تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: روز شهادت امام صادق(علیه السلام) ، روزدعابرای فرج مُحیی مذهب
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
روز شهادت رئیس مذهب ، روز دعا برای فرج مُحیی مذهب

[تصویر: cleardot.gif]
بسم الله الرحمن الرحیم
شهادت جان سوز ششمین نور از انوار الهی ، رئیس مذهب حقه جعفری ، صادق آل محمد صلوات الله علیه خدمت ساحت مقدس امام عصر عجل الله تعالی فرجه الشریف و شیعیان و منتظران ایشان تسلیت باد .
انتظار و ندبه امام صادق علیه السلام در فراق و غیبت امام زمان عج
امام منتظِری که در فراق و غیبت فرزند بزرگوارش حضرت مهدی عج قائم آل محمد صلوات الله علیه ، تفسیرِ انتظار را با سيل اشك ، از دلی پُر خون و قلبی پُر التهاب ، همچنین با اندوه و ندبه های دلتنگی خویش به همه ی منتظران آموختند .
امام غریبی که فرموده اند : و لو أدركته لخدمته أيّام حياتي
اگر زمان ( ظهور ) او ( حضرت مهدی عج ) را درك مي‌كردم همة عمرم را در خدمتش مي‌گذراندم / الغيبة نعمانی، ص 245
و نیز فرمودند : فطوبي لمن أدرك ذلك الزّمان
خوشا به حال كسي كه آن زمان را دريابد / بحارالانوار، ج 51، ص 144
سُدَير صيرفي مي‌گويد:
به همراه «مفضّل»، «ابوبصير» و «ابان» خدمت امام صادق(علیه السلام) رسيديم و ديديم كه آن حضرت بر روي خاك‌ها نشسته جامه‌اي خيبري، بي‌يقه و آستين كوتاه بر تن كرده و همانند مادر فرزند مرده در حال گريه و زاري است. سراسر وجود او را حزن و اندوه فرا گرفته بود؛ آثار غم و اندوه در صورتش ظاهر گشته بود؛ رنگ چهرة او به كلّي دگرگون شده بود، سيل اشك از دل پر خون و قلب پر التهاب او برخاسته بود و بر گونه‌هايش فرو مي‌ريخت و در اين حال اين گونه زمزمه مي‌كرد :
سيّدي ... سيّدي ... غيبتك نفت رقادي و ضيّقت عليّ مهادي، و ابتزّت منّي راحة فؤادي ...
اي آقا و سرور من ! غيبت تو خواب از ديدگانم ربوده ، عرصه را بر من تنگ نموده و آسايش و آرامش را از قلبم گرفته است ...
الغيبة طوسی، ص 167
دعاي شريف ندبه نیز ، شاهد ديگري بر سوز و گداز آن حضرت در غيبت و فراق قائم آل محمد(علیه السلام) و منجي موعود جهانیان است
[تصویر: shahadate-emam-sadegh.gif]
یا رب الصادق بحق الصادق اشف صدر الصادق بظهور الحجه
احیای امر امام صادق علیه السلام با دعای همگاتی برای تعجیل در فرج
در سالروز شهادت امام صادق علیه السلام دسته های عزاداری از سوی هیئات مذهبی در سراسر کشور به سوگورای و عزاداری برای آن امام همام خواهند پرداخت ، حال ما شیعیان با توجه به آیات و روایات و همچنین شرایط ویژه امروز جهان [b]وظیفه داریم امسال بیش از سال های گذشته با دعا برای فرج همراه با دسته های عزاداری در روز شهادت حضرتش هر چه با شکوه تر امر ایشان را مبنی بر دعای همگانی برای تعجیل در فرج احیا کنیم
حضرت صادق سلام الله عليه بعد از اینکه از ضجه و گریه و دعای همگانی قوم بنی اسرائیل برای فرجشان و به موجب آن 170 سال تعجیل در ظهور حضرت موسی علیه السلام سخن فرموده‌اند ، اشاره به شیعیان خویش کردند و فرمودند :
هکذا انتم لو فعلتم لفرج الله عنا، فاما اذ لم تکونو فان الامر ینتهی الی منتهاه
شما نيز اگر همينگونه (ضجه و گریه و دعای همگانی ) عمل نمائيد، خداوند فرج ما را خواهد رساند و اگر چنين نكنيد، امر به انتهاي خود مي‌رسد
بحار الانوار ج4 ص118
امام صادق (علیه السلام) فرمودند : فاحيوا امرنا فرحم الله من احيي امرنا
پس امر ما را زنده بداريد. خداوند رحمت كند كسي را كه امر ما را احيا كند
وسائل الشيعه، شيخ حر عاملي ، ج 10 ص 392
پس بیائیم همه با هم به وعده حقِ امامِ صادقِ مان عمل کرده و امر ایشان را احیا سازیم / ان وعد اللهحق / سوره فاطر آیه 5
برنامه مراسم دسته های عزا و دعا
به عنوان پیشنهاد برای اجرای بهتر برنامه دعا در دسته عزا می توان در بین مراسمِ نوحه سرائی و سینه زنی ، حد اقل 40 مرتبه
ذکر شریف اللهم عجل لولیک الفرج را در چند نوبت ( برای مثال 14 مرتبه در 3 نوبت) یک صدا و یک دل زمزمه کرد
در انتهای مراسم عزا نیز میتوان دعای اللهم کن لولیک ... و الهی عظم البلاء ... را به صورت دست جمعی زمزمه کرد .
قرار همه ما شیعیان امام صادق سلام الله علیه و منتظران حضرت مهدی عجل الله
روز چهار شنبه 25 شوال در سراسر مملکت امام زمان
به اُمید ظهور منجی عالَم در همین سال / ان شا ء الله
نظرات (6)
برنامه مراسم دسته های عزا و دعا
به عنوان پیشنهاد برای اجرای بهتر برنامه دعا در دسته عزا می توان در بین مراسمِ نوحه سرائی و سینه زنی ، حد اقل 40 مرتبه ذکر شریف اللهم عجل لولیک الفرج را در چند نوبت ( برای مثال 14 مرتبه در 3 نوبت) یک صدا و یک دل زمزمه کرد
در انتهای مراسم عزا نیز میتوان دعای اللهم کن لولیک ... و الهی عظم البلاء ... را به صورت دست جمعی زمزمه کرد .
قرار همه ما شیعیان امام صادق سلام الله علیه و منتظران حضرت مهدی عجل الله
صبح روز چهار شنبه 25 شوال در سراسر مملکت امام زمان
به اُمید ظهور منجی عالَم در همین سال / ان شا ء الله

