شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام دوستان :
فیلم موهن «زندگی محمد[ص] رسول اسلام» که علیه پیامبر اعظم(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) در آمریکا ساخته شده دارای توهینهایی به آن حضرت است که زبان از بیان آنها حیا میکند.
قبطیان مصری مهاجر در آمریکا با همکاری تیری جونز کشیش دیوانه آمریکایی اقدام به ساخت فیلمی در توهین به پیامبر اعظم(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) کردهاند.
بنابر این گزارش برخی از صحنههای این فیلم موهن که منتشر شده نشان میدهد این فیلم به رابطه پیامبر اکرم(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) با حضرت خدیجه(سلام الله علیها) و عایشه میپردازد و صحنههای آن به گونهای است که زبان از بیان آنها حیا میکند.
گروه موسوم به «قبطیان مهاجر» در آمریکا اعلام کردهاند قصد دارند این فیلم «زندگی محمد[ص] رسول اسلام» نامگذاری شده و اخیرا به کارگردانی سام باسیل ساخته شده است را فردا(11 سپتامبر) به نمایش درآورد.
* فیلم فردا و در دادگاه مزعوم کشیش دیوانه آمریکایی به نمایش گذاشته میشود
آنان قرار است این فیلم را برای نخستین بار در حرکت موهن تیری جونز که به آن «محاکمه مردمی محمد[ص]» میگوید به نمایش درآورند.
بنابر این گزارش این فیلم که با حمایت مرکزی به نام «هیئت عالی حکومت قبطیان» و کلیسای تیری جونز ساخته شده با صحنههایی از حملات گروههای تندرو به یک داروخانه مربوط به پزشکی قبطی را نشان میدهد و سپس به حیات پیامبر اعظم(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) منتقل میشود.
در این فیلم نقش پیامبر اسلام را یک بازیگر آمریکایی در نهایت سیاهی بازی میکند و در آن تلاش شده که نزول وحی بر پیامبر اسلام(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) را دروغ معرفی کنند.
بنابر این گزارش با پخش بخشهایی از این فیلم در فضای مجازی و اقدام موهن قبطیان مهاجر مصری، نخستین واکنشها از مصر علیه این اقدام برخاسته است.
* محکومیت ساخت فیلم توسط «شورای جهانی قبطیان» و مفتی اعظم مصر
در نخستین اقدام «شورای جهانی قبطیان» در مصر در بیانیهای رسمی این اقدام را به شدت رد کرده و عنوان کرده که قبطیان مهاجر به دنبال ایجاد اختلاف در بین قبطیان هستند که در کنار مسلمانان زندگی میکنند.
علی جمعه مفتی اعظم مصر نیز ساخت این فیلم را به شدت محکوم کرده و آن را توهینی به بزرگترین نماد مقدس جهانی و اسلامی یعنی پیامبر اعظم(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) دانسته است.
وی بهانههایی از قبیل آزادی بیان و اندیشه درباره تولید چنین فیلمهایی را رد کرده و افزوده است: توهین به مقدسات ادیان هرگز در آزادی بیان قرار نمیگیرد بلکه بخشی از پایمال کردن حقوق بشر است.
به گزارش فارس، تیری جونز کشیش دیوانه آمریکایی در ادامه اقدامات ضداسلامیاش اخیرا اعلام کرد که قصد دارد آنچه را که خودش «محاکمه مردمی پیامبر اسلام» خوانده است، در 11 سپتامبر و در همبستگی با کشته شدگان آن حادثه برگزار کند که در آن قرار است یک مسیحی مصری و دارنده مدرک الهیات شرکت کند.
منبع : خبرگزاری فارس
در پناه الله
یا مهدی مدد
یه مسلمون پیدا نمیشه این تری جونز رو به درک واصل کنه؟؟
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام دوستان عزیز :
خبرنگار العالم از تظاهرات اعتراض آمیز هزاران شهروند مصری مقابل سفارت آمریکا درقاهره خبر داد . هزاران شهروند مصری برای اعتراض به فیلم توهین آمیز علیه پیامبر اسلام (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم)، مقابل سفارت آمریکا در قاهره تظاهرات کردند .
