با سلام
و عرض تسلیت ایام عزاداری مولای آزادگان
بنده هم بالطبع با جنگ، جنگ ستیزی، تهاجم، نقض آزادی و ... مخالفم ولیکن با ایجاد این موضوع در واقع به گونه ای هم از مظلومیت یهودیان یاد برده شده!!!
در کنار این همه عکس عکسهای بمباران فسفری و ترس و آه و ناله و بیچارگی مسلمین فلسطین هم بگذارید.یا خداقل این مطلب
http://forum.bidari-andishe.ir/thread-16...#pid118036
رو مطالعه کنید.
نه تنها از ترس و واهمه بلکه از تنهای سوراخ و سوخته و کودکان و مادران و جوانهای آرزو بدل هم بنویسید.
...
...
...
یا علی
ببین شهاب3 بخوره چی میشه
یا علی
در حالی که بر اثر جنایات رژیم صهیونیستی ۸۱ نفر، از جمله شمار زیادی کودک و زنان فلسطینی، به شهادت رسیدند، ترکشهای موشک فجر-۵ به منزل رئیس ستاد ارتش رژیم صهیونیستی برخورد کرد.
يك منبع پزشكي فلسطيني اعلام کرد: در حمله هوايي سحرگاه امروز (دوشنبه) رژيم صهيونيستي به محله الزيتون در شهر غزه ۴ نفر، از جمله يك كودك، شهید و ۲۵ نفر نيز زخمي شدند. که به این ترتیب، آمار شهداي حملات رژیم صهیونیستی به نوارغزه از چهارشنبه گذشته تاکنون به ۸۱ نفر رسيد.
اشرف القدره سخنگوي وزارت بهداشت دولت مردم فلسطين در غزه اعلام کرد: در اين حمله، كودك ۵ ساله فلسطینی به نام محمد ابو زور به شهادت رسید.
علاوه بر حمله به محله الزيتون، هواپيماهاي رژيم صهيونيستي شب گذشته ساختمان پليس شهر غزه را به طور كامل ويران كردند.
همچنين ناوچههای رژیم صهیونیستی نیز شب گذشته اهدافی را در غزه هدف قرار دادند.
در همین حال، خبرگزاری آلمان اعلام کرد که یک مسئول اسرائیلی پیشنویس طرح آتش بس با جنبش مقاومت اسلامی فلسطین (حماس) را ارائه کرده است که شامل گشودن گذرگاه ها، لغو محاصره نوار غزه، متوقف کردن ترورهای مسئولان فلسطینی در برابر توقف شلیک موشکهای مقاومت فلسطین است.
از سوی دیگر، کانال هفت تلویزیون رژیم صهیونیستی از اصابت ترکشهای موشک فجر-۵ به منزل رئیس ستاد ارتش اسرائیل در منطقه «گوشدان» خبر داد.
منبع:
فردا نیوز
این عکس نیست، دشنه ای است بر وجدان های فروخفته؟!
رژیم صهیونیستی در جنایتی وحشیانه ۱۴ نفر از اعضای یک خانواده را در حمله ای موشکی به خاک و خون کشید که سه نفر از آنان زن و پنج نفر کودک بودند.
ما هم خدایی داریم....
منبع:
598
به زودي انتقام اينها رو مي گيريم.
خدا جاي حق نشسته.
(۲۹/آبان/۹۱ ۱۰:۲۰)AMINI نوشته است: [ -> ]با سلام
و عرض تسلیت ایام عزاداری مولای آزادگان
بنده هم بالطبع با جنگ، جنگ ستیزی، تهاجم، نقض آزادی و ... مخالفم ولیکن با ایجاد این موضوع در واقع به گونه ای هم از مظلومیت یهودیان یاد برده شده!!!
در کنار این همه عکس عکسهای بمباران فسفری و ترس و آه و ناله و بیچارگی مسلمین فلسطین هم بگذارید.یا خداقل این مطلب
http://forum.bidari-andishe.ir/thread-16...#pid118036
رو مطالعه کنید.
نه تنها از ترس و واهمه بلکه از تنهای سوراخ و سوخته و کودکان و مادران و جوانهای آرزو بدل هم بنویسید.
...
...
...
یا علی
انسان اگر انسان باشد...از رنج و عذاب هر انسان دیگری ناراحت میشه!!ترس و وحشت،مرگ و زخمی شدن کودک فلسطینی هم بسیار دردناک است!!و همونطور در مقابل که مرگ و ترس کودک اسرائیلی نارحت کننده است!!
دیدن ترس 4تا بچه از موشک چه افتخاری داره؟!
سلام.
وحشت زدگي انسان ها براي من يكي كه جالب نيست حتي اگه دشمن باشند...
وحشت از شخص خوشحال کننده نیست ولی وحشت از جبهه خدا چرا.هست
از اینکه می بینی قدرت جبهه خدا تو دل بی خدا ترس انداخته برای من یکی خوشحال کننده هست
یا علی
سلام
-از اونجایی که هر کدوم از یهودی ها دوست دارند 1000 سال عمر کنند..!!!
تورو خدا اینا که با سه چهارتا موشک اینجوری میشن بعد هی جنگ جنگ میکنن...ایران که صدتا صدتا موشک میفرسته اونموقع میخوان چیکار کنن!!!
مطمئن باشید همشون زود فرار میکنن اینا نه قهرمان دارن نه عرضه جنگیدن![[تصویر: 1%20(1).gif]](http://anti666.ir/forum/images/smilies/1%20(1).gif)
![[تصویر: 1%20(1).gif]](http://anti666.ir/forum/images/smilies/1%20(1).gif)
-همش بلدن با همواپیما موشک بزنن تو خونه مردم کودک چند ماهه بکشن والا اینا عرضه جنگ ندارن اینها همش کد های خداست که ما بفهمیم چقدر ترسو هستن..!!
-یا حق
سلام بر برو بچ. اقا واس چی من هیچ وقت نمیتونم تصاویر رو ببینم هر وقت یه جا یع عسک گذاشتنا من نمیتونم بیبینم خلاصه. اصلا روش میرم و کلیک میکنم اثر نداره
(۲۹/آبان/۹۱ ۱۴:۳۲)medad.sefid نوشته است: [ -> ]سلام.
وحشت زدگي انسان ها براي من يكي كه جالب نيست حتي اگه دشمن باشند...
از اون حرفا بودا!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
والا ما شنیدم خدا تو قران گفته من تو دل دشمنا وحشت میندازم بعد حالا چطور شما از چیزی که خدا دوس داشته که تو دل و جونه اینا که دشمن خدا هم هستن بندازه خوشت نمیاد؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!. چیزی رو که خدا دوس دار تو هم دوس داشته باش
اقا عکسا ظاهر شد. ولی اینا هم که حزب الهی هستن که ؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ای بابا یعنی اگر یه روز بریم اسرائل اونجا هم گیر میدن اقا اینا اصلا چرا انقد شبیه ما ها هستن؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! مگه اینا یهودی و صهیونی نیستن؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! اصلا فک نمیکردم این ریختی باشن . شاید شیعیان اونجا باشن.