۲۶/آبان/۹۱, ۱:۵۳
سلام
حتما اخیرا در منوی برخی از رستورانها مشاهده کرده اید(خرچنگ --شاه میگو و.....)
بله وبدتر از آن در یکی از شهر ها متاسفانه کنسرو گوشت خوک نیز در بازار عرضه میشود
حال در باره ی گوشت خوک که همه میدانیم حکمش چیست
اما در باره ی خرچنگ ولابستر که همان شاه میگو به آن گفته میشود(Lobster) خیلی جستجو کردم
در سایت فتاوی شیعه خواندم که در باره ی این گونه خوراکی ها پرسیده شده بود
تعداد زیادی از فقها ومراجع تقلید اعم از(ایات عظام-- سید علی خامنه ای--سید علی سیستانی-- فاضل لنکرانی---مجتهدی و....) خوردن ان را حرام میدانند
علتش را جویا شدم
جواب این بود که هر گونه آبزی که مانند خرچنگ دستش مانند انبر باشد خوردن آن حرام است ونیز خوردن ماهی هایی که فلس نداردجایز نیست
حال با روشن شدن این قضیه چرا با کمبود نظارت مواجه شده ایم
همه ی مردم که نمیدانند که این ها حرام گوشت هستند و متاسفانه اینگونه خوراکیها هم در بسیاری از فروشگاههای تهران یا در رستورانها عرضه میشود گناه این بر گردن کیست
حتما اخیرا در منوی برخی از رستورانها مشاهده کرده اید(خرچنگ --شاه میگو و.....)
بله وبدتر از آن در یکی از شهر ها متاسفانه کنسرو گوشت خوک نیز در بازار عرضه میشود
حال در باره ی گوشت خوک که همه میدانیم حکمش چیست
اما در باره ی خرچنگ ولابستر که همان شاه میگو به آن گفته میشود(Lobster) خیلی جستجو کردم
در سایت فتاوی شیعه خواندم که در باره ی این گونه خوراکی ها پرسیده شده بود
تعداد زیادی از فقها ومراجع تقلید اعم از(ایات عظام-- سید علی خامنه ای--سید علی سیستانی-- فاضل لنکرانی---مجتهدی و....) خوردن ان را حرام میدانند
علتش را جویا شدم
جواب این بود که هر گونه آبزی که مانند خرچنگ دستش مانند انبر باشد خوردن آن حرام است ونیز خوردن ماهی هایی که فلس نداردجایز نیست
حال با روشن شدن این قضیه چرا با کمبود نظارت مواجه شده ایم
همه ی مردم که نمیدانند که این ها حرام گوشت هستند و متاسفانه اینگونه خوراکیها هم در بسیاری از فروشگاههای تهران یا در رستورانها عرضه میشود گناه این بر گردن کیست

![[تصویر: b6b331e94c28.jpg]](http://vtfm.hostesr.com/img/b6b331e94c28.jpg)