شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
تاریخ : 15 مارچ 2013
تماس روزنامه ی independent با سفارت عربستان در باره ی علت تخریب یکی از کلیدی ترین بناهای تاریخی مسلمانان :
جوابیه : ممنون بابت تماس .
No Comment!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
مقالات زیاد در این باره میتونید در این سایت بخونید .
افسوس از این تیتر:
[B] Islam's holiest site 'turning into Vegas'
از دوسال پیش که من مشرف شدم مکه خیلی فرق کرده
الان عکسا رو می بینم احساس خفگی و غریبی بهم دست میده
خدا آل سعود و وهابیت ار لعنت کنه که به بهانه ی بازسازی وبه نام اسلام دست به تخریب تمام نشانه های اسلامی می پردازند
لطفا تعصبات نا به جای غیر منطقی به خرج ندهید .... عمل تخریب و توسعه مسجد الحرام با نیت خیر و توسعه زوار اجرا شده و ان شا الله مورد مقبول واقع گردد همان طور که حرم امام رضا علیه السلام را به اندازه اقیانوس کرده اند !! حال بایستی حرم الله نیز تبدیل به اقیانوس برای ملیون ها زائر گردد ....
إِنَّمَا یَعْمُرُ مَسَاجِدَ اللّهِ مَنْ آمَنَ بِاللّهِ وَالْیَوْمِ الآخِرِ وَأَقَامَ الصَّلاَةَ وَآتَى الزَّكَاةَ وَلَمْ یَخْشَ إِلاَّ اللّهَ فَعَسَى أُوْلَـئِكَ أَن یَكُونُواْ مِنَ الْمُهْتَدِینَ
مساجد خدا را تنها کسانی آباد می کنند که به خدا و روز قیامت ایمان دارند و نماز برپا می کنند و زکات می دهند و جز از خدا نترسیده اند امید است آنان از هدایت یافتگان باشند
التوبة آیه 18
برادر مقدس ملکت.حرم امام رضا را خراب نکردند که بخوان دوباره درست کنند.بلکه وسعتش دادند.اما مکه را اگه بخوان خرابش کنند و دوباره بسازند اصلا نمیشه.خودتو بزار جای کسی که رفته و دوباره میخواد بره.تا میره ،من که باشم حالم گرفته میشه.چه برسه به اون.در ضمن مثل اقیانوس نمیشه.بلکه میشه مثل یه زندان.اینجا نظر مثبت فایده ای نداره.باید ناراحت شد.اصلا عکس قبل و بعدش رو ببین .چه حسی بهت دست میده؟من که ...
الهم عجل لولیک الفرج
فقط همین
(۱۰/دی/۹۲ ۱۵:۰۸)عالم مقدس ملکوت نوشته است: [ -> ]
لطفا تعصبات نا به جای غیر منطقی به خرج ندهید .... عمل تخریب و توسعه مسجد الحرام با نیت خیر و توسعه زوار اجرا شده و ان شا الله مورد مقبول واقع گردد همان طور که حرم امام رضا علیه السلام را به اندازه اقیانوس کرده اند !! حال بایستی حرم الله نیز تبدیل به اقیانوس برای ملیون ها زائر گردد ....
خیر این یک تعصب نیست .این یک cultural vandalism خرابکاری فرهنگی است . با یک site selection مکان یابی درست و علمی باید اثبات میکردند که این تنها راه بود . در خیلی از پروزه های عمرانی این پیش شرط تخریب است .
روح معماری شوخی نیست . بفرمایید تشریح کنید روح این معماری را .
نقل قول:همان طور که حرم امام رضا علیه السلام را به اندازه اقیانوس کرده اند !!
از این مقایسه ای که کردید خوشحال شدم .به جهت اینکه چیزی از حمایت خرابکاری در عربستان ندارید و به جایی دیگر که هیچ ارتباطی به بحث ندارد مرتبط کردید .
شما فعلا نیت خیر عربستان را ثابت کنید .........