منبع : نهضت جهانی دعای فرج
روز شهادت رئیس مذهب ، روز دعا برای فرج مُحیی مذهب

لطفا در راستای احیای امر امام صادق علیه السلام مبنی بر دعای همگانی برای فرج امام زمان عج در سالروز شهادت این امام همام این مطلب مهم را منتشر و ترویج بفرمائید

متن کامل + عکس در : http://www.elteja.com
به نام خدا
سلام علیکم

همان امام غریبی که شانه اش خم بود
به روی شانه ی پیرش غم دو عالم بود

میان صحن حسینیه ی دو چشمانش
همیشه خاطره ی ظهر یک محرم بود

دل شکسته ی او را شکسته تر کردند
شبیه مادر مظلومه اش پر از غم بود

اگر تمام ملائک زگریه می مردند
به پای خانه ی آتش گرفته اش کم بود

حدیث حرمت او را به زیر پا بردند
اگر چه آبروی خاندان آدم بود

شتاب مرکب و بند و تعلل پایش
زمینه های زمین خوردنش فراهم بود

مدینه بود و شرر بود و خانه ای ساده
چه خوب می شد اگر یک کمی حیا هم بود

امان نداشت که عمامه ای به سر گیرد
همان امام غریبی که شانه اش خم بود

سروده علی اکبر لطیفیان

فی امان الله

به نام خدا

گوشه ای از حرای حجرهء خویش
نیمه شبها،خدا خدا می کرد
طبق رسمی که ارث مادر بود
مردم شهر را دعا می کرد

