تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: نمادهای كهن را ماسونی ندانيم.
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3
اكنون می‌خواهم اين نكته را بيان كنم كه اين شكست وحشتناك يهوديان(دانشمندانشان) در اثبات قدمتشان چنان مانند خوره به جانشان افتاده كه تنها راه نجات را در القای منفی بودن خويش می‌بينند! يعنی با مرموز و شيطانی نشان دادن خود، و بكارگيری گستردهء نمادهای كهن به عناوين مختلف(مانند فراماسونی) و القای بی‌حد و حصر وابستگی اين نمادها به خود، درواقع می‌خواهند به جهانيان بقبولانند كه: «درست است كه مثلا فهميده‌ايد كه شيطان‌پرستيم، اما هزاران سال است كه در مصر و ميانرودان و... زندگی می‌كنيم»!!

با اين كار، درواقع ديگران را به دنبال كشف نمادهای به اصطلاح ماسونی و ريشه‌يابی آنها می‌اندازند تا بالاخره كسانی بگويند يهوديان در مصر باستان يا در ايران باستان بوده‌اند. يعنی از يكسو گمان می‌كنيم كه داريم با ماسون‌يابی آنان را رسوا می‌كنيم و بدتر از آن، هر نمادی كه اصلا ربطی به آنان نداشته(مانند صفحهء شطرنج) اما چون اكنون بكار می‌برند، فراماسونی می‌ناميم و حتی اگر جائی ببينيم تخريبشان می‌كنيم(مانند تخريب گفتار امام(رحمة الله علیه) از سوی رائفی‌پور)، از سوی ديگر آنان به آرزو و خواسته خويش كه قدمت‌تراشی برای يهوديان است می‌رسند و به ريش ما می‌خندند!!
ماسون ها کلا تاریخشون بیشتر از 300 تا 400 سال نیست ...
اصلا در حالت خوشبینانه در 500 سال پیش فراماسونی معنا نمیداده ...
ماسون ها کجا بوده اند ....
ولی ماسون ها از نماد های کهن استفاده میکنن ... این مشخصه ...
مثل ابلیسک و چشم جهان بین (چشم هوروس) و هرم و ...
از نمادهایی هم که ریشه ی توحیدی داره استفاده نمیکنن ... از نماد های خدایان و رب النوع های مصری استفاده میکنند....
=====================
خوب الان چند مساله داریم ...
الف. آیا این نماد ها معنای خوبی دارند یا همون طور که میدونیم اکثر مضمون شرک آمیز دارند؟؟
با این نماد ها و گسترششون باید مقابله بشود یا خیر؟؟؟
.......................................................
ب . از این نماد ها الان چه کسانی استفاده میکنند؟؟؟
چه کسانی آن ها رو گسترش می دهند؟؟
ج. یک سری ... یک گروهایی دارند یک سری فعالیت میکنند ... اسمشون رو ماسون نگذاریم .... بگذاریم خانگول های اعظم Big Grin این خانگول های اعظم دارند با دین مقابله میکنند ... دارند به خدا و چیامبران خدا اعلان جنگ میکنن ... این وسط از نماد ها کهن مشرکین استفاده میکنند ... خوب معلومه قدمتشون به زمان مصر نمیرسه ولی عقائدشون مشابهت ها و اشتراکات زیادی با مشرکین اون عصر داره ... خودشون اعتقادتشون رو بر اساس اسطوره های اون ها بنا کرده اند
حالا این وسط ما هم اعتقاد های شرک باستان ر و میکوبیم هم شرک جدید رو
د. اخوی ... برادر ... دوست عزیز میشه بفرمایید حضرت موسی پیامبر بوده اند یا خیر؟؟
کجا بوده سرزمین پیامبریشون؟؟؟ با کدوم افراد مقابله میکرده اند؟؟؟
اسم کسانی که به دین و آیین حضرت موسی (علیه السلام) هستند چه میگویند؟؟؟
حالبه یک عده از این طرف بوم میفاتند و یک سری از اون ور ....
دوست عزیز یهودیان که از زیر بوته در نیومدن ... پیامبرشون هم حضرت موسی بود در مصر و در زمان مصر باستان و دوره حکمرانی فرعون ها ...

