(۲۲/شهریور/۹۱ ۲۰:۰۷)سنت نوشته است: [ -> ] (۲۲/شهریور/۹۱ ۱۸:۱۹)Prestige نوشته است: [ -> ]میشه ، بفرمایید ، زمان جنگ شما ، در کدام حوزه ی بسیج حضور داشتید؟! سنه من و شما به اون روزا قد میده؟ من که در این مواقع سعی می کنم ، نظر ندم ، چون واقعا با حرف این و اون نمیشه ، نتیجه ی قطعی گرفت!
تو ( و اکثر اعضا که عمدتا دبیرستانی و حداکثر 18-19 ساله ) هستید خودت را با من که بیست و چندسال از تو بزرگترم ،
مقایسه نکن !
بیست و چند سال بزرگ تر ...
پیر مرد ...
کی با تو بود؟؟؟ ... همون طور که میبینی کسی اصلا حسابت نمیکنه ....
الکی خودت رو قاطی میکنی که جو رو بریزی بهم
به جای اینکه تاپیک های تالار رو منحرف کنی به مناظره جواب بده ....
کاری جز اکانت جدید ساختن بلدی؟؟؟
اگر واقعا اهل منطق هستی و به چیزی که میگی باور داری بیا جواب مناظره رو بده
و گرنه هیچ چی نیستی جز یه طبل تو خالی فقط سر و صدا میکنی
چند کلمه حرف حساب با دگر اندیشان به نمایندگی poper یاELHADI(دعوت به مناظره)
با سلام
واقعا چقدر همتون بیکارید که میشینید این فیلمهای سطح پایین رو دیالوگ به دیالوگ حفظ می کنید. بابا آخه این فیلم های مسخره فقط واسه عوام ساخته میشه.
کسایی که فقط واسه خنده میشینن میبینن.که البته گریه داره تا خنده..همه ی این فیلمها از اخراجی ها تا این چرندیاتی که داره پخش میشه فقط از جهل نویسنده و کارگردان ناشی میشه.حالا شماها بپرید به جون هم و تا صبح کلکل کنید....واقعا که ....
اللهم عجل لولیک الفرج
یا علی...
من 3-4 قسمت بیشتر از این سریال ندیدم ولی همینایی که دیدم فکر میکنم بس بود(مگه تو فکر هم میکنی؟!)
به نظرم این سریال بیشتر میخواد فضای جبهه رو نشون بده تا در صورت جنگ واقعی(خدایی نکرده) اون دسته از جوونایی که از جنگ و تفنگ و سنگر و خون و مین و تانک و توپ میترسن یکم خیالشون راحت تر بشه و رغبت بیشتر برای رفتن به جنگ پیدا کنن که البته فضای فیلم خیلی با تصاویری که از همین صدا سیما پخش میشه فرق میکنه.
البته ابن فقط نظر من بود و کاملا شخصی بود(حالا کی نظر تو رو خواست؟!

)
قابل توجه آقایون معترض،دیدین داستان فیلم اونی که شما میگید نبوده؟!

(۲۱/شهریور/۹۱ ۲۲:۵۰)فدايي ولايت نوشته است: [ -> ]با حرفتون موافق نیستم.
هم بیدار باش و هم اخراجی ها،در نزدیک ترین حالات به واقعیات قرار دارند!
واقعیات؟
دستتون درد نکنه
مایه طنز نباید باعث شود واقعیات به فراموشی سپرده شده و همه چیز لوث شود
به نظر بنده این فیلم به غیر از اینکه ضعیف است از ابتدایی که شروع شد به انقلاب و بسیج تیکه انداخت
مواردش متعدده
ای کاش افراد کار بلد و دلسوز انقلاب فیلم رو میساختند.
از اسپیلبرگ یاد بگیرند یک ذره
آخر این جور سریال ها هر آدم ارازلی با رفتن به جبهه آدم میشه مضمون خوبی داره
(۲۴/شهریور/۹۱ ۱۳:۴۷)آشفته نوشته است: [ -> ]خیلی جالب است همه از این سریال بد میگویید اما همه قسمتهایش را بادقت نگاه میکنید!!
من یک قسمت این سریال را دیدم
و نه تنها حرف کارگردان که حتی انتخاب بازیگرانش هم تقلیدی کورکورانه از ده نمکی یافتم
خود اخراجیهای ده نمکی خیلی ضعیف ساخته شده و این که تقلیدی بیش نیست...
و بعد از این نتیجه گیری دیگر ادامه سریال را رها کردم
اگر بد است و توهین است و ... چرا نگاه میکنید؟؟

نگاه کردن یک اثر تایید کردن آن نیست
مثلا آخر سریال و فیلم هایی مثل نابرده رنج و اخراجی ها ارازل ها آدم شدند