش یه مرسدس بنز میدم !!! که معلوم بود هیچکس نمی تونه . . .
و اما در مورد صحبت های آقا Mohammad عزیز :
ایشون راست میگن . ماها اینقدر غرق در روزمرگی هستیم و اینقدر غرق در مطالعات و تفکرات نیروهای فرا زمینی و . . . هستیم که مسلما قبول این جور چیزا برامون یه کم سخت میشه . الان اگه خود خدا هم بیاد بگه من خودم بهش این لطف رو کردم ، بعضی از دوستان قبول نمی کنن . همیشه نیمه پر لیوان رو نگاه کنیم . شاید یه علامت و یا یه تلنگری باشه برامون توی زندگی . همراه اول یه سرویس داره که هر روز صبح یه آیه قرآن برای مشترک می فرسته . حقیر این سرویس رو فعال کردم . بعضی از روزها ، بعضی از آیه ها واقعا حقیر رو تکون میده . منی که شاید سال به سال ، لای قرآن رو باز نکنم . راستش رو بخوائین ، یکی موقع تحویل سال قرآن میخونم و یکبار هم شبهای قدر !!! اما با این کار دارم روزی یه آیه قرآن میخونم . بعضی از اتفاقات واقعا تاثیرگذارن . یکیش همین نرم افزار شمیم یار که موقع اذان ، اذان پخش میکنه . . .
امیدوارم یه روزی بشه که فقط خوبی ها بمونه و دیگه کسی به هر چیزی شک نکنه . . .
در پناه الله
یا مهدی مدد
(۲۴/مرداد/۹۱ ۹:۱۴)mohamad نوشته است: [ -> ]آخه وقتی یه بچه ده دوازده ساله میآد و حافظ قرآن می شه و اون هم با این کیفیت، باز شما باید با دلایل علمی و فلسفی و مثالهای حکیمانه، می خواهید از اصل ماجرا دور بشوید.
اصل ماجرا چیه محمد جان ؟
معمولا نباید به این سادگی اصل برای خودمون درست کنیم . بت سازی کنیم و یا هر چیزی رو نشانه بدونیم . همین باعث میشه اگر روزی فردی که مقدسش کرده ایم و خلای فاحشی کرد . به ضرر عقیده مردم تمام شود . همین کاری که الان صورت گرفته
شما باید برای امر اینچنینی دلیل محکم اراءه بفرمایید و یا از فرد صاحب دل موثقی در این مورد سوال بفرمایید . کسی که اینکاره باشد و صاحب تشخیص .
التبه ایشان حافظه خوبی دارند و حافظ خوبی هستند . مسلما همه نعمت ها هم از خداست
نقل قول: الان اگه خود خدا هم بیاد بگه من خودم بهش این لطف رو کردم ، بعضی از دوستان قبول نمی کنن
مگه ما موثری هم بجز خدا داریم؟!

این امور واقعیت داره ولی نباید این امور نشانه ایمان یا درستی راه تلقی شود . یا حتی نشانه ایمان . این یک مورد کلیست . تشخیص این که مورد از کجا سرچشمه دارد کار ما نیست و در این امور مداقه لازم است وگر نه دنبال هر کسی که چیزی در استین دارد راه افتادن فقط موجب گمراهی است . به قول فکر کنم اقای بهجت . خدا از ما بندگی خواسته .

نقل قول:هستیم که مسلما قبول این جور چیزا برامون یه کم سخت میشه
قبولش سخت نیست برادر .کشف دلیلش کار ما نیست . بنده هم چیزایی دیدم این طرف و اونطرف اما اینها هیچ ربطی به ایمان نداره و در اسلام هم هیچ ارزشی نداره این کار ها
اصلا کسی مرده هم زنده کرد دلیل ایمان و تقوا نیست . دجال هم اخر الزمان خیلی کار ها میکنه و که عده ای فکر میکنند معجزه و نشانه حق بودنشه
در پناه خدا
وحید عزیز
بنده نیز از همان اول گفتم ما نیاز به کشف راز چرایی این عمل نداریم
ما حتی نباید به خود شخص نگاه کنیم
بنده در همان تاپیک اول هم گفتم این یک اتفاق هست که می تونه برای ما یک چراغ روشن کنه
و یک تلنگری به ما بزنه

خیلی سختت هست که بپذیری این می تونه یک نشانه از طرف خدا باشه برای ما؟
بهتر نیست کمی ساده تر نگاه کنیم؟
صفحه: 1 2 3
آدرس های مرجع