تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: پرسش و پاسخ (بر آنچه میدانیم بیفزاییم)
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2
سلام به همه دوستان.
دیشب یه ایده تو ذهنم جرقه زد گفتم بیام و مطرح کنم.
از همه دوستانی که مطالعه و پژوهش دارند در زمینه مسائل عقیدتی، مذهبی و ... دعوت میکنم بیان و زکات علمشون رو پرداخت کنن.
هرکسی که مبحث خاصی رو میدونه تیتروار اعلام کنه تا بقیه از ایشان بپرسند و بیاموزند.
به عنوان نمونه عرض میکنم:
مبحث تعدد زوجات (چرا برای مردان تا چهارتا زن حلال است)
مبحث شفاعت
مبحث شهادت
و ...
از جمله مباحثی است که این حقیر در آن ها مطالعه داشته ام. اگر سوالی دارید بپرسید، حتی المقدور پاسخ خواهم داد.
البته بدیهی است که هیچکدام ادعای تسلط نداریم. اما در حد خودمان میدانیم.
دوستانی که مایلند دانسته هایشان را به اشتراک بگذارند بسم الله.
(۲۱/آبان/۹۱ ۱۱:۰۸)آشفته نوشته است: [ -> ]سلام به همه دوستان.
دیشب یه ایده تو ذهنم جرقه زد گفتم بیام و مطرح کنم.
از همه دوستانی که مطالعه و پژوهش دارند در زمینه مسائل عقیدتی، مذهبی و ... دعوت میکنم بیان و زکات علمشون رو پرداخت کنن.
هرکسی که مبحث خاصی رو میدونه تیتروار اعلام کنه تا بقیه از ایشان بپرسند و بیاموزند.
به عنوان نمونه عرض میکنم:
مبحث تعدد زوجات (چرا برای مردان تا چهارتا زن حلال است)
مبحث شفاعت
مبحث شهادت
و ...
از جمله مباحثی است که این حقیر در آن ها مطالعه داشته ام. اگر سوالی دارید بپرسید، حتی المقدور پاسخ خواهم داد.
البته بدیهی است که هیچکدام ادعای تسلط نداریم. اما در حد خودمان میدانیم.
دوستانی که مایلند دانسته هایشان را به اشتراک بگذارند بسم الله.
و عليك السلام

دوست عزيز"
ايده ي خوبيه فقط اميدوارم مثل ديگر ايده هات نباشه كه دوستان احاديث و روايات از ائمه معصوم عليهم السلام بياورند و شما دنبال دليل باشيد.

موفق باشيد
يا علي عليه السلام
سلام علیکم. به همه دوستان و دشمنان و همه کاربران اعم از محترم و غیر محترم.
حال همگی خوبه ایشالله؟؟
خانواده خوبن؟؟ به همه سلام برسونین!!!Big Grin
خب با اجازه «بعضی» میخوام یه بحث ایجاد کنم:

میگن برای مرد گرفتن 4تا زن مجازه.
من میگم شرایط داره!
میگن : آره باید عدالت رو بین همه رعایت کنه
میگم : نه فقط این
میگن: باید توانایی داشته باشه و ...
وسط حرفشون میگم: باید دختر راضی باشه!
میگن: ولی دختر راضی نمیشه!! آخه دختر ذاتا تمامیت طلبه. به عنوان مثال میخواد همه شوهرش مال اون باشه.
میگم : پس نباید این دختر رو گرفت. این دختر رو باید کسی بگیره که فقط یه زن میخواد تا اون هم راضی باشه.
میگن: آخه همه دخترا همین طوری ان!
میگم: نه شرایط فرق داره....
میگن: ؟؟؟!!!Huh
اینجا حرفی برا گفتن ندارن آخه هنوز اسلام رو نشناختن.

این بحث در دنیای واقعی انجام شده. و به نتیجه هم رسیده.
فعلا دوستان نظرشون رو درمورد «تعدد زوجات» بگن. ادامه بحث را خواهم نوشت.
سلام
نه همه خانم ها این طوری که شما می فرمایید نیستند.البته در زمان گذشته بیشتر.
یادم هست شنیدم هوو هایی بودند که در گذشته با هم دوست بودند.
اصلا همین زنان امیرالمومنین علیه السلام ، مشکلی نداشتند با هم.
در کل این موضوع ها فکر می کنم بحث نشه بهتر باشه.چون بحث احساسی ممکنه بشه و از عقل دور بشه.
(۱/آذر/۹۱ ۱۹:۰۴)دل خسته نوشته است: [ -> ]سلام
نه همه خانم ها این طوری که شما می فرمایید نیستند.البته در زمان گذشته بیشتر.
یادم هست شنیدم هوو هایی بودند که در گذشته با هم دوست بودند.
اصلا همین زنان امیرالمومنین علیه السلام ، مشکلی نداشتند با هم.

