۳/شهریور/۹۱, ۱۳:۰۶
به نام خدا
مدتهاست در دنیای مجازی و حقیقی با افرادی مواجه میشویم که با بزرگ کردن ملیت و ملی گرایی میخواهند دین داری را نفی کنند و بر عکس افرادی که با عدم درک درست از دین وطن دوستی را زیر سوال میبرند .
حکایت همان طرفداری استقلال و پرسپولیس که اگر طرفدار هر تیمی باشی باد تیم مقابلت روتخریب کنی !
اما سوال اینجاست که دین چیست؟
ایا دین با میهن دوستی متناقض است ؟
ایا فردی دین دار وطنش را دوست ندارد؟
یا اگر فردی به ملیت خود علاقه دارد باید دینش کنار بگذارد ؟
ایا من باید به دین اجدادم باشم و اگر دینی غیر از ان را بهتر و عمل به ان را مفید دیدم به ملیتم خیانت کرده ام ؟
و مهمتر از همه چرا این ۲ مطلب که قابل جمع و همزیستی زیبا و مسالمت امیز است باید مقابل هم قرار گیرد و چه نتیجه ای دارد ؟
هر فرد ممکن است عضو چند مجموعه باشد . من عضو جامعه پدران . کارمندان اداره فلان عضو تیم ورزش شنا جمعیت هلال احمر و ... هستم
در عین حال یک ایرانی٫ مسیحی٫ ترک٫ کارمند٫ یک پدر و ... هم باشم
چطور میتوانم بگویم چون من مسیحیم ایران را دوست ندارم ؟!!!
چون من کارمندم نباید پسرم را دوست بدارم ؟!!
بحث ملیت و دین . بحثی است که باید ریشه یابی شود .
چرا تفاوت های دینی . قومی فرهنگی اینقدر بزرگ نمایی میشود و همه را بی دلیل مقابل هم قرار میدهند؟!!
این ها سوالاتی است که ذهن هر انسان صاحب اندیشه ای را به خود مشغول میکند
ما به عنوان عضوی از جامعه ایرانی این مطالب را بررسی کردیم . فراتر از تعصب . فراتر از تبلیغات .
به امید ایرانی متحد و یک پارچه به یک یک سوالات بالا با دیدی تحقیقی جواب خواهیم داد انگاه قضاوت میکنیم و باز میگوییم چرا ...
گروه پژوهشی بیداری اندیشه
با تشکر از همه عزیزانی که ما را د راین تحقیق یاری کردند
ان شا الله ادامه دارد
مدتهاست در دنیای مجازی و حقیقی با افرادی مواجه میشویم که با بزرگ کردن ملیت و ملی گرایی میخواهند دین داری را نفی کنند و بر عکس افرادی که با عدم درک درست از دین وطن دوستی را زیر سوال میبرند .
حکایت همان طرفداری استقلال و پرسپولیس که اگر طرفدار هر تیمی باشی باد تیم مقابلت روتخریب کنی !
اما سوال اینجاست که دین چیست؟
ایا دین با میهن دوستی متناقض است ؟
ایا فردی دین دار وطنش را دوست ندارد؟
یا اگر فردی به ملیت خود علاقه دارد باید دینش کنار بگذارد ؟
ایا من باید به دین اجدادم باشم و اگر دینی غیر از ان را بهتر و عمل به ان را مفید دیدم به ملیتم خیانت کرده ام ؟
و مهمتر از همه چرا این ۲ مطلب که قابل جمع و همزیستی زیبا و مسالمت امیز است باید مقابل هم قرار گیرد و چه نتیجه ای دارد ؟
هر فرد ممکن است عضو چند مجموعه باشد . من عضو جامعه پدران . کارمندان اداره فلان عضو تیم ورزش شنا جمعیت هلال احمر و ... هستم
در عین حال یک ایرانی٫ مسیحی٫ ترک٫ کارمند٫ یک پدر و ... هم باشم
چطور میتوانم بگویم چون من مسیحیم ایران را دوست ندارم ؟!!!
چون من کارمندم نباید پسرم را دوست بدارم ؟!!
بحث ملیت و دین . بحثی است که باید ریشه یابی شود .
چرا تفاوت های دینی . قومی فرهنگی اینقدر بزرگ نمایی میشود و همه را بی دلیل مقابل هم قرار میدهند؟!!
این ها سوالاتی است که ذهن هر انسان صاحب اندیشه ای را به خود مشغول میکند
ما به عنوان عضوی از جامعه ایرانی این مطالب را بررسی کردیم . فراتر از تعصب . فراتر از تبلیغات .
به امید ایرانی متحد و یک پارچه به یک یک سوالات بالا با دیدی تحقیقی جواب خواهیم داد انگاه قضاوت میکنیم و باز میگوییم چرا ...
گروه پژوهشی بیداری اندیشه
با تشکر از همه عزیزانی که ما را د راین تحقیق یاری کردند
ان شا الله ادامه دارد