تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: حاشا به غیرتمان ! (ویژه ی به اصطلاح منتظرانی چون من)
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2
امام زمان علیه السلام:
ظهور ما به تأخیر نیفتاده مگر به سبب اعمال ناپسندی که از ایشان (شیعیان) سر می‌زند و خبر آنها به ما می‌رسد.

حاشا به غیرتمان!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
همش فکر می کردم این که میگن "گناه شیعه دل آقا رو به درد میاره " ی تعارف یا استعاره ست اما همین تازگی ها خودم همین حالو با تمام وجودم حس کردم
ی پسر دارم که تازه به سن تشخیص رسیده ،‌ بچه ها تو این سن ی جوری میشن که اگه کاری بکنن نه میشه به راحتی بخشیدشون و نه میشه مواخذه شون کرد ، تو این سن بزرگترها با احترام و ادب بیشتری باهاشون برخورد می کنن و انتظار خطا های کودکانه ازشون ندارند ، البته اونا بچه هستن و فقط ظاهرشونه که بزرگ شده ( اینا رو وقتی انشاءلله بابا شدین بهتر درک می کنین Smile) ، خلاصه پسر ما تو یکی از این مهمونی های خونوادگی وقتی بزرگترها تو جمع خودشون ی جایی براش باز کرده بودن ی چیزی گفت که نباید می گفت ، البته چیز مهمی نبود ولی مال سن اون نبود ، بچه از نگاه معنی دار بزرگترها فهمید که نباید می گفت و خیلی خجالت کشید ، تو دلم گفتم بچه نباید این حرفو میزد بعدا تنبیهش میکنم ، اما بعدش گفتم بابا من که بچم رو میشناسم این حرفو نفهمیده گفت ، مونده بودم که رفتار درست چیه و چه باید بکنم ، دیدم ته دلم خالیه و دلم به هیچ کاری رضایت نمیده ، اون دردی که گفتم رو تو دلم حس کردم
قربون دلت آقا جون ،حالا یقین دارم وقتی گناه می کنیم دل آقامون واقعا" به درد میاد
این پست فقط جهت رو آمدن این تاپیک است.Blush
امام زمان علیه السلام:
ظهور ما به تأخیر نیفتاده مگر به سبب اعمال ناپسندی که از ایشان (شیعیان) سر می‌زند و خبر آنها به ما می‌رسد.

یک قدم جلو بیاییم

یک گناه را ترک کنیم

همین، حداقل یک گناه
سلام با تشكر از باني تايپك
اللهم صل علي محمد وال محمد وعجل فرجهم

اللهم عجل لوليك الفرج

اللهم صل علي محمد وال محمد وعجل فرجهم

[b]يا علي عليه السلام
امام زمان علیه السلام:

این درد جز با ظهور تو درمان نشود

اللهم عجل لولیک الفرج
صفحه: 1 2
آدرس های مرجع