تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: هشدار شدید به هیات ها، تکیه ها و حسینیه ها
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5
(۲۹/آبان/۹۱ ۲۰:۲۸)شاهین نقوی نوشته است: [ -> ]اتفاقا قمه زن ها هم همین حرف را می زنند که آقا هوایشان را دارند ، در حالیکه بسیاری از کسانی قمه می زدند یا

می زنند دچار بیماری های عفونی حاد می شدند ( به خصوص قدیمها که آنتی بیوتیک وجود نداشت )

بازهم توانایی پاسخگویی به پاسخ های درست و حسابی ندارید. فقط حاشیه.
وقتی جوابی ندارید Sleepy
از مدیران تالار خواهش می کنم این تاپیک رو ببندن چون دیگه ادامه این بحث فقط تخریب هست.
نمیدونم چرا ولی اصلا نمیتونم قبول کنم که واسه کسی اتفاقی بیوفته
(۲۹/آبان/۹۱ ۲۰:۳۹)rezaba نوشته است: [ -> ]نمیدونم چرا ولی اصلا نمیتونم قبول کنم که واسه کسی اتفاقی بیوفته

چند سال پیش بود که مسجد ارک در هنگام عزاداری امام حسین آتش گرفت و 60-70نفر سوختند و بسیاری آسیبهای

شدید و حاد دیدند ، تازه من الان این مورد را حضور ذهن دارم ولی مواردی ازین دست بسیار اتفاق افتاده است !
اگر شما یادته من خودم اونجا بودم اون یک حادثه نبود
ولی شما این اتفاق رو که شهادت حساب میشه چون در مجلس عزاداری بوده با خوردن چایی تو لیوان پلاستیکی یکی میدونی
(۲۹/آبان/۹۱ ۲۱:۰۴)rezaba نوشته است: [ -> ]اگر شما یادته من خودم اونجا بودم اون یک حادثه نبود
ولی شما این اتفاق رو که شهادت حساب میشه چون در مجلس عزاداری بوده

موضع رسمی ح ک و م ت مورد قبول تو این بود که حادثه بود ، یعتی تو اصنامت را متهم به دروغگویی می کنی ؟!
آقا شاهین امروز کلا عصبانی هستی جوری که نمیشه باهات صحبت کرد خواهش میکنم باشه برای وقتی که آروم تر شدی
حکومت مورد قبولت یعنی چی چرا بحث رو سیاسی می کنی
الان بعضیا واقعا جوگیرانه قمه میزنن(بلد نیستن و این اتفاقها براشون میفته) خو نمیتونین نزنین دیگه مجبور که نیستین.آروم بگیرید مث آدم به مداحی گوش بدید سینه زنیتونو کنید بعدم پاشید برید!!(اعصاب آدمو خورد میکننا!)
سمی که با ریختن مواد داغ در این ظروف آزاد میشه ، دیوکسین هست

dioxin

و به شدت مضر و سرطان زا هست

این واضح و تایید شده هست.

هیچ ربطی هم به مکانش نداره !Big Grin
چه تو دانشگاه چه تو عزاداری برای آقا امام حسین

سعی کنید واقع بین باشید

شمایی که میگی با خوردن این چایی ها تو مراسم عزاداری امام حسین اتفاقی نمیوفته ! برو یه کم مرگ موش به غذا یا چای اضافه کن به خورد ملت بده ببین تاثیر داره یا نه

سعی کنید واقع بین باشید
(۲۹/آبان/۹۱ ۲۳:۱۲)Patriot نوشته است: [ -> ]

شمایی که میگی با خوردن این چایی ها تو مراسم عزاداری امام حسین اتفاقی نمیوفته ! برو یه کم مرگ موش به غذا یا چای اضافه کن به خورد ملت بده ببین تاثیر داره یا نه

سعی کنید واقع بین باشید

سلام .

دوست عزیز بدن ما روزانه پذیرای هزاران سم خطرناکه که بدن به صورت غیر ارادی دفع یا خنثی میکنه .

حق با شماست این سم بسیار خطرناکه اما متاسفانه ما مسلمونا یک سری افکار داریم که با علم روز به هیچ وجه سازگار نیست !!!!

واقع بینی از نظر شما تکیه بر منابع علمیه روزه و از نظر ما اعتقاد به قدرت الله و ائمه ...

قدیمیا میگفتن جنگ با کل دنیا مساویه با خود کشی که الانم میگن اما ما با واقع بینی مدل خودمون تا الان واستادیم و خودکشی هم نشده !!!!

دوست عزیز چه بسا اگر سم موش هم بریزی تو هیئت عزادارایی که به خاطر عشق به حسین اومدن زنده بمونن !!

از نگاه واقع بینانه شما هم اگر بخوایم ببینیم میمیرن و اون دنیا امام حسین شفاعتشون میکنه و این خیلی بهتر از زنده بودنشونه . قطعا .

البته این به معنیه این نیست که خوردن چای تو لیوان پلاستیکی مشکل نداره .
به این معنیه که بهتره نخورن و اگر خوردن هیچ آسیبی نمیرسونه به حق امام حسین ...

البته این نگرانیه دوستمون رو میرسونه که لازم دونستن تایپیکی مجزا برای این کار در نظر بگیرن !!!
شما نگران سلامت مردم نباش، خودت و رفقات مهمین که اونورا عمرا پیدات نمیشه، خوش باش.
صفحه: 1 2 3 4 5
آدرس های مرجع