تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: اگر شما مسئول بودید . . .
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2
به نظر شما برای وضعیت بدحجابی باید چیکار کرد ؟؟ میدونم که باید کار فرهنگی کرد !! ولی خوب دقیقا باید چیکار کرد . منظورم اینه چه کاری باید انجام داد . چه طرحی چه ایده ای چه چیزی لازمه که وضعیت بدحجابی جامعه را بهتر کنه ؟؟؟
شما اگه مسئول تبلیغات اسلامی بودید چیکار میکردید؟؟ اگه شهردار بودید بنر حجاب میزدید؟ اگه استاندار بودید چه فکری به حال وضعیت حجاب استانتون می کردید ؟؟ اگه مسئول صدا سیما بودید ؟
1- الگو ها رو درست میکردم.

بعضی ها یاد نگرفتن وقتی که الگو هستن باید بیشتر مراقب باشن .

وزارت ارشاد ما اولویتش باید گیر دادن به بعضی ها باشه که زندگی هاشون زیر ذره بین جوون ها هستش .

الگو های جوان ما بازیگر سینما هستش ، خواننده ها هستن ، فوتبالیست ها هستن و قهرمان هایی وزرشی هستن مثل اقای فلانی که زنش رو اونجوری درست میکنه میاد با مجله ها و روزنامه ها عکس میگیره(اسم نمیبرم Angry ولی چند وقت پیش بعد از مدال طلا عکسش رو روی یک مجله دیدم جا خوردمAngry)

2- فعلا نمیگم تا بقیه نظر بدن . من موتورش رو روشن کردمBlush
معضل بدحجابی تو جامعه،چیزی نیست که با نظرات ناقص ما حل شه.باید کار اساسی تری کردBlush
سلام......

اگه من یه کاره ای بودم......این نسل رو بیخیال میشدم....و میرفتم سراغ نسل فردا.....بچه هابیشتر تأثیر میپذیرند.....
سلام
[b]من اگه جای مسول صدا و سیما بودم این برنامه های ضعیف و مسخره تلوزیون رو میذاشتم کنار بهترین برنامه ها و سریال ها رو با قلم قوی تولید میکردم. بعد در خلال برنامه ها مسئله حجاب رو میکشیدم وسط و حسابی بهش بها میدادم (از بازیگرای زن الگوی حجاب میساختم).
کاری که داره ماهواره میکنه یعنی خیلی نرم تو لایه های دوم و سوم فیلماش و بعضا لایه اول زیراب دین رو میزنه و بی بند باری رو ترویج میده..........دقیقا برعکسش رو تو صدا و سیما انجام میدادم
[/b]
نقل قول: معضل بدحجابی تو جامعه،چیزی نیست که با نظرات ناقص ما حل شه.باید کار اساسی تری کرد[تصویر: blush.gif]

یعنی دوست من دست رو دست بذاریم !!! اگه نه پس منظورتون بهتر بیان کنید . ممنون

نقل قول:من اگه جای مسول صدا و سیما بودم این برنامه های ضعیف و مسخره تلوزیون رو میذاشتم کنار بهترین برنامه ها و سریال ها رو با قلم قوی تولید میکردم. بهد در خلال برنامه ها مسئله حجاب رو میکشیدم وسط و حسابی بهش بها میدادم (از بازیگرای زن الگوی حجاب میساختم).

یک مقدار انتظار ها از صدا و سیما بالا هست و بنده منکر کمبود ها نیستم
اما این نکته را در نظر داشته باشید با حجم انبوه شبکه های ماهواره ای , صدا و سیما هم باید به فکر تولید با کمیت باشه . درسته ؟؟؟

من یه پیشنهاد دارم
الان سینما و انیمیشن صف اول جنگ نرم هست . همه ما داریم از کار فرهنگی صحبت می کنیم . خوبه که به حوزه های هنری و و ساختمان ارشاد شهر خودتون یه سری بزنید و انبوه افراد با تفکرات سکولار اونجا میبینید . چرا اکثر قضر هنرمند قشر بازیگر جامعه ما اکثر کارگردان ها و بیشتر انیماتور ها طرز تفکر سکولار دارند و بهتر بگم دغدغه دین ندارند ؟؟؟؟

