۱۲/مهر/۹۱, ۱:۳۸
بسم الله
خواهش میکنم این نامه را بخوانید
نامه یک شهیده از زندان ابو غریب:
ماهنامه “صدی الجهاد ” با انتشار این نامه می نویسد: شهیده فاطمه با ارسال این نامه ضمن برملا کردن
شکنجه ها و تعرض ها و تجاوزهایی که زندانیان زن عراقی دربند ابو غریب در معرض آن قرار می گیرند، از
سکوت جهان عرب و اسلام و جامعه بین المللی شگفت زده می شود.
از کدام شکنجه باید سخن گفت
فاطمه در نامه خود با اشاره به شکنجه های صورت گرفته علیه خود و تمام زندانیان زن عراقی موجود در ابو غریب می نویسد:
برای شما از چه بنویسم یا از چه بگویم، از این که شکم های تمام زنان ابو غریب از زنازادگان آمریکایی برآمده شده یا از ضرب و شتم های شدید و ایجاد زخم های عمدی در صورت زنان زندانی و ایجاد زخم های عمیق و به اصطلاح خودشان یادگاری در صورت زنان بگویم.
شکنجه هایی غیرقابل تصور
این شهیده در ادامه می افزاید: زنان ابو غریب هیچ شبی را بدون وحشت مورد تعدی و تجاوز واقع شدن از
سوی نظامیان آمریکایی به صبح نرسانده اند، آنها بدن های ما را برای تفریح و خوشگذرانی خویش تکه تکه می
کنند و از شدت رنج و وحشت ما لذت میبرند.
آیا می توانید، تصور کنید که بیش از ۹ بار در روز به یک زن تعدی کنند، به همراه من ۱۳ دختر نوجوان عراقی
هستند که هر روز در معرض چنین شکنجه هایی قرار دارند.
پس از برهنه کردن زندانیان اجازه استفاده از هیچ پوششی به آنها داده نمی شود.
زندانبانان آمریکایی ما را از خواندن نماز بازمی دارند و پس از برهنه کردنمان دیگر به ما اجازه برتن کردن هیچ
لباسی را نمی دهند و من در حالی این نامه را برای آزادگان جهان می نویسم که یکی از زنان هم سلولی
من به دلیل شدت شکنجه ها و تجاوزاتی که در معرض آن قرار داشت، خودکشی کرد.
زنان عراقی با کوبیدن سر خود به دیوار سلول خودکشی میکنند.
فاطمه در توضیح نحوه خودکشی هم سلولی خود مینویسد: پس از بارها تعدی و تجاوز به دوست هم سلولی
توسط یکی از نظامیان آمریکایی چنان مورد ضرب و شتم و تعرض قرار گرفت که از هوش رفت و
وقتی به هوش آمد برای رها شدن از این ننگ و عار آنقدر سر خود را به دیوار کوبید تا سرانجام مغز وی نقش بر
دیوار سلول شد.
فاطمه به جرم داشتن برادری مبارز بازداشت شده بود
فاطمه، خواهر یکی از مردان مقاومت در عراق بود که چون نظامیان آمریکایی بر برادرش دست نیافتند، او را به
عنوان گروگان به اسارت گرفته و آن قدر تحت شکنجه و آزار و اذیت نظامیان آمریکایی قرار گرفت که به شهادت
رسید...
....................................................................
امروزه از بحرین و عربستان و سوریه و افغانستان همین نامه ها می آید
انشاالله که درست نباشد...
یاد علی(علیه السلام) و خلخال و زن یهودی...
چقدر پوستمان کلفت شده است،نه تنها نمیمیریم از داغ این مصیبتها
بلکه خم به ابرو هم نمی آوریم
و سکوت می کنیم...
غم های امت اسلامی، امسال از سالهای پیش سنگینتر است
امسال:
داغ مردمانبحرین
عربستان
مصر
یمن
سوریه
میانمار
افغانستان و پاکستان روی سینه ی مان سنگینی میکند...
نمیدونم با خودتون،خواستید براشون دعا کنید،،،خواستید حمد بخوانید،،،خواستید پست بگذارید و از این درد ها
بگویید،خواستید...
