۳/مهر/۹۱, ۱۰:۴۸
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام
بنده در هیئت تهیه لیست هزار کتاب برتر نهاد کل کتابخانه های کشور هستم دوستان
بنابر فرمایشات رهبر معظم انقلاب مبنی بر این که:
در همین راستا ما در حال تدوین 1000 عنوان کتاب برتر هستیم
برای اقشار مختلف
یکی از این اقشار قشر جوان است که غالب کاربران تالار را هم شامل میشود
از دوستان خواهشمند هستم که در تهیه و تدوین این 1000 کتاب برتر برای قشر جوان به ما کمک کنید
هر کسی کتاب خوب و ارزشمندی مطالعه کرده که در نظام موضوعی که تقدیم شما میکنم جای میگیره برای ما معرفی کنه:
سبک معرفی هم بسیار ساده است
نام کتاب:
نام ناشر:
نام نویسنده:
طبقه بندی موضوعی:
چند سطر در مورد اینکه چرا این کتاب کتاب خوبی هست و در چه موضوعاتی بحث کرده:
در صورتی که دوستان مایل بودند میتونن لیست کتابی که تا کنون تدوین شده هم دریافت کنند
موضوع مورد نظر خود را بگن و لیستش رو که تا کنون تهیه شده رو تقدیم کنم.
دَمِ شما گرم
خدانگهدارتون رفقا
سلام
بنده در هیئت تهیه لیست هزار کتاب برتر نهاد کل کتابخانه های کشور هستم دوستان
بنابر فرمایشات رهبر معظم انقلاب مبنی بر این که:
نقل قول:
بارها اتفاق مىافتد كه جوانها را، نوجوانها را به كتابخوانى تشويق ميكنيم؛ مراجعه ميكنند، ميگويند آقا چه بخوانيم؟
اين سؤال يك جواب ندارد؛ احتمالاً جوابهاى متعددى دارد.
مجموعهى متصديان امر كتاب - چه در وزارت ارشاد، چه در مجموعهى كتابخانهها - روى اين مسئله بايد كار جدى بكنند؛
در بخشهاى مختلف، براى قشرهاى مختلف، به شكلهاى مختلف، با تنوع متناسب، سير مطالعاتى درست كنند؛ اول اين كتاب، بعد اين كتاب، بعد اين كتاب. وقتى كه جوان، نوجوان، يا كسى كه تاكنون با كتاب انس زيادى نداشته است، وارد شد، حركت كرد، راه افتاد، غالباً مسير خودش را پيدا خواهد كرد. اين هم يك نكته است .
نقل قول:
يك نكتهى ديگر، انتخاب و گزينش كتاب است.
كتاب، محصول فكر و مغز و تجربه و هنر و ذوق يك كسى است يا كسانى است كه اين كتاب را تهيه و توليد كردهاند. لزوماً هر كتابى مفيد نيست و هر كتابى غيرمضر نيست. بعضى كتابها مضر است...
ما به عنوان ناشر، به عنوان كتابدار، به عنوان كتابخانهدار، به عنوان متصدى پخش - به هر عنوانى كه با كتاب ارتباط دارد – حق نداريم اين را در اختيار افرادى قرار بدهيم كه آگاه نيستند...
بايد كتاب خوب را،كتاب سالم را در اختيار گذاشت. بيشتر هم بايد توجه كرد به اين كه آن كتاب بتواند هم پرورش فكرى بدهد، هم راه درست را در اختيار بگذارد. بنابراين در كنار برنامهى مطالعاتى، توجه به اين نكته هم لازم است.
