تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: ما اهل سنـــــــــــــــــــــت هستیم!!!!!!!!!!!!!!!!!!
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4
بسم الله الرحمن الرحیم

برای ورود به بحث خواشها ابتدا صلواتی جهت تعجیل در فرج مولایمان امام مهدی عجل الله تعالی فرجه الشریف

خیلی سریع می رم سر اصل مطلب:

1- پیامبر صلی الله علیه و آله و سلم: هر کس دوست دارد زندگی و مرگش شبیه من و نصیبش بهشت خداوند باشد، باید که پس از من، علی­بن ابی­طالب و امامان پس از او را دوست داشته باشد

[/b]حلیه­الاولیا، جلد ۱، صفحه ۸۴- نوشته اندیشمند نامیِ اهل سنت: ابی­نعیم حافظ احمدبن­عبدالله اصفهانی
پس ما به سنت رسول خدا عمل کرده و امام علی علیه السلام و اولاد پاکش را پذیرفتیم

2-پیامبراکرم صلی الله علیه وآله موقع مراجعت از حجةالوداع در غدیرخم توقف نموده و بعد از ایرادخطبه به مردم فرمود آیامن نسبت به شما اولى بتصرف نیستم؟ عرض کردند چرا. فرمود من کنت مولاه فهذا على مولاه. یعنى هرکس که من مولا و
صاحب اختیار او هستم این عل ىمولاى اوخواهدبودوبدین ترتیب اورا بولایت و پیشوائ مردم منصوب گردانید[sup] [/sup][sup]ذخائر العقبى ص 67ـمناقب ابن مغازلى ص 16ـ 26[/sup]
این ما بودیم که به فرمایش نبی اکرم گوش فرا دادیم و و ولایت علی علیه الاسلام را پذیرفتیم.

3- رسول اکرم صلى الله علیه و آله در اوائل بعثت به فرمان خداى تعالى اقوام نزدیک خود را جمع نموده و رسالت خویش را به آنان ابلاغ فرمود و در همان مجلس اعلام نمودکه هر کس از شما در پذیرفتن دعوت من سبقت جوید او پس از من جانشین من خواهد بود،از میان تمام آنان فقط على علیه السلام دعوت آنحضرت را پذیرفت و رسول اکرم صلى الله علیه و آله فرمود:انت اخى و وزیرى و وارثى و خلیفتى من بعدى یعنی توبرادر و وزیر و وارث من و جانشین من پس از من هستى. تاریخ ابى الفداء جلد 1 ص216ـکفایة الطالب ص 205ـتاریخ طبرى ج 2 ص .217

باز این شیعه بود که به امر رسول خدا جانشینی آن کسی را که خودش امر کرده بود را پذیرفت.

4- هنگامیکه رحلت رسول اکرم نزدیک شد فرمود:انى تارک فیکم الثقلین کتاب الله وعترتى اهل بیتى و انهما لمن یفترقا حتى یردا على الحوض یعنی من در میان شما دوچیز بزرگ و وزین میگذارم کتاب خدا و عترتم را و آندو هرگز از یکدیگر جدا نشوند تا درکنار حوض بر من وارد گردندمناقب ابن مغازلى ص 234ـمستدرک صحیحین جلد 3 ص 109

این شیعه بود که گوش جان سپرد به سخن مولایش و دست نیاز به هر دو سفارش شده رسول خدا دراز کرد.

5- از ابن عباس و دیگران نقل شده است کهپیغمبراکرم صلى الله علیه و آلهفرمود:مثل اهل بیتى مثل سفینة نوح من رکبها نجا و من تخلف عنها غرق
.یعنى مثل خاندان من داستان کشتى نوح است هر که سوار آن شد نجات یافت و هر که تخلف نمود غرق گردید
.حلیة الاولیاء جلد 4 ص 306ـذخائر العقبى ص .20

این ما بودیم که به سنت رسول خدا سوار بر این کشتی مقدس شده تا از طوفان های گمراهی رهایی یابیم.
6- این سخن گرانبها از رسول خدا را چه کسی فرمانبرداری کرد؟؟؟؟: من اطاعنى فقداطاع الله و من عصانى فقد عصى الله،و من اطاع علیا فقد اطاعنى و من عصى علیا فقدعصانى هر کس مرا اطاعت کند خدا را اطاعت کرده است و هر که مرا نافرمانى کندخدا رانافرمانى کرده است،و کسیکه على را اطاعت کند مرا اطاعت کرده و هر که على را نافرمانى کند مرا نافرمانى کرده استمستدرک صحیحین جلد 3 ص .126

7- پیامبراکرم صلی الله علیه و آله می فرمایند: من احب فاطمة ابنتی فهو فی الجنة معی ومن ابغضها فهو فی النار هر کس فاطمه علیها السلام دخترم را دوست بدارد،

دربهشت با من است، و هر کس با او دشمنی ورزد،درآتش [دوزخ] است.

