سلام
ببینید کار فرهنگی از ساختن یک ساختمان هم سخت تره. هر چه ساختمان عظیم تر باشه، زمان و هزینه و نیروی انسانی و طراحی و معماری بیشتری نیاز داره
اما تخریبش شاید یک هزارم تمام موارد بالا رو نیاز داشته باشه
یعنی مثلا ساخت برج 30 طبقه ممکنه 3 سال طول بکشه ولی در عرض چند روز میشه تخریبش کرد
با موارد استثنا کاری ندارم ولی شما وقتی بخوای 75 میلیون مسلمان داشته باشی که در سطح خوبی از دین داری باشن، نیاز به سالها کار دقیق فرهنگی داری که خوشبختانه به تدریج داره در نظام آموزشی و سینما و تلویزیون ما اصلاحاتی صورت میگیره.....
من در همین بیداری اندیشه می بینم برخی چنان انتقاداتی میکنن که تنها راه رو حرکات ضربتی می بینن. یهو میخوان همه چیز درست بشه
خوب اینطوری که نمیشه. همین گشت ارشاد نشون داد که نمیشه که شما الان یاد کار فرهنگی افتادید
بزارید یک طرحی که 2 سال پیش برای همین گشت ارشاد به مسئولین دادم رو توضیح کوتاهی اینجا بدم
طرح اینطور بود که
گشتهای امر به معروف و نهی از منکر راه اندازی بشه. گشتهای کنونی همان منکرات سابق است که اسمش را عوض کردند به (گشت ارشاد)
در حالیکه هر جایی در قرآن که شما نگاه کنید، امر به معروف مقدم بر نهی از منکر است. اگر حجاب برای کسی معروف نباشد و بی حجابی منکر، چطور می خواهید نهی از منکرش کنید؟؟؟
طرح به اینگونه بود که یک بال این گشتها روحانیون آموزش دیده باشند که به همراه بال دیگر یعنی ماموران ناجا به سطح خیابانها بروند.......
روحانیون با دعوت افراد به معروف و رفع ابهامات آنها و توزیع اقلام فرهنگی مثل کتاب و سیدی و ... آنها را به راه درست هدایت کنند....
بالاخره طرف هم به دلیل برخورد خوب و دعوت حق روحانی، کمی خجالت می کشد و خودش را جمع می کند.... اگر هم کسی پرخاش کرد و تعدی کرد، آنوقت ماموران حاضر در آن گشتها وارد عمل شوند.....
در حالیکه رویه بر عکس است

افراد را وسط خیابان دستگیر میکنند و مدتی در ون بازداشت می کنند و سپس به بازداشتگاه می برند و تازه آنجا یک روحانی می آید برایشان حرف می زند
پس از پیگیری های من می دانید نتیجه چه شد؟
یکی از مسئولان پلیس امنیت اخلاقی تهران به من گفت که طرحت خوبه ولی روحانیش رو هم شما تامین میکنی؟

به شوخی گفتم اینهمه مبلغ داریم که به روستاها می روند و حتی صادرات هم داریم

کمبودی مگر وجود دارد؟
ایشان گفت که ما برخی روزها روحانی برای نماز جماعت نیروها نداریم

چه رسد به بحث ارشاد جوانان در بازداشتگاه
حالا شما میگی بفرستیم در کنار نیروها در خیابان؟
معلوم است که نمی آیند......
همین بازداشتگاه را هم با کلی سلام و صلوات و خواهش میرویم از این مرجع و آن عالم می خواهیم که بفرستند
روحانیان نسبتا معروف هم که اصلا نمی آیند و می گویند بیایید فلان جا سخنرانی ما
خوب واقعا من نمی دونم سالانه ده ها هزار روحانی تربیت می کنیم و اینهمه علما از بدحجابی گله می کنند، اما خودشان حاضر نیستند قدمی بردارند؟
به نظر من اگر ما در هر بحثی بخواهیم یک نهاد معرفی کنیم، در بحث فرهنگی نهاد اول کشور ما حوزه های علمیه است که سالانه میلیاردها تومن بودجه به اشکال مختلف دارند و در واقع بنیان و اصل فرهنگ ما هستند!