تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: زمان دقیق وقوع قیامت مشخص شد!
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3
به گزارش شيعه آنلاين به نقل از بی باک، "هارولد کامبینگ" کشیش شهر اوکلند واقع در ایالت کالیفرنیا آمریکا در یک پیشگویی عجیب مدعی شد: روز 21 مه سال 2011 جهان به پایان می رسد البته جالب اینکه این بار حتی ساعت دقیق این واقعه مشخص شده که ساعت شش بعد از ظهر می باشد!

[تصویر: 17216_0H4XVTHY_pic.jpg]

این کشیش آمریکایی در سخنان مضحک خود گفت: روز حساب نزدیک است. ای مردم دنیا! من درباره جام جهانی و یا روز ازدواج و یا فارغ التحصیلی از دانشگاه صحبت نمی کنم بلکه از قیامتی می گویم که خدا وعده داده و زلزله ژاپن یکی از همان نشانه هاست. ای مردم در صور بدمید! و همه را از قیامت و روز حساب با خبر کنید!

نکته جالبتر از تعیین ساعت مشخص برای روز قیامت این است که این کشیش تعداد بهشتیان و جهنمیان را نیز محاسبه کرده و به گفته ی او فقط 2% از انسانها به بهشت صعود می کنند و ماباقی جهنمیند!

گفتنی است، از منظر اسلام، پاداش و یا عقاب کارها در روز قیامت، و ورود به بهشت یا جهنم، جزء مسلمات حتمی است که تمام انبیاء نیز آن را گفته‌اند و از این نظر اختلافی میان انبیاء نیست.

بزرگان دینی معتقدند حتی بعضی از حقایق روز قیامت مانند زمان دقیق آن را پیامبر اسلام(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) هم نمی‌دانند، چرا که این امور جزء علوم خاص خداست.

قیامت یعنی‌ برخاستن‌ انسان‌ از خاک‌ و حضور در عالم‌ پس‌ از مرگ‌.

[تصویر: 17216_OCPWCNSU_pic.jpg]

نام های قیامت عبارتند از: الواقعة، الراجفة، الطامة، الصاخة، الحاقة، یوم الفصل، یوم الندم، یوم النشور، یوم الحق، یوم المسألة، یوم الفراق، یوم الحساب، یوم الحکم، یوم العذاب، یوم المحاسبة و یوم التلاق و یوم الحسرة ...

از جمع آیات قرآن بدست می آید که مدت زمان قیامت طولانی است.

زمان دقیق قیامت و این که در چه زمانی اتفاق می افتد معلوم نیست اما در آیات و روایات شواهد و علاماتی برای زمان وقوع آن ذکر شده است که به سه دسته تقسیم می شوند:

[تصویر: 17216_68DTOXTX_pic.gif]

الف - حوادثی که قبل از پایان جهان محقق می‏گردد.
ب - حوادثی که در آستانۀ پایان جهان پدیدار می‏شود.
ج - حوادثی که در آغاز رستاخیر و بازگشت به حیات مجدد ایجاد می‏شود.

همچنین انسان پس از مرگ وارد عالم قیامت نمی شود، بلکه به عالم برزخ وارد می شود. منظور از عالم برزخ، جهانی است که میان دنیا و عالم آخرت قرار دارد، یعنی هنگامی که روح از بدن جدا می شود، پیش از آن که بار دیگر در قیامت به بدن اصلی باز گردد، در عالم برزخ بسر می برد.
با عرض سلام و خسته نباشيد
اينم از جك سال 1390
ديگه چي مي خواييم؟
حتما اون 2% هم كه به بهشت مي رن ، خود اون كشيش و دوستاش هستند!
اما خارج از شوخي بنده هم به كرات درباره تاريخ 31 ارديبهشت 1390 (21 مي) مطلب خوانده ام
كه در يكي از آن ها نوشته شده بود كه در اين تاريخ درب هاي توبه به روي بندگان خداوند متعال بسته خواهد شد!

احتمالا ساعت 6 يا 5 صبح روز 1 خرداد 1390 به وقت ما ميشه.

خداوند منان نگهدارتان باد
ولی من از سال 2012 خوانده بودم که در ماه می یا فبریه یا مارس (همین حدوداچند ماه اول 2012) را سال بر پایی حکومت شیطان بیان میکنن شیطان پرستا ولی دیگه از اینجور چیزا نشنیده بودم ؟؟؟
آخه قیامت که دیگه شوخی بردار نیست که بیان وقت تعیین کنن وقتی که حتی پیامبرا هم نمیدونن ؟؟؟
اینا اشاره به همون روز یوم المعلوم خودمون هست.
چیز عجیبی نیست.
تازه توی قرآن هم میگه عده قلیلی میرن بهشت . این وعده خداست.
اما این به معنای درک اون توسط همه نیست .
تاریخ قرینه شمسی این روز برابر 0 / 10 / 10
يَسْئَلُونَكَ عَنِ السَّاعَةِ أَيَّانَ مُرْساها قُلْ إِنَّما عِلْمُها عِنْدَ رَبِّي لا يُجَلِّيها لِوَقْتِها إِلاَّ هُوَ ... (187-اعراف)

