تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: طرز تهیه سوسیس خانگی
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3
(۲۴/مرداد/۹۳ ۱۴:۲۲)taleb نوشته است: [ -> ]سلام یکی از اشناهامون میگفت همیشه یروز قبل اینکه تو سلف دانشگاه قورمه سبزی پخته بشه علاوه براینکه چمن های فضای سبز برداشت میشد شمار گربه های دم درسلفم کم شده بود ....Dodgy
ناپدید شده بودن بدبختا
تصور کنید قورمه چمن با گوشت گربه تازه....Big Grin
باسلا
عزیزان خواهشا خودتونوکنترل کنین.
این تاپپیک اصلاح تغذیه است .
این حرفای شما نتیجه ای جز سوتغذیه وحالت تهوع شدید به همراه نداره.سعی کنیدغذاهای سالم ومقوی را آموزش بدید.

دوستان میخوام یک نوشیدنی بسیارعالی وگواراوسرشارکلسیم که برای اعصاب هم بسیارمفیده بهتون آموزش بدم، بهتریتن زمان خوردنش هم صبح زودهمراه با صبحانه است.
شیر گاوجوشیده شده+کمی گلاب (برای هر لیوان شیر ۱ق س گلاب)+عسل(برای هرلیوان شیر۱ق س عسل)
خب هم بزنید وبعد نوش جان کنید.
گوارای وجودتانHeart
گلاب وعسل موجوددر این شیرمانع نفخ شکم بعد ازخوردن آن میشود زیرا بعضی افراد بعدازخوردن شیر ساده دل درد گرفته ونفخ میکنند.

بسم اللله الرحمن الرحیم
علت اصلی سرطان زایی مواد غذایی بازار این است که اولا مواد نگهدارند ه به آن می زنند دوما در گوشتها غده هایی هست که خصوصا بعضی دامهایی که تغذیه بد دارند بیشتر از این غده ها در می آورند و از نظر اسلام اینها حرام هستند و اسمشان هم در رساله ها دشول می باشد. متاسفانه خیلی ها نمی دانند و همراه گوشت چرخ می کنند.این دشول ها معمولا وسط چربی گوشت می باشد یا کنار گردن و کنار رنای و....

یادم هست که وقتی بچه بودم مادرم چون پدرشان روحانی بودند اجزای حرام کله پاچه را بلد بودند وقتی کله پاچه درست می کردند ما را می نشاندند تمام اجزای حرامش را به ما نشان می دادند.
مثلا وسط مغز غده ای(هیپوفیز) بود که مادرم آن را به هر سختی بود پیدا می کردند می گفتند این مثل نخود است و اگر کسی بخورد دیوانه می شود .
یا وسط پاچه غده ای را نشان ما می دادند می گفتند اسش مو دزد است اگر بخورند مو از سر مثلا برداشته می شود در صورت یا جای دیگر در می آید .
هیچ وقت کلیه گوسفند که به آن قلوه می گویند به ما نمی دادند می گفتند مکروه است .دنبلان را دور می انداختند می گفتند حرام است . و خلاصه خیلی احکام دیگر که کمتر کسی به آن آشناست.

متاسفانه خیلی ها این را نمی دانند و یا اگر هم بدانند دلشان نسوخته دنبال منفعت هستند . به خاطر همین این غده ها به خورد مردم داده می شود و خلاصه آمار سرطان و تومور بالا می رود.
غذای بازار مکروه است
خوردن گوشت بیش از سه روز یکبار مکروه است.

(۲۴/مرداد/۹۳ ۱۵:۰۳)دل خسته نوشته است: [ -> ]سلام
سلام

(۲۴/مرداد/۹۳ ۱۵:۰۳)دل خسته نوشته است: [ -> ]مگر سرطان ناشی از سردی مزاج نیست؟
راستش چی بگم؟!HuhSmile
سؤالات بزرگ تاریخ پزشکی رو می‌پرسین؟!Big Grin
فکر کنم بنده هم شنیده‌ام که بعضی طبّ‌سنتی‌ای‌ها سرطان و ام‌اس و امثال ِ ام‌اس رو بگن بخاطر سردی بدن هست، اما آخه پس تأثیر مشتقات نفتی و امواج چی؟؟!!
تا جایی که بنده میدونم، مشتقات نفتی‌ای که به بدن ما جذب میشه(اسپری و ادکلن و حشره‌کش و پلاستیکی که در غداها حل میشه(از ظروف یکبار‌مصرف یا حتی بهترین برندهای لوازم آشپزخانه) و یا گاز تصعید شده(مثلاً از داشبورد داغ ماشینی که یک جا پارک شده یا داره راه میره و کولرش هم روشنه!) و ...) ساختار شیمایی‌شون باعث میشه بسیار به مواد آلی چسبنده باشن و جذب بدن بشن و در عین حال بیش‌ازحد ناسازگار و هضم‌ناپذیر باشن، بطوری که میشه دقیقاً مثل یک سمّ ارزیابی‌شون کرد.
یا اینکه تأثیر اون‌ها بر بدن رو هم جزء سردی طبقه‌بندی میکنن؟!Huh
تأثیر امواج چی؟! موبایل باعث سردی مغز میشه؟؟!!(میدونستین وای‌فای هم نسبتاً مضر هست و حتی اثر قابل تشخیصی بر پژمردگی گیاهان داره؟!)
تغییر ژنتیکی چندین سلول بخاطر امواج رادیواکتیو چی؟؟!!Smile اون سلول دچار سردی میشه؟!

