تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: در باره محتوای موجود در تالار چه پیشنهادی دارید ؟؟!
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5
بسم الله الرحمن الرحیم
کاربران گرامی ، همکاران ارجمند ...

همانطور که می دانید ، تالار بیداری اندیشه روز به روز بر کاربرانش افزوده می شود و به حمد الله مطالب موجود از بازدید مناسبی برخوردار هستند .
لطفا به طور خلاصه بفرمایید ...
1-با توجه به در نظر گرفتن راستای اهداف ، تالار مایل هستید در این تالار گفتگو به چه مطالبی پرداخته شود ...
2- از چه مطالبی بیشتر بازدید می کنید ...
و از همه مهمتر ...

3-در راستای ارتقاء مطالب موجود در تالار ،چه روشی را پیشنهاد می کنید .

آیا هر مطلبی در تالار می گنجد ؟!!
آیا به نظر شما با این روش کپی ، پیست ، تالار به سمتی ناموزون پیش نمی رود؟!!
آیا هر خبری می بینیم ، هر مطلبی ، یا موضوعی که مورد علاقه شخصی ماست را باید در تالار قرار دهیم ؟!؟؟
کلا پیشنهادات و انتقادات خود را بفرمایید ...
مثل اینکه قسمت این بوده که این جا پست بزنم.....چون مطلبی که قرار بود برای یه تاپیک دیگه بزارم اشتباهی اینجا گذاشتم......

1-چن ماهیه که دیگه به بخش دشمن شناسی کمتر پرداخته میشه.....به نظرم بهتره که رها نشه.....و دیگه اینکه بحث های مهدویت هم خوبه که بیشتر بشه.....

2-فعلا بیشتر از اخبار و سرگرمی...

3-چیزی به ذهنم نمیرسه رسید میگم.....(باعرض معذرت)

آیا به نظر شما با این روش کپی ، پیست ، تالار به سمتی ناموزون پیش نمی رود؟!! البته نه هر کپی پیستی....الان چون اکثرا به اخبار توجه میکنند....کپی پیست ها زیاد شده...چون مثلا من اگه یه اخبارو از جایی نقل نکنم و از خودم بگم کسی تقاضای اصل خبر رو نمیکنه....؟؟!!...ولی خوب این باعث نمیشه که دیگه هر مطلبی دیدیم کپی پیست کنیم.....

انتقاد هم اینکه جو سنگینی در تالار حاکم هست که هرکسی جرأت اظهار نظر نداره چون فکر میکنه به خاطر عقایدش همه برعلیهش میتوپن....بعد اون بنده خدا هم بدتر زده میشه....

دیگه چیزی به ذهنم نمیرسه فعلا....
بسم الله الرحمن الرحیم

در مورد روند کپی پیست اخبار و... قبلا یه طرح پیشنهادی به جناب بیداری اندیشه و بعضی از مدیران تالار ارائه کردم که گفتند در تغییرات بعدی تالار لحاظ میشه.

در مورد محتوا ، به نظر بنده حق با جناب علی 110 هست و بدون شک در درجه ی اول اصول عقاید اهمیت داره ، شما منظومه ی شمسی رو در نظر بگیرید ، خورشید میشه اصول و عقاید ، مهدویت و دشمن شناسی و سایر موارد به ترتیب در لایه های بعدی قرار میگیرن و طبیعتا میزان اهمیت ، توجه و مقدار مطلبی که در تالار بهش پرداخته میشه به همین ترتیب اهمیت باید باشه.
(۲/مهر/۹۱ ۱۶:۵۰)فاطمه خانم نوشته است: [ -> ]بسم الله الرحمن الرحیم

آیا به نظر شما با این روش کپی ، پیست ، تالار به سمتی ناموزون پیش نمی رود؟!!

خیر!!!
بازنشر مطالب خوبی که در جایگاه پربازدیدی نیست خیلی هم خوبه
(۲/مهر/۹۱ ۱۷:۱۹)sarallahe73 نوشته است: [ -> ]خیر!!!
بازنشر مطالب خوبی که در جایگاه پربازدیدی نیست خیلی هم خوبه

البته باز نشر داریم تا باز نشر!
در موردش بعدا بیشتر صحبت می کنیم Smile
دوستان نظرشون رو بفرمایند ...
قبلا از معاون گرامی فاطمه خانم عزیز تشکر میکنم بابت ایجاد این تاپیک .Heart

همونطور که از اسم تالار بر میاد اینجا دور هم جمع شدیم برای یک هدف مشترک آن هم بیداری اندیشه هامان !