هر ملک در دل آرزویش بود
بشنود سوز ربنایش را
آرزو داشت لحظه ای بوسد
مهر و تسبیح کربلایش را
هر زمان دل شکسته تر می شد
«فاطمه اشفعی لنا» می خواند
زیرلب با صدای بغض آلود
روضهء تلخ کوچه را می خواند
عاقبت در یکی از آن شبها
دل او را به درد آوردند
بی نمازان شهر پیغمبر
سرسجاده دوره اش کردند
پیرمرد قبیلهء ما را
در دل شب،کشان کشان بردند
با طنابی که دور دستش بود
پشت مرکب،کشان کشان بردند
ناجوانمردهای بی انصاف
سن وسالی گذشته از آقا !؟
می شود لااقل نگهدارید
حرمت گیسوی سپیدش را
پابرهنه،بدون عمامه
روح اسلام را کجا بردید؟
سالخورده ترین امامم را
بی عباوعصا کجا بردید؟
نکشیدش،مگر نمی بینید!؟
زانویش ناتوان و خسته شده
چقدر گریه کرده او نکند؟
حرمت مادرش شکسته شده
ای سواره،نفس نفس زدنش
علت روشن کهن سالی است
بسکه آقای ما زمین خورده!؟
در نگاه تو برق خوشحالی است
جگرم تیر می کشد آقا
چه بلاهایی آمده به سرت!
تو فقط خیزران نخورده ای و
شمر وخُولی نبوده دوروبرت
به خدا خاک بر دهانم باد
شعر آقا کجا و شمر کجا!؟
حرف خُولی چرا وسط آمد؟
سرتان را کسی نبرد آقا
به گمانم شما دلت می خواست
شعر را سمت کربلا ببری
دل آشفتهء محبان را
با خودت پای نیزه ها ببری
شک ندارم شما دلت می خواست
بیت ها را پر از سپیده کنی
گریه هایت اگر امان بدهد
یادی از حنجر بریده کنی

سروده ی وحيد قاسمي

التماس دعا

فی امان الله
سلام با عرض تسلیت به مناسبت شهادت ابو عبدالله، جعفر بن محمد الصادق علیه السلام
قطعه ای که به دلم نشست رو برای شما قرار میدم
یا علی التماس دعا

دلت شکست واسه سلامتی و فرج آقا دعا کن
در مدینه بینِ کوچه بهرِ مادر ناله کردم

[b] چشم خود را با سرشکم منزلِ صد ژاله کردم

یاد مادر کرده پیرم
کوچه را در بر بگیرم
همچو زهرا مادر خود
از خدا خواهم بمیرم
سید المظلوم ـ حضرت صادق
آتش غم در حریم خانه‌ام تا زد زبانه
من به یاد مادرِ خود اشکِ چشمم شد روانه
از برایت دل فکارم
مادرِ چشم انتظارم
همچو تو پهلو شکسته
من غریب این دیارم
سید المظلوم ـ حضرت صادق
در سرای زندگانی رنج و غربت حاصلم شد
عاقبت در این زمانه زهرِ منصور قاتلم شد
ناله‌هایم بی اثر شد
سینه‌ام پر از شرر شد
بعد عمری شیعه سازی
مزد من زهرِ جگر شد
سید المظلوم ـ حضرت صادق
بارالها شد نصیبم در غریبی‌ام بمیرم
در کنارِ قبرِ مادر منزلی دیگر بگیرم
اهل بیتم در نوا شد
خانه‌ام کرب و بلا شد
من چه گویم از عدویم
روز و شب بر من جفا شد
سید المظلوم ـ حضرت صادق
شهادت امام صادق - علیه السلام
[color=#000]
---«(بِسمِ اللهِ الرَّحمنِ الرَّحيم وَ بِه ذِکرِ الحُجَّةِ بنِ الحَسَنِ العَسکَري)»---

[/color]
شهادت امام صادق - علیه السلام - بر همگان تسلیّت باد .

راستش کلی مطلب نوشته بودم ولی به خاطر مشکلات سیستمم الآن حذف شدند ...

فقط همین رو بگم که دو تا غم بزرگ ایشون - علیه السلام - داشتند ، یکی اسماعیل پسرشون که ادعای امامت کرد با این که می دونست و بهش ثابت شده بود که امام نیست .