ه. همین الان وقتی یک عده میان روز عاشورا سوت و کف میزنن ما میگیم این ها همون لشگر شمر و یزیدند ...
بعد 1400 سال ... تازه این اشخاص اکثرا هم چین ادعایی ندارند که خودشون رو بچسبونند به یزید
الان یک عده هم عقیده و مسلک مشرکان باستان رو دارند .... تازه بهش افتخار هم میکنن ... داد هم میزنن
ما هم مثل همون حرمت شکنان عاشورا که ادامه دهندگان خط یزید میدونمشون این ها رو هم ادامه دهندگان راه مشرکان باستان ...
نقل قول:در جستاری ديگر ثابت كرديم كه در زمان هخامنشيان هيچ اثری از يهود و جهود و يهوه و اسرائيل و... در هيچ سنگ‌نبشته و گل‌نبشته و پوست‌نبشته و استخوان و كاغذ‌نبشته‌ای و نيز در آثار هيچ مورخی از مصر و بابل و يونان و ايران و... ديده نشده است. سپس گفتيم كه اين نشان می‌دهد بعدها نويسندگان تورات برخی نامهای تاريخی را از متون ديگر به تورات افزوده‌اند تا شايد بتوانند با مصادرهء به مطلوب، قدمت تاريخی خويش را دست كم در ميانرودان و ايران زياد كنند!
شما هیچ چیزی رو اثبات نکردید
صرفا یک ادعا مطرح کردید ... جالب هم بود ولی یک سند و مدرک هم ارائه ندادید
گفتید من سنگ نبشته ها رو خوانده ام ...
این هم جای بحث داره

نقل قول:الازاده با طرح این سوال که آیا قصد چاپ ادامه این گل نوشته‌ها را دارید؟ از ارفعی خواست در این‌باره توضیح دهد، وی در پاسخ گفت: استاد من مرحوم هلک تا زمان مرگش در سال 1379 بیش از 2586 گل نوشته را خوانده بود. وی موفق به چاپ 33 گل نوشته شد و ما از آن زمان تا کنون مشغول ترجمه و چاپ این آثاریم. من با اجازه‌ای که از دانشگاه شیکاگو دارم با عکس‌برداری از نوشته‌ها مشغول ترجمه آن‌ها به انگلیسی و فارسی هستم تا به مرور چاپ شوند.