به عقیده بنده این مهم فقط در سایه توحه بیش از پیش به مباحث اعتقادی میسر میشود دقیقا آنچه که جهان مدرن امروزی از نبودش رنج میبرد و هر روز بابت این کور فهمی ها مجبور است تاوانهای سنگینی بپردازد.

اخیرا به عده ای از دوستان هم گله ای داشتم در رابطه با محتوای تالار که بیشتر شبیه شبکه خبر !!!! شده همین طور با کپی پیست اخباری مواجه هستیم که کسانیکه طالب باشند میتوانند به راحتی در فضای دیگری پیگیر این اخبار باشند .

به نظرم فضای این تالار باید محلی بشود برای رفع نقصهایی که در زندگی دنیایی داریم . نقصهایی که مانع است برای رسیدن به حیات ابدی و ابدیتی که میلیاردها برابر قوی تر و عظیم تر در انتظار ماست .

امیدوارم این تاپیک محل حرف نشود !!
بسم الله الرّحمن الرّحیم

سلام.
ینده هم در دو حوزه انتقاد خودم رو از روند تالار عرض می کنم:

1- در مورد بخش خبری

بنده هم با روش بعضی عزیزان که هر خبری می خونند فورا اینجا کپی می کنند مخالفم
البته همونطور که اشاره شد هر کپی پیستی ایراد نداره ولی بعضی خبر ها واقعا ارزش خوندن نداره

بعضی با گذاشتن یک تیتر به ظاهر جذاب تاپیک های سراسر بی ارزش درست می کنند و عمر مخاطبین رو هدر می دن...به نظرم وقتی که دوستان میذارن که مطالب ما رو بخونند حق الناسه و باید در آخرت جوابگو باشیم

یا مثلا گاهی خبر مهمی به وجود میاد ، دوستان لطف می کنند تاپیکی براش درست می کنند اما ادامه تاپیک همش نقل قول خبرگذاری های مختلف در مورد اون واقعه هست...جدا کار بیهوده ایه.اگر نظر خودتون رو بفرمایید مفید تره از اینکه همون خبر رو از فارس و رجا نیوز و غیره بیان کنید....

2- در مورد بخش مذهبی

به نظرم بی نظمی تو این بخش زیاده
نه اینکه تقصیر مدیران باشه، نه این بی نظمی رو کاریش هم نمیشه کرد
خود کاربرا باید رعایت کنند

مثلا یکی از دوستان تاپیکی ایجاد کرده بود در مورد مجموعه سخنرانی های یک فرد درباره شخصیت یکی از بزرگان تاریخ اسلام...یعنی یک بحث ادامه دار بود و هرچند وقت یک بار یک پست بهش اضافه میشد.
بنده هم تاپیک رو دنبال می کردم تا زمانی که دوتا از بچه ها اومدن نظم تاپیکو به کلی به هم زدن
یکیشون هر مطلبی تو اینترنت در مورد اون شخصیت پیدا کرده بود میومد کپی پیست میکرد
یکیشون هم مداحی های مربوط به اون شخصیت رو میذاشت
بنده هم انقدر ناراحت شدم که ادامه مبحث رو هم ول کردم

یا مثلا تو تاپیکی که در مورد شناخت یکی از امامان بود...بنده کلی با ذوق شروع کرده بودم از رو کتاب هایی که داشتم مطالب جالبی که در مورد اون امام بود رو می نوشتم
پست های بچه های دیگه هم خیلی جالب بود...شعر های کوتاه زیبا و احادیث گلچین شده و ...
تا اینکه چند نفر اومدن و شروع کردن به روند کپی پیست و گذاشتن پست های طولانی و بد فونت
بنده اون تاپیک رو هم رها کردم...
دقت کنیم گاهی نیت خیر داریم اما بدتر مردم رو از دین زده می کنیم.مثلا همین که کلی پست پشت سر هم بدیم فقط واسه نشون دادن خودمون!!!! این خیلی زدگی ایجاد می کنه

تاپیک های احادیث هم به همین صورت درومده
تاپیک احادیث نابی که تا به حال خوندیم تبدیل شده به محل کپی کردن احادیث معمولی اخلاقی...

ان شاءالله کسی ازم ناراحت نشده باشه

یا حق
نقل قول:لطفا به طور خلاصه بفرمایید ...
1-با توجه به در نظر گرفتن راستای اهداف ، تالار مایل هستید در این تالار گفتگو به چه مطالبی پرداخته شود ...
2- از چه مطالبی بیشتر بازدید می کنید ...
و از همه مهمتر ...

