تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: چرا شما مسلمونید ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4
نقل قول:...
نمیشه یه مرد همزمان عاشق چند نفر باشه این درست و اخلاقی نیست . این هوسه که برای من زجر اوره و مجوز ی برای مرد ها . در صورتی که می تونن روی خودشون کار کنن نه اینکه 4 تا زن بگیرن یا برای اینکه مرد ها اذیت نشن ما مجبوریم حجاب داشته باشیم .
...

البته بنده به حرف های جناب میلاد یکی دو شرط رو هم اضافه می کنم.
1- عدالت میان همسران باید رعایت بشه
2- توانایی مالی سرپرستی از همسران خودش رو داشته باشه

احتمالا شروط دیگه ای هم داره که من یادم نیست
اگر این شرط ها رعایت نشه مسئله چند همسری برای آقایون منتفی هستش.
شما یا اطلاعات قرآنیتون بسیار ضعیف است یا اساساً چندان اعتقادی به قرآن ندارید چرا که صریح آیات قرآن میفرماید که این قرآن تحریف نشده و خود خداوند آن را از گزند هر گونه آسیبی حفظ میکند!
إِنَّا نَحْنُ نَزَّلْنَا الذِّكْرَ وَ إِنَّا لَهُ لَحافِظُونَ (9-حجر)
ما قرآن را خود نازل كرده‏ايم و خود نگهبانش هستيم. (9)

(۲۳/شهریور/۹۱ ۲۰:۰۷)parvane نوشته است: [ -> ]چند آیه از سوره نسا که شماره ایات رو گذاشتم . من از قران خوندن لذت میبرم .اما این سوره رو دوسش ندارم . ببخشید اما این حس منه .

میدونید خداوند در قرآن در مورد کسانی که اینچنین اظهاراتی میکنند چه میگوید:
أَ فَتُؤْمِنُونَ بِبَعْضِ الْكِتابِ وَ تَكْفُرُونَ بِبَعْضٍ فَما جَزاءُ مَنْ يَفْعَلُ ذلِكَ مِنْكُمْ إِلاَّ خِزْيٌ فِي الْحَياةِ الدُّنْيا وَ يَوْمَ الْقِيامَةِ يُرَدُّونَ إِلى‏ أَشَدِّ الْعَذابِ وَ مَا اللَّهُ بِغافِلٍ عَمَّا تَعْمَلُونَ (85-بفره)
آيا به بعضى از كتاب ايمان مى‏آوريد و بعض ديگر را انكار مى كنيد؟ پاداش كسى كه چنين كند در دنيا جز خوارى نيست و در روز قيامت به سخت‏ترين وجهى شكنجه مى‏شود و خدا از آنچه مى‏كنيد غافل نيست. (85)

(۲۳/شهریور/۹۱ ۲۰:۲۰)parvane نوشته است: [ -> ]دوست گرامی مشکل این جاست یه چیزایی با عقل جور در نمیاد . خدا مهربونه خدا بزرگه . چرا تو ایه ای به زدن زن اشاره میشه .
خدا دوستدار صلح و دوستیه .
یعنی حتی به اندازه یه درصد نمیشه شک کرد این تحریف شده .
ایران که معلوم نیست اما در کشور ترکیه امار آزار زنان بالا هست .

