تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: گردان قاسم بن الحسن (آماده سازی برای گردان حسن بن علی)
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4
(۱۳/مهر/۹۱ ۲۰:۵۲)علی 110 نوشته است: [ -> ]1- علی 110 (تعلیق به علت تخلف تا دو هفته، شروع تعلیق 17 شهریور 91 زمان بازگشت إن شاء الله 31 شهریور)
2- saloomeh
(تعلیق به علت تخلف تا دو هفته، شروع تعلیق 7 مهر 91 زمان بازگشت إن شاء الله 20 مهر 91)[تصویر: sad.gif]
3- منتقم زهرا
(فعلاً حذف شده اند)
4- در جستجوی سختی

5- مهندس 2
6-؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
إن شاء الله اضافه شود...

؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
1- علی 110 (تعلیق به علت تخلف تا دو هفته، شروع تعلیق 17 شهریور 91 زمان بازگشت إن شاء الله 31 شهریور)
2- saloomeh
(تعلیق به علت تخلف تا دو هفته، شروع تعلیق 7 مهر 91 زمان بازگشت إن شاء الله 20 مهر 91)[تصویر: sad.gif]
3- منتقم زهرا
(فعلاً حذف شده اند)
4- در جستجوی سختی (تعلیق به علت تخلف تا دو هفته، شروع تعلیق 28 مهر 91 زمان بازگشت إن شاء الله 15 آبان)

5- مهندس 2
6-؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
إن شاء الله اضافه شود...
1- علی 110 (تعلیق به علت تخلف تا دو هفته، شروع تعلیق 17 شهریور 91 زمان بازگشت إن شاء الله 31 شهریور)
2- saloomeh (تعلیق به علت تخلف تا دو هفته، شروع تعلیق 7 مهر 91 زمان بازگشت إن شاء الله 20 مهر 91)[تصویر: sad.gif]
3- منتقم زهرا (فعلاً حذف شده اند)
4- در جستجوی سختی (تعلیق به علت تخلف تا دو هفته، شروع تعلیق 28 مهر 91 زمان بازگشت إن شاء الله 15 آبان)
5- مهندس 2
6 ـ fatemeh

7-؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
إن شاء الله اضافه شود...
2- saloomeh (تعلیق به علت تخلف تا دو هفته، شروع تعلیق 7 مهر 91 زمان بازگشت إن شاء الله 20 مهر 91)[تصویر: sad.gif]
4- در جستجوی سختی
5- مهندس 2
6 ـ fatemeh
7-؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

ان شاء الله باقی دوستان برگردند...

إن شاء الله اضافه شود...
قول مردانه میدهم که تا محرم بازگشت خواهم کرد و خود را از تعلیق خارج خواهم کرد
إن شاء الله
یا مهدی ادرکنا
من هم ان شاءالله هفته بعد که عازم کربلا هستم همان جا در بین الحرمین میخواهم در گردان حسن بن علی علیه السلام ثبت نام کنم ان شاءالله.
4- در جستجوی سختی
5- مهندس 2
6 ـ fatemeh (فعلا حذف شد)

7-؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
إن شاء الله اضافه شود...
بسم الله الرحمن الرحیم
.
.
4- در جستجوی سختی
5- مهندس 2
6 ـ fatemeh (فعلا حذف شد)
7- محیصا

8-؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
إن شاء الله اضافه شود...

(۱۵/آبان/۹۱ ۰:۴۵)علی 110 نوشته است: [ -> ]قول مردانه میدهم که تا محرم بازگشت خواهم کرد و خود را از تعلیق خارج خواهم کرد
إن شاء الله
یا مهدی ادرکنا

(۱۵/آبان/۹۱ ۱۱:۳۸)سید ابراهیم نوشته است: [ -> ]من هم ان شاءالله هفته بعد که عازم کربلا هستم همان جا در بین الحرمین میخواهم در گردان حسن بن علی علیه السلام ثبت نام کنم ان شاءالله.
منم بعد از طرح تزکیه نفس یا قوای تازه محلق خواهم شد . دعا کنید
هيچوقت اين طوري به اصل انتظار نگاه نكرده بودم.
انشاءالله با طرح تزكيه نفس خودم رو بسنجم
اگه توانايي اش رو داشتم به كردان ملحق ميشوم.
صفحه: 1 2 3 4
آدرس های مرجع