و این ما هستیم که حب مادرمان زهرای مرضیه سلام علیها در قلبمان رسوخ کرده و نه آنهایی که دستشان همچنان دستشان در خون...... و مورد غضب حضرت هستند.

احادیث و روایات بسیار بسیار زیاد است نمی خواهم زیاد خسته تان بکنم. پس تا الان دیدید که چه دسته و گروهی به سنت رسول خدا عمل کرده و چه کسانی پشت کردند. حالا مواردی را از آن ور هم می آوریم.....

ای کسانی که خود را اهل سنت معرفی می کنید:

1- آیا در سنت رسول خدا بود که دخترش و اهل بیتش را بیازارید؟؟؟؟؟؟؟ آیا رسول خدا از شما خواسته بود که اینچنین به خانه وحی یورش برید؟؟؟ در سنت رسول خدا بود که آن دری که هر روز ایشان با ادب به اهلش سلام می کردند را بسوزانید؟؟؟؟

2-آیا در سنت رسول خدا این بود که اسلام را با جنگ و خونریزی و کشتار گسترش دهد که دوستان شما اینگونه کردند؟؟؟؟

3- آیا سنت رسول خدا این بود که کسی را به علت خراج ندادن سر ببرد و همان شب با زنش همبستری کند؟؟؟؟ نعوذ بالله.

4- آیا سنت رسول خدا این بود که در نماز دست بسته بیاستد؟؟این را ازکجا درآوردید؟؟؟

5- آیا سنت رسول اعظم این بود که عمره و متعه را حرام بداند همانطور که دومی این کار را کرد؟؟؟؟؟

6- آیا سنت رسول خدا این بود که به صورت جماعت نماز مستحبی بخواند، حال آنکه در روایات هست که اتفاقا ایشان مسلمین را از این عمل نهی کردند!!!!!!

7- آیا سنت رسول خدا این بود که در جامعه اسلامی و مدینه فاضله ای که هیچ کس جز بر تقوا بر دیگران پیشی ندارد، فاصله طبقاتی درست کند و به برخی بیشتر از دیگران بپردازد؟؟؟؟؟؟ که نتیجه اش ثروت های باد آورده و انباشت پول حرام شود، پولی حرامی که در راه ساختن شمشیر ها و نیزه هایی در سال 61 هجری خرج شد....

8- آیا سنت رسول خدا این بود که جانشین و خلیفه بعد از خودش را به یک شورا منتقل کند؟؟؟؟شورایی که از ابتدا معلوم است باید سومی خلیفه شود!!!!!!!

9-آیا سنت رسول خدا این بود که افراد و خانواده خویش را دور خود جمع کند و تمام قدرت و ثروت را برای خود و افراد قبیله اش بخواهد همانطور که رفیق سوم شما اینگونه کرد؟؟؟؟؟؟ و نتیجه این کار این شد که طلقاء و فرزند طلقاء امیران جدید شوند؟؟؟؟

10- آیا سنت رسول خدا این بود که سلطنتی برای خودش دست و پا کند؟ آنگونه که در شام رخ داد، چه فاصله ای بعیدی است از مسجد نبوی تا مسجد اموی....

11- آیا سنت رسول خدا این بود که با حبیبانش و کسانی که پیامبر آن دو را سید جوانان بهشت می دانست، اینگونه برخورد شود!!!!!!!!!! و خاندان مطهر و پاکش را به آن وضع فجیه شهر به شهر بگردانند؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

از این سوی هم مطالب بسیار بسیار زیاد است.... بدعتهایی که اولی و دومی و سومی وارد دین مبین اسلام کردند بی شمار است....

و الان برای من خیلی زور دارد که این ها را اهل سنت بدانیم. نه خیر...!!!!