ارفعی درباره اهمیت تاریخی این گل‌نبشته‌ها اظهار کرد: این گل نوشته‌ها سندهای اداری مربوط به ایالت فارس هستند که از یک سو به یزد می‌رسند و از سوی دیگر به کرانه‌های رود مارون که مرز طبیعی فارس و خوزستان است مرتبط‌اند. این گل نبشته‌ها همچنین شامل اسناد اداری مالی است که از جابه‌جایی کالا، واریزهای کالا، پرداختی‌ها اعم از دستمزدهای ماهیانه یا روزانه تشکیل شده است.
شما همه سنگ نبشته ها رو خوندی؟؟؟
کی خونده؟؟؟
هیچ چی اثبات نشده دوست عزیز ... فقط گفتی من مطالعه کردم ... خوب به سلامتی ... شاید شما درست بگید ولی اثبات نشده چون اثباتش منوط به خواندن و بررسی همه ی آثار باستانی مربوط به زمان هخامنشیست
شما در طول 5 صفحه ای که بحث شد به کتاب تاریخی با مقاله ی یک تاریخ دان و محقق قابل اعتماد ارجاع ندادید
یک ادعایی است ...خوب گوشه ذهنمان نگهش میداریم ..
با سند و مدرک حرف بزنید و منطقی دوست گرامی
از توضيحاتتان سپاسگزارم.
اجازه دهيد نخست از ايران و هند آغاز كنيم پس از نتيجه گرفتن به مصر می‌رويم. دربارهء كتيبه‌‌ها نيز در جای خودش گفتگو می‌كنيم.
خب! نخستين پرسش:
چرا شطرنج بايد نماد شيطان‌پرستی يا فراماسونی باشد؟
اينرا لطفا پاسخ دهيد تا به چيزهای ديگر برسيم.
ببین دوست گرامی شما یک مطلبی بیان کردید من هم نقدش کردم ...
اینکه بیاید در جواب نقد سوال مطرح کنید و به خود نقد من نپردازید بهش میگن فرار رو به جلو Wink
اینکه هر نمادی چه معنایی میده رو باید به طور مجزا در یک تاپیک دیگر بحث کنیم
مثلا شما ادعا دارید صفحه ی شطرنجی نماد شیطان پرستی نیست
خوب یک تاپیک باز کنید و نقدتون رو به این مطلب بیان کنید ... اول بگید چه کسی هم چین ادعایی کرده بعد دلایل خودتون رو بیارید
نماد شناسی هم کار هر کسی نیست ... خودش یک رشته دانشگاهیه ...
در کل نماد های کهن ماسونی نیستن ولی ماسون ها از اون استفاده می کنن
شاید معنی بدی هم نداشته باشند ... شاید
این طور هم فرض کنیم الان اگر معنای بدی بهش اطلاق بشه و در لباس و .... استفاده بشه ما چه وظیفه ای داریم؟؟
یک جا مثل کفش زرد ... بیان بگن این ماسونیه ... ما میگیم غلط کردی با هفت پشتت ...تو اسلام مستحبه
ولی یک جا بیان بگن مثلا بزغاله 6 ماه نماد ما Wink نماد شیطان پرستان ... ما هم نه حدیثی داریم واسه خوبیش نه چیز دیگه ای .... ولی الان شده نماد یک سری مشرک و بی دین ...
خوب ما هم میزنیم بایکوتش می کنیم
یک سری نمادها هم کلا مورد دارند
اون ها هم استفاده میکنند
مثل خدایان شرک آلود مصر باستان
دیگه بدتر اندر بدتر
نشد دوست گرامی...

شما نقد نكرديد يا بهتر بگويم نقد شما با پيشفرض‌هايی مطرح شد كه برای من مفروض نيستند و نياز به اثبات دارند. زمانی ما می‌توانيم گفتگو را جلو ببريم و به قول شما فرار به جلو نباشد كه پيشفرض‌مان يكی باشد. دليل اينكه دربارهء شطرنج پرسيدم همين بود كه به يك مقدمهء استوار برسيم.

خب! شطرنج را امام(رحمة الله علیه) حلال كرده‌اند چرا بايد شيطانی باشد؟ ما حديثی برای خوبی يا بدی ميوهء انبه و كيوی و بكرایی و هواپيما و فضاپيما و رايانه و... نداريم، اگر ماسون‌ها از اينها استفاده كنند(درواقع شايد از همان‌ها ما تكنولوژی تازه را داشته باشيم!!) آيا بايد شيطانی بدانيم؟

اگر اجازه دهيد به مصر و... هم می‌رسيم.
نقل قول:نشد دوست گرامی...

شما نقد نكرديد يا بهتر بگويم نقد شما با پيشفرض‌هايی مطرح شد كه برای من مفروض نيستند و نياز به اثبات دارند. زمانی ما می‌توانيم گفتگو را جلو ببريم و به قول شما فرار به جلو نباشد كه پيشفرض‌مان يكی باشد. دليل اينكه دربارهء شطرنج پرسيدم همين بود كه به يك مقدمهء استوار برسيم.

خب! شطرنج را امام(رحمة الله علیه) حلال كرده‌اند چرا بايد شيطانی باشد؟ ما حديثی برای خوبی يا بدی ميوهء انبه و كيوی و بكرایی و هواپيما و فضاپيما و رايانه و... نداريم، اگر ماسون‌ها از اينها استفاده كنند(درواقع شايد از همان‌ها ما تكنولوژی تازه را داشته باشيم!!) آيا بايد شيطانی بدانيم؟

اگر اجازه دهيد به مصر و... هم می‌رسيم.

