تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: قرآن + غدير. این دو با هم رابطه دارند؟
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
بسم رب غدير
السلام علي المهدي
الذي يملا الارض قسطاً و عدلاً ...
درود بر مهدي ، زنده كننده قرآن و نجات دهنده انسان
غدير را با قرآن بشناسيم و قرآن را با غدير!
تلاقي قرآن و غدير هيجان انگيز است و زيبا !
آنجا كه آبهاي بيكران غدير به دور دست هاي نوراني قرآن مي پيوند و بيان پرمفهوم « اني تارك فيكم الثقلين كتاب الله و عترتي لن يفترقا حتي يردا علي الحوض » را تا بلنداي آسمان بالا مي برد و قلب ها را با اين شعار نوراني بهشتي مي نمايد .
اين در متن اعتقاد ماست كه قرآن ختم رسالت بود و در غدير معرفي شد ، و غدير ختم ولايت بود كه در قرآن معرفي گرديد .
ما معتقديم كه قرآن قانون نامه ي ابدي اسلام بود كه غدير ضامن ابديّت آن شد و غدير معرّف ابدي مجريان قانون الهي بود كه با قرآن ضمانت شد.
در تفكر ما، قرآن اساس نامه ي دين است كه در جاي جاي اعتقاد ، اخلاق و عمل ما پرونده دارد و غدير ريشه ي معنويت ماست كه انديشه و رفتار ما را در دايره روحاني خود جاي داده است.
لذا هيچگاه اين شعار گمراهان را بر نمي تابيم كه « حسبنا كتاب الله » زيرا ما كتاب الله را با مفسّر آن در غدير شناختيم و اصل قرآن همراه با غدير را در تمام منابع اسلامي مخصوصاً منابع فريقين مي توان يافت ، هر چند گروهي به اين اعتقاد خود اقرار نكنند .
خداوندا " قرآن و غدير هر دو شيرينند و گوارا
هر دو روح بخشند و دل انگيز
هردو سرسبزند و با صفا
بارالها ! ما اگر قرآني هستيم با غدير آشنايمان بفرما و اگر غديري هستيم با قرآن مان آشنا بفرما
و اگر قرآني و غديري هستيم ، ارتباط اين دو ركن اسلام را بيش از پيش به ما بفهمان .
آمين يا رب العالمين

بسم رب علي عليه السلام
قرآن و خطبه غدير

قال رسول الله صلي الله عليه واله وسلم "
الحق مع علي و علي مع الحق يدور حيث ما دار.
حق همراه علي و علي همراه حق است هر كجا علي باشد حق نيز همانجا مي گردد.

فرازي از خطبه غدير"

اي مردمان ، در قرآن انديشه كنيد و آيات آن را دريابيد و بر محكماتش نظر كنيد و از متشابهات پيروي نكنيد .
به خدا سوگند كه باطن ها و تفاسير آن را روشن نمي كند ، مگر همين كس كه دست و بازوي او را گرفته و بالا آوردم و اعلام مي دارم ، هركس من سرپرست اويم اين علي سرپرست اوست

همسنگ رسالت "

قرآن "
« يا ايها الرسول ................................................
...................................................» سوره مائده آيه 67 .

اي رسول آنچه از سوي پروردگارت بر تو نازل شده ابلاغ نما . و اگر چنين نكني رسالتي كه بر دوشت نهاده است را ابلاغ نكرده اي و خداوند تو را از شر مردمان در امان دارد .

فرازي از خطبه ي غدير "

« يا ايها الرسول بلغ ما انزل اليك من ربك – في علي يعني في .....................................
....................................................محل هارون من موسي الا انه لا نبي بعدي .»

« اي فرستاده ما ، آنچه از پروردگارت درباره ي علي بن ابيطالب و خلافت او بر تو نازل شده را بر مردم ابلاغ كن وگر نه رسالت خداوندي را به انجام نرساندي و او تو را از آسيب مردمان نگاه مي دارد » اي مردم من در ابلاغ امر خدا كوتاهي نكردم و اكنون برايتان سبب نزول آيه را بيان مي كنم همانا جبرئيل سه مرتبه بر من فرود آمد از سوي سلام ، پروردگارم كه تنها او سلام است ، فرماني آورد كه در اين مكان بپا خيزم و به هر سفيد و سياهي اعلام كنم كه علي بن ابيطالب برادر ، وصي و جانشين من در ميان امت و امام پس از من بوده – جايگاه او نسبت به من به سان هارون نسبت به موسي است ليكن پيامبري بعد از من نخواهد بود .

