۲۰/فروردین/۹۰, ۰:۳۷
۲۰/فروردین/۹۰, ۲:۱۱
(۲۰/فروردین/۹۰ ۰:۳۷)Reza_Jackman نوشته است: [ -> ]اکثر خواهران ما در شهر مذهبی قم الگو و اسوه ی خود را خانم فاطمه ی زهرا قرار دادند ... این چه اشکالی دارد ؟بايذ بگم يه دوره تو يزد هم اكثر مردم(جنث مونث) چادري بودند...
به زور چيزي رو تحميل كردن عواقب فوق العاده مخربي داره.
من در مورد يزد شنيده بودم اما نديده بودم تا قبل از عيد امسال كه 1 هفته مهمون مردم سختكوششون بوديم و يه سر با چند تا از دوستان قديمي رفتيم مثلا شهربازيشون كه مثلا به ما ثابت كنن يه همچين داستان هاي كه شنيديم هم ممكنه رخ بده. ميتونم به جرآت بگم وقايع رخدادهاش رو تو هيچ شهري نديدم. خصوصا سانسي بودن همه چيز كه اوصافي درست كرده هم براي قشر نوجوان و جوانش هم برا پدر و مادرهاي اين بچه ها/
۲۰/فروردین/۹۰, ۱۰:۱۷
(۲۰/فروردین/۹۰ ۰:۳۷)Reza_Jackman نوشته است: [ -> ]اکثر خواهران ما در شهر مذهبی قم الگو و اسوه ی خود را خانم فاطمه ی زهرا قرار دادند ... این چه اشکالی دارد ؟
مشکلش اینه که از سر علاقه نبوده و زوری این کار رو کردن.برای مثال در دانشگاه ما پوشیدن چادر، در محوطه اجبار هست.می تونم بگم 80% دختران دانشگاه ما چادری نیستند.سر کلاس یک کمدی کلاسیک درجه یک رو شاهدیم.چادر ها برداشته میشه و مانتو های تنگ هویدا .تازه در محوطه هم چادر از سرشون افتاده و رو دوششون هست.
این یک مثال از دانشگاه اما بگذار برات از سطح شهر بگم.چه بسیار دخترانی که زیر چادر آرایش های غلیظ کرده اند.آیا آن ها هم از حضرت زهرا(سلام الله علیها) الگو برداری کرده اند؟
۲۰/فروردین/۹۰, ۱۳:۳۷
نقل قول:بايذ بگم يه دوره تو يزد هم اكثر مردم(جنث مونث) چادري بودند...
به زور چيزي رو تحميل كردن عواقب فوق العاده مخربي داره.
شما لازم نیست غصه ی خانم های مذهبی را بخورید انها راه خود را خوب بلدند ... شما بروید غصه ی هزاران دختری را بخورید که برای ارضای عقده ی دیده شدن در جامعه خود را هزار رنگ میکنند . و راه حل بازگشت انها به حجاب را تایین کنید نه اینکه دامن به فساد و بی حجابی بزنید . این مملکت 7000 سال است که با حیا بر سر پا بوده است حتی زمانی که اسلام در ان نبود. پس به جای ارزش دادن به تفکرات مبتذل و پوچ غربی برای فرهنگ ایرانی اسلامی ارزش قائل شوید .
در ضمن اگر بار دیگر بر خلاف قوانین تالار پستی ارسال نمائید بدون هیچ تذکر و توضیحی پستتان حذف خواهد شد!!!
نقل قول:می تونم بگم 80% دختران دانشگاه ما چادری نیستند
به خاطر اینه که امروز کسی واسه درس خوندن به دانشگاه نمیره ... واسه پیدا کردن دوست دختر و دوست پسر میرن ...اینم از کجا یاد گرفتن ؟
پاسخ : فیلم های هالیوودی و سینمای ابتذال ایران .
اینجا مملکت امام زمانه و معیارش هم اسلامه نه فرهنگ و فلسفه ی غرب .
خدمت شما هم عرض کنم بار دیگر پستی مخالف با قوانین سایت بزنید بدون هیچ تذکر و توضیحی حذف میشود .