منبع : العالم
در پناه الله
یا مهدی مدد
سلام باز مصریا دمشون گرم اینجا که نه تو رسانه ها خبری بود نه تو خیابونا

سلام.من یه پیشنهاد دارم.میگم ما که نه از صدا و سیمامون بخاری بلند میشه و نه از وزارت ارشاد و نه از تبلیغات اسلامیمون و نه از امثالهم.حالا بیاییم خودمون هم به حداقل زبان های انگلیسی و عربی و فارسی بیانیه بدیم و هم در زمینه ی پوستر و کلیپ و... خطاب به آمریکا و خاطیان،اقدام کنیم.آیا این به عنوان جهاد در شرایط حاضر بر دوش ما نیست؟؟؟آیا رسالت ما این نیست؟؟
چه جوری میتونیم اون دنیا توی چشمای پیامبرمون نگاه کنیم و بگیم در مقابل توهین به شما فقط نگاه کردیم و سکوت؟؟؟
از ما بچه های تالار بیداری اندیشه خیلی انتظار بیشتر از اینه ها.....به خدا من یکی که انتظارم از بچه های این تالار بیشتره از اینهاست.هر کمکی هم از دستم بر میاد مکنم.فقط بزرگ تر ها و با تجربه تر های تالار یه فراخوانی بدن ببینیم که دقیقا چه کار کنیم.
من منتظرم و امیدوارم که نا امید نشم از این تالار.پاسخ به این هتاکی ها نیاز به کار گروهی و جمعی داره.یادتون نره که استاد رایفی میگفت بنا بر تجربه این هتاکی ها یکی از دلایلش محک زدن حساسیت مسلمونا هست.ما ها که اکثریتمون شیعه هستیم وقتی به برادران مسلمونمون توی لیبی و مصر نگاه میکنیم باید به غیرتمون بر بخوره.چرا برنمیخوره؟؟؟به خدا الان من حداقل انتظارم این بود که حداقل اینجا یه تالاری هست که حتما بیانیه های آنچنانی دادن و مشغول ساخت پوستر و کلیپ و.... هستن ولی الان که جو رو دیدم خیلی ناراحت شدم.کسی هست که به غیرتش بربخوره؟؟؟؟؟
به نام خدا
متاسفم نام خودمون و کشورمون را گذاشتیم شیعه علی (علیه السلام) بعد میبینیم که سنیها چطور برآشفته و خشمگین میشوند نسبت به این حرکت و چه میکنند و چه درس عبرتی با دست خالی به آمریکای شیطان بزرگ میدهند بعد ما نشستیم نگاه میکنیم واقعا این چه کشور اسلامیه که سکوت کرده آیا ما واقعا مسلمانیم آیا اگر آقا صاحب الزمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) هم ظهور کردند اینطوری رفتار میکنیم و فقط حرف میزنیم و شعار میدهیم و موقع عمل میشینیم سر جامون و به نفع همان آمریکا کار میکنیم با انبار کردن دلارش و در انتها میبینیم که فقط ما ادعای پیروی از آقا صاحب الزمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) را داشتیم و خیلی از همین مسلمانان که ما آنها را مسلمان نمیدانیم یا منحرف میدانیم پشتیبان ایشان هستند. درود بر مسلمانان مصر و لیبی واقعا درود ما چیکار داریم میکنیم مشغول دلار خریدن و طلا خریدنیم چه شده در این کشور شور حسینی کجا رفته چرا همه شور آمریکایی و شیطانی دارن چرا ما با این همه محدودیت گشت ارشاد و سانسور و این همه صحبت مذهبی و ..... به این روز افتادیم ولی مسلمانان کشورهای دیگر که آزادیهای زیادی هم دارند بسیار بسیار بیشتر از ما روی اعتقادات خود هستند مگر ما ریا میکنیم کجا رفتند آن رزمندگان اسلام . در تمام دنیا دلار ارزش خودش را از دست داده بعد در کشور شیعه ما همه دارند ریالشون را به دلار تبدیل میکنند این یعنی سجده بر آمریکا بعد صبح تا شب بیایم شعار بدیم مرگ بر آمریکا و اسرائیل وقتی عمل نمیکنیم چه فایده. چین یک کشور کومونیستی میباشد ولی در عمل از کشور ما بسیار اسلامی تر میباشد چون پشت آمریکا را لرزاند بعد ما با امریکا رابطه هم نداریم ولی متاسفانه اکثر مردم ما دوست آمریکا هستند و در حال ضربه زدن به اسلام و شیعه با ریاکاری و شعارهای دروغین. واقعا خدایا نجاتمان ده . وقتی جامعه از اکثریت خوبان خالی شود نتیجه اش این میشود که نسبت به هتاکی شیطان بزرگ به پیامبرمان, همه یا در مسافرت هستند یا مشغول خرید دلار و سکه و طلا, و شاید چند حرکت کوچک هم در گوشه و کنار ببینیم که به زودی فراموش میشود جا دارد صدا و سیما اعلام کند تا تظاهراتی میلیونی بر ضد این حرکت ایجاد شود و پوشش خبری وسیعی مانند اجلاس سران به آن بدهد که به این صهیونیستها نشان دهیم که مسلمانان اراده کنند اسرائیل را از کره زمین که هیچ از صفحه روزگار محو میکنند به امید خداوند متعال.