برادر و خواهر شیعه من، اهل سنت حقیقی و واقعی تو هستی که به فرمایشات مولایت پیامبر اعظم گوش جان سپردی و به تاکیداتش عمل نمودی.... اهل سنت تو هستی که اهل بیت پیامبر را از جان و دل دوست می داری و در راه همان هایی قدم بر میداری که پیامبر دستور داده است.

حداکثر اسمی که می توان برای آن طرفی ها انتخاب کرد، اهل عامه است.... لذا خواهش حقیر این است که حداقل در این تالار این سنت غلط را فراموش کنیم و به این برادران نگوییم اهل سنت.... همین اهل عامه برایشان کفایت می کند....

بازهم تاکید می کنم اهل سنت حقیقی ما هستیم که بر سنت رسول خدا باقی ماندیم.
در پناه حق.
نکته ای که روی ان تاکید کردید کاملا درست است. چون آن کسانی که پایبند به سنت هستند درواقع ما هستیم.
اما مهمترین موضوعی که موجب می شود که چنین تصورات اشتباهی پدید آید عدم آگاهی از ریشه شناسی لغات است. زیرا هنگام اسفاده از لغتی بار زیادی روی آن قرار می گیرد و دارای چارچوب می شود. یکی از مهمترین دغدغه هایی که دکتر عباسی در سخنرانی هایشان مطرح می کنند همین مبحث ترمینولوژی می باشد.
به عبارت دیگر دو کلمه ی مترادف فقط در برخی از ویژگیهایشان شبیه هستند و اصلا دو لغت یکسان نداریم.
لذا همانطور که این تاپیک به این موضوع اشاره دارد سعی کنیم تا از کلمات درستی برای بیان دیدگاه یا سخن گفتن استفاده نماییم.
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام دوستان عزیز :

اینقدر موضوع این تاپیک صحبت و حرف برای گفتن داره که زبان قاصر حقیر هیچ حرفی برای گفتن نداره . همین رفتارها و منش حضرت رسول (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) و خاندان مطهرش بوده و هست که خار شده به چشم افراد . واقعا سید ابراهیم عزیز سوالات بسیار خوبی رو مطرح کردن و ای کاش واقعا کسانیکه خودشون رو اهل سنت میدونن به این سوالات پاسخ بدن :
نقل قول:ای کسانی که خود را اهل سنت معرفی می کنید:

1- آیا در سنت رسول خدا بود که دخترش و اهل بیتش را بیازارید؟؟؟؟؟؟؟ آیا رسول خدا از شما خواسته بود که اینچنین به خانه وحی یورش برید؟؟؟ در سنت رسول خدا بود که آن دری که هر روز ایشان با ادب به اهلش سلام می کردند را بسوزانید؟؟؟؟

2-آیا در سنت رسول خدا این بود که اسلام را با جنگ و خونریزی و کشتار گسترش دهد که دوستان شما اینگونه کردند؟؟؟؟

3- آیا سنت رسول خدا این بود که کسی را به علت خراج ندادن سر ببرد و همان شب با زنش همبستری کند؟؟؟؟ نعوذ بالله.

4- آیا سنت رسول خدا این بود که در نماز دست بسته بیاستد؟؟این را ازکجا درآوردید؟؟؟

5- آیا سنت رسول اعظم این بود که عمره و متعه را حرام بداند همانطور که دومی این کار را کرد؟؟؟؟؟

6- آیا سنت رسول خدا این بود که به صورت جماعت نماز مستحبی بخواند، حال آنکه در روایات هست که اتفاقا ایشان مسلمین را از این عمل نهی کردند!!!!!!

7- آیا سنت رسول خدا این بود که در جامعه اسلامی و مدینه فاضله ای که هیچ کس جز بر تقوا بر دیگران پیشی ندارد، فاصله طبقاتی درست کند و به برخی بیشتر از دیگران بپردازد؟؟؟؟؟؟ که نتیجه اش ثروت های باد آورده و انباشت پول حرام شود، پولی حرامی که در راه ساختن شمشیر ها و نیزه هایی در سال 61 هجری خرج شد....

8- آیا سنت رسول خدا این بود که جانشین و خلیفه بعد از خودش را به یک شورا منتقل کند؟؟؟؟شورایی که از ابتدا معلوم است باید سومی خلیفه شود!!!!!!!

