تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: خیانت را سانسور کنید
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2
نقل قول:راستش اگه مثال بزنید خیلی بهتره فکر کنم ؟

آخه چه جوری مثال بزنمHuhBlush

بعضی موقع ها یه چیزایی نشون میدن من خودم خجالت میکشم تو خونواده بشینم نگاه کنم مجبور میشم بزنم شبکه دیگه!
راستش فکر نکنم تا این حد باشه دیگه
منظورم اینه که لباس افراد توشون نا مناسبه
یا چیزه دیگه ای
این جوری که شما میگی خیلی نا فرمه که
مثلا بگید تو کدوم برنامشون
کی ؟
نقل قول:راستش فکر نکنم تا این حد باشه دیگه
منظورم اینه که لباس افراد توشون نا مناسبه
یا چیزه دیگه ای
این جوری که شما میگی خیلی نا فرمه که
مثلا بگید تو کدوم برنامشون
کی ؟

متاسفانه همینجوره مگرنه دلیلی نداشت که بگم شبکه چهار.
بله لباس افراد نامناسبه. من زیاد تلویزیون نگاه نمیکنم و خاطرم نیست که دقیقا بگم چه موقع.
البته این نظر من تنها نیست و دوستم هم چنین چیزی رو گفت.
مثال هایی هم در ذهنم هست که نمیشه گفت.
پس باید چنین مواردی رو گزارش داد هرچند من خودم تا به حال در این حدی که شما می فرمایید از لحاظ ظاهری ندیدم اما از لحاظ محتوایی چرا بدتر از این ها رو دیدم توهین به اسلام به زن در فیلم آطانس ازدواج توهین به شان زن در فیلم زنان ونوسی مردان مریخی خیانت و دفاع از اون در فیلم های اخیر ترویج حکومت دوست پسری دوست دختری ؟؟؟؟
مشکل این جاست در برابر ترویج این نوع سبک زندگی دوستان دغدغه مند مثل مثلا منو و شما به همین روش های پیش پا افتاده و قدیمی بسنده کرده ایم ؟
اما اون ها ؟
فیلم ما همه خوبیم رو که در سال 83 کارگردانی بیژن میر باقری رو دیدید؟
نقل قول:فیلم ما همه خوبیم رو که در سال 83 کارگردانی بیژن میر باقری لوده رو دیدید؟
خیرSmile
(۲۰/تیر/۹۲ ۲۳:۱۸)مهدی2012 نوشته است: [ -> ]خیرSmile

من هم ندیدم ، اگر ممکنه زهرا خانوم بیشتر توضیح بدید چیه این فیلم و چه اهدافی رو دنبال می کنه؟Smile
من فیلم ما همه خوبیم رو در سال 83 مثال زدم به چند دلیل :
اول اینکه بگم ببینید دوستان از سال 83 به فکر خیلی چیزا بودن
در فیلم ما همه خوبیم پسر ارشد و خوب خانواده به خارج از ایران رفته 6 سال است زن و بچه در ایران دارد بچه اش را هنوز ندیده 2 سال است از او خبری نیس بعد یکی از دوستانش از خارج می اید یک عکسی را از ان پسر نشان می دهد و می گوید او خواسته است یک فیلم از خودتان بگیرید و بفرستید پسر کوچیکه یه دوربین پیدا می کنه تا از تک تک خانواده فیلم بگیره همه به جز مادر حرف های دلشون رو می زنند و می گویند چرا نمیای ؟ مادر در آخر ب پسر کوچیکه میگه همه رو پاک کن و حرف های منو بگیر مادر تو فیلم میگه همه ما خوبیم و نگران تو فقط
پسر کوچیکه فیلم رو حذف نمیکنه و وقتی خودش میاد حرف بزنه در پشت تمام مشکلاتی که مدام در فیلم مطرح شده میگه بیا دست منو بگیر و من رو هم ببر به خارج

در واقع این فیلم مطرح می کند در جواب تمام مشکلات باید گفت که راه حلی به جز فرار نیست و این خانه از پایه ویران است در سکانس های اخر پسر کوچیکه میگه من نمیگم چرا تو رفتی ؟؟؟؟؟؟
و توجه کنید پسر بزرگه پسر خوبی بوده
این فیلم زمان خاتمی بوده الان هر مشکلی باشه مرم میندازن گردن رییس جمهور یعنی احمدی نژاد اما اون موقع در برابر مشکلات می گفتند کلا خرابه این نظام
اسم این فیلم ما همه خوبیم هست یعنی منظورش اینه که در جامعه داره تلقین میشه به خارجی ها که ما همه خوبیم اما نیستیم
حالا این تحلیل من بود
از این مثال ها فراوان هست
صفحه: 1 2
آدرس های مرجع