(۲۴/مرداد/۹۳ ۱۴:۲۲)taleb نوشته است: [ -> ]سلام یکی از اشناهامون میگفت همیشه یروز قبل اینکه تو سلف دانشگاه قورمه سبزی پخته بشه علاوه براینکه چمن های فضای سبز برداشت میشد شمار گربه های دم درسلفم کم شده بود ....
ناپدید شده بودن بدبختا
تصور کنید قورمه چمن با گوشت گربه تازه....
باسلا
عزیزان خواهشا خودتونوکنترل کنین.
این تاپپیک اصلاح تغذیه است .
این حرفای شما نتیجه ای جز سوتغذیه وحالت تهوع شدید به همراه نداره.سعی کنیدغذاهای سالم ومقوی را آموزش بدید.
دوستان میخوام یک نوشیدنی بسیارعالی وگواراوسرشارکلسیم که برای اعصاب هم بسیارمفیده بهتون آموزش بدم، بهتریتن زمان خوردنش هم صبح زودهمراه با صبحانه است.
شیر گاوجوشیده شده+کمی گلاب (برای هر لیوان شیر ۱ق س گلاب)+عسل(برای هرلیوان شیر۱ق س عسل)
خب هم بزنید وبعد نوش جان کنید.
گوارای وجودتان
گلاب وعسل موجوددر این شیرمانع نفخ شکم بعد ازخوردن آن میشود زیرا بعضی افراد بعدازخوردن شیر ساده دل درد گرفته ونفخ میکنند.
(۲۴/مرداد/۹۳ ۱۵:۰۳)دل خسته نوشته است: [ -> ]سلام
سلام
(۲۴/مرداد/۹۳ ۱۵:۰۳)دل خسته نوشته است: [ -> ]مگر سرطان ناشی از سردی مزاج نیست؟
راستش چی بگم؟!

سؤالات بزرگ تاریخ پزشکی رو میپرسین؟!

فکر کنم بنده هم شنیدهام که بعضی طبّسنتیایها سرطان و اماس و امثال ِ اماس رو بگن بخاطر سردی بدن هست، اما آخه پس تأثیر مشتقات نفتی و امواج چی؟؟!!
تا جایی که بنده میدونم، مشتقات نفتیای که به بدن ما جذب میشه(اسپری و ادکلن و حشرهکش و پلاستیکی که در غداها حل میشه(از ظروف یکبارمصرف یا حتی بهترین برندهای لوازم آشپزخانه) و یا گاز تصعید شده(مثلاً از داشبورد داغ ماشینی که یک جا پارک شده یا داره راه میره و کولرش هم روشنه!) و ...) ساختار شیماییشون باعث میشه بسیار به مواد آلی چسبنده باشن و جذب بدن بشن و در عین حال بیشازحد ناسازگار و هضمناپذیر باشن، بطوری که میشه دقیقاً مثل یک سمّ ارزیابیشون کرد.
یا اینکه تأثیر اونها بر بدن رو هم جزء سردی طبقهبندی میکنن؟!

تأثیر امواج چی؟! موبایل باعث سردی مغز میشه؟؟!!(میدونستین وایفای هم نسبتاً مضر هست و حتی اثر قابل تشخیصی بر پژمردگی گیاهان داره؟!)
تغییر ژنتیکی چندین سلول بخاطر امواج رادیواکتیو چی؟؟!!

اون سلول دچار سردی میشه؟!
منظورم اینه که اون جمله نمیتونه یک جملهی کلی باشه.
از اون طرف دکتر بسکی(که روش خامخواریاش جالب و البته تا حدود زیادی مفیده ولی کامل نیست) ادعا میکنه با سرد کردن مزاج سرطان درمان میشه! تا جایی که بنده از طبّ سنتی میدونم(از یک راهنما خوندم) ایشون بطور همزمان اشتباه میکنه و راست میگه!!

