۶/مهر/۹۱, ۲۳:۱۱
صفحه: 1 2
۱۹/آبان/۹۱, ۱۶:۳۰
(۱/مهر/۹۱ ۱۹:۰۶)AMINI نوشته است: [ -> ]"آهنگ "دنیای ما" کار مشترک دو تن از خوانندگان ایرانی مقیم آمریکا " ابی و شادمهر عقیلی" که در مزمت و نکوهش جنگ ساخته شده و هم اکنون ویدئو موزیک آن از شبکه های ماهواره ای پخش می شود بصورت بدون کلام از شبکه دوم سیمابعنوان آهنگ پس زمینه معرفی برنامه ها پخش می شود.پخش آهنگ "دنیای ما" که اثر ابی است در حالی از سیما صورت می گیرد که هم این آهنگ و ویدئوی آن سیاسی است و هم خواننده اش سبقه طولانی در تولید آثار سیاسی دارد.هنوز برای بینندگان رسانه ملی مشخص نشده که سیاست و رویکرد این رسانه چگونه است و چه چیزی صحیح است و چه چیزی نا صحیح است!
ین که چیزی نیست دوست عزیز!!
روزی نشده من بیام بشینم پای تلوزیون آهنگ بازی های کامپیوتر رو نشنوم!! من نمی دونم داستان چیه انگار یه گروهی تو صدا سیما هست که آهنگ بازیارو گلچین می کنن میزارن رو فیلمای ما!! ازین بگذریم این برنامه "سرزمین دانایی " تمام موزیکای فیلم "شاهزاده پارسی ماسه های زمان رو" گذاشته موزیک برنامش!! من واقعا موندم اینا حاضر نیستن دوتا موزیک از خودشون تولید کنن
۹/آذر/۹۱, ۲:۰۹
بنظر همتون مشکل صدا سیما ایناست
متاسفم برا.............
متاسفم برا.............
۹/آذر/۹۱, ۲:۴۵
مشکلات صدا و سیما زیاده به قول اقای سلحشور از ... بازیگرای خانوم تا 17 بهایی تو صدا و سیما و ....این یکی از مشکلاتش بود که اینجا بیان شد دلیلی نداره که وقتی بحث از چیزی میکنیم تمام مشکلات رو بیاریم وسط فعلا بحث این تاپیک سر این مورده... حالا شما ناراحتی یه تاپیک دیگه بزن از باقی مشکلات بحث میکنیم....
صفحه: 1 2