ماسون ها کلا تاریخشون بیشتر از 300 تا 400 سال نیست ...
اصلا در حالت خوشبینانه در 500 سال پیش فراماسونی معنا نمیداده ...
ماسون ها کجا بوده اند ....
ولی ماسون ها از نماد های کهن استفاده میکنن ... این مشخصه ...
مثل ابلیسک و چشم جهان بین (چشم هوروس) و هرم و ...
از نمادهایی هم که ریشه ی توحیدی داره استفاده نمیکنن ... از نماد های خدایان و رب النوع های مصری استفاده میکنند....
=====================
خوب الان چند مساله داریم ...
الف. آیا این نماد ها معنای خوبی دارند یا همون طور که میدونیم اکثر مضمون شرک آمیز دارند؟؟
با این نماد ها و گسترششون باید مقابله بشود یا خیر؟؟؟
.......................................................
ب . از این نماد ها الان چه کسانی استفاده میکنند؟؟؟
چه کسانی آن ها رو گسترش می دهند؟؟
ج. یک سری ... یک گروهایی دارند یک سری فعالیت میکنند ... اسمشون رو ماسون نگذاریم .... بگذاریم خانگول های اعظم

این خانگول های اعظم دارند با دین مقابله میکنند ... دارند به خدا و چیامبران خدا اعلان جنگ میکنن ... این وسط از نماد ها کهن مشرکین استفاده میکنند ... خوب معلومه قدمتشون به زمان مصر نمیرسه ولی عقائدشون مشابهت ها و اشتراکات زیادی با مشرکین اون عصر داره ... خودشون اعتقادتشون رو بر اساس اسطوره های اون ها بنا کرده اند
حالا این وسط ما هم اعتقاد های شرک باستان ر و میکوبیم هم شرک جدید رو
د.
اخوی ... برادر ... دوست عزیز میشه بفرمایید حضرت موسی پیامبر بوده اند یا خیر؟؟
کجا بوده سرزمین پیامبریشون؟؟؟ با کدوم افراد مقابله میکرده اند؟؟؟
اسم کسانی که به دین و آیین حضرت موسی (علیه السلام) هستند چه میگویند؟؟؟
حالبه یک عده از این طرف بوم میفاتند و یک سری از اون ور ....
دوست عزیز یهودیان که از زیر بوته در نیومدن ... پیامبرشون هم حضرت موسی بود در مصر و در زمان مصر باستان و دوره حکمرانی فرعون ها ...
ه.
همین الان وقتی یک عده میان روز عاشورا سوت و کف میزنن ما میگیم این ها همون لشگر شمر و یزیدند ...
بعد 1400 سال ... تازه این اشخاص اکثرا هم چین ادعایی ندارند که خودشون رو بچسبونند به یزید
الان یک عده هم عقیده و مسلک مشرکان باستان رو دارند .... تازه بهش افتخار هم میکنن ... داد هم میزنن
ما هم مثل همون حرمت شکنان عاشورا که ادامه دهندگان خط یزید میدونمشون این ها رو هم ادامه دهندگان راه مشرکان باستان ...
نقل قول:در جستاری ديگر ثابت كرديم كه در زمان هخامنشيان هيچ اثری از يهود و جهود و يهوه و اسرائيل و... در هيچ سنگنبشته و گلنبشته و پوستنبشته و استخوان و كاغذنبشتهای و نيز در آثار هيچ مورخی از مصر و بابل و يونان و ايران و... ديده نشده است. سپس گفتيم كه اين نشان میدهد بعدها نويسندگان تورات برخی نامهای تاريخی را از متون ديگر به تورات افزودهاند تا شايد بتوانند با مصادرهء به مطلوب، قدمت تاريخی خويش را دست كم در ميانرودان و ايران زياد كنند!
شما هیچ چیزی رو اثبات نکردید
صرفا یک ادعا مطرح کردید ... جالب هم بود ولی یک سند و مدرک هم ارائه ندادید
گفتید من سنگ نبشته ها رو خوانده ام ...
این هم جای بحث داره
نقل قول:الازاده با طرح این سوال که آیا قصد چاپ ادامه این گل نوشتهها را دارید؟ از ارفعی خواست در اینباره توضیح دهد، وی در پاسخ گفت: استاد من مرحوم هلک تا زمان مرگش در سال 1379 بیش از 2586 گل نوشته را خوانده بود. وی موفق به چاپ 33 گل نوشته شد و ما از آن زمان تا کنون مشغول ترجمه و چاپ این آثاریم. من با اجازهای که از دانشگاه شیکاگو دارم با عکسبرداری از نوشتهها مشغول ترجمه آنها به انگلیسی و فارسی هستم تا به مرور چاپ شوند.
ارفعی درباره اهمیت تاریخی این گلنبشتهها اظهار کرد: این گل نوشتهها سندهای اداری مربوط به ایالت فارس هستند که از یک سو به یزد میرسند و از سوی دیگر به کرانههای رود مارون که مرز طبیعی فارس و خوزستان است مرتبطاند. این گل نبشتهها همچنین شامل اسناد اداری مالی است که از جابهجایی کالا، واریزهای کالا، پرداختیها اعم از دستمزدهای ماهیانه یا روزانه تشکیل شده است.
شما همه سنگ نبشته ها رو خوندی؟؟؟
کی خونده؟؟؟
هیچ چی اثبات نشده دوست عزیز ... فقط گفتی من مطالعه کردم ... خوب به سلامتی ... شاید شما درست بگید ولی اثبات نشده چون اثباتش منوط به خواندن و بررسی همه ی آثار باستانی مربوط به زمان هخامنشیست
شما در طول 5 صفحه ای که بحث شد به کتاب تاریخی با مقاله ی یک تاریخ دان و محقق قابل اعتماد ارجاع ندادید
یک ادعایی است ...خوب گوشه ذهنمان نگهش میداریم ..
با سند و مدرک حرف بزنید و منطقی دوست گرامی