اولاً به شما گفتم که پاسخ تمام اینها قبلاً مستدل بیان شده در تالار
ثانیاً اول لطفاً به من این پاسخ رو بدهید!
هدف ما بندگی خدا است یا بندگی نفس؟
و نشانه ی بندگی خدا چیست؟
به نظر من شما یا فمنیست هستید و یا نا خواسته بر اثر تعامل با این جانداران اعتقادات فمنیستی پیدا کردید.
برای هر گروهی رهبری لازم است تا بتواند بدون مشکل حیات داشته باشد. مشورت لازم است ولی در انتها یکی باید تصمیم بگیرد وگر نه میشه هرج و مرج . در خانواده هم به عنوان گروهی با حداقل دو عضو نیاز به تصمیم گیرنده نهایی دارد که اون هم خدای عزیز و دانا به توجه به اشراف کامل که به خلقت ما ادم ها داره اون رو مشخص کرده.
با توجه به این مدیریت و مدیریت مالی که باز هم تاکید میکنم خدا با علم بی نهایت اون رو مشخص کرده وضعیت ارث مشخص میشه.
در مورد زدن اگر شما احادیث تفسیری رو بخونید و در خود ایه دقت کنید متوجه می شود این روندی است برای متنبه کردن زن که یک مدیر از آن استفاده میکند و حالت پله ای دارد و در مورد زدن بیشتر به تلنگر شباهت دارد و اینکه مفهوم زدن بدهد نه ایجاد اسیب بدنی. در احادیث آمده باید با چوب مسواک بزند یعنی عملا زدنی نیست فقط برای متنبه شدن زن می باشد. دقت در سیره پیامبر و ائمه به عنوان اسوه و نمود عملی اسلام هم اثبات کننده این موضوع است که ما چیزی به نام اسیب بدنی نداریم.
در رابطه با دیه یه عزیزی حرف قشنگی زد. گفت بابا دیه مرد رو کی میگیره؟ اون بدبخت که سقت میشه میره. اون میشه کمکی واسه خانواده که مدیرشو طبق قانون کلی الهی از دست داده. حالا من بیام شاکی شم چرا به من دو برابر پول میدین و اگر من بمیرم کمتر به شوهرم پول میدید.
در مورد چند همسری هم خدای مهربان علاوه بر این که تاکید کرده برای این کار نیاز به برقراری عدالت هست، در جایی دیگر میفرماید شما نمی توانید عدالت را برقرار نمایید. و مسئله چند همسری به دلایل شهوانی شدیدا نهی شده .
این ها جواب های ساده هستند و ابتدایی در حد عقل و مطالعات بنده حقیر شما اگر واقعا کنجکاوید و انشاالله درد دین دارید برید کتاب های نقد فمنیسم رو بخونید.
یا علی
سلام خدمت شما
یکی از آیات سوره نساء که ممکنه برای شما جای سوال باشه، آیه 24 هست.
در مورد این آیه توجیهاتی وجود داره. بعضی از این توجیهات حالت مغلطه دارند، اما توجیهی که برای من قابل قبول تر هست، این هست: اعتقاد بر اینه که اجرای حکم گفته شده در این آیه، فقط می تونه با اجازه ی معصوم (پیامبر یا امام) اجرا بشه، وگرنه حکم تجاوز جن/سی رو پیدا می کنه. به همین خاطر بعضی احتمال داده اند که شاید هدف از این حکم، حذف تدریجی رسوم زمان جاهلیت بوده.
من خودم قبلا برام جای سوال بود و در این مورد خیلی تحقیق کردم. این جور سوالات رو باید با یه کارشناس مطرح کنی که کاملا از قضیه اطلاع داشته باشه. هر سایتی هم که تحت عنوان پاسخ به شبهات فعالیت می کنه قابل اعتماد نیست. مثلا سایت askquran رو اصلا توصیه نمی کنم. اما در سایت makarem.ir یه سری آیدی یاهو و ... معرفی شده که می تونی باهاشون چت کنی و خیلی هم منطقی جواب میدن.
موفق باشی
البته پاسخهای بسیار مبسوط تری وجود دارد برای تک تک سوالات شما اما مسئله بسیار زیر بنایی تر این است:

(۲۳/شهریور/۹۱ ۲۱:۱۷)علی 110 نوشته است: [ -> ]البته پاسخهای بسیار مبسوط تری وجود دارد برای تک تک سوالات شما اما مسئله بسیار زیر بنایی تر این است:

نه همینطوری الکی هم نمیشه قبول کرد. ملازمه عقل و شرع هم یکی از اعتقادات اسلام هست.

علی جان، خیلی خشن جواب میدی. Blush
(۲۳/شهریور/۹۱ ۲۱:۳۴)رضا7 نوشته است: [ -> ]
(۲۳/شهریور/۹۱ ۲۱:۱۷)علی 110 نوشته است: [ -> ]البته پاسخهای بسیار مبسوط تری وجود دارد برای تک تک سوالات شما اما مسئله بسیار زیر بنایی تر این است:

نه همینطوری الکی هم نمیشه قبول کرد. ملازمه عقل و شرع هم یکی از اعتقادات اسلام هست.

خوب آقا رضا در نقد این جمله ی شما و این جمله:
(۲۳/شهریور/۹۱ ۲۰:۲۰)parvane نوشته است: [ -> ]دوست گرامی مشکل این جاست یه چیزایی با عقل جور در نمیاد.

