تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: هالیوود ما...
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3
هدف از ایجاد این موضوع اینکه میخواهیم بدونیم فردا روزی اگر یکی از اعضای تالار فیلم ساز شد و یا حتی متولی امر فیلم سازی شد! در رابطه با امام زمان(علیه السلام) و یا انتظار و حتی صهیونیست،شیطان پرستی و ..... چه چیزی ساخته شه!
چه سندی پیش رو قرار بگیره! و اصلا دوست دارم همین جا و در همین تاپیک ، برای این گونه از فیلمها موضوع پیشنهاد بدیم!
و چرا اینطور نباشه که یه گروه فیلم سازی تشکیل بدیم! برای فرداها!
برای مبارزه با این غول صهیونیستی(هالیوود)باید از همین الان شروع کرد!
شاید من فردا فیلم ساز باشم!
به امید همکاریتون!Blush
با سلام و احترام
چرا که نه عزیز
خیلی هم فکر خوبیه. اصلاً خیلی از کارهای بزرگ توسط همین فکرهای کوچیک شروع می شه.
اصلاً منتظر واقعی یعنی همین که در هر عرصه ای که بسیار مورد توجه دنیاست فرهنگ انتظار رو ترویج بده.
اولاً آرزوی موفقیتتان را دارم.
ثانیاً پیشنهاد می دم رو بحث تکرار تاریخ تحقیق و وارد عمل شوید که آیا حقیقت انتظار برای اقوامی در طول تاریخ صورت پذیرفته است؟ آیا بوده است دوران سختی برای بشر که خداوند دادرسی را برایشان بفرستد؟؟؟
و....
یا علی
التماس2آ
سلام
فکر بسیار خوبیه امیدوارم همه ی دوستان عزیز همکاری کنن.
عزیز والله تا الان به چندین نفر پیام زدم بفرمایید برای شرکت اما انگار این موضوع اهمیتی نداره!
سلام
قبل از ارائه سند و موضوع به نظرم باید تمامی شئونات اسلامی رعایت بشه چیزی که الان در سینما دیده نمیشه
و یه سوال! البته من خودم فیلم و سریال زیاد میبینم ولی اصلا درسته زنان و مردان نا محرم اینگونه در مقابل هم بازی کنن؟؟( بیشتر منظورم جاهاییه که بار عاطفی داره) اگه حرفم بحث رو منحرف میکنه ازش بگذرین ولی نظرمه دیگه!
چون نام مبارک امام زمان رو آوردین و هدف والایی دارین فکر کنم باید سعی کنیم همه چی باید درست باشه
سلام. ممنون از موضوع خوبت. باید یه فیلمی باشه درباره هدف از زندگی کردن و مسوولیت شیعه و حتی انسان بودن رو برسونه.
آخه بیشتر افراد جامعه که ازشون بپرسی هدفت از زندگی کردن چیه؟ یا میگه هیچی یا میگه پول درآوردنو و لذت بردن. همین...! همیشه قشر بیشتر جامعه رو آدمای خاکستری تشکیل میدن. یعنی نه سیاهن نه سفید، وسطن!
سیاه و سفیدها که تکلیفشون معلومه. مهم همین وسطیاست. امام زمان(عجل الله تعالی فرجه الشریف) هم که ظهور کنن همین قشر رو جذب میکنن.
پس باید فیلم یه جوری باشه که به مردم القا کنه که یا روییه رویی یا زنگیه زنگی...Blush
خیلی عالی میشه که همه برای جهانی سازی ظهور آقامون دست به دست هم بدیم و بقیه رو آماده کنیم...
راستش بنده حقیرهم به همین دلیل رشته دانشگاهیم رو انیمیشن وتلویزیون انتخاب کردم البته هنوز اول راهم وتازه قبول شدم انشالله بایاری خدا ودعای امام زمان (روحی فداک)و یاری و دعای شما دوستان بتونیم کاری کنیم که باعث خوشنودی امام زمان بشه
این تاپیک خارج از بحث نقدهای فیلم رایج در تالار میخواد با آماده سازی فکر بچهای تالار برای کسانی که میخوان تو آینده در این ضمینه کار کنند یه سر نخی ارائه بده!
خب شما بگین چه کنیم؟
(۱۷/مهر/۹۱ ۲۱:۱۰)شیدا نوشته است: [ -> ]اصلا درسته زنان و مردان نا محرم اینگونه در مقابل هم بازی کنن؟؟( بیشتر منظورم جاهاییه که بار عاطفی داره) اگه حرفم بحث

بار عاطفی ! ای کاش با یه جمله دوست دارم و اینا قضیه تموم میشد... بعضی فیلمها که خانمها توش نقش خانومای باردار رو بازی میکنن با یه شکم بزرگ و شوهرش(فیلمیش) میاد میگه حال بچمون چطوره و از این جور مزخرفات واقعا شرم اوره...من خیلی دوست دارم که فیلم اخرالزمانی رو با موضوعیت امام زمان بسازن مثلا جنگ یا یه سری حوادث اتفاق میافته و امام زمان در پایان فیلم ظهور میکنن
(۱۸/مهر/۹۱ ۰:۱۵)hooman-za نوشته است: [ -> ]
(۱۷/مهر/۹۱ ۲۱:۱۰)شیدا نوشته است: [ -> ]اصلا درسته زنان و مردان نا محرم اینگونه در مقابل هم بازی کنن؟؟( بیشتر منظورم جاهاییه که بار عاطفی داره) اگه حرفم بحث

بار عاطفی ! ای کاش با یه جمله دوست دارم و اینا قضیه تموم میشد... بعضی فیلمها که خانمها توش نقش خانومای باردار رو بازی میکنن با یه شکم بزرگ و شوهرش(فیلمیش) میاد میگه حال بچمون چطوره و از این جور مزخرفات واقعا شرم اوره...من خیلی دوست دارم که فیلم اخرالزمانی رو با موضوعیت امام زمان بسازن مثلا جنگ یا یه سری حوادث اتفاق میافته و امام زمان در پایان فیلم ظهور میکنن

با سلام

یه جور نگاه ارباب حلقه ای به آ خرالزمان داشتن ؟؟؟؟؟؟

اصولا توی هالیوود این نگاه زیادترویج داده میشه !!! ما باید در عرصه فیلم سازی یا این نگاه رو داشته باشیم یا یک نگاه نو ارائه بدیم
صفحه: 1 2 3
آدرس های مرجع