تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: جاستین بیبر
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5
در کشور ما کسی دوست نداره حقیقت رو بفهمه...فقط دوست داریم شعار بدیم!! ما خوبیم ما اینطوریم ما بدی نداریم...و برای حفظ ظاهر فقط و فقط!! اما یه زمانی میرسه که دیگه کار از کار گذشته و هر چی ما فریاد بزنیم فایده نداره...
البته آمارهای دولت هم نمیشه بهشون اعتماد کرد...مثل نرخ تورم و نرخ بیکاری!!Big Grin
من چیزی رو که خودم دارم میبینم باور میکنم نه چیزی که دولت بگه! و اون چیزی که خودم دارم میبینم اینه که آمار مصرف شیشه و الکل و و همچنین همجنسبازی در ایران زیاد شده و دست کمی از اروپا و آمریکا نداره...حالا دوست دارید باور کنید دوست دارید باور نکنید!!
و اینکه اسم جامعه اسلامی باشه هیچ دلیلی بر خوب بودن و سالم بودن نیست!
واقعا دوست دارین مدرک بگیرین؟
خدایی بعدش از زندگی سیر میشین ها
چنان مدارکی بزارم که اشکتون دربیاد.
(۱۸/شهریور/۹۱ ۲۱:۱۷)black نوشته است: [ -> ]واقعا دوست دارین مدرک بگیرین؟
خدایی بعدش از زندگی سیر میشین ها
چنان مدارکی بزارم که اشکتون دربیاد.

مهدی جان ، مدارک رو ، رو کن ، چون ما که متهم شدیم به اتهام جمعی!!! دوس ندارم ، تو هم ... Blush
معضل جدید مدارس دخترانه
این تاپیک بالا نتایج یه تحقیق در کشور هست. به دقت بخونید.

درباره همجنس بازی حرف زیاد برای گفتن دارم.
ولی اولش گله دارم از مسئولین این مملکت که کوچکترین اطلاعاتی درباره همجنس بازی در اختیار مردم نمیزارن.
مردم الان وجود اژدها و زنده بودن صدام رو باور دارن. اما اگه یه همجنس باز رو از نزدیک ببینن کپ میکنن.

وقتی که تو خیابون رد بشیم ممکنه چندین و چند نفر گی و لزبیان از کنارمون رد بشن و متوجه نشیم.
شاید از خودمون سوال کنیم این یارو چرا اینطوری زل زده به من تو خیابون؟
نکنه همسایه قدیمیه من نمیشناسم.
اما؟.......... اون نگاه رو نمیشه شناخت. چون شناختی نیست.
کافی هست یه سر کوچولو به روم های همجنس باز ها تو همین یاهو بندازین. 7 تا روم داره. همش پره از جوون های این مملکت.
من نمیدونم تو آسیا جز ایرانی کس دیگه ای نیست؟
7 تا 50
میشه 350 نفر همجنس باز که هر آن یکی میره و یکی دیگه میاد.
اون وقت بیست و سی هوار بزنه هااااااای فلان کس گی هست.
ولی مشکل جوونی که دچار اختلال روانی بعد از خیانت میشه رو نشون نمیده که میره به سمت جنس موافق.
مشکل جوونی رو نمیبینه که بخاطر زیباییش میوفته تو دست یه مشت نامرد.
واقعا چرا چشامون رو به حقیقت بستیم؟
مهندس مملکت رو پیدا کردیم که همجنس باز بود. باورش سخته نه؟
آره تازمانی که یکی ازت بپرسه پست؟ ممکنه بگی مهاجم نوک فقط رونالدو. چون باز شناختی نیست.
چند تا مرکز مشاوره برای ترک همجنس بازی داشتیم؟
واقعا میدونید همجنس بازی قابل پیش گیریه اگه زود اقدام بشه؟
بهتره جای جاستین بیبر فلان فلان شده. یکم درباره بدبختایی که تو تاریکی احتیاج به کمک دارن و نمیتونن دیده بشن فکر کنیم.
دوتا نکته رو لازم میدونم به صحبتهای دوستان اضافه کنم:

1- بهتره یه تاپیک جداگونه برای بررسی هم جنس... زده بشه و بحث پیگیری بشه.