ببین اخوی اولا در این زمینه نماد ها ما شطرنج نداریم بلکه صفحه شطرنجی داریم ...هیچ ربطی هم به بازیه شطرنج نداره ((اطلاعاتتون خیلی ناقصه گویا در مورد نماد ها اول کمی تحقیق بعد نقد))
در ضمن بهتره بدونید تمام علما همون شطرنج رو هم حلال قطعی نکرده اند و بعضا توصیه اکید دارند به ترکش .... مثل آیت الله بهجت
همین صفحه ی شطرنجی ((نه شطرنج)) هم باید اولا بگید کی گفته شیطانیه؟؟؟
بحث نماد شناسی خیلی پیچیده است ...
برخی نماد ها با قرینه مشکل دار میشوند ...
میشه گفت صفحه شطرنجی هم جز همونه ... اگر کنار نماد دو برج بیاد یا تصویری که نماد موجودات ماورایی باشه و یا ارتباط با بعد دیگه میشه روش مانور داد
بازم تکرار می کنم
شما اگر قصد دارید نماد ها رو بررسی کنید تاپیک مجزا بزنید
و گرنه من نحوه صحیح جبهه گیری در مورد نماد های مختلف با منشا های مختلف رو تبیین کردم
و هم چنین ارتباط هر گروهی با هر تاریخ و نمادی رو ...
نماد که باشه یا نباشه ...
دسته بندی که کردم رو شما مطالعه بفرمایید ...
نخونده گویا پاسخ می دهید
دوست عزيز منظورم همان صفحهء شطرنج است كه در پيام آغازين هم توضيح داده‌‌ام. شطرنج را كه روی دستشان نمی‌گيرند بازی كنند. روی صفحهء شطرنجی به اصطلاح فراماسونی(!!) می‌گذارند كه هزاران سال پيش تا همين چند سدهء پيش اصلا به شيطان و ماسون و تيره و طايفه‌شان ارتباطی نداشته است!

اختلاف نظر در رای و فتوای علما نشان می‌دهد كه هيچ كسی(مقلدی) حق ندارد ديگری را به اعتبار مرجع تقليد خودش از كاری منع كند. خودش دوست داشته باشد انجام نمی‌دهد و برعكس، آن ديگری هم نبايد ديگران را مجبور به استفاده كند.

اينكه ماسونها بكار گرفته‌اند، مانند اين است كه بگوييم چون دزدان از طناب استفاده كنند، طناب بد می‌شود!

ببينيد، اين جستار برای بررسی نمادهای كهن و عدم وابستگيشان به يهوديان باز شده است كه امروزه برخيشان در غالب ماسون به ترويج افكار می‌پردازند. حق با شماست، نمی‌خواهيم ماهيت نمادها را بررسی كنيم كه اگر نياز بود(ظاهرا برای شطرنج نياز است) در جستاری جداگانه مطرح می‌كنيم.

اگر چيزی برای خواندن نياز است لطفا نشانی دقيق دهيد.
1. چه کسی و در کجا گفته صفحه بازی شطرنج شیطانیست؟؟
دقیق مشخص کنید و ارجاع بدهید ...
من ندیدم کسی از محققین شناخته شده هم چیم حرفی زده باشد
بحثی هم بوده رو صفحه شطرنجی بوده ... اونم نه صفحه شطرنج که شما روش بازی میکتید ....
زمین شطرنجی ... که یک محوطه شطرنجی هم میتونه باشه .... خفن ترین ارجاع به یک شی شطرنجی هم در مستند ظهور بود که نوارهای رنگی شطرنجی تاکسی ها رو هم نماد فرض میکرد
((اطلاعاتتون ناقصه ... گیر کردید رو بازی شطرنج Wink ))

