تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: وداع با ماه خدا
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام علیکم
الهی اَنطِقنی بِالهُدی و وفّقنی بِالتَّوبَة

ماه رمضان سال 1433 هم رو به پایان است .
چه زود گذشت این ایام و این شبها ،
همین چند شب پیش بود که دعای افتتاح را زمزمه کردیم ؛
همین چند روز پیش بود که اولین سحرهای ماه مبارک را با نوای دعای سحر به نماز صبح متصل نمودیم ؛
همین چند شب پیش بود که قرآن به سر گرفته و به خوبان درگاهش قسمش دادیم ،
تا بگذرد و بریزد گناهانمان را .
تا مسیر خدایی شدن را راهنما باشد در این تاریکی و ظلمات بی خدایی .

و چه زیبا سخنی فرمود رسول اکرم (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) :
""رمضان ماهی است که ابتدایش رحمت است و میانه اش مغفرت ، و پایانش رهایی از آتش جهنم .""

رحمت از این بالاتر که بازهم رمضانی دیگر را درک نمودیم و فرصتی برای رسیدن به قربش برایمان مهیا شد .
رحمت از این بالاتر که فرصت خدایی شدن را برایمان ، با بستن روشنترین و بزرگترین دشمن ولایی شدنمان فراهم نمود .
رحمت از این بالاتر که او ما را دوست میدارد و راه دوست داشتنش را در این ماه بهمان نمایاند .
و چه خوب خدایی داریم که او رحیم است و رحمن ، اوست حنان و منان و اوست ارحم الراحمین .

و در میانه اش غفران را برایمان قرار داد تا راه خدایی شدنمان هموار گردد با بحشیده شدن انبوه گناهانمان ؛
و در میانه اش غفران را برایمان قرار داد تا سبک بال پر کشیم سویش و آماده گردیم برای حضور همراه با ظهور حجتش ؛
و در میانه اش غفران را برایمان قرار داد تا بدانیم که خدایی داریم غافر الذنب ، و قابل التوبة .

و در انتها مردان و زنان خدایی را قول نجات از آتش سوزان جهنم داد و این آتش به غیر ولایی شدن چگونه گلستان گردد ،
و بدون پذیرفتن ولایت علی بن ابیطالب (علیه السلام) ، و بدون عشق حسین (علیه السلام) ، و بدون دلدادگی به آخرین وارث نبوی و علوی ، مهدی فاطمه (عجل الله تعالی فرجه الشریف) ، ارواحنا فداهم ، چگونه خدایی گردیم که تنها راه سعادتمان همین است .

وِلایَةُ عَلیٍ بنِ ابیطالِب حِصنِی وَ مَن دَخَلَ حِصنِی اَمِنَ مِن عَذابی .

پس قدر این دوستی را بدانیم و با پایان این ماه پر برکت قدرتمندانه به مصاف بی خدایی ها رویم که هر چه هست در خدایی شدن است و لاغیر .

اللهم عجل لولیک الفرج
موفق باشید و خدایی .
نقل قول: رحمت از این بالاتر که فرصت خدایی شدن را برایمان ، با بستن روشنترین و بزرگترین دشمن ولایی شدنمان فراهم نمود .

خدارو شکر که امسال درک کردم

بزرگترین دشمنم هوای نفسمه
جهاد اکبر = جهاد با نفس

دوست دارم خدا ، دیگه نا امید نمیشمBlush
دعاى وداع ماه مبارك رمضان

[b]شيخ صدوق رحمة الله عليه براى وداع ماه مبارك رمضان دعائى ذكر كرده كه مى‏گويد: ابو بصير از امام صادق (عليه السلام) روايت كرده كه حضرت فرمود: «تقول فى وداع شهر رمضان «اللهم انك قلت فى كتابك المنزل على نبيك المرسل و قولك الحق شهر رمضان الذى انزل فيه القرآن هدى للناس و بينات من الهدى و الفرقان، و هذا شهر رمضان قد انصرم فاسالك بوجهك الكريم، و كلماتك التامات ان كان بقى على ذنب لم تغفره و تريد ان تحاسبنى به او تعذبنى عليه او تقايسنى به ان يطلع فجر هذه الليلة، او ينصرم هذا الشهر الا و قد غفرته لى يا ارحم الراحمين‏» ( من لا يحضره الفقيه، جلد 2، ص 164. )

در وداع ماه مبارك بگوئيد، بار پروردگارا تو خود گفتى در كتاب مقدس كه بر نبى مرسلت نازل فرموده‏اى و قول تو حق است كه ماه رمضان كه در او قرآن نازل شده و مايه هدايت و رستگارى مردم و دلائل آشكار از هدايت و وسيله تشخيص حق از باطل مى‏باشد، اينك ماه رمضان به پايان رسيد «و فيوضاتش تا سال آينده از ما قطع شد» پس تقاضا مى‏نمايم از تو به آبروى گراميت، و كلمات تام و تمامت، اينكه اگر بر من گناهى باقى مانده ( و پاك نشدم) كه هنوز آن گناهم را نيامرزيدى، و اراده حسابرسى او را دارى، يا مى‏خواهى به آن گناه باقيمانده عذابم كنى، و يا به اندازه گناهم عقوبت نمائى، تا اينكه طلوع كند فجر اين شب، يا پايان پذيرد اين ماه مبارك، مگر آنكه آن گناهانم را بيامرزى و از تقصيرم در گذرى، اى مهربانترين مهربانان. ( مفصل اين دعا را در جلد 2 من لا يحضره الفقيه، ص 165، بخوانيد كه بسيار دعاى پر محتوى و ارزشمندى است. )
آدرس های مرجع