۷/شهریور/۹۱, ۲۲:۱۰
---«(بِسمِ اللهِ الرَّحمنِ الرَّحيم وَ بِه ذِکرِ الحُجَّةِ بنِ الحَسَنِ العَسکَري)»---
سلام
به منزل حجّت الاسلام اسماعیل رفیعی مشرّف شده بودم برای بعضی از امور تبلیغاتی مهدویّت در میعاد گاه سلسله جلسات فعّالان ظهور و خارج از اونجا که در بحثی که راجع به نوشتن و طرّاحی به میان اومد که طرح شد :
اینکه می نویسند :
« ص » بعد از نام پیامبر ، معنی و مفهوم - صلّی الله علیه و آله و سلّم - را نمی دهد هیچ ، بلکه نوعی جسارت و توهین است ! ...
ایشان فرمودند :
عالم معروف شیعی « شهید ثانی » - رحمة الله علیه - در کتاب « مُنیة المرید » می نویسد :
« اوّلین کسی که جلوی نام پیامبر - صلّی الله علیه و آله و سلّم - ، علامت اختصاری گذاشت ، دستش دچار بریدگی و (بعد) قطع شد . »
ایشان تصریح کردند :
1- این کتاب از کتب معتبر و معروف روحانیّون و طلّاب است .
2- این کار هیچ معنایی ندارد و مفهوم صلّی الله علیه و آله و سلّم را نمی دهد و یا علیه السلام را و مفهوم سلام الله علیها را و امثال آن و نیز رحمة الله علیه نیز شامل این قائده می شود .
3- از لحاظ دستوری ، نباید در پرانتز نوشت ؛ بلکه باید به عنوان جمله ی معترضه در بین دو خط فاصله
( مانند - صلّی الله علیه و آله و سلّم - ) نوشت . »
حالا من هم مطلبی رو اضافه می کنم :
بعضی ها مثل مهمانداران هواپیما و ... که از دین بویی نبرده اند و به دلیل اسلامی بودن ایران عزیزمان و مؤقعیّت شغلیشون ، مجبورند ظاهر داری کنند و هیچ محبّتی به خدا - جلّ جلاله - و معصومین - علیهم السلام - ندارند می گویند : پیامبر اکرم صلّی الله !
(عرض جسارت خاصی به هیچ کس خاصی خدا گواهه ندارم و عمومی عرض کردم)
[b]معنی :
صلّی الله = صلوات خدا !
صلوات خدا چی ؟
بر کی ؟ بر چی ؟
صلّی الله = صلوات خدا !
صلوات خدا چی ؟
بر کی ؟ بر چی ؟
این نیز کاستی است و مفهومی ندارد و جسارت است .
چرا که پیامبر اکرم - صلّی الله علیه و آله و سلّم - فرمودند :
« بخیل کسی است که اسم مرا بشنود ولی صلوات نفرستد ! »
بحث بسیار عالی ای دوستمان
علائم ظهور
آغاز کردند تحت عنوان :
بنویسیم «ان شاء الله» یا «انشاء الله»؟علائم ظهور
آغاز کردند تحت عنوان :
که بسیار مفید و قابل تأمّل است و باید لحاظ شود .
والسلام .
التماس دعا برای فرج .
یا مهدی مدد - عجّل الله فرجه -
« جانثار مهدی - عجّل الله فرجه - »