9-آیا سنت رسول خدا این بود که افراد و خانواده خویش را دور خود جمع کند و تمام قدرت و ثروت را برای خود و افراد قبیله اش بخواهد همانطور که رفیق سوم شما اینگونه کرد؟؟؟؟؟؟ و نتیجه این کار این شد که طلقاء و فرزند طلقاء امیران جدید شوند؟؟؟؟

10- آیا سنت رسول خدا این بود که سلطنتی برای خودش دست و پا کند؟ آنگونه که در شام رخ داد، چه فاصله ای بعیدی است از مسجد نبوی تا مسجد اموی....

11- آیا سنت رسول خدا این بود که با حبیبانش و کسانی که پیامبر آن دو را سید جوانان بهشت می دانست، اینگونه برخورد شود!!!!!!!!!! و خاندان مطهر و پاکش را به آن وضع فجیه شهر به شهر بگردانند؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سید ابراهیم عزیز ؛ انشاءالله حضرت حق به شما سلامتی عنایت فرماید .
در پناه الله
یا مهدی مدد
با تشکر فراوان از سید ابراهیم عزیز
مدتها بود دنبال چنین متنی بودم
شیعه و اهل سنت در این روزها برادران یکدیگر هستند چون علی رقم تضاد اعتقادی هرکجا ندای آزادی خواهی بلند میشود آنها بایکدیگر وارد عرصه عمل میشوند! این مسئله این روزها مهم تراز بحث اعتقادیست!!
در ضمن اینکه ما با اهل سنت واقعی در مسائل خیلی جزئی تضاد اعتقادی داریم!
که این ، انشاء الله حل خواهد شد!
در این برهه از زمان نیازمند اتحاد قوی میان مسلمانان هستیم به خصوص این دو جریان اعتقادی!!
(یک شیعه) Heart
(۸/مهر/۹۱ ۱۳:۱۱)طماع نوشته است: [ -> ]شیعه و اهل سنت در این روزها برادران یکدیگر هستند چون علی رقم تضاد اعتقادی هرکجا ندای آزادی خواهی بلند میشود آنها بایکدیگر وارد عرصه عمل میشوند! این مسئله این روزها مهم تراز بحث اعتقادیست!!
در ضمن اینکه ما با اهل سنت واقعی در مسائل خیلی جزئی تضاد اعتقادی داریم!
که این ، انشاء الله حل خواهد شد!
در این برهه از زمان نیازمند اتحاد قوی میان مسلمانان هستیم به خصوص این دو جریان اعتقادی!!
(یک شیعه) Heart

احسن حرف ما هم همین است ، ما در مسائل کلان اسلامی و مملکتی و مهدوی ، نیازمند اتحاد این مسلمانان با ما هستیم .

برای توجیح و دلیل و برهان ، پیش از ما تا کنون به رهبری آقای رحیم پور (ازغدی) بسیار بسیار کارهای شایسته ای در عین احترام به طرفین صورت گرفته ؛ ولی در کل ما نیازمند اتحاد هستیم تا منجیمون - عجّل الله فرجه - سریع تر یاور پیدا کنن .

همین برادران به قول شما اهل عامه که فرمودید ، در پیروی از اصول و فروع دین و جدی گرفتن دستورات دین و سر لوحه ی زندگی قرار دادنشون از ما به اصطلاح شیعه و یا اهل سنّت ها خیلی خیلی بهتر عمل می کنن .

آقای رحیم پور در یکی از سخنرانی هاشون تصریح کردند که یکی از همین اساتید یکی از همین فرقه های اهل سنّت در مشکلاتش طبق منابع اهل سنّت از قبر امام صادق - علیه السلام - حاجت می گرفته ...

دلیلش واضحه ، چرا امام شیعه به سنّی ای خائن سبک ساز منحرف حاجت می دن ؟!

چون اونها در اونچه امامان شیعه - علیهم السلام - از مسلمین و مؤمنین خواسته اند ، بیشتر ثابت قدم هستن .

امام زمان - عجّل الله فرجه فرمودن :

تهذیب نفس کنید من خودم به ملاقات شما می آیم !

(کلمة الحق)

حال شیعه رو ببینید دختران به چه فساد هایی افتادن و پسر چه ابتذال هایی ....

