تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: پاسخ به شبهات مطرح شده از سوی منافقین و جبهه ی غرب!!!
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
بسم الله الرحمن الرحیم

میخواستم آخر این تاپیک را بزنم و به سری شبهه های جوانان پاسخ بدهم که برخی از آنها از سرکنجکاوی است و برخی شبهات مطرح شده از سوی غرب و منافقین است.

بدون مقدمه اولین شبهه ی برخی جوانان را مطرح میکنم:
1- حمله ی صدام بر علیه ایران توطئه ی ایران بوده است که میخواستند کارهایی انجام دهند:

پاسخ به شبهه:

نیاز به مثال خوبی داریم فرض کنید که چندین بشکه ی نفت خوب در خانه ی شماست و همه ی همسایگان و همه ی مردم شهرتان با خبرند پس در نتیجه دزدان هم باخبرند آنها میخواهند بشکه ها را از خانه ی شما بدزدند شما هم قصد مواظبت دارید حالا یک سوال آیا وقتی در را میشکنند بهشان میگویید بفرمایید نفت ها را بدزدید یا با افراد خانواده ی خود با آنها مقابله میکنید؟

دلیل دیگر اگر توطئه توطئه ی ایران بر ضد خود بوده پس چرا پس از ورود ایران به خاک عراق در سال 62 -1361 عراق به ایران نامه ننوشت که غلط کردم نباید می پذیرفتم جنگ را تمام کنید؟

اگر حمله ی عراق به ایران توطئه ی خود ما بوده پس چرا خود مردم و خود دولت اقدام به دفاع کرد؟ چرا ایران به جای اینکه رتبه های اول کنکور خود را نگه دارد برای پیشرفت اجاه ی حضور آنها در جبهه را داد؟

اگر این حمله ی توطئه ی ایران بر ضد خودش بوده پس چرا پس از استقرار دشمن بر شهرهای ما آنان را تغییر نام میدادند و چرا ما در همان اوایل اسرای عراق را آزاد نمیکردیم؟

شاید یک دیوانه دزد به خانه اش دعوت کند اما اگر دزد خودش آمده باشد خودش دارد اعتراف میکند که کار کار عراق و غرب بوده.
نتیجه گیری: ممکن است کار کار بنی صدر و منافقین و اعضای گروهک ها باشد اما کار کار خود مردم ایران نبوده. اعتراف دزد هم همین را نشان میدهد.
ان شاءالله ادامه دارد...
یاعلی
بسم الله الرحمن الرحیم
2- شهید چمران نخبه های این مملکت را به کشتن داد؟(1000 نفر
Big Grin)
پاسخ به شبهه:

اولین بار این شبهه را یکی از دوستانم مطرح کرد من یک دل سیر خندیدم و خیلی هم ناراحت شدم(در یک حالت بینابینی قرار گرفتم پاسخ خاصی هم به ایشون ندادم چون می دانستم هر چی بگم قبول نمی کنه پس برای چی وقت گرانبهای خودم را هدر بدم)
اما دلایل رد این شبهه:
1- شهید چمران ستاد جنگ های نامنظم را تشکیل داده و نخبه ترین فرد آنجا بوده اطرافیان شهید بزرگوار چمران نخبه ای به اون صورتی که ایشون گفت وجود نداشته یعنی ستاد جنگ ها نامنظم نیروهای انقلابی و مردمی را سازماندهی می کرده. و هدفش هم عملیات های چریکی و ایذایی بود. و در طراحی این عملیات های چریکی خود شهید چمران نقش اصلی را ایفا میکرد و عملیات های ستاد جنگ های نامنظم معمولا با ارتش و سپاه انجام می شد یعنی خرد جمعی..!! پس شهید چمران فقط نیروی عمل کننده نیاز داشت.
2- در این جنگ نخبه های بسیاری بودند از جمله شهید حسن باقری و شهید محسن وزوایی ، جاویدالاثر مهندس احمد متوسلیان و ...
3- بر فرض که در ستاد جنگ های نامنظم چندین هزارتن نخبه وجود داشته اند اولا: رفیق ما ادعا میکنه(بر فرض که) اینها نخبه اند و مخالف زور و اجبار هم هست ایشون : یعنی این نخبه های مملکت خودشون خدای نکرده نمیفهمند دارند کجا می روند؟ طرف میخواد بره به زور که نمیشه نگهش داشت.! دوما: حضور اینها مربوط به تصمیم خودشونه نه هیچ شخص دیگه ای پس نه زوری وجود داشته و نه تعارفی برای حضور در جبهه .

