تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: اگر از شما بپرسند به چه دلیل....؟ (گفتگو محور)
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3
نقل قول:
اگر از شما بپرسند به چه دلیل معتقدید که ما در آخر الزمان هستیم
شما استناد به کدام آیه و یا روایت میکنید؟ که حقیقتاً از وجوه تمایز آخرالزمان با سایر دوران است؟

به این دلیل ما درآخر الزمانیم که عده ای اسلام را به نفع شخصی خود تفسیر می کنند واگر بنده اعتراض کنم به نامسلمانی متهم می شوم
مطمئنا وقتی مهدی (علیه السلام) بیاید برخی فکر می کنند دین جدید آورده و بر ایشان خواهند شورید!

مهدی جان هر جا ظهور کنی در رکابت با مرتجعین خواهم جنگید!
امام علی (علیه السلام) : روزگاری بر مردم خواهد آمد که از قرآن جز نشانی ( قرآن خوانده میشود ولی به آن و دستوراتش عمل نمیشود ) ، و از اسلام جز نامی باقی نخواهد ماند . ((مردم خود را مسلمان می نامند در صورتی که دورتر از همه کس به اسلام هستند )) .مسجدهای آنان در آن روزگار آبادان ، اما از هدایت ویران است.

علی آقا من که استنادم، این سخن حضرت علی هست.
( البته شبیه این سخن رو از پیامبر (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) هم خوندم)

واقعاً در زمانه ای هستیم که از اسلام جز اسمش چیزی باقی نمونده.
حتی در ایران خودمون که یک حکومت اسلامیه.
( البته قصد زیرسوال بردن نظام رو ندارم، چون همونطور که در روایات داریم قبل از ظهور حکومت هایی ظاهر میشن که قصد دارن عدالت رو برقرار کنن اما نمیتونن.... و همه اذعان دارن که در برقراری عدل ناتوانند و ظهور منجی رو طلب میکنند)
گفتارهامون همه اسلامیه، اما رفتار ها نیست!
گاهی که برخی آیات قرآن رو میخونم میفهمم خداوند چه گفته! و میبینم که ما کاملاً به چیز دیگری عمل میکنیم...

وقتی نشانه های ظهور که از زبان پیامبر و ائمه گفته شده رو میخونم، با خودم فکر میکنم دقیقاً منظورشون زمان ما بوده! فقط سال دقیق رو ذکر نکردن!
صفحه: 1 2 3
آدرس های مرجع