(۲/فروردین/۹۲ ۳:۴۱)مجید121 نوشته است: [ -> ]در قسمت سوم ایشون میگه شیاطین به شدت در رواج عقیده زندگی پس از مرگ فعال هستند ، به دلیل اینکه ارتباط با ارواح رو رواج بدن و اهداف بعدی .... و بعد طوری صحبت می کنه که ظاهرا ایشون به اصل موضوع زندگی پس از مرگ هم بی اعتقاد است !
لطفا دوستانی که در مورد ایشون اطلاعات کاملی دارند و بخصوص جناب بیداری اندیشه ، در این مورد و عقاید ایشون هنگام این مصاحبه توضیح بدن
با تشکر
به نام خدا
سلام
آقا مجید فکر میکنم که در قسمتهای قبلی به نوعی , گفته شده بود که راوی داستان , به دین مسیحیت رو آورده . بنظر میرسه زندگی پس از مرگ رو که گفته شیاطین بهش اعتقاد دارند , معنی شیطانی زندگی بعد از مرگ باشه .
بدین معنی که :
معنی شیطانی یعنی یه زندگی خاص و بدون حساب و کتاب پس دادن یا حتی تناسخ
معنی الهی زندگی پس از مرگ هم همون اعتقاد به بهشت و جهنم و معاد و ...هستش .
احتمالا ایشان منظورش این بوده که رواج عقیده زندگی پس از مرگ به مفهوم شیطانی , قراره گسترش پیدا کنه .
این نظر خودمه . چون بهرحال گویا ایشون به دین مسیح هستند.
نکته این مجموعه اینه که بیشتر میشه شیطان و استراتزی او را شناخت . و روش شیطان برای غلبه بر بشر
ضمن تشکر از دوستانی که زحمت ترجمه این مستند را کشیدند ، به ایشان و سایر دوستانی که در این زمینه فعال هستند پیشنهاد می کنم :
تا قبل از ترجمه کامل همه قسمت ها ، از قرار دادن در سایت خودداری کنند و یا لااقل با برنامه زمانی منظم و به صورت سریالی در سایت قرار دهند .
به این شکل نامنظم برای کسانی که مطلب را پیگیری می کنند ، اشکال به وجود می آید و دائم باید به صفحه مراجعه کنند و منتظر ادامه قسمت ها باشند !
سلام،
تو سایت ANTi666 نظرسنجی گذاشته شده در رابطه با ادامه زیرنویس مستند سفری به ماوراء طبیعه .
اگه دوستان شرکت کنن ، ممنون میشیم !
بسیار متشکرم ، یاعلی (علیه السلام) .
(۶/فروردین/۹۲ ۴:۱۲)MaTeY نوشته است: [ -> ]سلام،
تو سایت ANTi666 نظرسنجی گذاشته شده در رابطه با ادامه زیرنویس مستند سفری به ماوراء طبیعه .
اگه دوستان شرکت کنن ، ممنون میشیم !
بسیار متشکرم ، یاعلی (علیه السلام) .
من که خداییش خیلی لذت بردم از این مستند و منتظر قسمت های بعدی مستند هم هستم به شدت !
مرسی از زحماتتون ! چون همانطور که میدونید نحوه صحبت کردن زبان انگلیسی در سالهای قبل از 2000 بسیار متفاوت تر هست نسبت به زبانی که الان صحبت میشه و ما تو فیلمها و مصاحبه ها اخیرا میبینیم ، برای همین، کار ترجمه این مصاحبه زحمت بیشتری داره نسبت به ترجمه یه مصاحبه ای که تو همین سالها انجام شده باشه
و در آخر میخوام بگم که خدا خیرتون بده و اگه ترجمه این مصاحبه براتون سخت هست و یا وقت کافی ندارین ، فک میکنم که حداقل خود فایل زبان اصلی رو برا دانلود بزارین ( چون با این وضع اینترنت دانلود از یوتیوب خیلی سخت شده متاسفانه)
مستند بسیار جالبی هست ، خدا خیرتون بده . . .
حتما ادامه بدید
هر چند برخی نقاطش برام هنوز مبهمه ولی خیلی کمک کننده هست .
باسلام و عرض ادب خدمت تلاشگران عرصه بیداری
می خواستم سوال کنم که انشالله قسمتهای بعدی ترجمه شده مستند" سفر به ماوراءالطبيعه" چه وقت منشر می شود؟
با تشكر از دوستاني كه زحمت ترجمه ي اين مستند را به عهده گرفتند ميخواستم به دو نكته اشاره كنم كه به نظر من مشكوك به نظر مي رسد:
يكي اينكه چطور به اين فرد كه از چنين اسراري آگاه است اجازه داده شده به اين راحتي همه ي رازها و سرها را برملا كند؟ و ضمنا مگر چه مقامي داشته كه اينهمه اسرار را به راحتي در اختيارش قرار داده اند؟!!!
و دوم اينكه در قست سوم مستند در مورد بت پرستي مسيحي صحبت مي كند و در جايي چنين مي گويد : " شيطان مي خواهد مردم فكر كنند ارواح جاوداني اند و آنها را بپرستند"!!! و به گمان من همه ي اين داستان پردازي بسيار قشنگ براي اين است كه در نهايت آقاي مرنيو اين تفكر را القا كند كه روح و عالم پس از مرگي وجود ندارد!!!