اون راهنما میگفت سردی باعث میشه علائم مریضی پنهان بشه ولی باعث درمان نمیشه و بعداً احتمالاً از جای دیگری بروز پیدا میکنه.
(۲۴/مرداد/۹۳ ۱۵:۰۳)دل خسته نوشته است: [ -> ]مگر ادویه هایی مثل فلفل خاصیت ضد سرطانی ندارند؟ادویه اصلی کالباس سیر هست ، مگر سیر خودش یک آنتی بیوتیک قوی نیست؟
این «ادویه» که بنده گفتم، بطور دقیقتر منظورم «چیزی که به عنوان ادویه استفاده میشه» هست(افزودنیها).
در مورد اینکه ادویهی سوسیس یا کالباس چی هست اطلاع خاصی ندارم، اما حتی ادویههای معمولی هم زیادشون قطعاً مضر هست.
سیر که عشقه

اما قطعاً بودنش مجوزی برای خوردن مقدار زیادی از ادویهها و افزودنیهای دیگه نیست.
(۲۵/مرداد/۹۳ ۰:۲۸)درست پسند نوشته است: [ -> ]فکر کنم بنده هم شنیدهام که بعضی طبّسنتیایها سرطان و اماس و امثال ِ اماس رو بگن بخاطر سردی بدن هست، اما آخه
سلام
البته من خیلی نمیدونم ولی این مقدارشو از کسی شنیدم که دوره های طب سنتی رو میگذرونن و درمان هم میکنن
سردی دو نوع داریم سرد و خشک که میشه سودا و سرد و تر که میشه بلغم
سرطان از سودای بیش از حد حاصل میشه و ام اس از بلغم بیش از حد
حتی چند روز پیش هم با یکی از بستگان صحبت میکردیم میگفتن آلودگی های صوتی باعث افزایش سودا میشه
و بزرگوار دیگه ای قبلا ازشون شنیده بودم که صوت قرآن با عث کاهش سودا میشه
-------------------
پودر آویشن هم که تو غذا بریزید عطر و بوی فوق العاده ای داره
(۲۵/مرداد/۹۳ ۰:۵۱)شیدا نوشته است: [ -> ]سلام
البته من خیلی نمیدونم ولی این مقدارشو از کسی شنیدم که دوره های طب سنتی رو میگذرونن و درمان هم میکنن
سردی دو نوع داریم سرد و خشک که میشه سودا و سرد و تر که میشه بلغم
سرطان از سودای بیش از حد حاصل میشه و ام اس از بلغم بیش از حد
حتی چند روز پیش هم با یکی از بستگان صحبت میکردیم میگفتن آلودگی های صوتی باعث افزایش سودا میشه
و بزرگوار دیگه ای قبلا ازشون شنیده بودم که صوت قرآن با عث کاهش سودا میشه
سلام
پس با این حساب، اگر تأثیر تمام چیزها رو میشه درون اینها طبقهبندی کرد، به نظرم واژههای «سردی» و «سودا» و «بلغم» بشدت کلی هستن.

ولی هنوز نمیتونم حتی حدس بزنم چطور ممکنه تأثیر امواج ِ رادیواکتیو رو هم طبقهبندی کنن!

چون بالأخره اگر جملهی کلی ِ «سرطان در اثر سودا هست» بخواد درست باشه، باید این طبقهبندی اتفاق بیفته.

