تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: قوانین دنیا: قانون اول
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4
سلام

بعضی چیز ها رو ما قبول داریم, اگه سیب از یک درخت بیافته همه می دونیم می ره طرف پایین و این رو لازم نیست کسی به ما بگه و مارو قانع کنه.
قوانین دیگر دنیا هم این شکلیه

قانون اول: اگه کسی رو از انجام کاری منع کنی بیشتر به انجام اون کار اصرار می کنه, اگه به کسی برای انجام کاری فشار بیاری میل اون فرد به اون کار کمتر میشه.

این رو من انسان خطا کار و محدود نمیگه, این رو فراماسون ها نمی گن, این قانونیه که هست.

اگه به دیوار ضربه بزنی دیوار هم به مشتت ضربه میزنه, اگه محکم تر بزنی دیوار هم محکم تر می زنه تا جایی که یا دست شما می شکنه یا دیوار می ریزه.

اگه جلو آب سد بزاری آب بالاتر میاد شما سد رو بالاتر می بری اما تا کجا می تونی؟ یا آب تموم میشه یا سد می شکنه و آب همه جارو ویران می کنه.(که ویرونی هم دیدیدن)

این جواب به همه تاپیک های عفاف و حجابه و این قانونی غیرقابل تغییره چه خوشتون بیاد چه نیاد. زدن تاپیک ها و ناله کردن تو اونا تاحالا فایده نداشته و نخواهد داشت
یعنی الان شماا با این چند تا جمله کل عفاف و حجاب رو بردی زیر سوال!؟یا امر به معروف و نهی از منکر رو؟!
بله.قوانین طبیعت در زندگی جاری هستن ولی گاهی غلبه بر این قوانین رو هم در طبیعت میبینیم.مثل پرواز که غلبه بر گرانشه با استفاده از سایر قوانین طبیعت.
اگه حرف شما صحیح باشه تمامی قوانین دنیا باید برن زیر سوال و تمامی دین ها.
حواستون باشه دارید در مورد انسان صحبت میکنید.از تفاوت های انسان با حیوان همین قانون مندیه.البته حیوانات رو هم با سعی و تلاش میشه قانون مند کرد.
پس اگه کسی مریض شد هم دکتر مجبورش نکنه به خوردن دارو؟به عمل جراحی؟به رژیم های غذایی سخت؟
میخواین کل قوانین راهنمایی رانندگی رو تعطیل کنیم چون منع کردن افراد از کاری اونا رو حریص تر میکنه به انجامش؟
زدن تاپیک و یادآور کردن کرامت انسانی افراد به اونا تا حالا خیلی فایده داشته.این که شما نمیبینید دلیل بر بی فایده بودنش نیست.
اون انسانی که وقتی یه عالم از یک کار منعش میکنه حریص تر میشه و یا وقتی اجبارش میکنه به یک کار از اون کار منزجر میشه،حتما سرشار از عقده های روانیه.انسان عاقل اینطور نیست.انسان عاقل لذت میبره از محدودیت هایی که اون رو رشد میده.
من زیر سوال نمی برم, قانون طبیعیش اینه! آخه چرا راهی رو بریم که جواب نداده, انسان عاقل؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
بله راه هم هست شما می تونی کافور بخوری از شر تمامی شهوت ها راحت شی ولی آیا راه درست اینه؟

وقتی مریضی شما داری درد می کشی می دونی که دارو خوبت می کنه!

ما شاید از یک چراغ قرمز عبور کنیم ما هم می دونیم که کارمون درست نبوده و کسی نیست بگه نه آقا جان همه می تونن از چراغ قرمز عبور کنند Smile

تنها فایده تاپیک های ناله ای اینه که بیننده یه تاسف می خوره و می ره تاپیک بعدی
unname28 ,
الآن شما ميگي ما به بي حجابي انتقاد نكنيم يا ازش تعريف كنيم
و از حجاب بد بگيم يا تاييدش نكنيم؛
تا مردم بهش جذب شن؟Tongue
[/font][font=B Homa]اينو دقيقا با استفاده از قانون خودتون گفتما! Cool

گر چه اگه نظر منم بخوان اون تاپيكا نه تنها ضرر نداشته تا حد خوبيم جواب داده لا اقلِّ حداقلش دل با حجابا رو گرم نگه ميداره...
خیلی ببخشید
میشه بپرسم این قانون ها رو از کجابیرون اوردید؟
(۲۸/شهریور/۹۱ ۱۱:۲۷)medad.sefid نوشته است: [ -> ]Unname28
[/font]
الآن شما ميگي ما به بي حجابي انتقاد نكنيم يا ازش تعريف كنيم
و از حجاب بد بگيم يا تاييدش نكنيم؛
تا مردم بهش جذب شن؟Tongue
[font=B Homa]اينو دقيقا با استفاده از قانون خودتون گفتما! Cool

گر چه اگه نظر منم بخوان اون تاپيكا نه تنها ضرر نداشته تا حد خوبيم جواب داده لا اقلِّ حداقلش دل با حجابا رو گرم نگه ميداره...