يا علي عليه السلام

بسم رب علي عليه السلام
ابلاغ سرپرستي "
قرآن "
« انما وليكم الله و رسوله والذين امنو الذين بقيمون الصلاه و يوتون الزكاه و هم را كعون » سوره مائده آيه 55
همانا ولي و صاحب اختيار شما خدا و پيامبر و ايمانياني هستند كه نماز بپا داشته و در حال ركوع زكات مي پردازند .
فرازي از خطبه ي غدير "
« و هو وليكم بعد الله و رسوله ، و قد انزل الله تبارك و تعالي علي بذلك ايه من كتابه .....
...................................و هو راكع يريد الله عزوجل في كل حال .»
و او (علي بن ابيطالب سلام الله عليه) سرپرست شما بعد از خدا و پيامبرش مي باشد و پروردگارم آيه اي بر من نازل فرموده كه همانا ولي و صاحب اختيار شما خدا و پيامبر و ايمانياني هستند كه نماز بپا داشته و در حال ركوع زكات مي پردازند و علي بن ابيطالب عليه السلام كسي است كه نماز را بپا داشته و زكات را در حال ركوع نماز پرداخت نموده است و پيوسته خداخواه مي باشد .
يا علي عليه السلام
پيشنهاد معافيت
قرآن "

[/font]

« اذ تلقونه بالسنتكم و تقولون بافواهكم ما ليس لكم به علم و تحسبونه هينا و هو عند الله عظيم » سوره نور آيه 15
زيرا شما آن سخنان دروغ منافقان را از زبان يكديگر تلقي كرده و حرفي بر زبان مي گوييد كه علم به آن نداريد ، و اين كار را سهل و كوچك مي پنداريد در صورتي كه نزد خدا گناهي بسيار بزرگ است.[/b]

فرازي از خطبه ي غدير "

و سألت جبرئيل أن يستعفي لي السلام عن تبليغ ذلك اليكم -........................................
..............................................و يحسبونه هينا و هو عند الله عظيم .

و از جبرئيل خواستم از پروردگار متعال درخواست كند تا از تبليغ اين موضوع مرا معاف نمايد بدليل آگاهي من به اندك بودن پرهيزكاران و كثرت منافقين و دسيسه ملامتگران و نيرنگ مسخره كنند گان اسلام كه همانا خداوند در كتاب خود آنان را وصف نموده و فرموده است: « به زبان آن را مي گويند كه در دلهايشان نيست و آن را كم و آسان مي شمارد حال آنكه نزد خداوند بسيار بزرگ است».

يا علي عليه السلام

آزاردهندگان پيامبر "

[b]قرآن "

[font=Times New Roman]
« و منهم الذين يوذون النبي ويقولون هو اذن قل ...................................رسول الله لهم عذاب اليم » سوره توبه آيه 61

بعضي ازآنها پيامبر را مي آزارند و مي گويند : « او زودباور است» . بگو « زودباوري من به نفع شماست » رسول به خدا ايمان آورده و به مومنان اطمينان دارد و براي مومنان شما رحمت است ، و كساني كه رسول را آزار مي دهند برايشان عذاب دردناكي خواهد بود .

فرازي از خطبه ي غدير"

و كثره اذاهم لي غير مره حتي سموني اذنا و زعموا اني كذلك لكثره ............................
....................و لكني – والله – في امورهم قد تكرمت .[/b]

....................و لكني – والله – في امورهم قد تكرمت .
و كثرت آزار رساني منافقان تا آنجا كه مرا اذن (زودباور) ناميدند بدليل همراهي زياد علي سلام الله عليه با من ، و رويكرد من به او و تمايل و پذيرش او از من بود تا آنجا كه خداوند در اين موضوع آيه اي نازل نمود :« و از آنانند كساني كه پيامبر را مي آزارند و مي گويند او سخن شنو و زودباور است – بگو : آري سخن شنو است عليه كساني كه مي پندارند او تنها سخن مي شنود - ولي به خير شماست. او به خدا ايمان دارد و مؤمنان را تصديق مي كند و آنان را راستگو مي انگارد ». و اگر مي خواستم اسم گويندگان اين كلام را بر زبان آورم يا به آنان اشارت كنم و يا مردمان را به سويشان بكشانم مي توانستم ولي سوگند به خداوند كه در كارشان كرامت نمودم .
يا علي عليه السلام

وارث دانشها "

قرآن "

« انا نحن نحي الموتي و نكتب ما قدموا و اثارهم و كل شيء احصيناه في امام مبين» سوره يس آيه12.