می دونید چرا ؟؟؟
چون ما دست رو دست گذاشتیم . چرا بچه مذهبی ها و اونایی که مثل ما دغدغه حجاب دارند دغدغه امام زمان دارند وارد عرصه هنر نشیم .غربی ها چجوری فرهنگ سازی می کنند . فیلم و انیمیشن (چیز دیگه ای هست ؟؟؟)
مگه ساخت انیمیشن چقدر سخته ؟؟؟
شده فکر کنید که چجوری میشه یه فیلم یا یه انیمیشن ساخت
سلام
ببینید کار فرهنگی از ساختن یک ساختمان هم سخت تره. هر چه ساختمان عظیم تر باشه، زمان و هزینه و نیروی انسانی و طراحی و معماری بیشتری نیاز داره
اما تخریبش شاید یک هزارم تمام موارد بالا رو نیاز داشته باشه
یعنی مثلا ساخت برج 30 طبقه ممکنه 3 سال طول بکشه ولی در عرض چند روز میشه تخریبش کرد

با موارد استثنا کاری ندارم ولی شما وقتی بخوای 75 میلیون مسلمان داشته باشی که در سطح خوبی از دین داری باشن، نیاز به سالها کار دقیق فرهنگی داری که خوشبختانه به تدریج داره در نظام آموزشی و سینما و تلویزیون ما اصلاحاتی صورت میگیره.....

من در همین بیداری اندیشه می بینم برخی چنان انتقاداتی میکنن که تنها راه رو حرکات ضربتی می بینن. یهو میخوان همه چیز درست بشه
خوب اینطوری که نمیشه. همین گشت ارشاد نشون داد که نمیشه که شما الان یاد کار فرهنگی افتادید Smile

بزارید یک طرحی که 2 سال پیش برای همین گشت ارشاد به مسئولین دادم رو توضیح کوتاهی اینجا بدم
طرح اینطور بود که گشتهای امر به معروف و نهی از منکر راه اندازی بشه. گشتهای کنونی همان منکرات سابق است که اسمش را عوض کردند به (گشت ارشاد)
در حالیکه هر جایی در قرآن که شما نگاه کنید، امر به معروف مقدم بر نهی از منکر است. اگر حجاب برای کسی معروف نباشد و بی حجابی منکر، چطور می خواهید نهی از منکرش کنید؟؟؟

طرح به اینگونه بود که یک بال این گشتها روحانیون آموزش دیده باشند که به همراه بال دیگر یعنی ماموران ناجا به سطح خیابانها بروند.......
روحانیون با دعوت افراد به معروف و رفع ابهامات آنها و توزیع اقلام فرهنگی مثل کتاب و سیدی و ... آنها را به راه درست هدایت کنند....
بالاخره طرف هم به دلیل برخورد خوب و دعوت حق روحانی، کمی خجالت می کشد و خودش را جمع می کند.... اگر هم کسی پرخاش کرد و تعدی کرد، آنوقت ماموران حاضر در آن گشتها وارد عمل شوند.....

در حالیکه رویه بر عکس است Smile
افراد را وسط خیابان دستگیر میکنند و مدتی در ون بازداشت می کنند و سپس به بازداشتگاه می برند و تازه آنجا یک روحانی می آید برایشان حرف می زند Huh

پس از پیگیری های من می دانید نتیجه چه شد؟
یکی از مسئولان پلیس امنیت اخلاقی تهران به من گفت که طرحت خوبه ولی روحانیش رو هم شما تامین میکنی؟ Surprise
به شوخی گفتم اینهمه مبلغ داریم که به روستاها می روند و حتی صادرات هم داریم Smile کمبودی مگر وجود دارد؟

ایشان گفت که ما برخی روزها روحانی برای نماز جماعت نیروها نداریم Sad چه رسد به بحث ارشاد جوانان در بازداشتگاه
حالا شما میگی بفرستیم در کنار نیروها در خیابان؟
معلوم است که نمی آیند......
همین بازداشتگاه را هم با کلی سلام و صلوات و خواهش میرویم از این مرجع و آن عالم می خواهیم که بفرستند

روحانیان نسبتا معروف هم که اصلا نمی آیند و می گویند بیایید فلان جا سخنرانی ما Blush