منتظر باشید که یک جواب مبسوط تقدیم کنم

ببینید دوستان
داستان خضر و موسی داستان بسیار مهمی است در قرآن
در این داستان موسی علیه السلام که یک پیغمبر اولوالعظم خداست مواجه میشه با کارهایی از خضر که با عقل خودش کارهای غلطی است
با اینکه میدونه که خضر ولی خداست و احکام خدا رو اجرا میکنه
اما هر چی بالا پایین میکنه با عقل خودش میبینه کارهایی مثل سوراخ کردن کشتی فقرایی که تنها منبع درامدشون همین کار با کشتی هست و یا کشتن یه نوجوان بدون مقدمه کارهایی است که با عقلش جور در نمیاد!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ببینید دوستان عقل ناقص من شما نمیتواند ملاکی برای قضاوت احکام خدا باشه!
همونطور که صراحتاً در قصه ی خضر موسی هم همینطور هست
تازه اون عقل پیغمبر الوالعظم خدا بوده
من و شما که تازه این عقلمون کلی متأثر است از هوای نفس و خیلی چیزهای دیگه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

پس این عقل به چه دردی میخوره

این عقل باید در اصول دین به حجیت برسونه انسان رو
ولی در فروع که میشه تجلی عبودیت و بندگی باید بی چون و چرا اطاعت کنه از کسی که حجیتش با عقل براش ثابت شده

یک مثال بسیار مهم میزنم براتون!!!!! در عجز فهم عقل از تشخیص حسن و قبح احکام دین!!!!!!!!!!!!!!!!!

ببینید دوستان
شما زمانیکه بخواهید بفهمید مسیر حرکت یک جسم به کدام سمت هست
باید حتماً اندازه و جهت تمام نیروهای وارد بر جسم رو داشته باشید
اگه حتی یک نیرو رو هم نداشته باشید نمیتونید تشخیص بدید به هیچ وجه
ای بسا به علت ندانستن همان یک نیرو کاملاً پیشبینی غلطی انجام بدید

احکام هم همینطور است
تنها کسی میتونه در مورد درستی و غلطی فروع دین نظر قطعی بده که بر تمام عوامل مأثر در سعادت مادی و معنوی و دنیوی و اخروی انسان احاطه ی کامل داره!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
و آن تنها خداست که شارع این احکام است

و اساساً اگر قبل از پذیرفتن هر حکمی از احکام خدا بیایم اون رو بگذاریم در محک عقل ناقص خودمون و بگیم تا من نفهمم چرا زیر بارش نمیرم دیگه به این نمیگن بندگی خدا به این میگن انانیت و نفس پرستی!
البته معنای این حرف مطلقاً تحقیق نکردن در چرایی احکام و فلسفه ی احکام و آثار احکام نیست!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
که تفقه در دین واجب است
اما اگر بیایم عمل به احکام رو منوط کنیم به اینکه عقل خودمون در هر حکمی بهش برسه و بعد اون رو اجرا کنه همونطور که خدمتتون گفتم به این دیگه بندگی خدا نمیگن
میشه بندگی نفس

ببینید در مورد این عبارت:
(۲۳/شهریور/۹۱ ۲۱:۳۴)رضا7 نوشته است: [ -> ]ملازمه عقل و شرع هم یکی از اعتقادات اسلام هست.

درسته که هر آنچه عقل تأیید کند دین هم تأیید میکند و هر چه دین تعیین کند مورد قبول عقل است
اما باید دید کدام عقل!!!!!!!!!!!!
آن عقل منظور نظر خدا در قرآن که از آن به لُب تعبیر میکنه به عقل خالی از هوا و هوس گفته میشه یعنی عقل معصوم
نه عقل من و شما
ببینید به شدّت به این آیات قرآن بیاندیشید:
فَأَقِمْ وَجْهَكَ لِلدِّينِ حَنيفاً فِطْرَتَ اللَّهِ الَّتي‏ فَطَرَ النَّاسَ عَلَيْها لا تَبْديلَ لِخَلْقِ اللَّهِ ذلِكَ الدِّينُ الْقَيِّمُ وَ لكِنَّ أَكْثَرَ النَّاسِ لا يَعْلَمُونَ (30-روم)
به يكتاپرستى روى به دين آور. فطرتى است كه خدا همه را بدان فطرت بيافريده است و در آفرينش خدا تغييرى نيست. دين پاك و پايدار اين است. ولى بيشتر مردم نمى‏دانند. (30)

این آیه فوق العاده جالب است دوستان
من مدتها با خود اندیشیدم که چرا این دین که فطری هم هست اما بیشتر مردم نمیدانند
مگه مردم با فطرت خودشون آشنا نیستند و آگاه نیستند؟