منظورم اینه که اون جمله نمیتونه یک جمله‌ی کلی باشه.

از اون طرف دکتر بسکی(که روش خام‌خواری‌اش جالب و البته تا حدود زیادی مفیده ولی کامل نیست) ادعا میکنه با سرد کردن مزاج سرطان درمان میشه! تا جایی که بنده از طبّ سنتی میدونم(از یک راهنما خوندم) ایشون بطور همزمان اشتباه میکنه و راست میگه!!Smile اون راهنما می‌گفت سردی باعث میشه علائم مریضی پنهان بشه ولی باعث درمان نمیشه و بعداً احتمالاً از جای دیگری بروز پیدا میکنه.

(۲۴/مرداد/۹۳ ۱۵:۰۳)دل خسته نوشته است: [ -> ]مگر ادویه هایی مثل فلفل خاصیت ضد سرطانی ندارند؟ادویه اصلی کالباس سیر هست ، مگر سیر خودش یک آنتی بیوتیک قوی نیست؟
این «ادویه» که بنده گفتم، بطور دقیقتر منظورم «چیزی که به عنوان ادویه استفاده میشه» هست(افزودنی‌ها).
در مورد اینکه ادویه‌ی سوسیس یا کالباس چی هست اطلاع خاصی ندارم، اما حتی ادویه‌های معمولی هم زیادشون قطعاً مضر هست.
سیر که عشقهRose اما قطعاً بودنش مجوزی برای خوردن مقدار زیادی از ادویه‌ها و افزودنی‌های دیگه نیست.
(۲۵/مرداد/۹۳ ۰:۲۸)درست پسند نوشته است: [ -> ]فکر کنم بنده هم شنیده‌ام که بعضی طبّ‌سنتی‌ای‌ها سرطان و ام‌اس و امثال ِ ام‌اس رو بگن بخاطر سردی بدن هست، اما آخه

سلام

البته من خیلی نمیدونم ولی این مقدارشو از کسی شنیدم که دوره های طب سنتی رو میگذرونن و درمان هم میکنن

سردی دو نوع داریم سرد و خشک که میشه سودا و سرد و تر که میشه بلغم
سرطان از سودای بیش از حد حاصل میشه و ام اس از بلغم بیش از حد
حتی چند روز پیش هم با یکی از بستگان صحبت میکردیم میگفتن آلودگی های صوتی باعث افزایش سودا میشه
و بزرگوار دیگه ای قبلا ازشون شنیده بودم که صوت قرآن با عث کاهش سودا میشه
-------------------

پودر آویشن هم که تو غذا بریزید عطر و بوی فوق العاده ای داره
(۲۵/مرداد/۹۳ ۰:۵۱)شیدا نوشته است: [ -> ]سلام

البته من خیلی نمیدونم ولی این مقدارشو از کسی شنیدم که دوره های طب سنتی رو میگذرونن و درمان هم میکنن

سردی دو نوع داریم سرد و خشک که میشه سودا و سرد و تر که میشه بلغم
سرطان از سودای بیش از حد حاصل میشه و ام اس از بلغم بیش از حد
حتی چند روز پیش هم با یکی از بستگان صحبت میکردیم میگفتن آلودگی های صوتی باعث افزایش سودا میشه
و بزرگوار دیگه ای قبلا ازشون شنیده بودم که صوت قرآن با عث کاهش سودا میشه
سلام

