تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: زلزله ژاپن و ارتباط احتمالی آن با پروژه پایان دنیا!
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5 6
دوستان شاید بگید اینجا جاش نیست ولی اگه به لینک زیر برید
که گوگل این کار رو انجام داده می تونید با تکان دادن ماوس ژاپن
قبل و بعد از زلزله رو ببینید .

Google Earth ژاپن قبل و بعد از زلزله در
سلام
به همه
بنده در درجه اول با نظر InsomniAc کاملا موافقم،تا وقتی هرکی به اعتبار 4 تا شکلک شبیه ستاره میاد یه تاپیک میزنه که حرف خودشو بزرگ کنه و حرف بقیه رو حذف کنه بحث کردن بی تشنج نمیشه.
اما دوستمون roohi_issa اول میاد میگه من نمیخوام چیزی رو رد کنم و فقط نقد میکنم بعد از کلمه ابدا استفاده میکنه اونم با استدلالات بی پایه و اساس.و دوست دیگه najmeh زحمت میکشه و حداقل یه سرچ میکنه تا مطلبی ارائه بده اما خوب،خیلی ناقص،شایدم تقصیر نداره چون خودم که رفتم به آدرس همون خانم دانشجو که بر اثر افشاگری هاش هرگونه راه ارتباطی با ایشونو بسته بودن،دیگه اون سایت همون قبلی نبود و بسیاری از مطالب مهمشو حذف کرده بودن.خوشبختانه چون حدس میزدم روزی همچین اتفاقی میوفته نسخه برداری کردم.
اما بنظر من باید کار InsomniAc رو کامل کنم تا این مبحث بسته بشه
من به آدم بی غیرت که لحظه ای خودشو جای مردم بم(مرد،زن،بچه،ایرج بسطامی ها) که از زیر آوارها بیرونشون کشیدن سلامم نمیدم چه برسه همچین اطلاعات سنگینی رو... هنگ میکنه
به قولی بعضیاتون سعی کنید با خضعبلات تاپیکو پر کنید که عریضه خال نمونه
(۱۴/فروردین/۹۰ ۱۸:۵۱)bamzi64 نوشته است: [ -> ]اما دوستمون roohi_issa اول میاد میگه من نمیخوام چیزی رو رد کنم و فقط نقد میکنم بعد از کلمه ابدا استفاده میکنه اونم با استدلالات بی پایه و اساس.
سلام بامزي عزيز (منو ياد عسل هاي خوشمزه مي اندازد)
من زمين شناسي بلدم. در دبيرستان تدريس هم كرده ام. ليسانس زيست شناسي از بهترين دانشكده زيست شناسي كشور دارم. تا كسي اصول فيزيك و شيمي را نداند نمي تواند زيست شناسي رو بخواند. چندين سال هم آماتوري الكترونيك كار كرده ام. اصول فيزيك الكتريسيته را به كمك مطالعاتم هم شايد از دانشجويان فيزيك بيشتر مي دانم. از معده شريف هم نگفتم.
در دانشگاه (مخصوصا اگر معتبر هم باشد) اونقدر مطالب علمي مطرح مي شود و دانشجويان و اساتيد به سر هم با احترام مي پرند كه دوستي هاشون در عين حال پابرجا مي مونه.