و این میشه اثر هواهای نفسانی و اغراض شخصی در دستگاه منطق و استدلال و تعقل ما
اگه خواستید مفصل در موردش میتونیم بحث کنیم

اثاثاً رابطه تقوا و فرقان چیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
فرقان قدرت تشخیص حق از باطل است بنا بر ادبیات قرآن
و خدا میگه این قدرت رو تنها اهل تقوا دارند

میتونیم روی تمام اینها مفصل سخن بگیم اگه خواستید!
سلام
یک پیشنهاد ، شما هم از ایشون بپرسید چرا مسیحی شد؟
ما سند داریم که اسلام دین الهی بوده (اعجاز قرآن) ایشون چه سندی داره که مسیح پیامبر الهی بوده؟ (غیر از قرآن و اهل بیت علیهم السلام)
خیلی راحت بگم بهتون ، مسیحی ها اصلا سندی بر این مهم ندارند! حتی برهان عقلی هم ندارند ، ازشون بپرسید مسیحیت چه برتری نسبت به اسلام داره ، می گن اول بیا مسیحی شو تا خودت بفهمی ، چون اصلا برهان عقلی ندارند.
فقط رو آوردند به اخلاق ظاهری (در جهت ترغیب و گول زدن دیگران) ، در صورتی که اصل دینشون بری از اخلاق هست! برید شکنجه های قرون وسطی بر اساس تعالیم کلیسا رو بخونید تا بفهمید چی می گم ، اصلا مسیحی ها برای علم و عقل هم ارزش قائل نبودند و حتی حمام رفتن رو حرام می دونستند! بهشت رو می فروختند! اصلا مسیحیت سراسر عیبه ، مثل یک هندوناه گندیده می مونه با ظاهر آراسته و دروغین.
دوستی نوشته :
میدونید خداوند در قرآن در مورد کسانی که اینچنین اظهاراتی میکنند چه میگوید:
أَ فَتُؤْمِنُونَ بِبَعْضِ الْكِتابِ وَ تَكْفُرُونَ بِبَعْضٍ فَما جَزاءُ مَنْ يَفْعَلُ ذلِكَ مِنْكُمْ إِلاَّ خِزْيٌ فِي الْحَياةِ الدُّنْيا وَ يَوْمَ الْقِيامَةِ يُرَدُّونَ إِلى‏ أَشَدِّ الْعَذابِ وَ مَا اللَّهُ بِغافِلٍ عَمَّا تَعْمَلُونَ (85-بفره)
آيا به بعضى از كتاب ايمان مى‏آوريد و بعض ديگر را انكار مى كنيد؟ پاداش كسى كه چنين كند در دنيا جز خوارى نيست و در روز قيامت به سخت‏ترين وجهى شكنجه مى‏شود و خدا از آنچه مى‏كنيد غافل نيست. (85)

************************************************************************************
فکر کردم بیام تو این سایت جواب میگیرم اما باید می دونستم حق پرسش وجود نداره . این اخرین نوشته ی منه . در این دنیا خواری و در ان دنیا شکنجه منتظر منه به جرم پرسش به نظرتون . ایه ای از قران اوردید که چی رو ثابت کنید ؟ا
ببخشید همون قرانی که فقط تو مسجد و ختم گفته میشه به درد نمی خوره . باید بازش کرد حتی شک کرد که در نهایت به یه جوابی برسی . خوب تکلیف من عذاب شد .
دوستان موفق باشید و خدا نگهدار.
بسیار جالب است که از میان اینهمه پاسخی که داده شده فقط همین قسمتش را گرفته اید!
آدم حد اقل با خودش باید روراست باشه
بهانه کردن یک عبارت و زدن زیر کل مطلب راحت ترین کار ممکن است

اینهمه گفته شد که تمام اینها پاسخش موجود است هم در تالار و هم در جاهای دیگه که ارائه میشه
منتها مباحثی عمیقتر و زیر بنایی تر وجود داره که تا اونها حل نشه پاسخ به 1000 شبهه هم کارساز نیست
و ما سعی کردیم مباحث رو از زیربنا آغاز کنیم
به قول استاد ما که میگن
در این دوره زمونه آدما میگردن مسلکی که به سایزشون بخوره پیدا کنند نه اینکه سایز خودشون رو تغییر بدن به اون مسلکی که خدا تعیین کرده
صفحه: 1 2 3 4
آدرس های مرجع