پس با این حساب، اگر تأثیر تمام چیزها رو میشه درون اینها طبقه‌بندی کرد، به نظرم واژه‌های «سردی» و «سودا» و «بلغم» بشدت کلی هستن.Huh
ولی هنوز نمیتونم حتی حدس بزنم چطور ممکنه تأثیر امواج ِ رادیواکتیو رو هم طبقه‌بندی کنن!Huh چون بالأخره اگر جمله‌ی کلی ِ «سرطان در اثر سودا هست» بخواد درست باشه، باید این طبقه‌بندی اتفاق بیفته.Huh
سلام
منظور من سوسیس و کالباس خونگی هست.
ادویه اون ها هم برای یک کیلو گوشت، سه قاشق مربا خوری پودر سیر یا سه حبه سیر ، یک قاشق مرباخوری فلفل ، یک قاشق م خ آویشن ، کمی هل ، دارچین ، زنجبیل ، جوز هندی (بویا) ، یک عدس میخک ، بعد توش میشه پاپریکا (فلفل دلمه) ، مریم گلی (چه اسم جالبی) ، تخم گشنیز ، تخم کرفس ،ریشه جوز هندی ، هل و ... هم ریخت ، البته یک قاشق غ خ نمک هم هست
تخم مرغ ؛ روغن ، آرد هم داره.
(۲۵/مرداد/۹۳ ۸:۴۰)دل خسته نوشته است: [ -> ]سلام
منظور من سوسیس و کالباس خونگی هست.
با سلام مجدد

آه! بله!
البته سخن بنده هم در مورد مصرف زیادش بود.
بعضی افراد ظاهراً با مصرف زیاد ادویه دچار مشکلی نمیشن(مانند جنوبی‌های عزیز). با اینکه تجربیات شخصی هرکس برای خودش کاملاً معتبرند(به قول طبّ سنتی) اما تصور نمی‌کنم از نظر پزشکی خوردن ادویه حدی نداشته باشه. به هر حال خوردن مداوم غذاهای پرادویه یک حدی داره.

در هر حال این ادویه‌ها که در غذاهای معمولی نقش یک چاشنی ملایم رو بازی میکنن، در گوشت فرآوری شده که طمعش رو بسیار عوض میکنن مقدار بسیار بیشتری دارن و اون رو جزء غذاهای بسیار پرادویه میکنن.

یه‌خورده گشتم و اینجا رو خوندم و فهمیدم ادویه‌ها اگر تقلبی نباشن خواص خوبی دارن و بدین صورت نظرم راجع به ادویه‌ها بهتر شد.Smile (از طبّ سنتی هم شنیده‌ام که مثلاً زردچوبه رو خودتون بگیرید و آسیاب کنید تا مطمئن بشید تقلبی نیست).
من عاشق سوسیس و کالباس هستمBig Grin ( مخصوصا کالباس خشک ) ولی خوب به خاطر نگرانی هایی که در موردش دارم سالی یک یا دوبار بیشتر نمی خورم . Sad
اگه میشد نوع گیاهی و گوشتیش رو 100٪ شبیه نمونه های تو بازار ( از نظر شکل و مزه ) به صورت 100٪‌سالم ساخت . خیلی خوب میشد ولی خوب تمام این نمونه های خونگی خیلی مزه و شکلشون شبیه به نمونه های توی بازار نمیشه
(۲۶/مرداد/۹۳ ۱:۳۳)میرزا احمد نوشته است: [ -> ]اگه میشد نوع گیاهی و گوشتیش رو 100٪ شبیه نمونه های تو بازار ( از نظر شکل و مزه ) به صورت 100٪‌سالم ساخت . خیلی خوب میشد ولی خوب تمام این نمونه های خونگی خیلی مزه و شکلشون شبیه به نمونه های توی بازار نمیشه
سلام
برای چی نشه!میشه
با ما همه چیز امکان پذیر است ، تن تاک
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
نه شوخی به کنار ، میشه ، خیلی شبیه می شه ، با کار بیشتر شبیه ترم میشه[تصویر: 13%DA%A9%D8%A7%D9%84%D8%A8%D8%A7%D8%B3.jpg]این رو خودمون توی خونه درست کردیم (عکس مال خودمونه)اینم لینک دستورش :
http://www.ashpazkhune-man.ir/%DA%A9%D8%...AF%DB%8C/#
این قدر شبیه میشه طعمش که اگر به کسی نگی نمی فهمه بازاری نیست.

اینم لینک ساندویچش
فقط شرمنده اگر اشتها برانگیزه ، صرفا جهت نشون دادن شباهت گذاشتم
[تصویر: 12%DA%A9%D8%A7%D9%84%D8%A8%D8%A7%D8%B3.jpg]
نقل قول:[تصویر: 13%DA%A9%D8%A7%D9%84%D8%A8%D8%A7%D8%B3.jpg]
هووووم به به . Big Grin
میشه به جای مرغ گوشت قرمز داخلش گذاشت ؟ یا مثلا سویا به جای گوشت که کالباس گیاهی داشته باشیم ؟
نیازی به تغییر بقیه ی مواد نیست ‌؟
صفحه: 1 2 3
آدرس های مرجع