ما مردگان را دوباره زنده مي گردانيم و كردار گذشته و آينده شان همه را در نامه ي اعمال آنها ثبت خواهيم كرد و دانش هر چيزي را در امام روشنگر گرد آورديم .

فرازي از خطبه ي غدير"

معاشر الناس ، فضلوه ؛ ما من علم الا وقد احصاه الله في ، وكل علم ......................

.................« و كل شيء احصيناه في امام مبين»

اي مردم ، او را برتر بدانيد ، هيچ دانشي نيست مگر آنكه خداوند آن را در من جاي داده است ، و هر دانشي نيز كه به من تعليم داده شده من نيز آن را در پيشوا و امام متقين جمع نمودم ، و هيچ علمي نيست مگر آنكه آن را به علي سلام الله عليه منتقل نمودم . و او امام مبين (پيشواي روشنگر) است كه خداوند او را در سوره ياسين ياد كرده و فرموده : « و دانش هر چيزي را در امام روشنگربرشمرديم».

يا علي عليه السلام
سلام

بسم رب علي عليه السلام

هيزم جهنم "

قرآن"

« فان لم تفعلوا ولن تفعلو ا فاتقوا النار التي و قودها الناس و الحجاره اعدت للكافرين»سوره بقره آيه 24

و اگر انجام نداديد – و هرگز نتوانيد – از آتشي كه هيزمش مردم و سنگ هاست {و} براي كافران مهيا شده بپرهيزيد.

فرازي از خطبه ي غدير "

معاشر الناس ، انه امام من الله ، و لن يتوب الله علي احد انكر ولايته ....................

..........................فتصلوا نارا « و قودها الناس و الحجاره اعدت للكافرين».

اي مردمان ، او از سوي خدا امام است و هرگز خداوند توبه كسي كه او را انكار كند نمي پذيرد و هيچ گاه او را نيامرزد . اين روش حتمي خداوند عليه مخالفان اوست و آنان را با عذاب دردناك و بي انتها و پايدار شكنجه مي كند . از مخالفت او بهراسيد وگرنه در آتشي خواهيد شد كه هيزمهاي آن مردمان و سنگها مي باشد كه براي كافران و حق ستيزان آماده شده است .

يا علي عليه السلام

توشه رستاخيز "

قرآن "

« يا ايها الذين امنوا اتقوا الله و لتنظر نفس ما قدمت لغد و اتقوا الله ان الله خبير بما تعملون» سوره حشرآيه 18

اي اهل ايمان ، تقوا پيشه كنيد و بنگريد كه هر نفسي چه عملي براي فرداي قيامت خود از پيش مي فرستد ، و از خدا بترسيد كه او به همه ي كردارتان آگاه است.

« ولا تتخذوا ايمانكم دخلا بيتكم فتزل قدم بعد ثبوتها و تذوقوا السوء بما صددتم عن سبيل الله ولكم عذاب عظيم » سوره نحل آيه 94

و عهد و سوگندهاي خود را براي فريب ديگران بكار مبريد تا آنكه ثابت قدم است نيز بلغزد ، و از اينكه راه خدا را بستيد همه بسختي مبتلا مي شويد و بعذاب بزرگ و سخت گرفتار خواهيد شد .

فرازي از خطبه ي غدير "

الا ان جبرئيل خبرني عن الله تعالي بذلك و يقول : « من عادي علينا ولم ...................

..................« فتزل قدم بعد ثبوتها » - ان الله خبيرٌ بما تعملون».

آگاه باشيد كه جبرئيل از سوي خداي متعال براي من خبر آورد : هرآنكه با علي بستيزد و بر ولايت او گردن نگذارد نفرين و خشم من بر او باد ، « البته بايد كه هركس بنگرد كه براي فرداي رستاخيز خود چه پيش فرستاده ، تقوا پيشه كنيد و از ناسازگاري و مخالفت با علي بپرهيزيد ، كه مبادا گام هايتان بعد از استواري بلغزد كه خداوند بر كردارتان آگاه است».

يا علي عليه السلام

همسايه خدا "

قرآن"
«ان تقول نفس يا حسرتي لي ما فرطت في جنب الله و ان كنت لمن الساخرين» سوره زمرآيه 56.

