تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: یک جفت چشم دنبالمان میکند...
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3
این هم برای امثال من که بر خدا هم غرور دارند:
کبریای توبه را بشکن! پشیمانی بس است!....................................از جواهر خانه ی خالی نگهبانی بس است!
عقل جای عشق جولان داد و شک جای یقین!.................................آبرو داری کن ای اهد! مسلمانی بس است!
جز خدا که گناهان را ببخشد؟

پس توبه کن!
Heart
الهی! کدام بی شرمی از این بیشتر که بنده در حضور مولایش بی ادبی کند
از امام صادق (علیه السلام) نقل است که فرمودند: تعرض الاعمال علی رسول الله اعمال العباد کل صباح ابرارها و فجارها فاحذروها و هو قول الله عزوجل «و قل اعمولا فسیری الله عملکم و رسوله» و سکت. [الکافی 1/219]

تمام اعمال مردم هر روز صبح به پیامبر عرضه می شود اعمال نیکان و بدان. بنابراین مراقب باشید و این مفهوم گفتار خداوند است که می فرماید: «انجام دهید، که به زودی خدا و پیامبر او در کردار شما خواهند نگریست.»
در روایت دیگری از امام علی بن موسی الرضا (علیه السلام) می خوانیم که شخصی به خدمتش عرض کرد برای من و خانواده ام دعائی فرما. فرمود: مگر من دعا نمی کنم؟ «والله ان اعمالکم لتعرض علی فی کل یوم و لیله»؛ به خدا سوگند اعمال شما هر شب و روز بر من عرضه می شود.

راوی این حدیث می گوید: این سخن بر من گران آمد. امام متوجه شد به من فرمود: «اما تقرا کتاب الله عزوجل و قل اعملوا فسیری الله عملکم و رسوله و المؤمنون»؟ هو و الله علی بن ابی طالب. [الکافی 1/220]

آیا کتاب خداوند را نمی خوانی که می گوید: عمل کنید خدا و پیامبرش و مؤمنان عمل شما را می بینند. به خدا سوگند، منظور از مؤمنان علی بن ابی طالب (و امامان دیگر از فرزندان او) می باشد.
حالا که اینو بخونیم دیگه کمی خود داری میکنیم .
یا زهرا
هر قاصدکی یک پیامبر است...
...حالا هزاران سال است که قاصدک میرود,می چرخد و می رود,می رقصد و می رود و همه می دانند که او با خود خبری دارد.

دیروز قاصدکی به حوالی پنجره ات آمده بود . خبری آورده بود و تو یادت رفته بود که هر قاصدکی یک پیامبر است.پنجره بسته بود,تو نشنیدی و او رد شد.

اما اگر باز هم قاصدکی را دیدی,دیگر نگذار که بی خبر بگذارد و برود.از او بپرس چه بود آن خبر که روزی فرشته ای به او گفت و او این همه بی قرار شد.
برای چشم هایی که هروز نظاره گر ماست چه کردیم!؟
چشمهایی که هرروز از نگاه کردن به گناهای بی حد ما رنجوره!
.
.
.
.
چشمهایی که همیشه معذبه!
.
.
میشود یک روز عذابش ندهیم!؟؟؟
من این موضوع رو خیلی دوست دارم Heartچون مصداق بارز عمل نکردن بهش خودم هستم!
ای کاش تو این موضوع شرکت کنید!
.
.
هم من و هم خیلیا منتظره تلنگرند!Sad
تلنگری بااین مفهوم:
((یک جفت چشم دنبالمان میکند))
گاهی وقت ها که چشمانت قرمز است،من میفهمم که قضیه از چه قرار است،سریع روزهای هفته را مرور میکنم تا ببینم
امروز چه روزیست،تا میفهمم چند شنبه است شصتم خبر دار میشود که چه شده،آن وقت پاورچین پاورچین دور میشوم
چون میدانم امروز پرونده هارا مرور کردی!
برای همین زیاد روبرویت نمی ایستم تا آینه دق نباشم!
و ای کاش که نباشم!
[تصویر: 562903_324.jpg]
تاره گی ها بعد از کلی کلنجار رفتن با خودم و بعد از اینکه کلی دنبال راهی برای دور زدن خدا گشتم، به این نتیجه رسیدم که
اگر باور ندارم که از جانب خدا با چشمانی تحت نظرم، حداقل چشمان خودم را باور داشته باشم!
چشمانی که در رزو هزاران بار به حکم ازلی چشم بودن و بدون اختیار باید شاهد صحنه هایی باشند که حسابی مویرگ هایشان
را به هم میپیچاند!
ما که در روز میلیون ها بار به زیبایی هرچه تمام تر خود را گول میزنیم مثل ساحرانی چیره دست، خب چرا یکبار اینگونه خود را گول نزنیم که گاهی وقتها درد چشم و سر بی دلیلمان که پزشکان هنوز دلیلی برایش نیافتند از صدقه سر همین گناهان ماست!
یعنی واقعا این حرف از دروغ های شاخ دار روزانیمان شاخ دار تراست!!!!
من که فکر نکنم!
فقط باید به بهانه هایی به خود بفهمانیم که ((یک جفت چشم دنبالمان میکند))
مثل کودک هایی که برای خوردن دارو به آنها، باید به لطایف الحیل بکوشی!
فقط همین!
به همین سادگی!
صفحه: 1 2 3
آدرس های مرجع