ما نیاز داریم به اتحاد با این اهل سنّت های سنتی در عمل به نماز و قرآن و من تقاضا دارم به بحث های تفرقه انگیز رو در این حوالی نزدیکی به ظهور امام عصر - عجّل الله فرجه - در دوران تاریک جنگ سرد ، به بزرگ تر های دینی بسپاریم و تلاش جدی - مانند اعضای گرانقدر این سایت جدی مهدوی - بکنیم و ظهور رو نزدیک کنیم و منحرفان رو رها کنیم تا به دست امام مهربانی ها - عجّل الله فرجه - هدایت شوند إن شاء الله رحمان همین امسال .

من مدتی بود تلاش می کردم تا با هر نوع بد حجابی و فساد و انحرافی در جامعه بر خورد کنم ، بعد از یکی دو ماه دیدم حریف جماعت 5 ملیونی مشهد نمیشم ، چه برسه به زائران فاسدی که قلب امام رضا - علیه السلام - رو هم به درد می آرن ، چه کار کردم ؛ :

1- لعن و نفرین کسانی که با گناه در ملع عام ، دل امامان - علیهم السلام ، عجّل الله فرجهم - رو به درد می آرن ؛

2- دعای بیشتر برای فرج .

در هر حال این نظر منه ، انتظار ندارم بی نقص و ایراد باشه و در تعاملات فکری همه جوره انتقاد پذیرم ، ولی چون گرفتاری های مقدمات سربازیم وقت زیادی از من رو گرفته ، لطفاً در پیام خصوصی و یا از طریق وبلاگم با من در تماس باشید و پست جدید در این تاپیک رو به من گوش زد کنید .

کلمة الحق 19 رو یک بار دیگه بخونید :

---«(بِسمِ اللهِ الرَّحمنِ الرَّحيم وَ بِه ذِکرِ الحُجَّةِ بنِ الحَسَنِ العَسکَري)»---
اعتقاد به حضرت مهدی(عجّ) در بین اهل سنت
مهدویّت و ظهور حضرت مهدی(عجّ) در آخرالزّمان ، عقیده ایست که مسلمانان با وجود اختلاف مذاهب،بر آن متّفق هستند.همه ی مذاهب اسلامی،بر این مطلب اتّفاق دارند که در آخر الزّمان،شخصی از اهل بیت پیامبر(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) قیام کرده و زمین را از عدل و داد پر خواهد کرد؛همان طور که از ظلم و جور پر شده است.
عدّه ی زیادی از علمای اهل سنّت،تصریح کرده اند که این عقیده،مورد اتّفاق مسلمین است و برخی از آنان قائلند که منکر خروج مهدی(عجّ-ع)،کافر است
و در این باره احادیثی نقل کرده اند.(ینابیع الموده ص447؛علامات مهدی آخرالزّمان ص178)
حتی بعضی از فقهای های اهل سنت،منکر مهدی(عجّ) را واجب القتل می دانند و بعضی گفته اند :باید او را تعزیر و تأدیب کرد تا به حق بازکردد.(ناصر الدّین،مجلة التّمدن الاسلامیّه ش2 ص643 ؛ القول المختصر فی علامات مهدی المنتظر ص26)(مهدویّت در صحاح ستّة ؛ص14سیّد رضی قادری)
نظر علمای وهّابی در ارتباط با امام مهدی(عجّ):
"رابطه العالم الاسلامی" ،مرکز مهّم وهّابیت در عربستان،در پاسخ به یک مسلمان سنّی از کشور کنیا نامه ای تنظیم کرد که در پایان آن این گونه نتیجه گیری شده است:
«اعتقاد به ظهور مهدی(عجّ)بر هر مسلمانی واجب است؛ واین جزء عقاید اهل سنت و جماعت محسوب می شود؛وجز افراد نادان و بی اطلّاع از اسلام و بدعتگذار،کسی منکر آن نخواهد بود.»(تفسیر نمونه ج 7 ص378 ؛ فصلنامه انتظار موعود ش23 ص142)
در اینجا به چند روایت از معتبر ترین کتب حدیثی اهل سنت اشاره می کنیم:
پیامبر اکرم (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) فرمودند:
«مهدی از اهل بیت من و از فرزندان فاطمه است.»(سنن أبی داود؛ح 4284)
«مهدی از ما اهل بیت است که خداوند(ظهور او را) در یک شب اصلاح می فرماید.»(مسند احمد بن حنبل ؛ج1 ص84)
«مهدی از من است.پیشانی بلند و بینی کشیده ای دارد.زمین را پر از عدل و داد می کند همان طور که از ظلم و جور پر شده است.»(سنن أبی داود؛ح4285)
«مهدی در امّت من خواهد بود...در زمان او، امّت من به آنچنان نعمتی می رسد که هرگز مانند آن دارای نعمت نبوده است.(زمین)میوه ی خود را می دهد و هیچ چیز از محصولات را در خود نگه نمی دارد؛و ثروت فراوان است.شخصی می ایستد و و به مهدی می گوید: به من عطا کن و او می گوید:بگیر(بدون معطلی و کم گذاشتن)»(سنن ابن ماجه؛ح 4083)
«مردی نزد مهدی می آید و می گوید:ای مهدی،به من چیزی عطا کن و مهدی تا آنجا که آن مرد بتواند حمل کند،مال در لباس او می ریزد.»(سنن ترمذی؛ح2333)
تذکّر:
گر چه اصل بحث مهدویّت مورد قبول اهل سنت است،امّا در برخی از جزئیّات (مثل اینکه پدر حضرت چه کسی است) با ما اختلاف نظر دارند.برای مطالعه ی بیشتر می توان به این کتابها مراجعه کرد:
"در انتظار ققنوس"ترجمه:مهدی علیزاده
"مهدویّت در صحاح سته"نوشته سیّد رضی قادری
"برّسی تطبیقی مهدویّت"نوشته:مهدی اکبر نژاد.