بسم الله الرحمن الرحیم
و ما لهم الا يعذبهم الله و هم يصدون عن المسجد الحرام وما كانوا اولياءه ان اولياوه الا المتقون و لكن اكثرهم لا يعلمون
ان الذين كفروا و يصدون عن سبيل الله و المسجد الحرام الذي جعلناه للناس سواء العاكف فيه و الباد و من يرد فيه بالحاد بظلم نذقه من عذاب اليم
هم الذين كفروا وصدوكم عن المسجد الحرام والهدي معكوفا ان يبلغ محله ولولا رجال مومنون ونساء مومنات لم تعلموهم ان تطوهم فتصيبكم منهم معره بغير علم ليدخل الله في رحمته من يشاء لو تزيلوا لعذبنا الذين كفروا منهم عذابا اليما
امام خمینی در مورد آل سعود گفتند که اگر از آمریکا و اسرائیل بگذریم از آل سعود نخواهیم گدشت!!!
آقای ملکوت
آل سعود را چه به خدمت به اسلام
دشمنان درجه یک اسلام شده اند کلید داران کعبه
همانند صدر اسلام که ابوجهل و ابوسفیان ها کلیدداران بودند
و به زودی به مسجدالحرام وارد خواهیم شد
(۱۰/دی/۹۲ ۱۵:۳۳)نجف آبادی نوشته است: [ -> ]برادر مقدس ملکت.حرم امام رضا را خراب نکردند که بخوان دوباره درست کنند.بلکه وسعتش دادند.اما مکه را اگه بخوان خرابش کنند و دوباره بسازند اصلا نمیشه.خودتو بزار جای کسی که رفته و دوباره میخواد بره.تا میره ،من که باشم حالم گرفته میشه.چه برسه به اون.در ضمن مثل اقیانوس نمیشه.بلکه میشه مثل یه زندان.اینجا نظر مثبت فایده ای نداره.باید ناراحت شد.اصلا عکس قبل و بعدش رو ببین .چه حسی بهت دست میده؟من که ...
الهم عجل لولیک الفرج
فقط همین
برادر عزیزم جناب اقای نجف ابادی ! کشور سعودی هم اصل بنای معظمه کعبه را که نعوذ بالله خراب نکرده بلکه رواق های اطراف ان را تخریب کرده از باب توسعه و در این مورد بین فقهای شیعه نیز محل اشکال نیست که برای توسعه رواق ها را خراب کنند و بهتر و بزرگتر و ارجمند تر بسازند .... بنده هر سال مشرف میشوم به سرزمین وحی و با اهل حجاز دوستی و اشنایی دارم و یکی از ان ها برام کاملا شرح داد که ان شا الله با عنایات خداوند متعال وقتی کاملا عملیات بازسازی تمام گردد ظرفیت زائران را از یک به چندین برابر خواهد کرد .... ولی خب مشخصه تا وقتی که مسئولان مشغول بازسازی هستند زائران کمی در تنگنا هستند و این طبیعی هست که ان شا الله با کمی صبر و حوصله همه چیز تمام مگیردد و زوار کرام براحتی دائمی میرسند .....
(۱۰/دی/۹۲ ۱۷:۱۹)skyeygirls نوشته است: [ -> ]خیر این یک تعصب نیست .این یک cultural vandalism خرابکاری فرهنگی است . با یک site selection مکان یابی درست و علمی باید اثبات میکردند که این تنها راه بود . در خیلی از پروزه های عمرانی این پیش شرط تخریب است .
روح معماری شوخی نیست . بفرمایید تشریح کنید روح این معماری را .
از این مقایسه ای که کردید خوشحال شدم .به جهت اینکه چیزی از حمایت خرابکاری در عربستان ندارید و به جایی دیگر که هیچ ارتباطی به بحث ندارد مرتبط کردید .
شما فعلا نیت خیر عربستان را ثابت کنید .........
