۷/مهر/۹۱, ۲۳:۱۷
بسم رب غدير
السلام علي المهدي
الذي يملا الارض قسطاً و عدلاً ...
درود بر مهدي ، زنده كننده قرآن و نجات دهنده انسان
غدير را با قرآن بشناسيم و قرآن را با غدير!
تلاقي قرآن و غدير هيجان انگيز است و زيبا !
آنجا كه آبهاي بيكران غدير به دور دست هاي نوراني قرآن مي پيوند و بيان پرمفهوم « اني تارك فيكم الثقلين كتاب الله و عترتي لن يفترقا حتي يردا علي الحوض » را تا بلنداي آسمان بالا مي برد و قلب ها را با اين شعار نوراني بهشتي مي نمايد .
اين در متن اعتقاد ماست كه قرآن ختم رسالت بود و در غدير معرفي شد ، و غدير ختم ولايت بود كه در قرآن معرفي گرديد .
ما معتقديم كه قرآن قانون نامه ي ابدي اسلام بود كه غدير ضامن ابديّت آن شد و غدير معرّف ابدي مجريان قانون الهي بود كه با قرآن ضمانت شد.
در تفكر ما، قرآن اساس نامه ي دين است كه در جاي جاي اعتقاد ، اخلاق و عمل ما پرونده دارد و غدير ريشه ي معنويت ماست كه انديشه و رفتار ما را در دايره روحاني خود جاي داده است.
لذا هيچگاه اين شعار گمراهان را بر نمي تابيم كه « حسبنا كتاب الله » زيرا ما كتاب الله را با مفسّر آن در غدير شناختيم و اصل قرآن همراه با غدير را در تمام منابع اسلامي مخصوصاً منابع فريقين مي توان يافت ، هر چند گروهي به اين اعتقاد خود اقرار نكنند .
خداوندا " قرآن و غدير هر دو شيرينند و گوارا
هر دو روح بخشند و دل انگيز
هردو سرسبزند و با صفا
بارالها ! ما اگر قرآني هستيم با غدير آشنايمان بفرما و اگر غديري هستيم با قرآن مان آشنا بفرما
و اگر قرآني و غديري هستيم ، ارتباط اين دو ركن اسلام را بيش از پيش به ما بفهمان .
آمين يا رب العالمين
بسم رب علي عليه السلام
قرآن و خطبه غدير
قال رسول الله صلي الله عليه واله وسلم "
الحق مع علي و علي مع الحق يدور حيث ما دار.
حق همراه علي و علي همراه حق است هر كجا علي باشد حق نيز همانجا مي گردد.
فرازي از خطبه غدير"
اي مردمان ، در قرآن انديشه كنيد و آيات آن را دريابيد و بر محكماتش نظر كنيد و از متشابهات پيروي نكنيد .
به خدا سوگند كه باطن ها و تفاسير آن را روشن نمي كند ، مگر همين كس كه دست و بازوي او را گرفته و بالا آوردم و اعلام مي دارم ، هركس من سرپرست اويم اين علي سرپرست اوست
همسنگ رسالت "
قرآن "
« يا ايها الرسول ................................................
...................................................» سوره مائده آيه 67 .
اي رسول آنچه از سوي پروردگارت بر تو نازل شده ابلاغ نما . و اگر چنين نكني رسالتي كه بر دوشت نهاده است را ابلاغ نكرده اي و خداوند تو را از شر مردمان در امان دارد .
فرازي از خطبه ي غدير "
« يا ايها الرسول بلغ ما انزل اليك من ربك – في علي يعني في .....................................
....................................................محل هارون من موسي الا انه لا نبي بعدي .»
« اي فرستاده ما ، آنچه از پروردگارت درباره ي علي بن ابيطالب و خلافت او بر تو نازل شده را بر مردم ابلاغ كن وگر نه رسالت خداوندي را به انجام نرساندي و او تو را از آسيب مردمان نگاه مي دارد » اي مردم من در ابلاغ امر خدا كوتاهي نكردم و اكنون برايتان سبب نزول آيه را بيان مي كنم همانا جبرئيل سه مرتبه بر من فرود آمد از سوي سلام ، پروردگارم كه تنها او سلام است ، فرماني آورد كه در اين مكان بپا خيزم و به هر سفيد و سياهي اعلام كنم كه علي بن ابيطالب برادر ، وصي و جانشين من در ميان امت و امام پس از من بوده – جايگاه او نسبت به من به سان هارون نسبت به موسي است ليكن پيامبري بعد از من نخواهد بود .
يا علي عليه السلام
بسم رب علي عليه السلام
ابلاغ سرپرستي "
قرآن "
« انما وليكم الله و رسوله والذين امنو الذين بقيمون الصلاه و يوتون الزكاه و هم را كعون » سوره مائده آيه 55
همانا ولي و صاحب اختيار شما خدا و پيامبر و ايمانياني هستند كه نماز بپا داشته و در حال ركوع زكات مي پردازند .
فرازي از خطبه ي غدير "
« و هو وليكم بعد الله و رسوله ، و قد انزل الله – تبارك و تعالي – علي بذلك ايه من كتابه .....
...................................و هو راكع يريد الله – عزوجل – في كل حال .»
و او (علي بن ابيطالب سلام الله عليه) سرپرست شما بعد از خدا و پيامبرش مي باشد و پروردگارم آيه اي بر من نازل فرموده كه همانا ولي و صاحب اختيار شما خدا و پيامبر و ايمانياني هستند كه نماز بپا داشته و در حال ركوع زكات مي پردازند و علي بن ابيطالب عليه السلام كسي است كه نماز را بپا داشته و زكات را در حال ركوع نماز پرداخت نموده است و پيوسته خداخواه مي باشد .
يا علي عليه السلام
![[تصویر: 1305416453.gif]](http://night-skin.com/blogcode/tasvir-zibasazi/upimg/uploads/1305416453.gif)