و مکروا و مکرالله.والله خیر الماکرین
خداوند حقشان را کف دستشان بگذارد
(۲۲/شهریور/۹۱ ۱۸:۱۶)farshid2002002 نوشته است: [ -> ]سلام.من یه پیشنهاد دارم.میگم ما که نه از صدا و سیمامون بخاری بلند میشه و نه از وزارت ارشاد و نه از تبلیغات اسلامیمون و نه از امثالهم.حالا بیاییم خودمون هم به حداقل زبان های انگلیسی و عربی و فارسی بیانیه بدیم و هم در زمینه ی پوستر و کلیپ و... خطاب به آمریکا و خاطیان،اقدام کنیم.آیا این به عنوان جهاد در شرایط حاضر بر دوش ما نیست؟؟؟آیا رسالت ما این نیست؟؟
چه جوری میتونیم اون دنیا توی چشمای پیامبرمون نگاه کنیم و بگیم در مقابل توهین به شما فقط نگاه کردیم و سکوت؟؟؟
از ما بچه های تالار بیداری اندیشه خیلی انتظار بیشتر از اینه ها.....به خدا من یکی که انتظارم از بچه های این تالار بیشتره از اینهاست.هر کمکی هم از دستم بر میاد مکنم.فقط بزرگ تر ها و با تجربه تر های تالار یه فراخوانی بدن ببینیم که دقیقا چه کار کنیم.
من منتظرم و امیدوارم که نا امید نشم از این تالار.پاسخ به این هتاکی ها نیاز به کار گروهی و جمعی داره.یادتون نره که استاد رایفی میگفت بنا بر تجربه این هتاکی ها یکی از دلایلش محک زدن حساسیت مسلمونا هست.ما ها که اکثریتمون شیعه هستیم وقتی به برادران مسلمونمون توی لیبی و مصر نگاه میکنیم باید به غیرتمون بر بخوره.چرا برنمیخوره؟؟؟به خدا الان من حداقل انتظارم این بود که حداقل اینجا یه تالاری هست که حتما بیانیه های آنچنانی دادن و مشغول ساخت پوستر و کلیپ و.... هستن ولی الان که جو رو دیدم خیلی ناراحت شدم.کسی هست که به غیرتش بربخوره؟؟؟؟؟
من خیلی موافقم اگه میشه یکی یه متن هماهنگی رو تنظیم کنه
به نام حق
وقتی اول این خبرو شنیدم بی تفاوت بودم و گفتم اونا که کارشون اینه
اما وقتی اخبار لیبی و مصر رو سنیدم برای خودم متاسف شدم برای مردمم برای...
از اون موقع یعنی از بعداز ظهر دارم هی گریه میکنم و میگم اونا موفق شدن
اینقدر هتاکی کردن که حالا من میگم عیبی نداره...وای...
از کاریکاتور تا حمله به حرمین عسکرین تا...
از سوزوندن قران تو امریکا و افغانستان تا فیلم موهن...
کار بعدی چیه من نمیدونم اما اون موقع دیگه مثل الان نمیگم اونا کارشون اینه ...
اون موقع نشون میدم ما کارمون چیه همین فردا نشون میدیم مما کارمون چیه...
باید نشون بدیم ...وای...
عجب صبری خدا دارد...
پ.ن. واسه خودمون متاسفم ما همیشه منتظر روز تعطیلیم تا اعتراض کنیم
باز دم دانشجو ها گرم اجرشون با خود حضرت انشالله