تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: لیلا حاتمی باید جوابگو باشد!!
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه لیلا حاتمی در شبكه اجتماعی با اتشار تصویری مدعی شد كه مردم زلزله زده آذربایجان با وجود بارش شدید برف هنوز در چادر های نامناسبی اسكان دارند. تصویر جعلی كه لیلا حاتمی منتشر كرد.
تصویر زير احساسات بسیاری از كاربران در فضای مجازی را برانگیخت. اما این در حالی است كه اين تصویر هیچ ارتباطی به منطقه آذربایجان ندارد و بلكه مربوط به زلزله سال گذشته تركیه است.

[تصویر: 233294_624.jpg]
این در حالی است كه مناطق زلزله زده 3000واحد مسكونی ب آماده و 1000 واحد مسكونی ضد زلزله دیگر تا پایان آبان ماه در اختیار مردم آسیب دیده آذربایجان تحویل خواهد شد.

[تصویر: 233295_844.jpg]
براستی لیلا حاتمی با چه انگیزه ای این کار را انجام دادست؟
دانسته یا ندانسته؟
اما به هر حال باید پاسخگو باشد!!
امکان برف در آذربایجان وجود نداره؟
بالاخره باید به فکر بود..
[سلام
آب و هوای آذربایجان تو خوده تابستون هم قابل پیش بینی نیست چه برسه به این موقع سال
توی کدوم شبکه همچین چیزی رو گفته ؟
اگر خودش بوده (حالا به هر دلیلی)واقعا براش متاسف شدم.Confused
متاسفم
EVERYTHINGS CORRUP
(۱۶/آبان/۹۱ ۲۲:۲۵)Amirsaeed نوشته است: [ -> ]امکان برف در آذربایجان وجود نداره؟
بالاخره باید به فکر بود..

با سلام

مبحث ما سرما و برف و بوران نیست و بر بنده اینکه در آذربایجان سرما بیداد میکند پوشیده نیست...

1-مبحث بنده بزرگنمایی و غلو در ارائه مطالبی هست که یک شخص نامدار و شناخته شده در یک شبکه اجتماعی قرار داده است.
کسی که به واسطه محبوبیتش صد البته دسته ای از مردم به گفته و کردار ایشان اعتماد و به ایشان اعتقاد دارند.

2-ایشان هم خوش خدمتی خودشان را هم به اثبات رسانده اند:
این مطلب را تا به انتها بخوانید تا ایشان را بهتر بشناسید.

چرا به لیلا حاتمی نشان شوالیه داده شد؟؟؟

(۱۷/آبان/۹۱ ۰:۱۴)TINCHY نوشته است: [ -> ]متاسفم
EVERYTHINGS CORRUP

متاسفم
EVERYTHINGS CORRUPT

(۱۶/آبان/۹۱ ۲۳:۰۸)minoo نوشته است: [ -> ]توی کدوم شبکه همچین چیزی رو گفته ؟
اگر خودش بوده (حالا به هر دلیلی)واقعا براش متاسف شدم.Confused

FB
آدما چه زود خودشون رو نشون میدن ، فکر کنم هنوز تو کف جایز اسکار با نشان شوالیه ست، شایدم ما اشتباه میکنیم اومده یک

خودی نشون بده تپق زده،من تو همین گوگل پلاسش یک چرخی زدم ولی خوشم نیومدCool
راستش
من از دوستان خواهش می کنم ابتدا درستی این حرف رو تایید کنند
ولی خب،اگه حقیقت داشته باشه واقعا زشته
دوستان عزیز این صفحه ای که در فیسبوک به نام ایشون یا خیلی از بازیگران دیگر ساخته شده صفحه رسمی خودشون نیست.
یه سری افراد با باز کردن صفحات خاص قصد جذب توجه و انتشار مطالب نادرست به اسم این افراد برای تاثیر گذاری هستند.
به جای نشانه رفتن انگشت اشاره به این بازیگر فکر این باشید چه کسی با نام ایشون قصد دادن اطلاعات نادرست رو داره؟
خدا رو شکر که یه نفر گفت اول اعتبار مطلب رو باید سنجید البته منظور ایشون موضوع برف بود نه صاحب صفحه.همه عزیزان هم که با مطالب پر بارشون خیلی زود باور تشریف دارند.
آدرس های مرجع