ان شاءالله ادامه دارد...

یاعلی

ببخشید اگه مام شبهه ای داشتیم اینجا مطرح کنیم؟حالا ما مطرح میکنیم اگه جای دیگه ای بود بگین من اونجا هم مطرح کنم!Smile

بسم الله الرحمن الرحیم
3-(جاگرفتم!!!) __ ماجرای محکومیت عوامل کودتای نوژه که چرا همشون رو اعدام کردن(ینی از دم تیرباران)
متشکر
نقل قول:ببخشید اگه مام شبهه ای داشتیم اینجا مطرح کنیم؟حالا ما مطرح میکنیم اگه جای دیگه ای بود بگین من اونجا هم مطرح کنم!Smile
خواهش میکنم جایش همینجاست

نقل قول:
بسم الله الرحمن الرحیم

3-(جاگرفتم!!!) __ ماجرای محکومیت عوامل کودتای نوژه که چرا همشون رو اعدام کردن(ینی از دم تیرباران)
متشکر
منظور شما را دقیق متوجه نشدم منظور شما کدومشون است؟
1- چرا تیرباران شدند؟
2- چرا حکم برای همه یکسان صادر شده بود؟
3- چرا محکوم شده بودند؟
4- هر سه مورد صحیح است

Big Grin

البته میتوانید به این تاپیک مراجعه کنید دو پست که پست دومی خیلی بنظرم مفیدتره وجود دارد اگه جواب نگرفتید آن موقع در خدمتتون هستم.
کودتای نوژه
(۲۵/تیر/۹۲ ۱۹:۴۱)anti dajjil نوشته است: [ -> ]خواهش میکنم جایش همینجاست

منظور شما را دقیق متوجه نشدم منظور شما کدومشون است؟
1- چرا تیرباران شدند؟
2- چرا حکم برای همه یکسان صادر شده بود؟
3- چرا محکوم شده بودند؟
4- هر سه مورد صحیح است

Big Grin

البته میتوانید به این تاپیک مراجعه کنید دو پست که پست دومی خیلی بنظرم مفیدتره وجود دارد اگه جواب نگرفتید آن موقع در خدمتتون هستم.
کودتای نوژه

شرمنده ها برادر جان،اما اصلا اینجا بحثی درباره ی محاکمه ی اون مادرمرده ها نشد!!Blush
البته من قبول دارم که اونهام یه خریتی کردن،اما واسم سوال شده که آیا دادن یه همچین حکم سنگینی واسه یه سری آدم که تعدادشون زیاده،چه دلیلی داره؟از دین دور نباشه از سیاست به دوره.ممنون میشم پاسخگو باشید!

منظور من هم گزینه ی یک بود!!محکومیتشون که خب باید محکوم میشدن،اما چرا اینطوری؟آخه چراااا؟!
(۲۶/تیر/۹۲ ۱۰:۲۴)Tishtar نوشته است: [ -> ]شرمنده ها برادر جان،اما اصلا اینجا بحثی درباره ی محاکمه ی اون مادرمرده ها نشد!!Blush
البته من قبول دارم که اونهام یه خریتی کردن،اما واسم سوال شده که آیا دادن یه همچین حکم سنگینی واسه یه سری آدم که تعدادشون زیاده،چه دلیلی داره؟از دین دور نباشه از سیاست به دوره.ممنون میشم پاسخگو باشید!