2- هم جنس گرا و هم جنس باز خیلی فرق میکنن. هم جنس گرایی یه نوع بیماریه ذهنی هست که همونطور که دوستان اشاره کردند به علتهای مختلف پیش میاد ولی ممکنه طرف حتی یک بار هم دست به همجنس بازی نزنه ، طبیعتا گناهی هم نکرده. مثل کسی که در ماه رمضان تمایل و گرایش داره به اینکه آب و غذا بخوره ولی نمیخوره ، طبیعتا روزه ش درسته و گناهی هم مرتکب نشده.
ولی همجنس باز کسی هست که هم جنس گرا بوده و دست به یک عمل ناشایست میزنه و جزو همون قوم صدوم هست که خداوند عذاب بر اونها نازل کرد.
راست میگید باید درباره همجنس بازی اطلاع رسانی قبل از بلوغ بشه و خیلی مهمه چون تو مدارس نوجوونای فاسد و مریض کم نیستند
ببخشید نگران دختر خانوما بودید این تاپیک رو باز کردبد
هم جنس گرایی بودید
شلوار جاستین
الگوی دخترا
همه چی تموم شد موند الگوی دختران از جاستین
بابا خوش قیاقه و معروفه . همین بسه واسه 16 یا 17 ساله ها که الگو کنن
چقدر جدی میگیرین جاستین رو . به جای این کارا 2 تا راه واسه کار و ورزش و تحصیل به جوونا نشون بدید .مشکل جاستین جون هم حل میشه
(۱۸/شهریور/۹۱ ۱۹:۰۷)parvane نوشته است: [ -> ]
به آقای عدالت
با مایکل کار نداشته باش اونم بدون تحقیق
نمیدونم چرا همه با الگوی هم دیگه کار دارن ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/
مایکل جکسون رقص داشت یاد بگیریم و خدای نکرده یکم ورزش کنیم . ببخشید ببخشید یه کارای دیگه داشت اونا رو یاد میگیرن.

THEY DONT REALLY CARE ABOUT US
رو برو گوش کن که صهیونیست رو ترسوند .

به نام خدا
مايكل مگه آشناته كه باهاش كاري نداشته باشم. كاشكي خداوند و امامان و انبياء را هم همينقدر كه اينو دوست داشتي، يكدهمش به آن بزرگان هم علاقه داشتي. خودت برو تحقيق كن چون به نظر فقط بعد ظاهري جسكون را ميبيني و به ابعاد فوق العاده منفيش كار نداري و تعصب داري. مايكل جكسون را خودم هم زماني دوست دشتم ولي كارهايي كرد كه نمونه هاش رو بهت ميگم:
1- آويزون كردن نوزاد شيرخوار از پنجره طبقات بالاي هتل
2- اتهام كودك آزاري و ايجاد شهربازي عجيب و مشكوك Never land و رابطه مشكوك با كودكان كم سن و سال
3- استفاده از نمادهاي شيطاني و فراماسوني
4- انجام حركات مربوط به انسانهاي دوجنسي در هنگام رقص و حمايت از همجنسبازان
5- تبليغ براي شركتهاي صهيونيستي كوكاكولا و پپسي
6- تغيير رنگ پوست از سياه به سفيد و توهين به سياه پوستان عليرغم دروغ بزرگ داشتن بيماري و شعار دروغين برابري انسانها در صورتيكه به صورت غير مستقيم ميگويد كه رنگ سفيد و نژاد سفيد برتر است و من از سياه به سفيد رسيدم. و شايعه بيماريش هم دروغي بيش نيست و براي سرپوش گذاشتن به اين عمل زشت اين دروغ را ساختند كه شعار دروغين برابري انسانها و رنگشان زير سوال نرود.
7- ازدواجهاي كاملا مشكوك
8- داعيه ارتباط با موجودات فرا زميني
اون تك آهنگش كه مثال زدي در اواخر عمرش خونده بود كه يواش يواش داشت عوض ميشد و حقيقتو ميديد كه به احتمال قوي كشتنش ولي متاسفانه دير به اشتباهش پي برد.
البته قبول دارم كه در اواخر عمر بسيار تغيير كرده بود و حتي شايعه مسلمان شدنش را هم شنيديم ولي در كل علاوه بر كارهاي مثبت ظاهري كارها و رفتارهاي منفي بسياري هم ازش سر زد. مايكل جكسون را به عنوان يك بت بزرگ كردند كه زماني دختران كم سن و سال خودشان را ميكشتند براش و متاسفانه در همين جامعه ما هم افرادي هستند كه انقدر كه به جكسون تعصب دارند به مذهبشان و خانواديشان ندارند و اين همان جنگ نرم و شستشوي مغزي و تئوري توطئه ميباشد كه در يك كشور اسلامي اينگونه روي يك شخصي كه كارهاي منفيش از مثبتش خيلي بيشتر بوده اينگونه تعصب دارند. البته در اينكه نابغه هنري بود شكي نيست ولي خيليهاي ديگر هم بودند كه نابغه بودند و به خاطر آرمان خواهي پله هاي ترقي را طي نكردند و معروف نشدند. همانطور كه مريلين منسون را بت كردند مريلين مونرو را بت كردند و كشتند و همانطور كه ميخواهند براي جكسون جانشيني شايسته پيدا كنند و فعلا دو نفر كانديد هستند ليدي گاگا و جاستين بايبر. اینو هم که حتما میدونی که همین لیدی گاگای نماد فحشا چقدر مثلا به قول خودش در کارهای عام المنفعه شرکت میکنه و این هم یادمون باشه شیطان همیشه در حال گول زدنه و چهره واقعی خودشو نشان نمیدهد بلکه با ظاهر زیبا و فریبنده مردم را فریب میدهد و آنها را به دوزخ میفرستد.
هر کسی داره درمورد یه موضوعی بحث میکنه چه تاپیکی!!!

Big Grin
این قدر از این دخترک پسر نما بدم میاد که نگو مخصوصا با اون اهنگ های چرت که میخونه
صفحه: 1 2 3 4 5
آدرس های مرجع