تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: فقط یک برنامه نویس میخوایم!
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2
جا برای تبیلغات توی سایتتون بیشتر بذارین.
اگه میخواید درآمدتون بیشتر بشه به تبلیغات بیشتر توجه کنین.2تا تبلیغ خیلی کمه و بعدا ضرر می کنین.
تحریمو گرونی حتی روی قیمت هاست هم تاثیر گذاشته(البته به گفته بعضیا همه میدونیم که دروغی بیش نیس چون تحریم از اول بوده!!!!) پس برای انتخاب هاست فرصت بیشتری بذارین و بیشتر تحقیق کنین تا جیبتون بیشتر از اینی که هست خالی نشه.
در کل اگه هم آخرش برنامه نویس پیدا نکردین، نرم افزارهای آموزش طراحی وب توی بازار پیدا میشه. خودت یاد بگیری بهتره.هم برای خودت رزومه میشه و هم دوباره جیبت بیشتر خالی نمیشه ، به علاوه اینکه خیلی هم کار سختی نیست طراحی وب. درآمدشم خیلی خوبه.آموزشهاش حتی توی اینترنتم سرچ کنی بی نتیجه نیست.سایتای خوبی پیدا میکنی.
سلام
رفیق جان ، به نظر من برو تو کار جوملا ، زیاد نیازی به تسلط بر برنامه نویسی نیست ، بیشتر شبیه یک نرم افزار می مونه تا برنامه نویسی.
نقل قول:جا برای تبیلغات توی سایتتون بیشتر بذارین.
اگه میخواید درآمدتون بیشتر بشه به تبلیغات بیشتر توجه کنین.2تا تبلیغ خیلی کمه و بعدا ضرر می کنین.
تحریمو گرونی حتی روی قیمت هاست هم تاثیر گذاشته(البته به گفته بعضیا همه میدونیم که دروغی بیش نیس چون تحریم از اول بوده!!!!) پس برای انتخاب هاست فرصت بیشتری بذارین و بیشتر تحقیق کنین تا جیبتون بیشتر از اینی که هست خالی نشه.
در کل اگه هم آخرش برنامه نویس پیدا نکردین، نرم افزارهای آموزش طراحی وب توی بازار پیدا میشه. خودت یاد بگیری بهتره.هم برای خودت رزومه میشه و هم دوباره جیبت بیشتر خالی نمیشه ، به علاوه اینکه خیلی هم کار سختی نیست طراحی وب. درآمدشم خیلی خوبه.آموزشهاش حتی توی اینترنتم سرچ کنی بی نتیجه نیست.سایتای خوبی پیدا میکنی.
خیلی ممنون از نظرتون.اما شما درجریان نیستید،ما تو تاپیک اصلی پایگاه ظهور،حدود 34 صفحه در مورد این سایت بحث کردیم.اون عکسی که این بالا هست،فقط یه طرح کلیه،شاید خیلی چیزا توش تغییر کنه.هاست هم قرار نیست که بخریم .یکی از برادرا،قرار بوده هاست رو تامین کنه،یعنی تامین کرد اما مشکل از برنامه نویس قبلیمون بود.به احتمال زیاد آقای صاحب هاست پیداش میشه و ان شا الله از هاست ایشون استفاده میکنیم .اما اگه احتمالا اینطور نشد،ازین هاستهای رایگان استفاده میکنیم!
کلا بودجه گروه ظهور که من مدیرش باشم،از لحاظ مالی زیر خط فقرهBig GrinBig Grin
برنامه نویس قبلی برامون رایگان کار کرد.این دو دوست عزیز هم احتمالا ... آره دیگهAngel

نقل قول:رفیق جان ، به نظر من برو تو کار جوملا ، زیاد نیازی به تسلط بر برنامه نویسی نیست ، بیشتر شبیه یک نرم افزار می مونه تا برنامه نویسی.
شما اگه وقتتونو به من قرض بدید حتما همچین کاری خواهم کردBig Grin
برادر عزیز من تا اول اسفند سرم خیلی شلوغه ...
اگر تا اون زمان خدای نکرده کارتون راه نیافتاده بود به من بگید همه چیش رو درست میکنم ان شالله
شما یک ورد پرس به نظر من علی الحساب آپلود کن قالبش هم کم کم ارتقا بده ...
یا علی
سلام
من برنامه نویس وبم ، خودم یه CMS نوشتم که الان روی چندتا سایت نصبه ، همونو میتونم به رایگان در اختیارتون بزارم اما مشکلی که هست فقط دوتا قالب داره
یکی این : http://sahebazzaman.org/index.php و این : fllowers313.ir
و دیگری هم اینه : http://wingreen.ir/
من وقت ندارم قالب شما رو بسازم خیلی سرم شلوغه
اگه از دوستان کسی بتونه اونو بسازه و قالب HTML رو تحویل من بده من CMS خودمو به اون متصل میکنم و نحایتا طی دوروز تحویلتون میدم.
سلام
من میتونم یه هاست رایگان خیلی خوب براتون دست وپا کنم(البته از اون رایگانها نیست پولیه)
البته فقط برای یه سال .
اگه خواستید توی همین سه چهار روزه بهم خبر بدید
کسی پیدا نشد یه قالب html بسازه واسه ایشون؟ یا حداقل PSD (فتوشاپ) بسازید بدید من تبدیل میکنم
طبق آخرین اخبار،آقا سینا(برنامه نویس اصلی و سابق سایتمون) گفتن که تا روز عید غدیر،اشکالات رو برطرف میکنن و گفتن که نیازی نیست هیچکدوم از دوستان زحمتی بکشند. ان شالله که همینطور باشه
یا علی
صفحه: 1 2
آدرس های مرجع