شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
وسوسه های من در تالار
وسوسه های من در زندگی
در .... همه جا
مشکل از وسوسه هاست یا از من یا از تالار یا از زغال خوب؟
به قول بزرگی اینها همه از اثار نفس هست و نبود توحید که چیزی را بجز خدا موثر حساب میکنیم
باید به فکر علاج نفس بود . اون درست بشه ان شا الله همه چی درست میشه
دعا کنید در این ما ه مبارک که این نفس سرکش رام شده و افسارش بیاد دستمون
یا حق
سلام
اقا محمد مشکلات شما چقدر زیاده
خدا کمکتون بکنه
ولی در مورد اعتبار و ستاره ها
زلال باش:فرق نمي كند گودال كوچك ابي باشي يا درياي بيكران
زلال كه باشي اسمان در توست.
مدیرهای پر ستاره و کاربران عضو کم ستاره تو این پیام خیلی چیزا نهفته هست هااااااااااااا!
(۲۴/مرداد/۹۱ ۱۴:۴۵)taleb نوشته است: [ -> ]نقل قول:بحث های سنگینی مهدوی و دینی به من ربطی ندارد، یعنی از حوصله من خارج است.
فقط چند سطر اول مطلب های آقای علی 110 رو میکشم
بقیه رو بخونم آمپرم میسوزه
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام
منم اوایلی که میومدم تو تالار واقعا حوصله خوندن مطلب های طولانی رو نداشتم یه خصوص مهدویت و دینی و از همه مهمتر مطالب علی 110!!!!!

اصلا درکشون نمیکردم فک میکردم خیلی دور!!!!!
ولی الان اگه بیام تالار اکثرن تو همین مطالبم خیلی راحت تر برخورد میکنم !!
نمیدونم چی شد!
(۲۴/مرداد/۹۱ ۱۱:۰۶)mohamad نوشته است: [ -> ]
- اگر یکی از مطالب بنده مورد توجه قرار نگیرد، به همه پیام خصوصی می دهم.
- مدت زمان حضور من تالار خیلی برای مهم است. گاهی اوقات الکی صفحات را refresh می کنم تا مدت زمان حضورم بالا برود.
- بعضی وقت وارد صفحاتی می شوم که مثلا در شأن من نیست! و برای اینکه در صفحه پروفایلم مشخص نشود که بنده در حال مطالعه این صفحات سخیف! هستم، با استفاده از Open Link In New Tab یک صفحه دیگر را نیز باز می کنم.
عجب راه حل هایی . باید به کار ببرم !
نقل قول:
- هنگام ورود به تالار، اولین چیزی که توجه بنده را جلب می کند، تعداد اعتبارهای خودم است.
نمیشه گفت که مهم نیست اتفاقا مهم چون اینطوری میفهمیم که چقدر مطالبمون ارزش داشته . البته نصف بیشتر اعتباری که توی این تالار داده میشه بر اساس سلیقه ی شخصی نه صرفا با ارزش بودن آن !
نقل قول:اگر یکی از مطالب بنده حذف بشود به شدت عصابی می شوم.
بیشتر وقتی ادغام میشه عصبی می شم
نقل قول:وقتی وارد تالار می شوم، در بالای تالار کنار اسمم نوشته می شود " ... گرامی خوش آمدید". چقدر خوب که من "گرامی" هستم.
حتی وقتی در لیست کاربران آنلاین هستم به مذاقم خوش می آید.
این دیگه خیلی خود پسندیه
نقل قول:بعضی وقت ها چیزهایی می گوییم که فقط گفته باشد.
بعضی وقت ها الکلی تاپیک می زنم که بگویم من هم هستم.
جالبه به خاطر همین حرف های بی ارزش کلی تشکر می کنند !
نقل قول:در حرف هایم خیلی از دین و انتظار صحبت می کنم، چون در این تالار خیلی خریدار دارد.
این حرف اصلا درست نیست صحبت در این مورد نتنها وظیفه بلکه حق ماست هیچ ربطی هم به خودنماییی و... نداره
نقل قول:بحث های سنگینی مهدوی و دینی به من ربطی ندارد، یعنی از حوصله من خارج است.