يك مطلب علمي همراه نظريات حاشيه اي مطرح شده. آن نظريه علمي كه مطرح شده انتقال انرژي با توان بالا (در حد توان رعد و برق) به لايه يونوسفر است و اين موج الكترومغناطيسي تبديل به انرژي صوتي با فركانس 1 تا 20 هرتز مي شود. فركانس هرچه كم باشد انرژي كمتري دارد. امواج كمتر از 2000 هرتز حتي نمي تواند پرده صماخ گوش را بلرزاند . انگار اينكه كل رعد و برق با آن توان سوزاننده تبديل به توان باطري ساعت مي شود و بجاي اينكه عقربه ساعت را بچرخاند صفحات تكتونيكي زمين را مي چرخاند! تازه يك رعد و برق با هر بزرگي ، خودش به تنهايي نمي تواند پوسته زمين را تكان دهد. انرژي كه براي حركت صفحات تكتونيكي لازم است در حد ميلياردها رعد و برق است. (اونم در حد دو سه ريشتر) اوون مطالب كاملا خنده آور است.
در مجامع علمي مباحث بسياربسيار پخته ، با آنكه در تطابق كامل با اصول پيشرفته فيزيك گفته مي شود ، به همين راحتي تاييد نمي شود چه برسد به حرفهاي خنده آور.
مثلا : طبق فرمول انرژي E=mc2 ماده مي تواند به انرژي تبديل شود. انرژي موج دارد و با سرعت نور حركت ميكند . موج از سيم عبور مي كند. پس مي شود دستگاهي ساخت كه انسان به موج تبديل شود و از سيم عبور كند و در مقصد بعد از طي مسير با سرعت نور دوباره به انسان تبديل شود. (ببينيد كاملا علمي تر و پخته تر از مطلب يونوسفر است ولي تاييد نمي شود)
آن چيزي كه نمي خواهم رد بكنم پروژه بودن پايان دنياست. حتي مطالب آخري را هم خوانده باشيد دلايل خودم را گفته ام كه : حدس مي زنم اين باشد. (چون سندي علمي برايش نيافته ام) ولي آنجا كه مطالب خنده اور است آن را رد مي كنم و مي گويم ابدا امكان ندارد.
موفق باشيد.
(۷/فروردین/۹۰ ۲۰:۲۳)InsomniAc نوشته است: [ -> ]اگر همچین زلزله ای از عمق زمین ایجاد شده بود(یعنی زلزله طبیعی) باید تمام آتشفشانهای ژاپن و حتی ممالک اطراف شدیدا فعال میشدند...این حرف من نیست، حرف اهل فن زمین شناسیه...
خوب اين هم نظر آقاي InsomniAc.
زلزله ها دو منشا دارند:
1- محلي و حاصل حركت مواد آتشفشاني در يك محل كوچك (زلزله هاي ضعيفي هستند و مثل پس لرزه ها مي مانند)
2- حركات پوسته زمين(كه آنهم در اصل بر مي گردد به رشته كوه هاي آتشفشاني درون اقيانوسي) قدرت آنها بسيار بالاست و اثرات تخريبي آنها حاصل تجمع انرژي در طي هزاران سال است و آزاد شدن آني انرژي زلزله بزرگي را پديد مي آورد كه اندازه آنها حتي بزرگتر از انرژي ده ها بمب اتمي اورانيومي است)
زلزله اخير ژاپن حاصل حركت پوسته زمين است .مركز زلزله در رشته كوه آتشفشاني درون اقيانوسي است.
لطفا به اهل فن زمين شناسي متذكر شويد كه در زلزله منجيل و بم و طبس هيچ آتشفشاني فعال نشد.
ممنون
برادرا ،خواهرا چرا این فدر با هم بد صحبت میکنید
- مزخرفترين مقاله غير علمي بود كه خواندم...
- اراجیف و خضعبلاتی ...
- میشه لینک صحبتهای این اهل فن رو بدید ما هم مستفیض بشیم؟ .....
و ....
بابا ما همه برادریم با هم و خواهر هم داریم البته Smile با صبر و حوصله به حرفای هم گوش بدیم
دوستان با عصبانیت که چیزی حل نمیشه