3-در راستای ارتقاء مطالب موجود در تالار ،چه روشی را پیشنهاد می کنید .

سلام
اولین سخنم اینکه همگان را دعوت میکنم به واقع بینی!!!

مهمترین سوالی که باید از خودمان بپرسیم اینست که چرا باید بیایم بیداری اندیشه؟
اصلا چه نیازی به چنین جایی است؟

به سوالات فوق جواب دهید، مسئله قابل حل است

پاسخ دقیقتر:
آیا کم سایت خبری یا تحلیلی داریم؟ بیداری اندیشه یکصدم آنها می تواند خبر تولید یا تحلیل کنید؟
آیا کم سایت مذهبی و فقهی داریم؟
سایتهایی که ده ها طلبه و حتی استاد حوزه و دانشگاه آنها را هدایت می کنند
حتی انجمن ها و تالارهای زیادی هم در این زمینه وجود داره که بسیار پربازدید تر از اینجاست

به نظرم اون چیزی که ممکنه باعث افول بیداری اندیشه بشه، اینه که برخی نخوان واقعیت اینجا را بپذیرن و بارها دیدم چنین مسائلی رو.

مسائل مهدوی و دشمن شناسی بود که بیداری اندیشه را متمایز از صدها سایت مذهبی یا هزاران سایت خبری فارسی زبان کرد

اما بارها دیدم که برخی به روشهای مختلف این مطالب را محدود کردن و خواستن که به سراغ مطالب مهمتر برویم. در حالیکه دقت نکردن که مثلا اگر خود من مطالب تاریخی و مذهبی بخواهم مستیقیم به سایت حوزه میرم که هزاران برابر اینجا مطلب دارد

واقعیت اینه که مطالب صرف مذهبی مانند احادیث و روایات در کتب آمده و در بسیاری از سایتها بازنشر می شود. اگر قرار است بیداری اندیشه هم یکی از آنها باشد، پس نقطه تمایزی نخواهد داشت و می شود یکی از صدها

اما بسیاری از مطالب دشمن شناسی همین تالار، در کتابها که یافت نمی شود هیچ، در سایتها هم نیست مگر اینکه کپی از همینجا باشد

پیشنهاد در صورتی میشه داد که دیگران با صورت مسئله بنده موافق باشن! Smile
با سلام و تشکر از نظرات دوستان

نقل قول:اما بسیاری از مطالب دشمن شناسی همین تالار، در کتابها که یافت نمی شود هیچ، در سایتها هم نیست مگر اینکه کپی از همینجا باشد

ممنونم از نظری که بیان فرمودید ، اگر ممکن است این بحث رو بیشتر باز کنید تا از نظرات سازنده شما استفاده بیشتری ببریم ، خصوصاً در مدیریت راهبردی این قسمت از تالار گفتگو ، جسارتاً دقیقاً منظور شما رو متوجه نشدم Blush

باتشکر Smile
بسم الله الرحمن الرحیم

کاربران محترم تالار بیداری اندیشه

اخیرا روند ایجاد موضوعات کپی برداری شده از سایت های دیگر در تالار رشد فزاینده ای داشته، تیم مدیریتی با کپی کردن مطالب مفید و کارآمد (و البته با ذکر منبع) ، که مناسب و جهت دهنده باشند، هیچ مشکلی ندارد بلکه از آن بسیار هم استقبال می کند .
ولی متاسفانه شاهد این هستیم برخی کاربران عزیز ،موضوعاتی را در تالار قرار می دهند که چندان سودمند نیستند، و ممکن است تالار را از هدفمند شدن، به هدرمند شدن!! سوق دهد! این در حالی است که دوستان بعضا حتی خودشان هم متن مورد نظر را مطالعه نکردند.
همین موضوع باعث شده برخی کاربران از این موضوع اظهار ناراحتی کنند و دخالت تیم مدیریتی را بخواهند.
تیم مدیریتی تا جایی که وقت و انرژی داشته باشد، موضوعات ارسالی کاربران را مورد بازبینی قرار داده و اگر نکات مفیدی در آن یافت شود، اجازه ی نشر آن را با افتخار خواهد داد. در غیر این صورت مجبوریم تاپیک را حذف کنیم چرا که به وظیفه ی خود عمل می کنیم.

صمیمانه از همه ی کاربران در این زمینه درخواست همکاری و مساعدت داریم چرا که بدون کمک خود دوستان، حل این مشکل برای مدیران، کار چندان ساده ای نخواهد بود. پیشاپیش از همکاری همه دوستان تشکر می کنیم.
صفحه: 1 2 3 4 5
آدرس های مرجع