نیازی به اثبات ندارد فقط عینک سو ظن را از چشمان خود بردارید تا حسن نیت افراد برای شما اشکار گردد .... سعودی با هر چیزی هم که مخالف باشد با حرم الله تعالی دشمن نیست که قصد تخریب و چیزی داشته باشد .... تا دلیلی ندارید خواهشا سو ظن نفرمایید
(۱۰/دی/۹۲ ۱۸:۱۹)عبدالرحمن نوشته است: [ -> ]بسم الله الرحمن الرحیم
و ما لهم الا يعذبهم الله و هم يصدون عن المسجد الحرام وما كانوا اولياءه ان اولياوه الا المتقون و لكن اكثرهم لا يعلمون
ان الذين كفروا و يصدون عن سبيل الله و المسجد الحرام الذي جعلناه للناس سواء العاكف فيه و الباد و من يرد فيه بالحاد بظلم نذقه من عذاب اليم
هم الذين كفروا وصدوكم عن المسجد الحرام والهدي معكوفا ان يبلغ محله ولولا رجال مومنون ونساء مومنات لم تعلموهم ان تطوهم فتصيبكم منهم معره بغير علم ليدخل الله في رحمته من يشاء لو تزيلوا لعذبنا الذين كفروا منهم عذابا اليما
امام خمینی در مورد آل سعود گفتند که اگر از آمریکا و اسرائیل بگذریم از آل سعود نخواهیم گدشت!!!
آقای ملکوت
آل سعود را چه به خدمت به اسلام
دشمنان درجه یک اسلام شده اند کلید داران کعبه
همانند صدر اسلام که ابوجهل و ابوسفیان ها کلیدداران بودند
و به زودی به مسجدالحرام وارد خواهیم شد
ما کاری به عقاید و افکار ایشان نداریم بحث فقط سر موضع بازسازی و وسعت بخشیدن به حرم الله تعالی هست که عمل خیر و محبوبی است و میتواند ظرفیت زائران را چندین برابر بکند .... حالا ان شا الله وارد مسجد الحرام شوید چه میکنید ؟؟؟؟ هیئت راه میندازید و سینه زنی ؟؟؟ خدا قبول کنه !
بازسازی خیلی هم خوب است ولی به چه صورت با معماری تماما مدرن و غربی یا معماری اسلامی!!!!!!!!!!
معماری اسلامی زیباتر است یا معماری غربی
البته نمیگم فقط دولت سعودی روی به معماری غربی خشن وبی روح غربی روی آورده بلکه دولت جمهوری اسلامی ایران نیز جدیدا همچین کارهای می کند مانند اتفاقی که در میدان امام حسین تهران اتفاق افتاد که موجب اعتراض خیلی از افراد شده است
طرح توسعه حرم امام رضا صحن های اصلی و خود حرم تغییر نکردند بلکه به فضای اطراف حرم اضافه شد
ضمنا حرم نبوی هم بازسازی شده ولی آیا با همچین معماری خشن و زمختی!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
نقل قول:ما کاری به عقاید و افکار ایشان نداریم بحث فقط سر موضع بازسازی و وسعت بخشیدن به حرم الله تعالی هست که عمل خیر و محبوبی است و میتواند ظرفیت زائران را چندین برابر بکند .... حالا ان شا الله وارد مسجد الحرام شوید چه میکنید ؟؟؟؟ هیئت راه میندازید و سینه زنی ؟؟؟ خدا قبول کنه !
راست میگید!
ولی همفکراتون با سر برادران ما در سوریه فوتبال بازی میکنن
اسلام با وهابیت قابل جمع نیست
وسعت بخشیدن ربطش به تخریب چیه؟
وقتی وارد شدیم در مورد وهابیت و فرزندان ابوسفیان عدالت را برقرار میکنیم
اون موقع شما انقدر مسخره کن ....
چشم افرادی که راه اندازی هیئت و سینه زنی رو ندارن کور بشه!!!!
لعنت خدا بر وهابیون کافر
نقل قول:نیازی به اثبات ندارد فقط عینک سو ظن را از چشمان خود بردارید تا حسن نیت افراد برای شما اشکار گردد .... سعودی با هر چیزی هم که مخالف باشد با حرم الله تعالی دشمن نیست که قصد تخریب و چیزی داشته باشد .... تا دلیلی ندارید خواهشا سو ظن نفرمایید
به لیست آدم های فراری از جواب من خوش آمدید. جواب های سطحی با دلایل سطحی .
نقل قول:حالا ان شا الله وارد مسجد الحرام شوید چه میکنید ؟؟؟؟ هیئت راه میندازید و سینه زنی ؟؟؟ خدا قبول کنه !
راستی تا دلیلی ندارید خواهشا سو ظن نفرمایید .