منظور من هم گزینه ی یک بود!!محکومیتشون که خب باید محکوم میشدن،اما چرا اینطوری؟آخه چراااا؟!
نه بالاخره خریت هم یک سری عواقب داره سه نفر از مجرمان اصلی یکی به سوییس و یکی به ترکیه و یکی هم از مرز زاهدان فرار کردند.حجت الاسلام محمدی ری شهری ریاست دادگاه های انقلاب ارتش در 23 تیر ماه 59تعداد دستگیر شدگان را 300 نفر و تعداد هواپیماهای کودتاچیان را 17 عدد عنوان میکند. بعد اگر این خریت صورت می گرفت اوضاع کشور واقعا بهم می ریخت.
و طبق این بخش از متن:
نقل قول:پس از کشف و خنثی سازی عملیات، با مشارکت کنندگان در کودتای نوژه برخورد شد و بدین ترتیب 121 نفر از عوامل این عملیات از جمله تیمسار سعید مهدیون، تیمسار آیت محققی، سرهنگ احمد آزموده، سرهنگ هادی ایزدی، سرهنگ سعید امیری، سرهنگ داریوش جلالی، سرهنگ رحمت الله خلیفه بیگی، سرهنگ منوچهر صادقی، سرهنگ علی فاریا، سرهنگ حسین مصطفوی قزوینی، سرهنگ محمدرضا نادری، سرهنگ ایرج خلف بیگی، سرهنگ غلامحسن بیگدلو، سروان محمد ملک، ستوان ناصر رکنی، سرهنگ داریوش جلالی، استوار عبدالعلی سلامت، استوار غلامحسین قایق ور، سرهنگ رحمت الله خلیفه سلطانی، سرگرد کوروش آذرتاش، ستوان امیدعلی بویری و تعدادی دیگر از عواملی که در کودتای نوژه دخالت داشتند در دادگاه محکوم به اعدام و در نتیجه تیرباران شدند.
همه اعدام نشدند و فقط اصلی ترین اشخاص. و اول انقلاب بحثی مطرح بود به نام تصفیه ی ارتش چون بالاخره پس حفظ انقلاب هم بود و این مادر مرده ها
Big Grin که با اونور در ارتباط بودند چه تضمینی بود که اگر زنده می ماندند علیه انقلاب فعالیت دوباره نکنند؟ وضعیت خیلی بد بود و کنترل سخت بود.
بعد هم اینکه این قانون ارتش بوده و اگر کسی به ارتش و نظام پشت می کرد تیرباران می شد

اگر باز هم سوالی بود بفرمایید و بفرمایید کدام بخش را بیش تر برایتان باز کنم.
یاعلی
(۲۶/تیر/۹۲ ۱۷:۵۳)anti dajjil نوشته است: [ -> ]نه بالاخره خریت هم یک سری عواقب داره سه نفر از مجرمان اصلی یکی به سوییس و یکی به ترکیه و یکی هم از مرز زاهدان فرار کردند.حجت الاسلام محمدی ری شهری ریاست دادگاه های انقلاب ارتش در 23 تیر ماه 59تعداد دستگیر شدگان را 300 نفر و تعداد هواپیماهای کودتاچیان را 17 عدد عنوان میکند. بعد اگر این خریت صورت می گرفت اوضاع کشور واقعا بهم می ریخت.
و طبق این بخش از متن:
همه اعدام نشدند و فقط اصلی ترین اشخاص. و اول انقلاب بحثی مطرح بود به نام تصفیه ی ارتش چون بالاخره پس حفظ انقلاب هم بود و این مادر مرده هاBig Grin که با اونور در ارتباط بودند چه تضمینی بود که اگر زنده می ماندند علیه انقلاب فعالیت دوباره نکنند؟ وضعیت خیلی بد بود و کنترل سخت بود.
بعد هم اینکه این قانون ارتش بوده و اگر کسی به ارتش و نظام پشت می کرد تیرباران می شد

اگر باز هم سوالی بود بفرمایید و بفرمایید کدام بخش را بیش تر برایتان باز کنم.
یاعلی

ممنون دوست عزیز یه چیزایی پیدا کردم،ولی انصافا اعدام واسه 121 نفر چیز زیادی بود،حبس ابد هم همون کارکرد رو داشت خب!
یا علی(منتظر بقیه مباحث و شبهه هام!)
نقل قول:ممنون دوست عزیز یه چیزایی پیدا کردم،ولی انصافا اعدام واسه 121 نفر چیز زیادی بود،حبس ابد هم همون کارکرد رو داشت خب!
یا علی(منتظر بقیه مباحث و شبهه هام!)
خوب تعداد بسیار زیاد است اما ما که رئیس قوه ی قضائیه یا قاضی و از این جور اشخاص نیستیم و شرح کامل این کودتا هویت اشخاص تیربارون شده و وظایفشون را که نمیدونیم یعنی اکثرشون را نمیدانیم ولی خوب اول انقلاب بود و فرضا اگر ضدانقلاب ها به زندان ها حمله می کردند واینها را آزاد میکردند و از این احتمالات فراوان بود گفتن اعدامشون کنیم خلاص کنیم خودمونو!
آدرس های مرجع