سلام
منظور من سوسیس و کالباس خونگی هست.
ادویه اون ها هم برای یک کیلو گوشت، سه قاشق مربا خوری پودر سیر یا سه حبه سیر ، یک قاشق مرباخوری فلفل ، یک قاشق م خ آویشن ، کمی هل ، دارچین ، زنجبیل ، جوز هندی (بویا) ، یک عدس میخک ، بعد توش میشه پاپریکا (فلفل دلمه) ، مریم گلی (چه اسم جالبی) ، تخم گشنیز ، تخم کرفس ،ریشه جوز هندی ، هل و ... هم ریخت ، البته یک قاشق غ خ نمک هم هست
تخم مرغ ؛ روغن ، آرد هم داره.
(۲۵/مرداد/۹۳ ۸:۴۰)دل خسته نوشته است: [ -> ]سلام
منظور من سوسیس و کالباس خونگی هست.
با سلام مجدد
آه! بله!
البته سخن بنده هم در مورد مصرف زیادش بود.
بعضی افراد ظاهراً با مصرف زیاد ادویه دچار مشکلی نمیشن(مانند جنوبیهای عزیز). با اینکه تجربیات شخصی هرکس برای خودش کاملاً معتبرند(به قول طبّ سنتی) اما تصور نمیکنم از نظر پزشکی خوردن ادویه حدی نداشته باشه. به هر حال خوردن مداوم غذاهای پرادویه یک حدی داره.
در هر حال این ادویهها که در غذاهای معمولی نقش یک چاشنی ملایم رو بازی میکنن، در گوشت فرآوری شده که طمعش رو بسیار عوض میکنن مقدار بسیار بیشتری دارن و اون رو جزء غذاهای بسیار پرادویه میکنن.
یهخورده گشتم و
اینجا رو خوندم و فهمیدم ادویهها اگر تقلبی نباشن خواص خوبی دارن و بدین صورت نظرم راجع به ادویهها بهتر شد.

(از طبّ سنتی هم شنیدهام که مثلاً زردچوبه رو خودتون بگیرید و آسیاب کنید تا مطمئن بشید تقلبی نیست).
من عاشق سوسیس و کالباس هستم

( مخصوصا کالباس خشک ) ولی خوب به خاطر نگرانی هایی که در موردش دارم سالی یک یا دوبار بیشتر نمی خورم .

اگه میشد نوع گیاهی و گوشتیش رو 100٪ شبیه نمونه های تو بازار ( از نظر شکل و مزه ) به صورت 100٪سالم ساخت . خیلی خوب میشد ولی خوب تمام این نمونه های خونگی خیلی مزه و شکلشون شبیه به نمونه های توی بازار نمیشه
(۲۶/مرداد/۹۳ ۱:۳۳)میرزا احمد نوشته است: [ -> ]اگه میشد نوع گیاهی و گوشتیش رو 100٪ شبیه نمونه های تو بازار ( از نظر شکل و مزه ) به صورت 100٪سالم ساخت . خیلی خوب میشد ولی خوب تمام این نمونه های خونگی خیلی مزه و شکلشون شبیه به نمونه های توی بازار نمیشه
سلام
برای چی نشه!میشه
با ما همه چیز امکان پذیر است ، تن تاک
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
نه شوخی به کنار ، میشه ، خیلی شبیه می شه ، با کار بیشتر شبیه ترم میشه
![[تصویر: 13%DA%A9%D8%A7%D9%84%D8%A8%D8%A7%D8%B3.jpg]](http://www.ashpazkhune-man.ir/wp-content/uploads/13%DA%A9%D8%A7%D9%84%D8%A8%D8%A7%D8%B3.jpg)
این رو خودمون توی خونه درست کردیم (عکس مال خودمونه)اینم لینک دستورش :
http://www.ashpazkhune-man.ir/%DA%A9%D8%...AF%DB%8C/#
این قدر شبیه میشه طعمش که اگر به کسی نگی نمی فهمه بازاری نیست.
اینم لینک ساندویچش
فقط شرمنده اگر اشتها برانگیزه ، صرفا جهت نشون دادن شباهت گذاشتم
![[تصویر: 12%DA%A9%D8%A7%D9%84%D8%A8%D8%A7%D8%B3.jpg]](http://www.ashpazkhune-man.ir/wp-content/uploads/12%DA%A9%D8%A7%D9%84%D8%A8%D8%A7%D8%B3.jpg)