تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: اسم جلاله روی پیراهن پرسپولیس!
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3
حالا بگیم میگن که دست بردارید از این گیر دادن ها!
چیه هی گیر میدید به این نکات بی مفهوم!
نماد شناسی و گیر دادن و نکته گیری و بیکارید این کارا رو میکنید و ....

چرا باید این اسم جلاله رو این پیراهن باشه؟
جرا جدا از هم؟
چرا بقول دوستمان که اولش شرک و باهم توحید است اینگونه جدا از هم؟
این جمله "لا اله الا الله" رو در مکانهای مقدس و متبرک و جاهای عزیز بکار میبردن نه در روی بدنی عرق آلود و در چنین ورزشی!
بود در زمان جنگ روی بدنهای عرق آلود اما در زمینی مقدس و در نبردی مقدس تر!

این تیم از برای اینکه نماد شش تایی را میخواهد حذف کند به این کلمه مقدس پناه برده چرا ؟

حالا در جمع بندی اینکه نادانسته انجام شده؟ بله پس اون نهاد نظارتی چکارست؟ اونهم نمیدونسته ؟ چرا به فهم ملت توهین میکنند؟

حالا میخواد یه باشگاه فهیم که بیاد لباسهاش رو جمع کنه و یه بیانیه و یه عذرخواهی!
حالا جالبه که دوتا عبارت شرک شده ...!!
لا اله ... لا الله
پناه برخدا
به شانه ی راست بازیکن دقت کنید!!
(۲۹/شهریور/۹۱ ۱۱:۳۱)AMINI نوشته است: [ -> ][quote

با تشکر از دوست توهم شناسمون.
خدا خیرت بده که یه کلمه قلمبه پیدا میکنی تو نت بعد میای با معنی اون میزاری که بگی ما هم آررررررررررره!!!

نظرات ارزشمند شما بمونه واسه اربابانتون!

از سایر دوستان هم خواهشمندم زین پس ایشون رو طرد کنند و هم کلام با ایشون نشوند.

پ.ن:
طرد: دوری کردن. دوری جستن
سایر: بقیه
اربابان: جمع ارباب بمعنی خودفروشی برای سایرین در قبال فروختن دین و وجود انسانی شخص
آرررررررررررررره: همان بلی اما با تاکید شدید
خیرت: خیر به شما که شامل برخی دوستان نخواهد شد
بمونه: بماند
خدا خیرت بده کلی هم اون ماروخندوند هم شما
اگه
فتوشاپ نباشه یعنی فاجعه
این دوستانی ! هم که میگن نماد شناسی فلان لطفا جمع کنید کاسه کوزتون رو !!
قشنگ نوشته لا الله میگین نماد ؟

الان یه جور شده هرکی میخواد بگه روشن فکره میگه اقا ول اینا رو بچسبید به مفهموم !
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام علیکم

(۲۹/شهریور/۹۱ ۱۲:۰۵)مسافر نوشته است: [ -> ]البته کمی اگر دقت کنید روی سینه بازیکنان عبارت محمد رسول الله نوشته شده که با عبارت روی شانه هایشان می شود:
لااله الا الله محمد رسول الله
که در جواب توهین به ساحت مبارک حضرت رسول (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) و برای حمایت از ایشان نوشته شده است. من فکر می کنم نیتشان مثبت بوده ولی در نوع پیاده سازی کمی بدسلیقگی به خرج دادند و حواسشان نبوده که این طور جدا کردن لااله الا الله مشکل ساز است.
البته عبارت لااله الا الله خود عبارت عظیمی است که از نظر معرفتی اگر جدا شود باعث سقوط انسان می شود. مجالش در این تاپیک نیست ولی خلاصه این را بلد نبودند که نباید لااله الا الله را جدا کرد.