خوب واقعا من نمی دونم سالانه ده ها هزار روحانی تربیت می کنیم و اینهمه علما از بدحجابی گله می کنند، اما خودشان حاضر نیستند قدمی بردارند؟
به نظر من اگر ما در هر بحثی بخواهیم یک نهاد معرفی کنیم، در بحث فرهنگی نهاد اول کشور ما حوزه های علمیه است که سالانه میلیاردها تومن بودجه به اشکال مختلف دارند و در واقع بنیان و اصل فرهنگ ما هستند!
سلام
حجاب!!!!!
چیزی که در موردش خیلی دردلا هست.
از بین بردن مسائل دینی خیلی عمیقتر از اون چیزی هست که ما داریم میبینیم.
این که چیکار باید انجام داد کاملا مشخص هست.
من فقط یه چیز کلی بگم و اونم اینکه از بین بردن اعتقادات از خیلی از جاها شروع میشه که ما حتی در موردش فکر هم نمیکنیم.
واسه اینکه یه نفر خلافکار بشه همیشه یه اولین قدمی وجود داره.ما نباید بزاریم اون اولین قدمها برداشته بشه.وقتی برداشته شد دیگه مثل یه سیل همه چیز از جمله حجاب رو هم با خودش میبره.
میدونم جاش اینجا نیست اما دلم خیلی پره به خاطره همین میگم.شاید مسبب خیلی از گرفتاریهای امروزه ما ساده انگاری روحانینون تو دادن حکم ها باشه.
حتما داستان ته استکان شراب و عالم شیعی رو شنیدین،ما حکمهامون باید اونطوری باشه.

(۲۸/مرداد/۹۱ ۲۳:۴۴)علائم ظهور نوشته است: [ -> ]سلام
ببینید کار فرهنگی از ساختن یک ساختمان هم سخت تره. هر چه ساختمان عظیم تر باشه، زمان و هزینه و نیروی انسانی و طراحی و معماری بیشتری نیاز داره
اما تخریبش شاید یک هزارم تمام موارد بالا رو نیاز داشته باشه
یعنی مثلا ساخت برج 30 طبقه ممکنه 3 سال طول بکشه ولی در عرض چند روز میشه تخریبش کرد

با موارد استثنا کاری ندارم ولی شما وقتی بخوای 75 میلیون مسلمان داشته باشی که در سطح خوبی از دین داری باشن، نیاز به سالها کار دقیق فرهنگی داری که خوشبختانه به تدریج داره در نظام آموزشی و سینما و تلویزیون ما اصلاحاتی صورت میگیره.....

من در همین بیداری اندیشه می بینم برخی چنان انتقاداتی میکنن که تنها راه رو حرکات ضربتی می بینن. یهو میخوان همه چیز درست بشه
خوب اینطوری که نمیشه. همین گشت ارشاد نشون داد که نمیشه که شما الان یاد کار فرهنگی افتادید Smile

بزارید یک طرحی که 2 سال پیش برای همین گشت ارشاد به مسئولین دادم رو توضیح کوتاهی اینجا بدم
طرح اینطور بود که گشتهای امر به معروف و نهی از منکر راه اندازی بشه. گشتهای کنونی همان منکرات سابق است که اسمش را عوض کردند به (گشت ارشاد)
در حالیکه هر جایی در قرآن که شما نگاه کنید، امر به معروف مقدم بر نهی از منکر است. اگر حجاب برای کسی معروف نباشد و بی حجابی منکر، چطور می خواهید نهی از منکرش کنید؟؟؟

طرح به اینگونه بود که یک بال این گشتها روحانیون آموزش دیده باشند که به همراه بال دیگر یعنی ماموران ناجا به سطح خیابانها بروند.......
روحانیون با دعوت افراد به معروف و رفع ابهامات آنها و توزیع اقلام فرهنگی مثل کتاب و سیدی و ... آنها را به راه درست هدایت کنند....
بالاخره طرف هم به دلیل برخورد خوب و دعوت حق روحانی، کمی خجالت می کشد و خودش را جمع می کند.... اگر هم کسی پرخاش کرد و تعدی کرد، آنوقت ماموران حاضر در آن گشتها وارد عمل شوند.....

در حالیکه رویه بر عکس است Smile
افراد را وسط خیابان دستگیر میکنند و مدتی در ون بازداشت می کنند و سپس به بازداشتگاه می برند و تازه آنجا یک روحانی می آید برایشان حرف می زند Huh

پس از پیگیری های من می دانید نتیجه چه شد؟
یکی از مسئولان پلیس امنیت اخلاقی تهران به من گفت که طرحت خوبه ولی روحانیش رو هم شما تامین میکنی؟ Surprise
به شوخی گفتم اینهمه مبلغ داریم که به روستاها می روند و حتی صادرات هم داریم Smile کمبودی مگر وجود دارد؟