دومی ابومسلم خراسانی که بر خلاف دستور امام صادق - علیه السلام - فیام کرد و باعث شکنجه های امامان - علیهم السلام - شد و شیعیان .

(اگر فکر می کنید پس چرا این ملعون این قدر معروف شد ، جوابتون اینه : باشگاه ابو مسلم و آشنایی با آن در زمان طاغوت شروع شد که بر ما پوشیده نیست که این دوران شوم ، دوران نفوذ صهیونیست های شیطان پرست در ایران بوده است و هر کی که به هر نحوی باعث آزار شیعه و امامان شیعه - علیهم السلام - بشه ، برای اون ها عزیزه .)

ایشون خیلی اذیّت شدند در آن 8 باری که پیاده و گاه سواره ، به اجبار و گاه پا برهنه می رفتند سوی بغداد ...

این مصیبت رو به محضر امام زمانمون - عجّل الله فرجه - و سایر معصومین - علهم السلام - تسلیّت عرض می کنیم و امید واریم و از خداوند می خواهیم که قبرستان بقیع در همین امسال به دست شیعیان امام زمان - عجّل الله فرجه - در دولت کریمه ی آن حضرت - عجّل الله فرجه - بهتر از قبل ساخته بشه .

یه مطلب :

تقریباً تمام مراجع تقلید خواسته اند که برای تو دهنی زدن به وهّابیّون و دشمنان شیعه و یاوری امام زمان - عجّل الله فرجه ، فردا حضورتون رو نشون بدید .

برید هر مکانی که می دونید فیلم برداری می شه اگه ممکنه و در غیر از آن ، به هر طریق ممکنی عذاداری خود را نشون بدید و موجودیّت سیاسی و عقیدتی و اجتماعی شیعه رو به رخ دشمنان شیعه و امام زمان - عجّل الله فرجه - بکشید خواهشاً ..

مشهدی های عزیز !

فردا ساعت 11 صبح و 5 عصر ، گروه های عذاداری اولی از میدان شهدا و دومی از خیابان امام رضا - علیه السلام - آغاز به حرکت به سمت حرم امام رضا - علیه السلام - نوه ی شهید روز ، امام صادق - علیه السلام - خواهند کرد . اگر ممکنه تا هر جا که می توانید با آنها با لباس مشکلی حرکت کنید .

دیگران هم به هر طریق ممکن اگه لازم نیست تقیّه کنند ، این عذاداری رو نشون بدن و لباس سیاه بر تن کنند .

گر چه شیعه ی غیرتی می خواهند و وفا دار امامان - علیهم السلام - ولی تقیّه از سنّت های همین امام صادق - علیه السلام - هست .

به قول قدیمی ها : پهلون رو زنده خوشه ؛ باشه تا زنده باشیم تا در رکاب امام زمان - عجّل الله فرجه - و مراجع عظام - حفظهم الله - بجنگیم همین امسال خدا کنه .

امام زمان جان - عجّل الله تعالی فرجک الشریف ؛ این مصیبت رو ویژه به شما تسلیّت و تهنیّت عرض میکنیم و از خدا و امام صادق - علیه السلام - خواستاریم که همین امسال در دولت شما ، بقیع رو زیارت کنیم و بسازیمش بهتر از قبل .

خدا فرجتون رو برسونه همین امسال به حق امام صادق - علیه السلام .

عزیزان ، بزرگی رو می شناسم که گوشش سنگین و مشکل دار شده بود در جبهه و در مثل امشبی ، خیلی اشک و ناله برای امام صادق - علیه السلام - ریخته بود بی نیّت و حاجت ، در شب همان شب خواب امام زمان - عجّل الله فرجه - رو دیده بود که ایشون گوشش رو شفا دادند ...

ایشون امشب به من متذکّر شدند که : امشب هر چی می خواین بگیرین ...

فرج رو یادتون نشه .

والسلام

جانثار مهدی - عجّل الله فرجه

امشب دلم گرفته،

غیر از عاشورا و تاسوعا یادم نمیاد شب شهادتی گریه کرده باشم.

امشب دلم براش گرفت.

کسی نبود برام روضه بخونه ولی گریم گرفت. خدایا عجب شبیه امشب!!!!!!!!
آدرس های مرجع