نظر بنده هم با جناب مسافر یکی است . این کج سلیقگی باعث شده تا عده ای از دوستان این مورد را یک مورد شرک آمیز ببینند . دقیقا برای آنکه یک جور قرینگی بوجود آید تکه ای از کلمه توحیدی را در یک سمت و تکه دیگر را در سمت دیگر نوشته اند ،که البته کاری بسیار اشتباه و ناعاقلانه ایست.
دقیقا برای آنکه یک کار فرهنگی و یک شعار خوب جهانی بدهند ، با کم خردی عکس آن را رفته اند .
البته حتما دوستانی که دسترسی به این باشگاه و سایت آن دارند لازم است که این مورد را به مسوولین آن گوشزد کنند .
دوستان بسیار توجه داشته باشند که سریع همه را دشمن خداوند نکنند و مراقب باشیم که برای ثبوت گناه کسی ، احتیاج به مدارک مستدلیست .

اللهم عجل لولیک الفرج
موفق باشید و خدایی .
هرطور که هست نباید اینطور باشه چون بازیکن همیشه از روبرو و دوشانه دیده نمیشه.
بهتر بود جلوی لباس کامل رو بنویسند.
الف الا الله سمت راست افتاده نعوذبالله لا الله نیست.
البته این ها عرق میکنند با سینه خشک میکنند با شونه خشک میکنند با دست بینی میگیرند می مالند به سینه خوب ایراد دارد البته محمد رسول الله را در تلویزیون دیدم ولی لا اله الا الله را اینجا دیدم.
دوست من anti dajjil
شما درست میفرمایید تازه بدتر از همه این هستش وقتی میوفتن و ... این یجور توهین به مقدسات هست
شما دقت کن وقتی توپ گلی (یجور نجاست محسوب میشه ) بخوره به بدنشون یعنی اسم خدا رو دارن گلی میکنن.
نمیدونم شاید من زیادی تخیلی شدم ولی هرچیزی که هست توهین هستش
وب سایت رسمی باشگاه پرسپولیس
حتما متوجه این موضوع نشدن شک نکنید ازطرف باشگاه
شاید سازنده قصدداشت اون هم چون شناختی نداریم ازش وممکنه خارجی باشه
اما ازطرف آقای رویانیان نباید باشه این موضوع
دوستان میتون به سایت مراجعه کنن و درقسمت تماس باما پیام بزارن من که نوشتم شماهم بنویسین بد نیست
نقل قول:اما ازطرف آقای رویانیان نباید باشه این موضوع

سلام
حرفا میزنیا ...
چرا نباید باشه؟؟ مگه ایشون نعوذبالله معصومه ؟؟
مگر ایشون نبود که میلیاردها تومان پول رو به حساب بانکی بازیکنان ریخت؟؟
مگر ایشون نبود که گفت من اگه جاش باشه برای بازیکنانم هواپیما هم میخرم و هدیه میدم؟؟
مگر ایشون نبود که مدیران دیگر تیمها رو تو تلوبزیون تهدید کرد و گفت هرکس حرفی از فساد مالی بزنه باهاش برخورد شدید میشه؟؟
...
و هزاران مگر دیگر ...
اون آقای فتح الله زاده هم از ایشون بهتر نیست و کپی این یکی بلکه بدتر از ایشونه.اینو گفتم که حالا دوستان انگ اسقلالی بودن به ما نزنن.
تمام بدبختی فوتبال ما به خاطر وجود این دو تیم به هر قیمتی و با هر فسق و فجوری است ...!!
مصداق افساد فی الرض چیست؟؟
سازمان بازرسی کل کشور هم خواب ...!! سرش رو عین کبک کرده زیر برف ...
البته با وجود این همه فساد مالی توی کشور بله که این فساد جزئی چیزی نیست!
معلومه وقتی این همه صفت رذیله توی یه باشگاه ورزشی باشه نتیجه اش این میشه دیگه ...!!
بس کنید این حرفها رو که فلانی بی اطلاع است و فلانی نمیدونه و ...
به فرض این لااله الا الله رو نمیداند -- بقیه رو چی؟؟

یا علی
صفحه: 1 2 3
آدرس های مرجع