تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: مشکلات 48 ساعت گذشته
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4
با سلام خدمت همه عزیزان
و با عرض پوزش به خاطر 48 ساعت در دسترس نبودن تالار

از پیگیری های همه دوستان در مورد تالار تشکر می کنم
متاسفانه سرویس دهنده قبلی ما حالا به هر دلیل مدتی بود که به شدت دچار مشکل شده بود و در نهایت بدون هیچ هشدار و توضیح قبلی سرویس تالار!!! رو قطع کرد
و البته به طور ناگهانی هم امروز وصل کرد....... بگذریم

تالار به یک سرور خوب از لحاظ سخت افزاری منتقل شده و ان شاء الله که مشکل خاصی پیش نیاد.

به هر حال شرایط تالار، شرایط ویژه ای است
از یک طرف اگر از سرورهای خارجی استفاده کنیم، بدون شک دچار حملات شدید میشیم. پس گزینه خارجی منتفیه.
در داخل هم هنوز این فناوری ها به خوبی جا نیفتاده و مشکلات زیادی پیش میاد

من هنوز سرور جدید رو به طور کامل تست نکردم و سعی کردم تا همه چیز آماده شد، تالار رو باز کنم که بیش از این دوستان منتظر نمانند
لطفا اگر مشکلی دیدید، با رعایت خونسردی همینجا اعلام بفرمایید Smile

التماس دعا
من که داشتم از غصه دق میکردم..

خدا رو شکر که مشکل حل شد

[b]واقعا چند رو شکه بودم
سلام
خدا رو شکر که مشکل حل شده، نگران بودم که باز هم هک شدن یا اختلالی ایجاد کرده باشند
امروز صبح که به تالار اومدم ، نوشته بودید که فعلا موضوع خاصی باز نشه ، تا آپ رو انجام بدید، دیگه این مساله حل شد؟
واقعا چقدر دلم تنگ شده بود نمی دونستم اینقدر این جا ما رو..........

بیداری اندیشهHeartHeartHeart
[تصویر: heart.gif]
واقعا باید قدر این جارو دونست.....
(۶/مهر/۹۱ ۲۲:۳۹)azade نوشته است: [ -> ]سلام
خدا رو شکر که مشکل حل شده، نگران بودم که باز هم هک شدن یا اختلالی ایجاد کرده باشند
امروز صبح که به تالار اومدم ، نوشته بودید که فعلا موضوع خاصی باز نشه ، تا آپ رو انجام بدید، دیگه این مساله حل شد؟

سلام
الان که دیگه سایت جای دیگه ای است. انشاء الله که مشکلی نیست
سلام
اول ولادت شمس خراسان شاه ولایت « حضرت علی ابن موسی الرضا علیک الاف التحیه و الثنا » تبریک میگم

بعد

[b]اینقدر دلم گرفته بود که نگو

البته برای همه بچه ها هم برای مطالب هم برای اینکه اینجا یه دنیا تفاوت داره با همه دنیاااااااااااا[/b]
مدبر گرامی خسته نباشی

یا علی
راستش من تو تالار های مهدوی زیادی کار کردم ، ولی اینجا خداییش از همه ی تالار های مهدوی دیگه (تا جایی که بنده متوجه شدم) جدی تر هستن .

نا امید شده بودم و فکر می کردم اینجا رو جم کردن تا به منتظرین - با توجه به حوادیث سیاسی اخیر - لطمه بزنن .

خوب خدا رو شکر اینجا هنوز مقتدرانه پا بر جاست .

حَفَظَکُمُ اللهُ اَیُّهَا الخادِمینَ الاِمامَ المُضطَرِّ المُنتَظَرِ المَهدی - عَجَّل اَلله ُفَرَجَهُ
خدارو شکر که مشکل حل شد.
توی این دوره زمونه کمتر جایی پیدا میشه که افرادش از امام زمان حرف بزنن.
حداقل توی این تالار میتونیم یه کم درد دل کنیم
خسته نباشید اقا مهدی
مطمئنید فقط 48 ساعت بود؟؟ من یه هفته دارم جون میکنم هی ارور میده،بعد اونوقت میگین 48 ساعت؟؟
ولادت اماممون شده،اونوقت تالار اینقدر سوت و کوره،توهینی که به دفاع مقدس هم شد که به کنار
ناراحت نشینا،اما ناظران و مسئولین تالار هم که اکثرا فقط بلدن حرفهای حق و دل مردمو پاک کنن

راستی ، به مسئولین تالار که تو وبلاگ بلاگفای بیداری اندیشه،متن زیرو نوشتند:
نقل قول:
بسم الله الرحمن الرحیم

سلام

به علت بروز برخی مشکلات، تالار گفتگوی بیداری اندیشه برای مدتی از دسترس خارج شده است.

با تلاش دوستان به زودی تالار در دسترس خواهد بود.

ان شاالله

باید بگم که من بودم که این نظرو گذاشتم:
نقل قول:سلام و خسته نباشید
برای چی تو این برهه زمانی مهم(هفته دفاع مقدس و ولادت حضرت امام رضا(علیه السلام) ) تالار در دسترس نیست؟؟؟؟؟؟؟؟

تو همین مدت هم توهین های زیادی به هشت سال دفاع مقدس شده اما ما نمیتونیم تو تالار جواب بدم
ان شا الله تالار که باز شد،تاپیک مفصلی خواهم زد که کاربران،دسته جمعی از مدیران در مورد این قضیه باز خواست میکنیم [تصویر: 1.gif]
یا علی
اما دیگه فکر نکنم تاپیک جدید نیاز باشهBig Grin
نقل قول:مطمئنید فقط 48 ساعت بود؟؟ من یه هفته دارم جون میکنم هی ارور میده،بعد اونوقت میگین 48 ساعت؟؟
سلام
اگر پست اول رو با دقت خونده بودید به 2 نکته اشاره شد بود:
نقل قول:متاسفانه سرویس دهنده قبلی ما حالا به هر دلیل مدتی بود که به شدت دچار مشکل شده بود و در نهایت بدون هیچ هشدار و توضیح قبلی سرویس تالار!!! رو قطع کرد
و البته به طور ناگهانی هم امروز وصل کرد....... بگذریم

پس توضیح دادم:
1- سرویس دهنده مدتی به شدت دچار مشکل شده بود
2- به جای حل مشکل سرویس ما رو قطع کرد

نقل قول:ولادت اماممون شده،اونوقت تالار اینقدر سوت و کوره،توهینی که به دفاع مقدس هم شد که به کنار
در طول سال صدها واقعه مهم رخ میده و ده ها عید مذهبی و ملی داریم

پس تالار هر موقع قطع بشه باید محکوم بشه؟ Smile

حالا شانس آوردیم زمان انتشار فیلم توهین به پیامبر قطع نشدیم که واویلا....
صفحه: 1 2 3 4
آدرس های مرجع