شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
اگر دلیلی برای حجیت خواب و رویا برای غیر دارید بیاورید.
اینکه این وان چه میگویند محل بحث نیست .
استدلالی دارید بیاورید .
فی خیر کلام قل و دل .
خواب حجیت ندارد . درست هست .
مثلا اگر کسی در خواب ببیند ، چیزی نذر کرده ، لازم نیست حتما آن را ادا کند .
بسیاری از خوابهایی که هم که در حالت عادی می بینیم اصلا تعبیری ندارد . ماوقع روزانه هست .
ولی خوب تعبیر خواب صحت دارد . مثل جریان تعبیرخوابهای حضرت یوسف (علیه السلام) که در قرآن آمده .
من هیچ چیزی نمی بینم که در پست اولیه ی این تاپیک نیومده باشه ؛
اگه می خواین صرفاً با کاربر جانثار مهدی - عجّل الله فرج الامام المهدی - مخالفت کنین یا صرفاً مروری بر متن نکردین و می خواین اظهار نظر کنین ، من ترجیح می دم این روز های آخرم رو برای چیز هایی که خودم توضیح دادم قبلاً و موجوده هدر ندم .
سؤالات یا شبهات رو می تونین از طریق پیام خصوصی برام بذارین .
(۹/آذر/۹۱ ۱۸:۱۸)جانثار مهدی نوشته است: [ -> ]من هیچ چیزی نمی بینم که در پست اولیه ی این تاپیک نیومده باشه ؛
اگه می خواین صرفاً با کاربر جانثار مهدی - عجّل الله فرج الامام المهدی - مخالفت کنین یا صرفاً مروری بر متن نکردین و می خواین اظهار نظر کنین ، من ترجیح می دم این روز های آخرم رو برای چیز هایی که خودم توضیح دادم قبلاً و موجوده هدر ندم .
سؤالات یا شبهات رو می تونین از طریق پیام خصوصی برام بذارین .
ببخشید من دقیقا نفهمیدم که منظور اون دوستمون چی بود اما خودم رو میگم مثلا شما اومدین با یه سری مسائل صحت خواب رو ثابت میکنه اما همه اینا از نظر یه فرد معتقد معنی داره کسی که کلا به مسائل معنوی مشکوکه و به یه سری از چیزها اعتقاد نداره رو چطور قانع میکنید؟؟؟