تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: آیا ما باید اگر به سایر پیامبران هم توهین شد، اعتراض کنیم؟
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2
سلام
اگر یادتون باشه چند ساله پیش یک روزنامه دانمارکی کاریکاتورهای پیامبرمون رو کشید و ما هم به شدت اعتراض کردیم
برای فیلم توهین آمیز اخیر هم اعتراض کردیم

متاسفانه دو ماهنامه کیهان کاریکاتور در شماره 245-246 (مرداد و شهریور 1391) خود کاریکاتوری را در صفحه 49 منتشر کرده است با عنوان «زلیخا شو» نام گذاری شده است، کاریکاتوری که داستان مربوط به حضور حضرت یوسف(علیه السلام) در جمع زنان دعوت شده توسط زلیخا و به دنبال آن بریدن دستهای مهمانان توسط چاقو به سبب آنکه محو زیبایی یوسف شده بودند را در شکلی نامتعارف و توهین آمیز به سیاق جوانان مدگرای امروزی به تصویر می کشد. این کاریکاتور آنقدر واضح است که هیچ مفهوم دیگری را به ذهن متبادر نمی کند. و تاسف بار تر اینکه با گذشت چندین روز از توزیع وسیع این دو ماهنامه موسسه کیهان هیچ تلاشی برای جمع آوری این نشریه نکرده است.

چرا کسی اعتراض نمیکنه؟؟؟؟ مگر حضرت یوسف پیامبر الهی نیست؟

[تصویر: 27354_957.jpg]
سلام
واقعا که!
توی جامعه اسلامی حتی اگر به یک غیر مسلمان توهین بشه ، باید جلوش ایستاد ، اون وقت این جا به پیامبر بسیار بزرگ قرآنی توهین میشه،تخم مرغ دزد شتر دزد می شه ، اینا اگر امروز به ایشان توهین کنند و ما اعتراض نکنیم ، فردا پله پله می رند بالاتر.
حق با شماست. اصلا فکرش رو هم نمی کردم!!
نکته اینجاست که دقیقا این کاریکاتور چه مفهومی داره؟! اگه می خواد مدگرایی را مورد نقد قرار بده پس چرا زنها، همه دستهاشون رو می برن. شاید هم می خواد هم مد گرایی رو تو جوونها بکوبه و هم نگاه زنها به این مقوله رو.
اما در هر صورت استفاده از چنین المانی به هیچ وجه نمی تواند پسندیده باشد.
سلام من اصلا فکر نمی کردم که اینجا هم کسی چنین جراتی کنه به نظر من باید اقدام جدی صورت بگیره تا دیگه کسی جرات نکنه چنین کاری بکنه Angryما که دم از حمایت شخصیت های مذهبی میکنیم وهر روز تظاهرات راه میندازیم نباید یکی از خودمون همون کار رو انجام بده
متاسفانه هیچ جا اعتراضی دیده نمیشه

واقعا ما هیچ مسئولیتی نداریم؟ Huh
(۱۷/مهر/۹۱ ۱۶:۴۱)علائم ظهور نوشته است: [ -> ]متاسفانه هیچ جا اعتراضی دیده نمیشه

واقعا ما هیچ مسئولیتی نداریم؟ Huh

چی؟ مسئول؟ میوست؟ درخته؟ کامیونه؟ جانداره؟

"کی بود کی بود من نبودم" خاطرحضورتون هست؟
(۱۶/مهر/۹۱ ۲۲:۴۲)علائم ظهور نوشته است: [ -> ]این کاریکاتور آنقدر واضح است که هیچ مفهوم دیگری را به ذهن متبادر نمی کند.
[تصویر: part0.png]
آخه این چه برخوردیه؟یعنی چی؟نمیشه مایی که مسلمونیم و اعتقادمون احترام گذاشتن به دیگرانه یه همچین چیزی رو نادیده بگیریم!!!اینا از کجا آب میخوره؟؟؟؟!!!!ََ

آیا با عذر خواهی مسئول مجله کیهان مسئله حل میشه؟؟؟؟!!!!!!که ایشون فقط معذرت خواهی کردن؟آیادرسته هرکاری دلمون خواست انجام بدیم ویا نسبت به اطرافیانمون و کارهاشون غفلت کنیم بعد هم فقط معذرت خواهی کنیم؟!این آبروی اسلام رو خدشه دار نمیکنه؟!

دوستان ، وقتی دشمن یه اشتباهی میکنه سرش داد میزنیم چون میدونیم قصدی در کار بوده .
اما وقتی دوستمون که عقایدش رو میدونیم یه اشتباهی میکنه ابتدا با زبون خوش نصیحتش میکنیم چون میدونیم قصدی در کار نبوده .
چه کسی باور میکنه که مثلا حسین شریعتمداری قصد توهین به حضرت یوسف رو داشته ؟
معلومه که چنین قصدی در کار نبوده ... طبق توضیح خود شریعتمداری :

نقل قول:به گزارش مهرنیوز , حسین شریعتمداری نوشت:موسسه کیهان ضمن پوزش از این خطای ناخواسته ، آمادگی خود را برای پذیرش هر نوع برخورد قانونی از سوی مراکز و مراجع ذیربط اعلام داشته و تاکید می کند که این گونه نظارت ها را برای حفظ فضای رسانه ای میهن اسلامی ضروری و در خور استقبال نیز می داند.

هدفشون نفی مدگرایی بوده که مثال اشتباهی رو انتخاب کردن ... معذرت خواهی هم کردن !!!
حالا که قصدی در کار نیست و عذر خواهی هم شده میفرمایید چه کار کنیم ؟؟؟ دارشون بزنیم ؟؟؟

بابا یکم با ذهن باز تر به مسایل نگاه کنید !!!
حالا چرا همه با هم ؟؟؟
چطور شد که یک دفعه همه باید با هم اشتباه کنند و از این کاریکاتور ها بکشند و به مقدسات توهین کنند و هیچکدام هم هیچ قصدی ندارند ؟؟؟
عقل ناقص من که این رو قبول نمیکنه.
من الله توفیق
صفحه: 1 2
آدرس های مرجع