فقط سکوت نکنید،حتی در دلتان...
خواهش میکنم این نامه را بخوانید
نامه یک شهیده از زندان ابو غریب:
ماهنامه “صدی الجهاد ” با انتشار این نامه می نویسد: شهیده فاطمه با ارسال این نامه ضمن برملا کردن
شکنجه ها و تعرض ها و تجاوزهایی که زندانیان زن عراقی دربند ابو غریب در معرض آن قرار می گیرند، از
سکوت جهان عرب و اسلام و جامعه بین المللی شگفت زده می شود.
از کدام شکنجه باید سخن گفت
فاطمه در نامه خود با اشاره به شکنجه های صورت گرفته علیه خود و تمام زندانیان زن عراقی موجود در ابو غریب می نویسد:
برای شما از چه بنویسم یا از چه بگویم، از این که شکم های تمام زنان ابو غریب از زنازادگان آمریکایی برآمده شده یا از ضرب و شتم های شدید و ایجاد زخم های عمدی در صورت زنان زندانی و ایجاد زخم های عمیق و به اصطلاح خودشان یادگاری در صورت زنان بگویم.
شکنجه هایی غیرقابل تصور
این شهیده در ادامه می افزاید: زنان ابو غریب هیچ شبی را بدون وحشت مورد تعدی و تجاوز واقع شدن از
سوی نظامیان آمریکایی به صبح نرسانده اند، آنها بدن های ما را برای تفریح و خوشگذرانی خویش تکه تکه می
کنند و از شدت رنج و وحشت ما لذت میبرند.
آیا می توانید، تصور کنید که بیش از ۹ بار در روز به یک زن تعدی کنند، به همراه من ۱۳ دختر نوجوان عراقی
هستند که هر روز در معرض چنین شکنجه هایی قرار دارند.
پس از برهنه کردن زندانیان اجازه استفاده از هیچ پوششی به آنها داده نمی شود.
زندانبانان آمریکایی ما را از خواندن نماز بازمی دارند و پس از برهنه کردنمان دیگر به ما اجازه برتن کردن هیچ
لباسی را نمی دهند و من در حالی این نامه را برای آزادگان جهان می نویسم که یکی از زنان هم سلولی
من به دلیل شدت شکنجه ها و تجاوزاتی که در معرض آن قرار داشت، خودکشی کرد.
زنان عراقی با کوبیدن سر خود به دیوار سلول خودکشی میکنند.
فاطمه در توضیح نحوه خودکشی هم سلولی خود مینویسد: پس از بارها تعدی و تجاوز به دوست هم سلولی
توسط یکی از نظامیان آمریکایی چنان مورد ضرب و شتم و تعرض قرار گرفت که از هوش رفت و
وقتی به هوش آمد برای رها شدن از این ننگ و عار آنقدر سر خود را به دیوار کوبید تا سرانجام مغز وی نقش بر
دیوار سلول شد.
فاطمه به جرم داشتن برادری مبارز بازداشت شده بود
فاطمه، خواهر یکی از مردان مقاومت در عراق بود که چون نظامیان آمریکایی بر برادرش دست نیافتند، او را به
عنوان گروگان به اسارت گرفته و آن قدر تحت شکنجه و آزار و اذیت نظامیان آمریکایی قرار گرفت که به شهادت
رسید...
....................................................................
امروزه از بحرین و عربستان و سوریه و افغانستان همین نامه ها می آید
انشاالله که درست نباشد...
یاد علی(علیه السلام) و خلخال و زن یهودی...
چقدر پوستمان کلفت شده است،نه تنها نمیمیریم از داغ این مصیبتها
بلکه خم به ابرو هم نمی آوریم
و سکوت می کنیم...
غم های امت اسلامی، امسال از سالهای پیش سنگینتر است
امسال:
داغ مردمانبحرین
عربستان
مصر
یمن
سوریه
میانمار
افغانستان و پاکستان روی سینه ی مان سنگینی میکند...
نمیدونم با خودتون،خواستید براشون دعا کنید،،،خواستید حمد بخوانید،،،خواستید پست بگذارید و از این درد ها
بگویید،خواستید...
فقط سکوت نکنید،حتی در دلتان...