انتقاد و بد گفتن که نمیشه فشار, فشار زمانی می گن که به دختر بزور حجاب بپوشونی یا تو خیابون بگیری و بزور ببریش
من نمی گم این خوبه و نمی گم این بده, این چیزیه که هست و نتیجه هم دختر های نجیب نمیشه

شاید با خودتون فکر کنید که چادر باعث میشه پسر ها نگاه بد به شما نکنند و این فکر درست هست اما تا وقتی بی حجاب تر از شما وجود داشته باشه!! اگه همه حجاب ها یکسان باشه بعد مدتی دوباره وضع قبلی پیش میاد و این زمانی هست که همه فکر می کنند که باید سد رو بالاتر ببرند و نقاب بزارند و این فکر درسته ولی تا وقتی آب دوباره بالا بیاد! به افغانستان و پاکستان نگاه کنید به جاهایی که به دختر خودشون هم تجاوز می کنند

و این که این قانون رو از کجا آوردم؟ از طبیعت, از یک بچه که وقتی نمی خوای یه چیزی رو بهش بدی چقدر حریص میشه یا اون بزرگتری که می خواد حرفی که نخواستی بگی رو بفهمه و از تجربه]

در هر صورت من در حدی نیستم که بیام و راه حل بدم این کار علما و کسانیه که آشنایی بیشتر دارند اما همیشه به نتیجه بلند مدت کاری که می کنید فکر کنید
یه بار هم خدمتتون گفتم،اگر بر فرض حرف شما درست باشه،این مساله در مورد تمامی قوانین بدون استثنا صدق میکنه و این که اختصاصش دادید به حجاب و عفاف اصلا منطقی نیست.
پس بهتره تمامی قوانین دنیا رو تعطیل کنیم،بله؟
توصيف شما ابدا منطقي به نظر نميادConfused
اولا كي چادرو به زور سر مردم ميكنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟كو؟
اگه مامان يه دختربچه اي رو ميگيد ؛
بايد بهش توضيح بديم كه اول بايد بچه شو قانع كنه بعد چادر سرش كنه هرچند تربيت فرزند اونا به ما ربطي نداره.
بعدم يعني شما ميگي خوب بودن و آرمان شهر مردم پاك و دنياي بعد ظهور كشكه؟؟؟؟؟؟؟Dodgy
بايد آدم بد توليد كنيم تا ما خوب به نظر برسيم؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!
نه اين درست نيست كه اصرار ورزيدن به اجراي حكم خدا باعث شه بعدا نيازها طوري بشه كه مجبور به افراط شيم.
چرا كه اسلام دين تعديله...
قانون عمل و عكس العمل كه در طبيعت هست هيچ ربطي به تشكيل ندادن حكومت اسلامي براي همه گير شدن احكام ( در جامعه اي كه عموم مردمش مسلمونند و اسلاموم ميخوان و مرجع قوانينم چيزي جز دين خدا نباشه) نداره مگر اينكه مردم هم در جواب به قوانين پايبند ميشن. ما كه آجر نيستيم آدميم.Smile
حداقل برای انسان که صدق می کنه؟

اون فقط مثال بود, کسی شما رو مجبور نمی کنه چادر بپوشید اما واقعا می تونید بدون حجاب بیاید بیرون ؟ پس مجبورید حجاب خود را رعایت کنید. کسی که حجاب داره باید بدونه چرا حجاب داره باید قانع باشه
یک سوال, شما جامعه بعد ظهور رو چطوری توصیف می کنید؟ مردم تو اون جامعه چطور لباس می پوشند؟
فقط ميدونم مثل شما عناد نميكنن.
چون بايد منطقو قبول كنن يا اونقدر احمق باشن كه در مقابلش بميرن!
جاي دوري نميرم تو همين تركيه لخت مادرزاد بياي بيرون پليس كارت نداره؟؟
هر جامعه قوانين خودشو داره
دليلي هم نداره آدمو واسه همه چي قانعش كنن مثلا بگه چرا چراغ راهنما قرمزه من ميخوام آبي باشه هيچ جاي دنيا واسش تره هم خرد نميكنن.

نه اينجا جاي مناسبيه كه من شمارو قانع كنم ونه وقتشو دارم. و نه شما منطقي برخورد ميكنين. ميسپارمتون به بقيه بچه هاي تالار...
صفحه: 1 2 3 4
آدرس های مرجع