و اگر نسبت به مدیری نقدی دارید از طریق پیام خصوصی باهاش درمیان بگذارید هر بخش هم یک قسمت انتقادات داره ازش استفاده کنید
در کل مدیران هم دوستان شما هستند که تنها هدفشون رضای خداست و به هیچ جایی وابسته نیستن یه عده جونن عین خود شما Undecided
من هم همیشه درخدمتمBlush

دوباره تاکید می کنم به هم دیگه احترام بزاریم
از این به بعد اگر متن های حاوی جملات ناشایست شما ویرایش شد گلگی نکنید
موفق و پیروز باشید
آقا جون تنها مطلبی که درست توضیح دادی همون مطلب انتقال ملوکولی بود.
چون تو دانشجویی من باید لال بشم؟
من نقل قول از یه دانشجوی دیگه کردم که بخاطر تحقیقاتش با دانشمندان مربوطه مصاحبه داشته و 2سال از عمر با ارزششو صرف کرده.
ببین ایراد همینه که تو داری از دید خودت و بر اساس دونسته های خودت این مطلبو تحلیل میکنی.
اگه من علم تورو نداشته باشم پس باید اعتراف کنم که حتما تو درست میگی؟
این پروژه فقط و فقط بر پایه فرکانسها عمل میکنه.
اولین باری که من فقط اسم و عملکردشو برای کسی که فکر میکرد عالم به تمام علومه مطرح کردم شروع کرد از دید خودش اینطور تعریف کردن:
اگر آمریکا بخواد با یه هواپیما بیاد بالاترین نقطه از جو یه کشوری و بخواد اینکارو بکنه یا هواپیماش ساخته نشده یا میزننش
ببین چقدر تحلیلا متفاوته.و وقتی براش توضیح دادم کاملا متوجه اشتباه و تفاوت عملکرد شد.
کاش توهم پستای قبلیه منو میخوندی و رو اونا نظر میدادی
من از علم تو هیچی نمیدونم اما نمیتونم تحلیلای کاملا متفاوت از اصل موضوع رو قبول کنم.شرمنده
سلام
خوب آنها زلزله مصنوعي را درست كردند. كه چي بشه؟ حتما مي خواهيد بگيد چند تا مثل زلزله ژاپن را پديد خواهند آورد. تا چي بشه؟ دنيا تموم بشه؟
چرا؟
(من سال 1378 فارغ التحصيل شده ام)
(۱۵/فروردین/۹۰ ۱۹:۵۷)roohi_issa نوشته است: [ -> ]سلام
خوب آنها زلزله مصنوعي را درست كردند. كه چي بشه؟ حتما مي خواهيد بگيد چند تا مثل زلزله ژاپن را پديد خواهند آورد. تا چي بشه؟ دنيا تموم بشه؟
چرا؟
سلام برادر عزیز
اگر صحبتهای بنده رو هم از ابتدا خوانده باشید می بینید که تقریبا ما هم عقیده هستیم.
اما به نظرم کش دادن این مبحث کمکی نمی کند.ما نظر خودمون رو بر اساس علم و منطق گفتیم و طرف مقابل هم غیر از حدسیات و شنیده ها چیزی برای عرضه نداره
به نظرم بهتره بحث رو با همین پیش بینی خاتمه بدیم که ! زلزله و حادثه مهم طبیعی بعدی هر جا که باشد باز این عزیزان حدس!!! خواهند زد که مصنوعی بوده Smile
وقتی نظریه ای بر پایه حدسیات و شنیده ها شکل بگیره هیچ راهی برای رد یا اثباتش نیست Wink
(۱۵/فروردین/۹۰ ۲۰:۰۷)علائم ظهور نوشته است: [ -> ]
(۱۵/فروردین/۹۰ ۱۹:۵۷)roohi_issa نوشته است: [ -> ]سلام
چرا؟
سلام برادر عزیز
اگر صحبتهای بنده رو هم از ابتدا خوانده باشید می بینید که تقریبا ما هم عقیده هستیم.
اما به نظرم کش دادن این مبحث کمکی نمی کند.ما نظر خودمون رو بر اساس علم و منطق گفتیم و طرف مقابل هم غیر از حدسیات و شنیده ها چیزی برای عرضه نداره
به نظرم بهتره بحث رو با همین پیش بینی خاتمه بدیم که ! زلزله و حادثه مهم طبیعی بعدی هر جا که باشد باز این عزیزان حدس!!! خواهند زد که مصنوعی بوده Smile
وقتی نظریه ای بر پایه حدسیات و شنیده ها شکل بگیره هیچ راهی برای رد یا اثباتش نیست Wink

سلام
ممنونم از شما بله دیگه بهتره بحث پایان پذیره . سخنان هر دو طرف معقولانه و خوب بود . منتها الان دیگه باید منتظر نتیجه بود که قراره ماجرا به کجا کشیده بشه . (چه عجب من با شما هم عقیده شدم Smile )
موفق باشی
فرماندار سابق ايالت مينه سوتا:

زمين لرزه ژاپن کار آمريکا بود

جام جم آنلاين: در تازه‌ترين افشاگري توسط يکي از مقامات آمريکايي فاش شد که زمين لرزه ژاپن نيز همچون زلزله بزرگ هائيتي، يکي از اقدامات خرابکارانه آمريکا بوده است.

به گزارش باشگاه خبرنگاران به نقل از شبکه سي ان ان، فرماندار سابق ايالت مينه سوتاي آمريکا فاش کرد که آمريکا سامانه اي به نام هارپ دارد که مي تواند عامل بسياري از بلاياي طبيعي نظير زمين لرزه و سونامي ژاپن باشد.

وي افزود: سامانه هارپ که در آلاسکا واقع است، سامانه اي متشکل از 50 آنتن مخصوص است که ميليونها وات برق را به صورت امواج روي نقطه مشخصي در يونسفر جو متمرکز مي کند که بازتاب آن به زمين مي تواند خرابيهاي زيادي به بار اورد.

به گفته اين مقام، با اين وسيله مي توان هواپيماها را سرنگون کرد، حرکت ابرها و تغييرات آب و هوايي را کنترل کرد.

براساس اين گزارش، دولت آمريکا اين پروژه را غير سري مي نامد در حاليکه به نظر فرماندار سابق ايالت مينه سوتا دولت به مردم دروغ مي گويد زيرا وقتي وي مي خواست از آن بازديد کند به وي اجازه ورود ندادند.

پيش از اين نيز زلزله‌ي بزرگي در هائيتي روي داد كه بسياري از كارشناسان اين احتمال را دادند كه آمريكا در ايجاد اين زلزله توسط سامانه‌ي هارپ نقش داشته است.
صفحه: 1 2 3 4 5 6
آدرس های مرجع