ایشان گفت که ما برخی روزها روحانی برای نماز جماعت نیروها نداریم Sad چه رسد به بحث ارشاد جوانان در بازداشتگاه
حالا شما میگی بفرستیم در کنار نیروها در خیابان؟
معلوم است که نمی آیند......
همین بازداشتگاه را هم با کلی سلام و صلوات و خواهش میرویم از این مرجع و آن عالم می خواهیم که بفرستند

روحانیان نسبتا معروف هم که اصلا نمی آیند و می گویند بیایید فلان جا سخنرانی ما Blush

خوب واقعا من نمی دونم سالانه ده ها هزار روحانی تربیت می کنیم و اینهمه علما از بدحجابی گله می کنند، اما خودشان حاضر نیستند قدمی بردارند؟
به نظر من اگر ما در هر بحثی بخواهیم یک نهاد معرفی کنیم، در بحث فرهنگی نهاد اول کشور ما حوزه های علمیه است که سالانه میلیاردها تومن بودجه به اشکال مختلف دارند و در واقع بنیان و اصل فرهنگ ما هستند!

چند نکته تو صحبتهای شما بود که به نظرم نقد بهش وارده.
اول اینکه میشه اون اصلاحاتی رو که تو سینما ،تلویزیون و نظام آموزشی داره به وجود میاد رو کمی توضیح بدین.

دوم در مورد گشت ارشاد.
گشت ارشاد یک حرکت خوب بود.اما دستگاهای دیگه به وظیفشون عمل نکردن.کسی ادعا نکرد که مثلا با گشت ارشاد تنها میشد همه رو با حجاب کرد.گشت ارشاد برای این بود که یک سری افراد چه اعتقاد داشته باشن و چه نداشته باشن با اون وضع پوشش تو خیابونها پیداشون نشه.اتفاقا از وقتی هم که این گشت جمع شده وضع تو خیابونها خیلی بدتر شده.
باز هم میگم کسی ادعا نمیکنه گشت ارشاد هدفش مذهبی کردن یا محجبه کردن بود.
شما باید سیستم جامعه رو طوری طراحی کنی که یک شخص به اونجا نرسه که با اون وضع بیاد تو سطح جامعه،وقتی اومد دیگه نمیشه گفت چون قبلا کاری انجام ندادیم پس باید بزاریمش به حال خودش.مشکل اینجا بود و هست که یک دست صدا نداره.

اما در مورد حوزه کاملا با شما موافقم.این کم کاری حوزه واقعا جای تاسف داره.
چون که کسی نیست منو بازخواست کنه و ازم تعهد و مدیریت بخواد همان رویه ای را می رفتم که دیگران رفته اند.

نتیجه: مشکل ما مسئولان نیستند نظام ما کمی در قسمت های بالا به سمت کجی پیش رفته است و اگر من دستم به بالای این شجره می رسید قسمت های کج و معوج رو قطع میکردم تا جوانه ی تازه ای بزنه.
نقل قول:یعنی دوست من دست رو دست بذاریم !!! اگه نه پس منظورتون بهتر بیان کنید . ممنون
منظورم این بود که نظرات کارشناسانه تر و بحث تخصصی تری لازمه که افراد آگاه به این قضیه توش شرکت کنند
گاهی اوقات ما نیتمون خیره اما با دانش کمموم،شاید قضیه رو بد تر هم بکنیم!
نقل قول:شده فکر کنید که چجوری میشه یه فیلم یا یه انیمیشن ساخت
فکرش که زیاد بوده اما کو عمل؟! مثلا من اقدام به تشکیل پایگاه ظهور و گروه ظهور کردم که هدف اصلیش همین تاثیر گذاری فرهنگی به زبان انیمیشنه! حالا این که به کنار،به عنوان اولین کارمون قرار بود پایگاه ظهورو بسازیم اما حدود یه ماهه که هنوز برنامه نویسمون داره برنامه قالبو مینویسه.از جذب اعضا هم که چه عرض کنم،پدرم در اومد تا همین ده نفر جمع شیم! حالا حساب کنید اگه بخوایم انیمیشن بسازیم که چه شود...!
به هر حال اگه خودتون دانششو دارید یا کسیو میشناسی که حرفه ایه،حتما به گروه ظهور دعوتشون کنید.به زودی قراره کارای بزرگی ابتدا در سطح داخلی و بعد فرا منطقه ای بکنیم!
راستی،عید سعید فطر بر همه شما مبارک
صفحه: 1 2
آدرس های مرجع