آنگاه هر نفسي به خود آيد و فرياد واحسرتا برآرد و گويد : اي واي بر من كه هم جوار و همسايه ي خدا را فروگذاشتم و در حق خود ظلم و تفريط كردم و وعده هاي خدا را مسخره و استهزاء نمودم .
فرازي از خطبه ي غدير "

معاشر الناس ، انه جنب الله الذي ذكر في كتابه العزيز ، فقال تعالي – مخبرا عمن يخالفه - :« ان تقول نفس يا حسرتي لي ما فرطت في جنب الله»
اي مردم ، همانا او هم جوار و همسايه ي خداست كه در كتاب عزيز خود ياد كرده و درباره ي ستيزندگان با او فرموده: « تا آنكه مبادا كسي در روز رستاخيز بگويد :افسوس كه درباره ي هم جوار و همسايه ي خدا كوتاهي كردم ».

يا علي عليه السلام
بسم رب علي عليه السلام

وعده حتمي الهي "

قرآن "
« ما يبدل القول لدي و ما انا بظلام للعبيد»سوره ق آيه 29
و وعده ي من تبديل نخواهد شد و در كيفر بندگان هيچ ستمي نخواهم كرد.
فرازي از خطبه ي غدير "
يقول الله « ما يبدل القول لدي» بامرك يا رب اقول : اللهم وال من والاه و عاد من عداه ................
........واغضب علي من جحد حقه.

خداوند ميفرمايد « فرمان من دگرگون نخواهد شد» . پروردگارا به فرمان تو اينچنين مي گويم : خداوندا ، دوستداران او را دوست دار ، و دشمنانش را دشمن دار ، پشتيبان او را پشتيباني كن و يارانش را ياري فرما ، و آنانكه براي او ايجاد مانع مي كنند به خود رها كن ، و منكران او را از مهرت دور نما و خشم خود را بر مبارزان با حق او فرود آور.
يا علي عليه السلام

بسم رب علي عليه السلام

اكمال دين "

قرآن "
« اليوم يئس الذين كفروا من دينكم فلا تخشوهم واخشون اليوم اكملت لكم دينكم واتممت عليكم نعمتي و رضيت لكم الاسلام دينا» سوره مائده آيه 3
امروز كافران از {آسيب زدن به دين شما} نا اميد شدند پس شما از آنان بيمناك نباشيد و تنها از من بترسيد . امروز دين شما را به اكمال رسانيدم و بر شما نعمتم را تمام كردم و اسلام را برايتانت برگزيدم .
فرازي از خطبه ي غدير "
اللهم انك انزلت الايه في علي وليك عند ................................................
........... اتممت عليكم نعمتي و رضيت لكم الاسلام دينا.

بار پروردگارا ، تو خود هنگام بر پا داشتن او و بيان ولايتش آيه نازل فرمودي كه : « امروز آيين شما را به كمال و نعمت خود را بر شما به اتمام رساندم و اسلام را به عنوان دين شما پسنديدم » .
يا علي عليه السلام

بسم رب علي عليه السلام

عاقبت كژ روي "

قرآن "

« و من مبتغ غير الاسلام دينا فلن يقبل منه و هو في الاخره من الخاسرين» سوره آل عمران آيه 85

و هر كس غير از اسلام ديني اختيار كند هر گز از وي پذيرفته نيست و او در آخرت از زيانكاران است.

فرازي از خطبه ي غدير "
« و من مبتغ غير الاسلام دينا فلن يقبل .....................
.............................معاشر الناس ، انما اكمل الله – عزوجل – دينكم بامامته .

و هر كس غير از اسلام ديني اختيار كند هر گز از وي پذيرفته نيست و او در آخرت از زيانكاران خواهد بود » . خداوندا تو را گواه مي گيرم كه پيام تو را به مردم رساندم . اي مردم خداوند عزوجل دين شما را با امامت علي سلام الله عليه تكميل نموده است .