اینجا سایت مذاکرات و مناظره های دینی نیست
۲۰/فروردین/۹۰, ۱۴:۰۹
(۲۰/فروردین/۹۰ ۱۳:۳۷)Reza_Jackman نوشته است: [ -> ]خدمت شما هم عرض کنم بار دیگر پستی مخالف با قوانین سایت بزنید بدون هیچ تذکر و توضیحی حذف میشود .
اینجا سایت مذاکرات و مناظره های دینی نیست
چرا ترش کردی؟من برای تو ارزش قائل شدم که جوابتو دادم و گر نه می خوای قبول کن یا نکن؛ واقعیت این است.
نقل قول:به خاطر اینه که امروز کسی واسه درس خوندن به دانشگاه نمیره ... واسه پیدا کردن دوست دختر و دوست پسر میرنباید خدمتت عرض کنم دانشگاه ما دانشگاه دولتی است و کسی که به آن راه پیدا کرده یک سال زحمت کشیده پس این حرفت واقعا" مضحک بود.یعنی کسی یک سال درس خوانده برای پیدا کردن دوست دختر یا دوست پسر؟
اگه جوابی داشتی که هیچ و گر نه سریع این پست رو پاک کن.ساده ترین راه ...
در مورد خودم هم گفتن نداره تو فکر کردی کی هستی؟ فکر کردی من کی هستم؟من هم در یک خانواده مذهبی بزرگ شدم.مادرم چادر به سر می کند، تاکید می کنم به سر می کند، آن را روی دوشش نمی اندازد.اگر درد دین داری من هم دارم ولی من به شیوه خودم و تو به شیوه خودت.
۲۰/فروردین/۹۰, ۱۴:۲۶
نقل قول: ضمن اگر بار دیگر بر خلاف قوانین تالار پستی ارسال نمائید بدون هیچ تذکر و توضیحی پستتان حذف خواهد شد!!!برا اينكه حرفت رو زمين ننداخته باشم.
تفكر محجبه و بي حجاب ربطي به شخص يا فرد خاصي در حال حاضر سينما نداره بلكه به يك پديده جا افتاده تبديل شده از فيلم اصغر فرهادي بگير تا سريال هاي رضا عطاران و سريال و فيلم هاي حال حاضر ايران كه كلا تو همشون اين ويژگي مشتركه كه افراد تهي دست اكثرا از قشر محجبه هستند و بالعكس.
اما اين تفاوت از كچا نشآت ميگيره؟
شما تو تهران تو تاكسي يا مترو يا... خيلي راحت كنار يك خانم ميشينيد بدون اينكه شما يا اون تو فكر خاصي باشه يعني مسئله كاملا عادي و جا افتادس اما تو شهرستان شما وقتي تو تاكسي كنار يك خانم ميشينيد اكثرا مجبوريد مث خارپشت خودتون رو تو خودتون جمع كنيد كه تماسي خداي نكرده برقرار نشه اين قضيه هر چي ريزتر ميشه ابعاد گسترده تري پيدا ميكنه مثلا اگه شما ريزتر بشي روي روستاها ميبيني كه نشستن يك خانم و اقا تو تاكسي صندلي پشتش گناهه ديگه! چرا چون اين افراد همچنان همون زندگي سنتي و قديمي خودشون رو دارن.
طرز لباس پوشيدن هم همين طوره افرادي كه تو شهرستان ها هستند(غلظت كمتري تو مركز استان ها داره) معمولا خيلي مدگرا نيستند و لباس هاي ساده تري ميپوشند براي همينه كه وقتي از شهرستان به تهران ميرن اكثرا انگار وارد يه دنياي جديدي ميشن. حالا خيلي از كارگردان ها كاركترهاشون رو از اين شخصيت ها اقتباس مي كنند و متاسفانه يه مقداري اتيشش رو تند كردن و الان به صورت يك هنجار دراومده تو سينما و كليت بحثش فكر ميكنم ريشه هاي مختلف روانشناسي و اينجور مسائل رو داره كه من سوادش رو ندارم.