- کاري از فعّالان ظهور مشهد -
آدرس : بلوار جانباز،جانباز 13،مسجد حسينی
زمان:شنبه ها ساعت 9 شب
تلفن پاسخگو:09153059557
«اَللهُّمَ عَجِّل فَرَجَ مَولانا اَلاِمامَ الهاديَ المَهديَ اَلقائِمَ بِاَمرِک وَاجعَل فَرَجَه في هذَه السِنَةِ وَ سَهِّل مَخرَجَه وَ جَعَلَنا مِن خَيرٍ اَعوانِه وَ الذّابينَ عَنه وَ المُسارِعينَ اِلَيه في قَضآءِ حَوائِجِه وَالمُمتَثِلينَ لِأَوامِرِه وَالمُحامينَ عَنه وَالسّابِقينَ اِلي اِرادَتِه والمُستَشهَدينَ بَينَ يَدَيه وَ مُحِبّيه وَ شيعَتِه وَ انصُرنا بِه نَصراً عَزيزاً»
- آماده ي ظهورش -
کابر گرامی جانثار مهدی و طماع،

اصلا قصد حقیر از زدن این تاپیک بحث اتحاد با اهل عامه نبوده است..... این جای خاص خودش را دارد. فرموده اید همین برادران اهل عامه در پیروی از اصول دین و... خیلی خیلی بهتر از شیعیان عمل می کنند!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

این را من نمی توانم بفهمم. نمی دانم شاید از بی سوادی و عدم آگاهی من است. اگر دوستان دیگر اطلاع دارند بگویند..... والله تا جایی که من می دانم مهمترین و اصلی ترین رکن دین اسلام قبول و پیروی از امیرالمومنین علی بن ابی طالب علیه السلام است. حال آنان که در همین مورد مانده اند و به همین یک اصل مهم و حیاتی پشت کرده اند، طبق روایت صریح پیامبر و حتی ادله عقلانی به هیچ جایی نخواهند رسید. اگر لازم است بگویید تا عین حدیث را بیاورم. فکر کنم این بحث خیلی بدیهی باشد و شما آنچنان دقت لازم را نداشتید.

صحبت من این است که مذهب تشیع (کاری هم به افراد این مذهب ندارم) است که دنباله روی حقیقی سنت پیامبر صلی الله علیه و آله و سلم می باشد.

تحریف هایی که در مذاهب اهل عامه اوجود دارد آنقدر زیاد است که من خودم اصلا نمی توانم قبول کنم که این ها را سنی بدانیم.

در توضیح این تحریف ها فقط این را یادآوری کنم، هر چند که در این تالار قبلا هم گفته بودم:

یکی از منابع مهم و مکتوب کتاب آیات شیطانی و همین فیلم موهون جدید، مهمترین کتاب اهل عامه صحیح بخاری است.

یعنی آیات شیطانی و انواع و اقسام فیلمها و کاریکاتورهایی که کشیده می شود، از روی هوا که نیست. بلاخره آنها هم به جایی استناد می کنند. و این محل استناد آنها کتب اهل عامه است.

