سلام اقای
poperشما می توانید در این مورد در انجمن نازی سنتر بحث نمایید
اونجا هم با سواد پیدا میشه!!!!!!!!!!!
هم اینکه مثل شما رابطه ای خوبی هم با دین مبین اسلام ندارن
کلا هم دندونید!!!!!
یاعلی
سلام دوستان
در ابتدا به دلایل بچه گانه این بچه مزدور باید خندید که در چنین فضایی با چهار خط نوشتن ..ما رو مشغول خودش کرده ...ایشون به نظر من با ایجاد کردن چنین تاپیکهایی وقت تالار رو به هدر میده ....هولوکاست که نه ، همون هولوماست فعلا بازیچه ای شده مثل دیگر موارد مورد ادعای جلادان غربی و صهیونیستی ....در حال حاضر کسانی مدعی دفاع از این مساله هستند که همانها در جنگ جهانی دوم و اول سر جمع باعث نابودی حدود 100000000 انسان شدند ...بسیاری از کشور های بی طرف رو از جمله ایران وارد این موضوع کردند و همونطوری که میدونید ...حامیان این تفکر در ایران عزیزمان حدود نه تا یازده میلیون از این هموطنان ما رو از بین بردند ....چرا کشتار این مردم دیده نشد و یا اینکه کشتار مردم بی دفاع مسلمان برمه دیده نشد ...داعیه داران این تفکر فقط خودشون رو جزو امار کشته شده های نشان میدهند که حتی یک درصد از اون رو هم تشکیل نمیدن...تازه در موقع از بین رفتن انسانها از هر قوم و نژاد و دین و مذهبی در زمان جنگ جهانی اول و دوم ، یهودیان هم مثل دیگران ممکنه کشته شده باشند ...اما اینکه کوره های ادم سوزی رو بهانه ای بر این مدعا قرار میدهند ...دروغی بیش نیست ...اندیشمندان بزرگی از فرانسه و امریکا و روسیه عدم اثبات چنین مدعایی را تایید کرده اند و با انها به سبک غربی و صهیونیستی برخورد شده است ....
و همانطور که دوستان در بالا عنوان فرموده اند ...چرا باید تاوان چنین ادعایی را مردم فلسطین بدهند ...
در اخر باز هم میگویم که مدیران سایت از بیان چنین پستهای الکی و وقت گیر خود داری کنند تا فضای ملکوتی سایت دچار مهبلات این به اصطلاح روشن فکران خود فروخته نشود ...
و من الله توفق
سلام
اي كاش اين تصاوير رو كل جهان ببينند
و بدتر از اينها رو هم كه وهابيون انجام ميدن رو همه ببينند
ولي حيف هستند افرادي كه طاقت ديدنشو ندارند ( آقاي .... عزيز ) و از طرفي باعث ميشن تا دوستان از ديدنش محروم بشن و از جناياتي كه وهابيون انجام ميدن بي خبر بمونن .
( خدارو شكر ظرفيتها بالا رفته و مردم دوست دارن حقايق را ببينند )
الان بالاي 50 درصد مردم از وهابيت و جناياتشون بي اطلاع هستند و از طرفي سايت هاي ماهواره اي كه وابسطه به وهابيون هست با مظلوم نمايي و روي خوش دارن خودشون مظلوم و محترم جلوه ميدن كه خدا به خير بگذرونه
مثل سايت و شبكه ماهواره اي كلمه
اوه يادم رفت
مرگ بر آمريكا
اللهم العن جبت والطاغوت
اللهم العن آل سعود و خليفه و وهابيت
ابو تراب عاشششششششششششششششششششقتم کاکا[/color][/size]
داداش من عربم خوزستانی واقعا عربیت خوبه ها !!!!!