تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: یکی از ارزشمندترین کتابهایی که در باب سلوک الی الله خوانده ام !!!
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2
سلام
سلوک یعنی سیر به سمت عبد خدا شدن
به همین سادگی
بسم الله الرحمن الرحیم
با سلام
میدونید دوستان , بنده از تقریباً عید همین امسال شروع کردم خیلی در مسیر سیر و سلوک مطالعه کردم . بعضی اوقات واقعاً خسته میشدم . ولی همین چند وقت پیش یک بزرگی حرفی بهم زد که قبلاً هم این رو بزرگی بهم گفت زمانی که ازشون راهنمایی خواستم در این زمینه و جهت یافتن استاد , ولی نمیدونم چرا این حرف مثل یه پتک خورده به سرم و انگار تزریق شده به مغزم و مدام در سرم میپیچه گفته ی ایشون !
ایشون خودشون خیلی انسان بزگی هست . با ایشون صحبت میکردم و میگفتم خیلی به این مسائل علاقه دارم و دارم خیلی مطالعه میکنم که بفهمم . ایشون فرمودند : نمیخواد بری کلی کتاب بخری , بعدش هم کلی گیج بشی که چی شد . فقط لازمه یه کاری بکنی ! از همین انجام واجبات و ترک محرمات شروع کن . هر چی که بلدی . هر چی که بهت گفتن بده . بهت گفتن دروغ نگو , پس نگو . بهت گفتن تهمت نزن , پس نزن . بهت گفتن پاک باش , پس سعیت رو بکن . بهت گفتن به همنوعت کمک کنه , پس کمک کن . به هر چی که میگی بده با عملت نشون بده ازشون دوری میکنی . فقط حرف نزن . عمل کن . اگر فقط بخونی و عمل نکنی فایده نداره , باید توو عملت خودش رو نشون بده . از همین جا شروع کن بعد میبینی راه برات باز شد . خودشون راه رو بهت نشون میدن . هدایتت میکنن . و این رو هم بدون که خدا خیلی مهربانه . ارحم الراحمینه . اگر اشتباه کنی میبخشه . اشتباه کردی ناامید نشو . توبه کن . دوباره شروع کن . خدا میبخشه .
من تا حالا قرآن رو یک بار کامل نخوندم . بهشون این رو عرض کردم و گفتم چون تفسیر قرآن رو نمیدونم همیشه ترس این رو داشتم دچار سردرگمی بشم نرفتم قرآن رو کامل بخونم . فرمودند : خوب اشتباه کردی . از همین امشب برو قرآن رو باز کن و شروع کن به خوندن . با معنی . با تدبر . از هیچی هم نترس . بخون . فقط بخون .
دوستان من در این مدت این همه کتاب خوندم , هیچ چیزی به اندازه ی این حرف ها روی من تأثیر گذار نبوده . نمیدونم چرا انقدر کلام ایشون روی بنده تأثیر گذاشت با اینکه قبلاً هم این ها رو میدانستم !؟
به حرف ها و پیشنهادهای ایشون عمل کردم , یعنی دارم عمل میکنم و بسیار نتیجه بخش بوده . همین مطالبی که فکر میکردم خیلی ساده هست .
ان شاء الله خداوند هادی و پشتیبان همه ی ما باشد در راه سیر به سمت خودش به حق محمد و آل طاهرش .
التماس دعای فراوان .
(۶/آذر/۹۱ ۱:۱۸)یا صاحب الزمان نوشته است: [ -> ] از همین انجام واجبات و ترک محرمات شروع کن .
هر چی که بلدی .
هر چی که بهت گفتن بده . بهت گفتن دروغ نگو , پس نگو .
بهت گفتن تهمت نزن , پس نزن .
... فقط حرف نزن . عمل کن . اگر فقط بخونی و عمل نکنی فایده نداره , باید توو عملت خودش رو نشون بده . از همین جا شروع کن بعد میبینی راه برات باز شد . خودشون راه رو بهت نشون میدن . هدایتت میکنن . و این رو هم بدون که خدا خیلی مهربانه . ارحم الراحمینه . اگر اشتباه کنی میبخشه . اشتباه کردی ناامید نشو . توبه کن . دوباره شروع کن . خدا میبخشه .

نکات ارزشمندی است که برگرفته از آیات و روایات است
(۲۲/آبان/۹۱ ۱:۳۴)علی 110 نوشته است: [ -> ]در واقع، انسان سالک به دنبال کمالات ربوبی نیست، آن کمالات در صورت وجود شرایط، اعطاء می شود و بدست آوردنی نیست.
عبد باید تخلیه کند، تحلیه با کسی است که مخزن زینت دست اوست.

(۲۲/آبان/۹۱ ۱:۳۴)علی 110 نوشته است: [ -> ]اما اگر برای کسب قدرت و تصرفات صوری از برخی امیلا و آمال خود گذشت کرد اگر چه ممکن است قدرتی هم بدست دهد اما این، کنه عبودیت؛ یعنی، ربوبیت نیست، عبودیت، ترک هویت و خودی و منیت است و این، طواف به گرد خود؛
عبودیت، ترک خود به سوی خداست و این فرو رفتن در خود است و گذشت از برخی آمال نفسانی برای به دست آوردن برخی دیگر

(۲۲/آبان/۹۱ ۱:۳۴)علی 110 نوشته است: [ -> ]و این کار مرتاضان و صوفیان غیر صافی است که بویی از عبودیت نبرده اند.
سلام . مرسی حتما میخونم این کتاب
صفحه: 1 2
آدرس های مرجع