تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: استراتژی نفوذ و استحاله‏
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3
در ادامه ی بیان راه های مقابله با استراتژی نفوذ و استحاله به رهنمودهای مقام معظم رهبری هم اشاره ایم می کنیم تا بیشتر به اهمیت خطرهای این استراتژی واقف باشیم.

هيچ جاذبه‏ اى ندارد كه ما بخواهيم يك دولتى و يك حكومتى و يك كشورى باشيم، مثلاً فرض كنيد كشور ژاپن، يعنى وقتى معنويت نباشد، وقتى براى خدا نباشد و وقتى تشكيل جامعه نمونه انسانى نباشد، تلاش و زحمت وجهى ندارد، لكن آنچه را كه ما دنبال آن هستيم، تحقق اهداف و تحقق ارزش هاست.

سخنان رهبر معظم انقلاب در ديدار گروهى از دانشجويان، هيأتهاى هفت نفره و خانواده‏هاى شهداء مورخ 12/3/69


عاشورا غير از درس، يك صحنه عبرت است. انسان بايد به اين صحنه نگاه كند تا عبرت بگيرد، يعنى چه؟ يعنى خود را با آن وضعيت مقايسه كند و بفهمد در چه حال و وضعى قرار دارد، چه چيز او را تهديد مى‏كند و چه چيز براى او لازم است. اين را عبرت مى‏ گويند.

سخنان رهبر انقلاب در ديدار فرماندهان گردانهاى نيروى مقاومت بسيج - 22/4/71


زن مسلمان بايد در راه فرزانگى و علم و در راه خودسازى معنوى و اخلاقى تلاش كند و در ميدان جهاد و مبارزه (از هر نوع است) پيشقدم باشد. نسبت به زخارف دنيا و تجملات كم‏ارزش، بى‏ اعتنا باشد. عفت و عصمت و طهارتش در حدى باشد كه چشم و نظر هرزه بيگانه را به خودى خود دفع كند. در محيط خانه دل آرام شوهر و فرزندانش باشد، مايه آرامش زندگى و آسايش محيط خانواده باشد. در دامن عطوفت و با سخنان پرنكته و مهر آميزش، فرزندان سالمى را از لحاظ روانى تربيت كند. انسان‏ هاى بى ‏عقده، خوش روحيه و سالم از لحاظ روحى و اعصاب در دامان او پرورش پيدا كنند.

سخنان رهبر معظم انقلاب در ديدار گروهى از بانوان كشور به مناسبت روز زن - 25/9/71


صفحه: 1 2 3
آدرس های مرجع