يا علي عليه السلام

بسم رب علي عليه السلام

نابودي كردار ها "

[b]قرآن "

« يسالونك عن الشهر الحرام قتال فيه قل قتال فيه كبير و صد عن سبيل الله و كفر به والمسجد الحرام و اخراج اهله منه اكبر عند الله و الفتنه اكبر من القتل ولا يزالون يقاتلونكم حتي يردوكم عن دينكم ان استطاعوا و من يرتدد منكم عن دينه فيمت و هو كافر فاولئك حبطت اعمالهم في الدنيا و الاخره و اولئك اصحاب النار هم فيها خالدون » سوره بقره آيه 217
اي پيامبر ، مردم درباره جنگ در ماه حرام سؤال مي كنند ، بگو : « جنگ در آن گناهي بزرگ است ، و بستن راه خدا و كفر به خدا و بي حرمتي به مسجدالحرام است و بيرون كردن اهل حرم از آن نزد خدا گناه بزرگتري است و فتنه انگيزي بسيار و بزرگ تر از قتل است» و كافران پيوسته با شما پيكار مي كنند تا اگر توانستند شما را از دينتان برگردانند و هركس از شما از دين خود برگردد و در حال كفر بميرد ، اعمالشان در دنيا و آخرت باطل كرديده و اهل جهنم هستند و هميشه در آن خواهند ماند.

فرازي از خطبه ي غدير "
فمن لم ياتم به و بمن يقوم مقامه من ولدي من ...................
..........................فاولئك الذين حبطت اعمالهم في الدنيا والاخره و في النار هم خالدون .

و هر كس كه از او (علي عليه السلام) و جانشينانش از فرزندان من و از نسل او تا برپايي قيامت و عرضه ي بر خدا پيروي نكند در دو جهان كرده هايشان بيهوده بوده ، در آتش دوزخ ابدي خواهند بود .
يا علي عليه السلام

بسم رب علي عليه السلام

آنانكه عذابشان كاستي نمي پذيرد "

قرآن "
« خالدين فيها لا يخفف عنهم العذاب و لا هم ينظرون » سوره بقره آيه 162 و سوره آل عمران آيه 88.
(آنانكه پيوسته و) جاويدان در دوزخ هستند ، نه از عذاب آنها كاسته مي شود و نه به آنها مهلت داده مي شود.
فرازي از خطبه ي غدير "
« لا يخفف عنهم العذاب و لا هم ينظرون »

(آنانكه از او و جانشينان و فرزندان من از نسل او پيروي نكنند ) به گونه اي خواهد بود كه « نه از عذابشان كاسته شود و نه برايشان فرصتي خواهد بود » .(نظر مرحمتي به آنها نخواهد بود).
يا علي عليه السلام
سلام
بسم رب علي عليه السلام

سوگند به زمان "

قرآن "
« بسم الله الرحمن الرحيم * والعصر * ان الانسان لفي خسر» .سوره عصر
به نام خداوند همه مهرمهرورز . قسم به زمان كه انسان در زيان است .
فرازي از خطبه ي غدير "
و في علي – والله – نزلت سوره العصر « بسم الله الرحمن الرحيم * والعصر * ان الانسان لفي خسر» الا علي الذي امن و رضي بالحق والصبر .

سوگند به خدا كه سوره ي والعصر درباره ي او نازل شده است : « به نام خداوند همه مهرمهرورز . قسم به زمان كه انسان در زيان است » مگر علي كه ايمان آورده و به درستي و شكيبايي آراسته است .

يا علي عليه السلام

خشنودي خدا "
قرآن "
« هل اتي علي الانسان حين من الدهر لم يكن شيئا مذكورا ....* و جزاهم بما صبروا جنه و حريرا» سوره دهر آيه 1 و 12
آيا بر انسان روزگاري نگذشت در حاليكه انسان چيز قابل ذكري نبود ....پاداش خداوند بخاطر صبرشان بهشت و حرير خواهد بود.
فرازي از خطبه ي غدير "
ولا شهد الله بالجنه في « هل اتي علي الانسان» الا له ، ولا انزلها في سواه ، ولا مدح بها غيره .(1)
و خداوند در سوري « هل اتي علي الانسان» گواهي بر بهشت رفتن نداده مگر براي او (علي عليه السلام ) و آن را در حق غير او نازل نكرده و به آن جز او را نستوده است.
.......................
1- ( قبل از اين عبارت ، پيامبر صلي الله عليه و اله مي فرمايند :« و ما نزلت آيه رضي في القرآن الا فيه ، و لا خاطب الله الذين امنوا الا بدا به ، ولا نزلت ايه مدح في القرآن الا فيه...»
هيچ آيه ي رضايتي در قرآن نيست مگر درباره ي علي سلام الله عليه مي باشد ، و هرگاه خدا براي ايمان آورندگان خطابي آورده است آن را با او آغاز كرده است ، و آيه مدح و ستايشي نازل نشده مگر درباره ي او.
يا علي عليه السلام

پرهيزكاري در فرمانبري "