موخصوصا اگه نویسنده تاپیک علی 110 باشه که دیگه از کلم دود بلند میشه . ولی سعی می کنم که بفهمم !
نقل قول:اگر یکی از دوستانم کسی را تائید کند یا بر علیه کسی حرفی بزند، بنده نیز "چشم و گوش بسته" از وی تبعیت می کنم.
انقدر بدم میاد از اینجور آدمااااااااااااااااااا
البته خیلی از مواردی که در پست اول ذکر شده ، به خودی خود کار بدی نیست (اشتباه گرفته نشود)
ولی چون نیت ما (من) فاسد است در نتیجه عمل (حتی اگر به بزرگی نماز هم باشد) باطل میشود.
مثال میزنم ، اینکه آدم هر دفعه میاد تالار برگرده پستهای قبلیش رو نگاه کنه ببینه به نسبت بقیه چند تا تشکر خورده نشون میده که مطلبش چقدر مفید بوده ، و دفعه ی بعد حواسش رو جمع میکنه که بازم از اون مطالب بذاره یا نه...
یعنی این تشکر ها و اعتبار ها ، نه به صورت مطلق بلکه نسبی معیار و مسیر حدودی صحیح حرکت رو به کاربر نشون میده...
سلام کاش این تالار نه ستاره داشت نه تشکر داشت نه اعتبار که وسوسه نشیم
کارت عالی بود برادر
اینهایی که همش فرمودید ، مجازی هستند! یعنی غیر واقعی !
هیچ کاری و هیچ اعتباری و هیچ پستی و هیچ موضوعی ارزشی ندارد و حساب نمی شود فی الواقع .
مگر ، اصلا و کلا و فقط وقتی ارزش پیدا می کنند که برای خدا باشد .
اینجا مجازی ، کاربر نامعلوم ، اعتبار فقط یک لفظ! تشکر یک اسم ...اینها پیش خداوند ملاک چی هست ؟!
پ.ن
دوستان، کاربران ، عزیزان اشتباه نگیرید ، این برچسب های کاربری برای این هست که حیطه وظایف تعیین شده باشد ، نه اینکه مثلا فاطمه معاون هست یا هر چی ، علامه دهر شده یا اشتباه نمی کند ، یا هرچه بگوید باید درست باشد .
(۲۵/مرداد/۹۱ ۲:۰۷)taban نوشته است: [ -> ]سلام کاش این تالار نه ستاره داشت نه تشکر داشت نه اعتبار که وسوسه نشیم
کارت عالی بود برادر
بهتره که عامل اصلی رو افسار زد وگرنه خود پست زدن حرف زدن حتی نماز خوندن من هم از روی اخلاص نیست و با نفسانیت و خودیت همراه است .
راه هم این نیست که اعتبار رو برداشت
البته همین وجود نفس هم حکیمانه است . و درست استفاده بشه عامل پیشرفته
یا الله
(۲۵/مرداد/۹۱ ۲:۰۷)taban نوشته است: [ -> ]سلام کاش این تالار نه ستاره داشت نه تشکر داشت نه اعتبار که وسوسه نشیم
کارت عالی بود برادر
به نظر من اینطور زهد ورزیدن ها کار درستی نیست... اگر این منطق پذیرفته بود آدم میره توی غار زندگی میکنه که نه چشمش به نامحرم بیوفته نه دروغ بگه و... آخرش هم میره بهشت. ولی هیچکدوم از بزرگان دین ، اینچنین پاک کردن صورت مسئله رو سفارش نکرده اند.
سلام برادر110
تو این تالار ما درددل های خود با امام زمانمون رو زمزمه میکنیم وگاهی در مورد ظهور تلنگر به خودمون میزنیم
والا توزندگی ما این قد از این اتفاقات می افته(به نظر من اینطور زهد ورزیدن ها کار درستی نیست... اگر این منطق پذیرفته بود آدم میره توی غار زندگی میکنه که نه چشمش به نامحرم بیوفته نه دروغ بگه و... آخرش هم میره بهشت.) که این یک ساعت تالار رو باید به امام زمانمون فکر کنیم نه چیزای دیگر هدف تو تالار بودن هم بهترین انگیزه ش همین هس