تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: دور جدید روش جدید
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
سلام بر مجاهدان عرصه مجازی

دور اول کار پژوهشی که بیشتر برای تمرین و تجربه بود الحمد لله تموم شد

دوستانی که توان کار پژوهشی رو هنوزم دارند . موضوعی که میتونند بررسی کنند رو معرفی کنند و دوستانی هم که میخوان بهشون کمک کنند . همینجا اعلام همکاری کنند

بنده هم این تابستون خیلی گرفتار بودم . نتونستم انطور که باید کار کنم و همچنین این مناظره ها و دعوا ها خیلی وقت میگیره

بنده میخوام روی موضوع مضرات مشروب و تاثیرش بر پدیده جرم کار کنم

اقای شهاب هم دلایل اسلام اوردن و شیعه شدن ایرانی ها

بقیه دوستان هم بفرمایند .

دوستان مجاهد در سنگر زن در اسلام هم موضوعات و شبهاتی که میخوان اعلام کنند رو بگن اونهایی هم که همون بحث های قبلی رو در دست دارند بفرمایند

سوالی بود بفرمایید

یا علی (علیه السلام)
بسم الله الرحمن الرحیم

موضوع: زکریای رازی وبررسی شبهه "دین ستیزی " و"پیامبر ستیزی " او.

با محوریت کتاب: "حکیم رازی " نوشته پرویز سپنتا(اذکایی)

درپناه حق
بسم الله الرحمن الرحیم

بنده همونطور که قبلا اعلام کردم موضوع «هنر در اسلام» رو میخوام کار کنم.

یه توضیح مختصر بدم که دوستانی که علاقه مند هستند بیان کمک. اولا عنوان این پروژه رو مسامحتا هنر گذاشتم چون کلمه ی هنر اسلامی و قرآنی نیست و اون چیزی که مد نظر قرآن هست فرق داره.
البته مرحله ی واژه شناسی پروژه رو خدا رو شکر به پایان رسوندم با کمک یکی دوتا از دوستان.

در قرآن ما آیاتی داریم که خداوند تخیل گرایی و خیال بافی کردن رو به شدت مذموم میدونه و رد میکنه. از طرفی در هنر های هفتگانه ی غرب میبینیم که اکثرا مبتنی بر خیال بافی هست هم در فیلم نامه های سینما ، هم در ادبیات و داستان ، هم در موسیقی ، هم در نقاشی و...
ولی از طرفی خود قرآن میاد داستان تعریف میکنه! و از طرف دیگر خود پیامبر اکرم شاعرانی رو اطراف خودشون داشتند و بعضی از اشعار این شاعران امروزه در تفسیر های قرآن مورد استناد فقها قرار میگیره. مقام معظم رهبری و امام راحل هم با شعر میانه ی خوبی داشته و دارند. در مورد موسیقی از طرفی طیفی از موسیقی رد میشه و از طرفی پیامبر (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) بهترین موسیقی ها رو صوت قرآن میدونن و مواردی از این دست....

ما میخوایم این پارادکس ها رو حل کنیم. ببینیم بالاخره این چیزی که اسلام مد نظرش هست چیه ، و کار ما تطبیقی خواهد بود یعنی آرت ها (هنر های) هفتگانه ی غربی رو بررسی میکنیم. هنرهای ایرانی رو بررسی میکنیم و بعد میریم سراغ قرآن و روایات و ما به ازای اونها رو مشخص میکنیم.

از آقا وحید انتظار داشتم که با توجه به اینکه خودش موسیقی کار میکرده بیاد کمک ولی خب گویا پروژه ای دیگر رو در اولویت داره. از دوستانی که به این مبحث علاقه مند هستند ، از کسانی که هنرمند هستند ، از کسانی که با مباحث دکترینولوژی و مطالعه ی تطبیقی آشنایی دارند دعوت میکنم برای همکاری.
آدرس های مرجع