درباره قيامت از تو سؤال مى‏كنند، كى فرامى‏رسد؟! بگو: «علمش فقط نزد پروردگار من است و هيچ كس جز او (نمى‏تواند) وقت آن را آشكار سازد ... (187)
آخ که این دشمن چقدر تابلوئه!!! معلوم میشه خیلی رو 2012 کار کرده و نمیخواد تلاشش هدر بره! به خیال خودش میخواد با این کارا تاثیر 2012 رو بالا ببره!!!
برخی از اهداف ایادی شیطان در این پروژه ها:

1- ایجاد التهاب و ناامنی در سطح عمومی و انجام مقاصد و برنامه های پشت پرده
2- القاء ترس و ناامیدی در نوع بشر
3- ترویج افکار "اومانیستی"(انسان محوری)
4- ایجاد شک و تردید در مبانی دینی(با توجه به دیندار بودن اکثریت مردم جهان و اعتقاد به آخرت)
5- نشر تفکر الحادی و شیطانی "بالاتر از خدا"
6- نمایش قدرت پوشالی امپریالیسم و صهیونیسم جهانی به سرکردگی امریکا(نقش اول ، همیشه پیروز و ناجی دنیا!)
7- فروش سلاح و تجهیزات نظامی (بعنوان یکی از سه بازار سودآور برتر دنیا)
8- تکرار و ترویج "اسلام هراسی"(در مقابله با آیات شریفه قرآن در خصوص قیامت)
9- نفی "منجی" و پایان تاریخ زمین با برتری "مستضعفان"(در مقابله با آیات شریفه قرآن)
10- "جعل" زمان و مکان با مصادره ی آن به نفع خویش با فریب افکار عمومی(در خصوص آخرالزمان
)
.....
بسم الله

دوستان شوخی نگیرید این ملعونها امسال یک برنامه هایی دارن

دوستان بیاین عاجزانه به درگاه خدا برای ظهور آقامون دعا کنیم

این تنها راه نجاته.

امسال قراره یک اتفاق های عجیب وغریبی راه بندازن ودستک دنبک مزخرفاتشون رو علم کنن.

اللهم عجل لولیک الفرج.

یا الله
به نام خدا

خبر زیر رو در یکی از سایتها دیدم گفتم بد نیست برای اطلاع دوستان اون رو در اینجا قرار بدم تا بدونید که چه خبره!!!!!!!!!!!!!؟؟؟؟؟؟؟؟؟

به تازگی اغلب خیابانهای اصلی شهر دبی از تابلوهای بسیار بزرگی پر شده است که روی آنها زمان دقیق وقوع قیامت را به مردم هشدار می دهد!
گفتنی است چندی پیش "هارولد کامبینگ" کشیش شهر اوکلند واقع در ایالت کالیفرنیا آمریکا در یک پیشگویی عجیب اعلام کرد که روز 21 مه سال 2011 جهان به پایان می رسد او حتی ساعت دقیق این واقعه را ساعت شش بعد از ظهر اعلام کرده است!
روزنامه "گلف نیوز" نوشت: یک گروه مسیحی آمریکایی به رهبری زنی به نام "ماری شیهان" به تازه گی در شهر دبی فعالیتهای تبلیغی اینگونه افکار را شروع کرده اند و با دردسرهای فراوانی توانسته اند یک شرکت که در این گزارش نامی از آن ذکر نشده را قانع کنند تا این تابلوها را در خیابانهای اصلی دبی قرار دهد.

[تصویر: 89646_214.jpg]

بر اساس این گزارش آنها روی این تابلوها نوشته اند که "آن روز بسیار بزرگ و هولناک است و چه کسی توانایی ایستادگی را خواهد داشت؟" و البته زمان این روز هولناک را 21 مه 2011 اعلام کرده اند.
لازم به ذکر است بر اساس قوانین کشور امارات متحده عربی تبلیغ و نصب هرگونه پیامی که با گفته های دین اسلام مغایرت کند ممنوع است بنابراین بعد از گذشت چند روز از نصب این تابلوهای بسیار بزرگ یکی از مسئولان شهرداری دبی گفت: در اسرع وقت این تابلوها جمع خواهد شد.

لینک خبر
دوستی دارم که به نکته ی جالبی اشاره می کرد:
چه کار به روز قیامت و این حرفها دارید؟ برای هر کس قیامت روزی است که از دنیا برود. از همان لحظه حساب و کتابها و پاداش و مجازاتها شروع می شود و راه توبه بسته و دست از دنیا و عمل کوتاه می شود. حال چه فرقی می کند که همه باهم و دسته جمعی برویم یا تک به تک؟
صفحه: 1 2 3
آدرس های مرجع