اما در مورد پستت:
نقل قول:شما لازم نیست غصه ی خانم های مذهبی را بخورید انها راه خود را خوب بلدند ... شما بروید غصه ی هزاران دختری را بخورید که برای ارضای عقده ی دیده شدن در جامعه خود را هزار رنگ میکنند . و راه حل بازگشت انها به حجاب را تایین کنید نه اینکه دامن به فساد و بی حجابی بزنید . این مملکت 7000 سال است که با حیا بر سر پا بوده است حتی زمانی که اسلام در ان نبود. پس به جای ارزش دادن به تفکرات مبتذل و پوچ غربی برای فرهنگ ایرانی اسلامی ارزش قائل شوید .يه چيزايي ميگي كه ادم احساس ميكنه سن و سالت پايين ميزنه.
من 6-7 سال پيش كسي بودم كه حسينيه ميرفتم... روزه ام به موقع بود... كارام رو حساب و كتاب و دين بود يه چي بودم چند برابر بعضياتون تو همين تالار پايبندتر. تلنگري بهم خورد كه باعث شد برم سراغ خوندن خيلي زود هم جا نزدم بالخره اون موقع اينجور كارا برا بچه هاي به سن ماها زياديم بود. خدام رو هم شاكرم كه كارم به جاهاي باريك نكشيد كه بخوام دنبال فرقه هاي ديگه برم.
اما در مورد غصه خوردن... من سعي ميكنم غصه نخورم ولي از اونجا كه ههمون تو يه كشتي نشستيم كار شما به من مربوط ميشه كار من به شما و الي اخر. اونام از يه ور ديگه افتادن. شما چه حجاب داشته باشي و دنبال كاري باشي چه بي حجاب دنبال كاري باشي همش يكيه.
كسي دامن به فساد نزده... ميگن اقاي عزيز به زور سر كسي نكن چون قداست داره همون چادر. كسي هم ارزشي نميده به تفكرات مبتذل برا خودت نبر و ندوز من نگفم همه استرپتيز و برهنه بشن بريز تو خيابون كه من ميگم كاري نكنيد بعدها مادري برا دخترش مادربزرگي براي نوه هاش از چادر بد بگه ولي قبول دارم. دارم سنگ شما رو كه مثلا نماد و علمدار حجب و حيايي رو به سينه ميزنم. هر كاري دوست داري بكن اقا! سر بچت بزور چادر كن! سنگسار كن! بزن و بكش و همش هم مال همون گروهي كه قبول دارن. چيزيزش به ما نپاشه.
فكر ميكنيد من كه ميام نظر مخالف ميدم و فلان و فلان از رو غرض ورزي و كافر و مشرك و مرتد بودنه! نه رفيق شفيق اينطوريا نيست. من ديدم من شنيدم همين مادربزرگي كه برا بچه ها و نوه هاش ميگفته شنيدم.
نقل قول:به خاطر اینه که امروز کسی واسه درس خوندن به دانشگاه نمیره ... واسه پیدا کردن دوست دختر و دوست پسر میرن ...اینم از کجا یاد گرفتن ؟اره ديگه طرف ميره ترمي يك و نيم ميريزه برا دانشگاه ازاد كه بره دوست دختر دوست پسر پيدا كنه!
خوب چرا نره يكيشو بخره!
۲۰/فروردین/۹۰, ۱۴:۳۴
نقل قول:یک سال زحمت کشیده پس این حرفت واقعا" مضحک بود
فکر کنم خود شما در پست قبلی فضای دانشگاهتان را به خوبی وصف کردید نیازی به تاکید بیشتر من نیست . اگر دانشگاههای کشور برای درس خواندن بود که وضعش این نبود ...واقعا باید برای کلمه دانشجو دلسوزی کرد ...هر کسی که پا به دانشگاه میگذارد اسم دانشجو میگذارند ... دانشجو یعنی کسی که به دنبال علم میرود نه اینکه کسی با مانتوی تنگ به قول شما وارد دانشگاه شود و به قوله من با موهای فشن و شلوارهایی که پسران میپوشند برای خود نمایی فضای مقدس دانشکاه را گند بکشد .
خودت فصای دانشگاهتان را تحلیل کن ایا کسانی که به انجا می ایند به دنیال علم هستند یا چیز دیگر ؟
نقل قول:من هم در یک خانواده مذهبی بزرگ شدم.مادرم چادر به سر می کند، تاکید می کنم به سر می کند، آن را روی دوشش نمی اندازد.اگر درد دین داری من هم دارم ولی من به شیوه خودم و تو به شیوه خودت.خدا سایه شو از سرت هیچ وقت کم نکنه و عمر طولانی بهش بده .
