تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: کلاه پهلوی
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3
سلام
من که ندیدمش ، اما اگر در حد اخراجی ها هست برم ببینمش (از نظر جذب مخاطب)
البته فکر نکنی من اخراجی ها رو فیلم سالم می دونم
ولی خوب شنیدم به وضع حجاب در این سریال زیاد نقد وارده.
این سریال به نظر من برای جذب مخاطبای کانال های زرد ماهواره ای تولید شده.موضوع خاله زنک بازی و خیانت و ... در این سریال موج میزنه...
تازه خیلی چیزهای ناشایست هم نشون میده.طرف قشنگ تا خرخره به زنه مشروب داد!!!
ما که متاهلیم با خانوممون چشامون چارتا شد، چه برسه به مجردها و ...
این سریال قبح خیلی چیزا رو میشکنه!!!
درباره کلاه پهلوی:

1_خیلی شعارگونه ست مخصوصا درباره اشخاص مذهبی فیلم

2_بهتر بود اقای شریفی نیا برای نقش سوپر مثبت فیلم انتخاب نمیشدند به دو دلیل: اولا که قبلا نقش های منفی زیادی داشتند و به شخصه اصلا باورم نمیشه حرفاش ثانیا شکم بسیار بزرگی دارند که از یک شیعه واقعی بعیده چه برسه ایشون که اون موقع سبک زندگی ایرانی اسلامی داشتند

3_تدوینش در حد صفره

4_داستان کسالت آوری داره

5_شخصیت های منفی فیلم خوب به نمایش درآمده و حقیقتی از آن زمان هستند

6_زن اول اقا فرخ خیلی خیلی غیرمنتظرانه از فیلم کنار رفت درحالی راوی فیلم بود با اون دفترچه خاطرات معروفش!!!

و...
سلام. خواهشا یکی جواب من رو بده
ب نظر شما این فیلم ماسونی ست و یا فقط تاریخ رو بهمون نشون می ده؟؟؟؟؟؟؟؟؟

آخه توی این فیلم نشانه های ماسونی زیاده.
فقط تاریخ رو نشون میده

اون علائم هم جز تاریخ اون موقع بوده مثل میدون اوبلیسک در شهر سامان...
به نام خدا
این سریال علیرغم بودجه سنگینش یک سریال کاملا شکست خورده میباشد که خیلیها هم فقط بخاطر تابوشکنی های عشقی و رومانتیکه این سریال و پوشش تقریبا راحت خانومها در این سریال آنرا نگاه میکنند و خیلی از نکات موجود در این مجموعه مانند نفوذ فراماسونها به کودکانه ترین شکل و دمه دستی ترین حالت، ساخته شده منظورم قسمتی میباشد که یک ابلیسک در شهر ساخته میشود و یک عده دور آن میچرخند و به آن دست میزنند. این سریال به شدت سطحی و شعارزده میباشد و حیفه بودجه ای که برای آن خرج شد. فقط کافیست این مجموعه را با سریال فاخر هزاردستان مقایسه کنید و از خودتان سوال کنید کدام سریال نفوذ فرامسونهای وابسته به اجانب را بهتر به تصویر کشیده. این کجا و آن کجا. در آخر هم باید بگم که این سریال برای بنده لااقل بیشتر از جاذبه، دافعه داشت و با دیدن دو سه قسمت از آن کلا از تماشای آن صرفنظر کردم و در آخر یک سوال برایم باقی ماند که این هشت میلیارد بودجه، آیا برای ساخت یک تئاتر تلویزیونیه سطح پایین و شعاری واقعا خرج شده؟؟؟؟؟؟؟؟؟ بودجه صدا و سیما خرج چه ها میشود؟؟؟؟.
جدای از این کیفیت پایین خیلی خیلی خیلی هم یک نواخت هست و داستانی کاملا تکراری داره

این نشون میده کادر فیلم تعهد نداشتند بلکه پول میخواستن و بس

فقط میرباقری

من که بی صبرانه منتظر سریال سلمان هستمHeart
درسته چرت و پرت هست ونشانه های ماسونی رو ما خوب می شناسیم ولی اون کسایی کهئ اطلاعات کافی ندارن از نشانه های این فیلم برای تزیین و...... در خونه هاشون استفاده می کنند و ایران یواش یواش تبدیل به کشور ماسون ها میشه.

می دونید که ماسونها شدیدا نماد گرا هستند و از این قضیه به نفع خودشون استفاده می کنند.
حیف.................
از اون وقت و سرمایه ای که صرف این فیلم شد..........
واقعا تفلون هست این فیلم
  • لژ روشنایی در شیراز
  • لژ بیداری ایرانیان
  • لژ همایون
  • لژ مولوی
  • لژ تهران
  • لژ خیام
  • لژ کوروش
  • لژ مهر
  • لژ ستاره سحر
  • لژ بزرگ ایران
اینها اسم لژهای ایران در دوره های پهلوی اول و دوم است.
فراماسونری نه تنها در حکومت پهلوی،بلکه در هیچ کجای دنیا مخفی نبوده که مردم نتوانند از چنین تشکلی اطلاع یابند.فعالیت های فراماسونرها مخفیانه انجام میگشت و بنابراین اطلاع بسیاری از مردم از مکانی به اسم فراموشخانه چیز عجیبی نیست.اگر هم فردی در دوره ی پهلوی اول،اینقدری که میرزا رضا میداند،میدانست...بعید نیست که از چنین چیزهایی هم مطلع باشد.
صفحه: 1 2 3
آدرس های مرجع