سلام دوست من.
در همون روزگار عایشه زن پیامبر(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) بود که به زنان دیگر حسادت میکرد. یا ناریه زن مختار که حسادت میکرد.
داریم درباره کلیات حرف میزنیم نه برخی استثناءها.
سلام
خوب این دو نفر که شما نام بردید اهل تسنن بودند! رقبا شون شیعه
در مورد زنان امیرالمومنین علیه السلام چیزی شنیدید؟
(۱/آذر/۹۱ ۱۹:۲۳)دل خسته نوشته است: [ -> ]سلام
خوب این دو نفر که شما نام بردید اهل تسنن بودند! رقبا شون شیعه
در مورد زنان امیرالمومنین علیه السلام چیزی شنیدید؟

الان درباره شیعه و سنی حرف نمیزنیم.
داریم درباره ذات زن حرف میزنیم.
تمامیت طلبی زن چه ارتباطی با ولایت پذیری(شیعه یا سنی بودن) داره؟؟
خوب شما زنان پیغمبر صلی الله علیه و آله و مختار رو مطرح کردید (در ضمن مختار چهار تا زن داشته نه دوتا! مختارنامه سانسور کرده!) در بین این زن ها غیر از هوو بودن اختلافات مذهبی هم بوده.خوب می خواستید دختر خلیفه اول آبش با خدیجه سلام الله علیها و ام سلمه سلام الله علیها که پیرو ولایت بودند توی یک جوب بره؟ اصلا امیرالمومنین علیه السلام طلاق عایشه رو هم گرفتند و ... ، خیلی موارد خاصی در مثال شما وجود داره ، مثال کاملی نیست.
چرا زنان امیرالمومنین علیه السلام به هم حسادت نمی کردند؟
چرا حضرت ام البنین علیها سلام خودشون رو کنیز صدیقه کبری سلام الله علیها می دونستند؟خوب چون دیندار بودند ، نه تابع احساس.
امیرالمومنین علیه السلام وظیفه داشتند چند همسر اختیار کنند ، و همسران ایشان هم این رو درک می کردند.
سلام
شرایطی که فرمودید حتی در تفاسیر مختلف قران هم هست
1 باید عدالت رعایت شود که خود قران با روشی خیلی روشن وصریح که خیلی از مردها ان را نادیده میگیرند بیان کرده و آن اینه که
در ایه ی 3 سوره ی نساء امده (اگر میترسید که عدالت را اجرا نکنید پس یکی را به همسری بگیرید)
همچنین در ایه ی 129همین سوره فرموده(ونمی توانید که بین زنانتان به عدالت رفتار کنید)این یک هشداری قاطع است به کسانی که از ایه های قران به مصلحت خودشان استفاده می کنند
یعنی قانون تعدد زوجات فقط برای واجدین شرایط بوجود امده نه برای هر کس تازه
باید عدالت را نیز رعایت کند که خود این شرط یکی از سخت ترین شروط است
پس به اقایان عرض میکنم قبل از فکر کردن به چنین موضوعی هزار بار فکر کنند تا در ان دنیا شرمنده ی ما خانومها نشوندBig Grin
(۱/آذر/۹۱ ۲۰:۰۱)دل خسته نوشته است: [ -> ]خوب شما زنان پیغمبر صلی الله علیه و آله و مختار رو مطرح کردید (در ضمن مختار چهار تا زن داشته نه دوتا! مختارنامه سانسور کرده!) در بین این زن ها غیر از هوو بودن اختلافات مذهبی هم بوده.خوب می خواستید دختر خلیفه اول آبش با خدیجه سلام الله علیها و ام سلمه سلام الله علیها که پیرو ولایت بودند توی یک جوب بره؟ اصلا امیرالمومنین علیه السلام طلاق عایشه رو هم گرفتند و ... ، خیلی موارد خاصی در مثال شما وجود داره ، مثال کاملی نیست.
چرا زنان امیرالمومنین علیه السلام به هم حسادت نمی کردند؟
چرا حضرت ام البنین علیها سلام خودشون رو کنیز صدیقه کبری سلام الله علیها می دونستند؟خوب چون دیندار بودند ، نه تابع احساس.
امیرالمومنین علیه السلام وظیفه داشتند چند همسر اختیار کنند ، و همسران ایشان هم این رو درک می کردند.

ببینید فکر میکنم این بحث هیچ ربطی به شیعه یا سنی بودن زن نداره.
به نظرتون یه دختر شیعه حاضره زن چهارمه یه مرد شیعه بشه؟؟
نه
حاضر نیست

الان فرض کنید من یه زن دارم. هرکدوم از دختر خانومای تالار که حاضرن با من متاهل ازدواج کنن بگن
در شرایط عادی اصلا راضی نمیشه

مگه اینکه اجباری در کار باشه.
مث دخترایی که از روی فقر و بدبختی خیلی کارها میکنن...

در شرایط عادی غیر ممکنه و در اسلام ناب محمد(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) هم با این شرایط نیامده.
صفحه: 1 2
آدرس های مرجع