برو از خود ایشون بپرس چرا چادر سر میکنه ؟ و هر سوالی راجع به حجاب داری از ایشون که فردی مذهبی است بپرس ! نه اینکه به جای اصالت دادن به اصل قضیه حجاب به فرع قضیه اصالت بدهی که چون دختران دانشگاه ما و دختران سطح شهر چادر سر نمیکنند پس حجاب یک هنجار غیر اجتماعی است .
نقل قول:تفكر محجبه و بي حجاب ربطي به شخص يا فرد خاصي در حال حاضر سينما نداره بلكه به يك پديده جا افتاده تبديل شد
میشه بفرمائید چه جوری توی جامعه جا افتاده ؟ اصلا فضای جنگ نرم رو میشناسید ؟
مثالی که زدید هم ربطی به بحث نداشت !
نقل قول:يه چيزايي ميگي كه ادم احساس ميكنه سن و سالت پايين ميزنه.
بحثی که خدمتتون عرض کردم مربوط به فلسفه ی دکارت بود ... گویا سطح مطالعاتی شما کمی پایین است پیشنهاد میکنم اطلاعات خام خود را در فضای تالار قرار ندهید .
در ضمن دوست عزیز به جای اینکه جواب منو بدی و بری از سایت ویکی برام فلسفه ی دکارت شرح بدی سعی کن کمی غرب شناسی کنی که توی نت محقق نمیشه !
شما هم مشکلت اینه که به جای اصالت دادن به اصل به فرع قضیه اصالت میدی . یعنی اصالت رو از ابژه به سوژه دادی . توی فلسفه به این طرز تفکر میگن سوبژکتیویسم !!! که خود فلاسفه غرب معتقدن پایه و اساس نئوپاگانیسمه .
اگه بحث را براتون بیشتر باز نمیکنم و به زبان عام باهاتون صحبت میکنم دلیل بر کم سن و سال بودنم نیست .از دوستانی که نظر میدن هم خواهش میکنم اینقدر احساسات شخصی و برداشت های عامیانه رو وارد این بحث نکنند .
با تشکر
۲۰/فروردین/۹۰, ۱۵:۳۸
نقل قول:نه اینکه به جای اصالت دادن به اصل قضیه حجاب به فرع قضیه اصالت بدهی که چون دختران دانشگاه ما و دختران سطح شهر چادر سر نمیکنند پس حجاب یک هنجار غیر اجتماعی است .دقیقا" از کجای حرف من این را استنباط کردی؟ به نظرت چرا گفتم مادرم چادری است؟ این رو گفتم برداشت کردی با حجاب مخالفم؟ اساسا" دقتی در خواندن حرف هایم کردی؟
نقل قول:شما تو تهران تو تاكسي يا مترو يا... خيلي راحت كنار يك خانم ميشينيد بدون اينكه شما يا اون تو فكر خاصي باشه يعني مسئله كاملا عادي و جا افتادس اما تو شهرستان شما وقتي تو تاكسي كنار يك خانم ميشينيد اكثرا مجبوريد مث خارپشت خودتون رو تو خودتون جمع كنيد كه تماسي خداي نكرده برقرار نشه اين قضيه هر چي ريزتر ميشه ابعاد گسترده تري پيدا ميكنه مثلا اگه شما ريزتر بشي روي روستاها ميبيني كه نشستن يك خانم و اقا تو تاكسي صندلي پشتش گناهه ديگه! چرا چون اين افراد همچنان همون زندگي سنتي و قديمي خودشون رو دارن.
آقای vblock عزیز که اسمت را نمی دانم؛ بدان و آگاه باش همراهی کنونیِ من و شما بر سرِ برخی اشتراکاتی است که در برخی مسائل سیاسی با هم داریم و گر نه من در مورد مسائل دینی براعت خود را از اندیشه شما، و نه از شخص شما، ابراز می دارم.امیدوارم ناراحت نشده باشی.
در مورد چیزی هم که گفتی باید بگم این که در تاکسی خودت را جمع کنی یا پَهن کنی ربطی به تهران یا شهرستان ندارد و کاملا" به خودت و ارزش هایت وابسته است.