لذا باز هم درخواست می کنم که با وجود حفظ وحدت و احترام به مذاهب دیگر، ولی خواشها از به کار بردن اهل سنت در مورد این عده خودداری کنید.

با تشکر و سپاس فراوان
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام علیکم

میگم پسر عمو ،
ما که بچه یه کوچه و یه محلیم تلنگر خوردیم ،
وای به بچه های کوچه بنی امیه ..

دوست خوبم جناب طماع ،
این ها که نگاشته شد تلنگر است و بیدار باش که به زمانه ظهور بسیار نزدیکیم ،ان شاءالله،
و هیچ منافاتی با آنچه شما میفرمایید در باب اتحاد ندارد.
آیا اگر برادر تنی شما به بی راهه رود او را از خطر نمیترسانی ؟
پس چگونه است که نباید این جماعت به بیراهه رفته را که خطر آتش دوزخ برایشان متصور است ، هوشیار ننمود ؟

اللهم عجل لولیک الفرج
موفق باشید و خدایی .
(۸/مهر/۹۱ ۱۶:۴۷)Agha sayyed نوشته است: [ -> ]بسم الله الرحمن الرحیم
سلام علیکم

میگم پسر عمو ،
ما که بچه یه کوچه و یه محلیم تلنگر خوردیم ،
وای به بچه های کوچه بنی امیه ..

دوست خوبم جناب طماع ،
این ها که نگاشته شد تلنگر است و بیدار باش که به زمانه ظهور بسیار نزدیکیم ،ان شاءالله،
و هیچ منافاتی با آنچه شما میفرمایید در باب اتحاد ندارد.
آیا اگر برادر تنی شما به بی راهه رود او را از خطر نمیترسانی ؟
پس چگونه است که نباید این جماعت به بیراهه رفته را که خطر آتش دوزخ برایشان متصور است ، هوشیار ننمود ؟

اللهم عجل لولیک الفرج
موفق باشید و خدایی .
دوست عزیز بحث من هم ایجاد اتحاد برای همین دوران است که در نظرمن هم مشهود است!بحث من این است که شیعیان و سنیان در بحرین/عربستان/مصر و....... در خیلی از جاهای دنیا حالا در مسیر حق جویی وآزادی خواهی افتاده اند و همین باعث میشود که این گروها باهم در راه راست بیفتند!
و در مورد (بیراهه)باید بگویم که چه اسم ما اهل سنت باشد چه شیعه از لحاظ اسم باهم فرقی نمیکنیم!!
من در نظرم تاءکید خاصی به اهل سنت واقعی داشتم!! دلیل اینکه اینقدر بر این کلمه و این گروه تاکید میکنم این است که عقاید آنها را میشناسم آنها حضرت علی را قبول دارند و در مراسم شهادت و ولادت آن حضرت شرکت میکنند، وهابیان را به شدت میکوبند،منتها یکسری ریزه کاری های مهم مانده که مستلزم زمان است و روی خوش ما شیعیان یعنی یکسری از موضع گیری های خشن را ارائه نکنیم، و اگر این کار را کردیم آشکارا باید میان آنها و گروه وهابی و افراطی آنها مرز بندی کنیم!
اهل سنت دارای شاخهای مختلفیست نباید آنهارا به یک چشم دید!
نمونه اش شهادت هموطنان سنی در بمب گذاری در مراسم امان حیسن(علیه السلام) در سسیستان و بلوچستان!
باتشکر.خدایی باشیدBlush
کاملا درست میگید (آقا سید و بخصوص سید ابراهیم عزیز به واسطه ی تاپیکش)
خداوند در قرآن مجید فرموده که "به ریسمان خدا چنگ زنید و فرقه فرقه نشوید..."
یعنی فقط یک فرقه است که حق است وبس!
ما هم فقط قصد بیم و انذار و هشدار رو داریم
و میگیم در رحمت خداوندی باز است, شما هم بیایید و بهره مند شوید
ریسمان خدا این جاست بیایید و به آن چنگ زنید (انی تارکم فیکم الثقلین: کتاب الله و عترتی اهل بیتی ...)
همه و همه ی این حرفها والله به نفع خودشان است و ذره ای به ما چیزی نخواهد رسید!
یا علی
صفحه: 1 2 3 4
آدرس های مرجع