نقل قول:اختلاف نظر در رای و فتوای علما نشان می‌دهد كه هيچ كسی(مقلدی) حق ندارد ديگری را به اعتبار مرجع تقليد خودش از كاری منع كند. خودش دوست داشته باشد انجام نمی‌دهد و برعكس، آن ديگری هم نبايد ديگران را مجبور به استفاده كند.
1. من هم محض اطلاع گفتم ...
2. در نماد های ماسونی بازی شطرنج رو من ندیدم کسی بهش اشاره کرده باشه (( از محققین مطرح)) شما دیدید بگید
نقل قول:اينكه ماسونها بكار گرفته‌اند، مانند اين است كه بگوييم چون دزدان از طناب استفاده كنند، طناب بد می‌شود!
مغلطه نکن برادر من ...
از نمادی مثل چشم هوروس در زمان ما اکثرا ماسون ها استفاده میکنند ... مثل طناب نیست که هر فردی تو خونشون داشته باشه
با مثال های بلاتشبیه که نمیشه استدلال کرد
برخی نماد ها هستند که نماینده یک سری گروه خاصند

نقل قول:ببينيد، اين جستار برای بررسی نمادهای كهن و عدم وابستگيشان به يهوديان باز شده است

ببین اخوی ... شما تیتر زدی "نماد های کهن رو ماسونی ندانیم "
1.. چه ربطی داره به یهود مطلب شما؟؟؟
2. نماد هایی نظیر چشم و هرم و ابلیسک که همه جای اهرام هستند .... این ها کهن نیستند؟؟؟
3. ماسون ها از این نماد های قدیمی استفاده می کنن یا نه؟؟
یا این نماد ها کهن نیستن یا شما میگین ماسون از آنها استفاده نمیکنند
کدومش؟؟؟ بحث سر خوب یا بدی هر نماد هم بحث جداست

4. در آخر باید رابطه یهود رو با ماسون ها جداگانه بررسی کرد که در تالار شده ... در مستندها و سخنرانی های زیادی هم شده ...
(۲۷/شهریور/۹۱ ۲۱:۲۲)ELENOR نوشته است: [ -> ]ماسون ها کلا تاریخشون بیشتر از 300 تا 400 سال نیست ...
سلام
قدمت ماسون ها و اجدادشون به اندازه قدمت بشر هست ، چون اون ها پیروان شیطان بودند ، و در هر قومی این پیروان بودند و نمادهای مشابه داشتند (مثل اهرام در کشورهای متفاوت).حداقل بنده اطلاع دارم که اونها در زمان قبل از حضرت یوسف علیه السلام هم بودند که بعد به وسیله برادران یوسف (بنی اسرائیل) تفکراتشون رو به یهود القاء کردند.
(۲۷/شهریور/۹۱ ۲۳:۴۳)دل خسته نوشته است: [ -> ]
(۲۷/شهریور/۹۱ ۲۱:۲۲)ELENOR نوشته است: [ -> ]ماسون ها کلا تاریخشون بیشتر از 300 تا 400 سال نیست ...
سلام
قدمت ماسون ها و اجدادشون به اندازه قدمت بشر هست ، چون اون ها پیروان شیطان بودند ، و در هر قومی این پیروان بودند و نمادهای مشابه داشتند (مثل اهرام در کشورهای متفاوت).حداقل بنده اطلاع دارم که اونها در زمان قبل از حضرت یوسف علیه السلام هم بودند که بعد به وسیله برادران یوسف (بنی اسرائیل) تفکراتشون رو به یهود القاء کردند.

ببین دوست من فرقه ای یا گروهی به نام فراماسونی از قرن 17 به بعد ایجاد شده ...
مطلبی که شما می فرمایید در زمینه پیروان شیطان صحیحه .... ولی در زمان حضرت موسی که بهشون نمیگفتند فراماسون Wink
تاریخ شرک و نفاق و ارادت به شیطان همونیه که شما می فرمایید
صفحه: 1 2 3
آدرس های مرجع