تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: عملیات کنترل ذهن (کتاب، فیلم، مقاله)
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
با سلام،
کتاب "عملیات کنترل ذهن" که توسط Walter Bowart در برنامه راز توسط دکتر عباسی معرفی شده بود رو با زحمت پیدا کردم گفتم اینجا قرار بدم شاید مورد استفاده دوستان قرار بگیرد.

[تصویر: 04647399489048730732.jpg]

Walter Bowart - Fontana - 1978 - 159 - Pdf - Excellent - English - 0440167558
دانلود از 4Shared
با سلام،
مستند "کنترل ذهن: جنگ مخفی امریکا" از History Channel

[تصویر: 77425582126221926298.jpg]

دانلود فرمت ".flv" با حجم حدود 64 مگابایت
4Shared یا Hotfile

توضیحات بیشتر در مورد این مستند اینجا
سالها پيش بود كه در آمريكا در يك فروشگاه بزرگ كه روزانه اقلام فراوانى از آن به سرقت مى رفت دكتر روانشناسى دست به يك آزمايش مهيج زد بطوريكه با ضبط صداى خود بر روى موسيقى در حال پخش در فروشگاه ( گوش انسان قادر به شنيدن فركانسهايى با طول موج بالا يا پائين نمى باشد) آنهم با طول موج كوتاه، شروع به نصايح اخلاقى نمود كه " دزدى كار بديست، شرافت اخلاقى را لكه دار ميكند، پاك زندگى كنيد، امانت دار باشيد......و نظاير آن/ البته هيچكدام از مشتريان فروشگاه نمى توانست صداى ضبط شده بر روى موسيقى در حال پخش را بشنود اما نتيجه كار شگفت انگيز بود چرا كه آمار دزدى را به صفر رساند. اين آزمايش بخوبى نشان ميداد كه چگونه ميتوان در ذهن و ضمير افراد كد گزارى نمود.
[تصویر: 47305.gif]
همچنين سالهاست كه از ممنوع شدن تبليغات بوسيله كد گزارى از طريق تصوير در آمريكا و اروپا مى گذرد. براى مثال شما در يك كليپ ويدئو مى ديديد كه در يك اتاق دستگاه تلفنى در حال زنگ زدن است كه در همين لحظه خانمى درب اطاق را باز مى كند و به سمت تلفن مى آيد و گوشى را بر مى دارد. اين همه آن چيزى بود كه مى توانستيد مشاهده كنيد در حالى كه پيش از آنكه او گوشى تلفن را بردارد در يك هزارم ثانيه يا يك فريم فيلم تصوير مك دونالد را پخش مى كردند . واضح است كه هيچ كس قادر به ديدن اين تصوير نبود اما نتيجه كار فروش ميليونى مك دونالد در آمريكا و اروپا بود كه البته همانطور كه پيشتر اشاره شد اين نوع تبليغات در آمريكا و اروپا كاملا ممنوع و غير قانونى شناخته مى شود...
@K-1
با سلام،
هم کتاب و هم مستند به زبان اصلی هست. دنبال زیر نویس مستند هستم.
آدرس های مرجع