۲۰/فروردین/۹۰, ۱۵:۵۵
نقل قول:اساسا" دقتی در خواندن حرف هایم کردی؟
دوست عزیزم پاسخ شما رو هم دادم
نقل قول:یعنی اصالت رو از ابژه به سوژه دادی . توی فلسفه به این طرز تفکر میگن سوبژکتیویسم !!! که خود فلاسفه غرب معتقدن پایه و اساس نئوپاگانیسمه .
وقتی شما داری اصل حجاب رو زیره سوال میبری با طرح این موضوع که فلان دانشگاه اینجوریه و یا سطح شهر مردم چه جوری میان بیرون در واقع اصل رو فدای فرع کردی .
برادر عزیزم مواظب پستهایی که اینجا میدهیم باشیم ... خدایی نکرده باعث به خطا رفتن دوستانمان نباشیم . من هم منکر فضای جامعه نمیشوم اما باید طوری رفتار کرد که دیگران متوجه اشتباه خود بشوند نه اینکه خدای نکرده باعث گمراهی بیشتر انها بشویم
۲۰/فروردین/۹۰, ۱۵:۵۸
نقل قول:میشه بفرمائید چه جوری توی جامعه جا افتاده ؟ اصلا فضای جنگ نرم رو میشناسید ؟من كه گفتم نميدونم! من فقط تاكيد كردم كه مثلا اقاي X تو سينماي ما از روي عمد نمياد اين كار رو انجام بده كار باب و معمولي و رايجي شده. همين.
مثالی که زدید هم ربطی به بحث نداشت !
اتفاقا اصل جنس بود! ياد اون فيلمه افتادم كه زن و شوهره از اذربايجان فكر كنم ميان تهران و بعد پولشون گم ميشه و خيلي بساط هاي ديگه و ري اكشن هاي شخصيت مرد داستان.
نقل قول:بحثی که خدمتتون عرض کردم مربوط به فلسفه ی دکارت بود ... گویا سطح مطالعاتی شما کمی پایین است پیشنهاد میکنم اطلاعات خام خود را در فضای تالار قرار ندهیدمن تو كل واحدهاي دانشگاهيم و كل زندگيم فلسفه نخوندم! تمام كلاس هاي كه به نحوي مربوط به اين قضيه بوده رو هم به اشكال و اضلاع مختلف پيچ ميداديم. دليل اصليش هم اينه كه بحث خسته كننده و بدتر از اون اينه تو كشور ما شما با عام مردم نميتوني بدين شكل صحبت كني اما اگر نرمال تر حرف بزني و منطق ساده تري باور پذيريش هم بيشتر ميشه.
در ضمن دوست عزیز به جای اینکه جواب منو بدی و بری از سایت ویکی برام فلسفه ی دکارت شرح بدی سعی کن کمی غرب شناسی کنی که توی نت محقق نمیشه !
اگه بحث را براتون بیشتر باز نمیکنم و به زبان عام باهاتون صحبت میکنم دلیل بر کم سن و سال بودنم نیست .
ديگه بعضيا خام خوارند و بعضي هام پخته شو دوست دارن.
من شايد دومين باره اسم دكارت رو ميشنوم... فكر كنم تو دبيرستان يه بار شنيدم اونم مربوط به شيمي بود يا اسم فردي مثل اين. اين صحبت هاي من مال ويكي و امثالهم نيست. چرا بايد غرب شناسي كنم؟ عجبا!
ما بجثمون رو اين بود كه چادر رو نبايد اجباري سر كسي كرد. به غرب و شرقم كاري نداريم. اينكار همون قدر غلطه كه يه كشوري مثل فرانسه كشف حجاب ميكنه و ميگه حجاب نبايد داشته باشيد نه اين ازاديه نه اون.
سن و سالت رو كه گفتم بخاطر حرف هر كي ميره دانشگاه برا فلان ميره بود. بعضي اوقات ادم حس شيشمش يه الارمي ميده كه طرف مقابل با اين حرف بهش نمياد سن و سالي داشته باشه اگر چه سن و سال دلالتي بر دانش فرد نداره اما تو ظرفيتش چرا.