قرآن "
« يا ايها الذين امنوا اتقوا الله حسن تقاته ولا تموتن الا و انتم مسلمون» سوره آل عمران آيه 102
هان اي مردم تقوا پيشه كنيد همان گونه كه بايسته است ، و نميرد جز با شرف اسلام .
فرازي از خطبه ي غدير "

معاشر الناس « اتقوا الله حسن تقاته ولا تموتن الا و انتم مسلمون»
هان اي مردم ، تقوا پيشه كنيد همان گونه كه بايسته است و نميرد جز با شرف اسلام
يا علي عليه السلام
سلام
بسم رب علي عليه السلام

سرانجام مخالفت "

قرآن "
« يا ايها الذين اتوا الكتاب امنو بما نزلنا مصدقا لما معكم ................و كان امر الله مفعولا» سوره نسا آيه 47
اي كساني كه براي شما كتاب آورده شده ! به آنچه ما نازل كرديم ايمان آوريد كه تصديق كننده ي كتاب شماست . پيش از آنكه صورت شما را محو كنيم و به پشت سر بازگردانيم و يا شما را مانند اصحاب سبت لعن كنيم و فرمان قضاي خدا در هر حال واقع مي شود .
فرازي از خطبه ي غدير "
معاشرالناس ، امنو بالله و رسوله و النور الذي انزل معه « من قبل ان نطمس وجوها ..........................
............ما يجد لعلي في قبله من الحب و البغض .

اي مردمان ، به خدا و رسولش و نور همراه او ايمان آوريد « پيش از آنكه چهره ها را تباه و واژگون سازيم يا همچون اصحاب روز شنبه (گروهي يهوديان كه بر خدا مكر آوردند ) رانده شويد » . به خدا سوگند كه مقصود خداوند از اين آيه گروهي از اصحاب هستند كه آنان را با نام و نسب مي شناسم ولي به پرده پوشي كارشان مأمورهستم . اكنون هركس پايه ي كار خويش را با مهر و يا خشم علي سلام الله عليه در دل قرار دهد (و بداند كه ارزش عملش وابسته به آنست).

يا علي عليه السلام
السلام علي المهدي
الذي يملا الارض قسطاً و عدلاً ...
درود بر مهدي ، زنده كننده قرآن و نجات دهنده انسان
[تصویر: 1305416453.gif]
غدير را با قرآن بشناسيم و قرآن را با غدير!
تلاقي قرآن و غدير هيجان انگيز است و زيبا !
آنجا كه آبهاي بيكران غدير به دور دست هاي نوراني قرآن مي پيوندد و بيان پرمفهوم « [b]اني تارك فيكم الثقلين كتاب الله و عترتي لن يفترقا حتي يردا علي الحوض » را تا بلنداي آسمان بالا مي برد و قلب ها را با اين شعار نوراني بهشتي مي نمايد .
اين در متن اعتقاد ماست كه قرآن ختم رسالت بود و در غدير معرفي شد ، و غدير ختم ولايت بود كه در قرآن معرفي گرديد .
[/b]
ما معتقديم كه قرآن قانون نامه ي ابدي اسلام بود كه غدير ضامن ابديّت آن شد و غدير معرّف ابدي مجريان قانون الهي بود كه با قرآن ضمانت شد.
در تفكر ما، قرآن اساس نامه ي دين است كه در جاي جاي اعتقاد ، اخلاق و عمل ما پرونده دارد و غدير ريشه ي معنويت ماست كه انديشه و رفتار ما را در دايره روحاني خود جاي داده است.
لذا هيچگاه اين شعار گمراهان را بر نمي تابيم كه « حسبنا كتاب الله » زيرا ما كتاب الله را با مفسّر آن در غدير شناختيم و اصل قرآن همراه با غدير را در تمام منابع اسلامي مخصوصاً منابع فريقين مي توان يافت ، هر چند گروهي به اين اعتقاد خود اقرار نكنند .
خداوندا " قرآن و غدير هر دو شيرينند و گوارا
هر دو روح بخشند و دل انگيز
هردو سرسبزند و با صفا
بارالها ! ما اگر قرآني هستيم با غدير آشنايمان بفرما و اگر غديري هستيم با قرآن مان آشنا بفرما
و اگر قرآني و غديري هستيم ، ارتباط اين دو ركن اسلام را بيش از پيش به ما بفهمان .
[تصویر: 1305416453.gif]
آمين يا رب العالمين
آدرس های مرجع