در همین راستا ما در حال تدوین 1000 عنوان کتاب برتر هستیم
برای اقشار مختلف
یکی از این اقشار قشر جوان است که غالب کاربران تالار را هم شامل میشود
از دوستان خواهشمند هستم که در تهیه و تدوین این 1000 کتاب برتر برای قشر جوان به ما کمک کنید
هر کسی کتاب خوب و ارزشمندی مطالعه کرده که در نظام موضوعی که تقدیم شما میکنم جای میگیره برای ما معرفی کنه:
سبک معرفی هم بسیار ساده است
نام کتاب:
نام ناشر:
نام نویسنده:
طبقه بندی موضوعی:
چند سطر در مورد اینکه چرا این کتاب کتاب خوبی هست و در چه موضوعاتی بحث کرده:
موضوعات کلان:
موضوع : ادبیات – تاریخ – دین – علمی - آموزشی – هنر – روانشناسی – فرهنگ پایداری و دفاع مقدس و انقلاب اسلامی - جنگ نرم – جامعه (حکومت، سیاست، اقتصاد، فرهنگ) – علوم انسانی (مباحثی که تبیین کننده چرایی لزوم تحول )
زیر موضوع ها:
1- ادبیات: (رمان (ایرانی و خارجی) - داستان کوتاه (ایرانی و خارجی) – شعر(کهن و نو ) - خاطرات - طنز)
2- تاریخ: (تاریخ ایران باستان – تاریخ تمدنهای کهن جهان- تاریخ معاصر ایران- تاریخ معاصر جهان – تاریخ اسلام – زندگی نامه ها و خاطرات- تاریخ تحلیلی اسلام – تاریخ تحلیلی ایران و جهان – شخصیت شناسی)
3- علمی: ((علوم پایه (فیزیک (فیزیک مدرن و فیزیک کلاسیک) و شیمی و ریاضی) نجوم - طب و تغذیه و بهداشت عمومی) – (اختراعات و اکتشافات و صنایع) و...)
4- آموزشی: (آموزش مهارت های ورزشی – آموزش مهارتهای عمومی مربوط به رایانه و IT – آموزش مهارتهای کاربردی در زندگی (مانند آشپزی و خط و ساخت و تعمیرات وسایل برقی و مکانیکی...) آموزش های ادبی (آموزش داستان نویسی و فیلم نامه نویسی و...))
5- دین: (اخلاق – سیره – اعتقادات – عرفان اسلامی - بعثت – غدیر – عاشورا – مهدویت – قرآن – نماز – سایر فروع و احکام - زن در اسلام – پاسخ به شبهات و ...)
6- هنر: (مبانی نظری و فلسفه هنر- نمایشنامه، فیلم نامه، سینما- هنرهای نمایشی – هنرهای تجسمی- (آموزش هنرهای تجسمی هم در این بخش وارد میشود) – کاریکاتور – فیلم و عکس و...)
7- روانشناسی و خانواده: (انسان و تربیت - ازدواج – مدیریت شخصی – مدیریت تیمی و گروهی – تنظیم روابط و موفقیت - فکر و روان و رفتار – سبک زندگی و...)
8- فرهنگ پایداری و دفاع مقدس و انقلاب اسلامی: (خاطرات – شخصیت شناسی – تاریخ دفاع مقدس – چرایی دفاع مقدس (تحلیل چیستی و چرایی اتفاقات مربوط به دفاع مقدس) – انقلاب اسلامی – بیداری اسلامی – فلسطین و لبنان – امام و رهبری – ولایت فقیه)
9- جنگ نرم (یهود شناسی و صهیونیسم – غرب شناسی – افشای صنعت سرگرمی (صنعت سینما و بازی های رایانه)- کنترل ذهن- عرفانهای کاذب – وهابیت و بهایت – شبه های دینی و اعتقادی - جهانی سازی – دشمن شناسی و چگونگی مقابله- فتنه- فمنیسم – آثار و پیامدهای اعتیاد (اعتیاد به مواد – اعتیاد به اینترنت – اعتیاد به...) جهانی سازی ...)
10- جامعه (حکومت (انقلاب و حکومت)- سیاست - اقتصاد- فرهنگ و تمدن )
11- علوم انسانی(مبانی نظری فلسفه ی غرب – نقد روانشانسی و جامعه شناسی غربی – مدرنیسم و پست مدرن – اسلام و مدرنیسم – فلسفه و فلسفه اسلامی )
در صورتی که دوستان مایل بودند میتونن لیست کتابی که تا کنون تدوین شده هم دریافت کنند
موضوع مورد نظر خود را بگن و لیستش رو که تا کنون تهیه شده رو تقدیم کنم.
دَمِ شما گرم
خدانگهدارتون رفقا