شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
چرا یک چیز ساده را متوجه نمی شوید ، یک مفهومی وجود دارد به نام مخاطب هدف ، کسی که
دنبالگر این شبکه است مطمئنا خشک مقدس نیست و دیدن این برنامه ها از نظرش موردی ندارد !
در ثانی ، زورتان که نکرده اند نبینید ! این فردی که متن پست اول را نوشته ، چرا خودش وارد بازی صهیونیستی
( به قول شما!) شده و این شبکه را به دقت هر روز می بینید تا بلکه شاید هفته ای یک سوتی( به قول شما)
پیدا کند و بیاید واسه شما بچه حزب اللهی ها تعریف کند و شما هم به شبکه تف و لعنت بفرستید !!!
ﺩﺭﺳﺘﻪ .ﺷﻤﺎ ﻫﻢ ﻣﯿﺘﻮﻧﯽ ﭼﺎﯼ ﻫﯿﺄﺕ ﻫﺎ ﺭﻭ ﻧﺨﻮﺭﯾﺪ .
ﺩﻟﯿﻞ ﻧﺪﺍﺭﻩ ﻫﯽ ﺑﺮﯾﺪ ﺑﺒﯿﻨﯿﺪ ﺑﯿﺎﯾﺪ ﺍﯾﻨﺠﺎ ﻫﯽ ﺑﮕﯿﺪ ﻣﻄﻤﺌﻨﺎ ﮐﺴﯽ ﮐﻪ ﺍﻭﻥ ﭼﺎﯼ ﺭﻭ ﻣﯿﺨﻮﺭﻩ ﯾﻪ ﺳﺮﯼ ﺍﻋﺘﻘﺎﺩﺍﺕ ﺧﺎﺹ ﺩﺍﺭﻩ .
ﯾﺎ ﻋﻠﯽ .
از یک شبکه بهایی جز این انتظاری نیست !
به نظرم صدا وسیمای خودمون با این برنامه های بی محتواش باید بیشتر مورد نقد قرار بگیره تا این جماعت یزید صفت.
(۳/آذر/۹۱ ۸:۵۵)شاهین نقوی نوشته است: [ -> ]چرا یک چیز ساده را متوجه نمی شوید ، یک مفهومی وجود دارد به نام مخاطب هدف ، کسی که
دنبالگر این شبکه است مطمئنا خشک مقدس نیست و دیدن این برنامه ها از نظرش موردی ندارد !
در ثانی ، زورتان که نکرده اند نبینید ! این فردی که متن پست اول را نوشته ، چرا خودش وارد بازی صهیونیستی
( به قول شما!) شده و این شبکه را به دقت هر روز می بینید تا بلکه شاید هفته ای یک سوتی( به قول شما)
پیدا کند و بیاید واسه شما بچه حزب اللهی ها تعریف کند و شما هم به شبکه تف و لعنت بفرستید !!!
سلام.....
آقا چرا چرت میگی...؟
زیر مطلب منبع رو زدم.....
نگاه کن نوشته جام نیوز.....
میبینی....؟؟؟

سلام.....(جواب سلام واجبه فک کنم...

)
شمام مث که دقت نکردی .......
منبع یه خبرگزاریه.....کار خبرگزاری چیه.....احتمالا آگاهی دادن نسبت به کارهای دشمن هم میتونه باشه .....
درضمن من کپی پیست کنم حالا که چی .....آفرین به شما که کپی پیست نمی کنی....پیاده نظام اونوقت یعنی چی؟
سلام
آقای نقوی شما که برای دیگران لالایی می خونید چرا خوابتون نمی بره؟
کسی حق نداره در رابطه با اسم کاربری شما شک بکنه ، اون وقت شما به نویسنده این مطلب هر چی دلتون خواست می چسبونید!
شما چه جوری مطمئن هستی که نویسنده این مطلب نشسته ماهواره نگاه کرده!
والا این روزها چیزی که زیاده ماهواره است و مخاطب ماهواره ، کافیه از یکی یا چندتا از اطرافیانش شنیده باشه این ماجرا رو و بعد نقل کرده باشه.
شما خودت رو مومن می دونی و میگی حرمتت از کعبه بالاتره (در صورتی که در مبحثی متوجه شدم به قرآن ایمان درست و درمونی نداری) ، بعد میای به این بنده خدا که سندی در رد ایمانش نداری چیزی می چسبونی!
مجری این شبکه (از قول خودش!) هم جنس بازه
بهاییم که هس
خب انتظارداری احترام چیونگهداره؟!!!