تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: تمسخر روضه ی امام حسین(علیه السلام) در شبکه آموزش
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3
(۸/آذر/۹۱ ۲۲:۳۶)Mokele-mbembe نوشته است: [ -> ]رائفی جانتان که کمال الملک را فراماسون و بسیار پلید و غیر قابل اعتماد می داند پس چگونه مورد استناد شما

جوان دشمن شناس رهرو رائفی, قرار می گیرد !

جناب ا..س..ی..م..و

استاد رائفی پور چندین بار گفتند کمال الملک فقط در یکی از انجمن های پایه ی فراماسونری عضو بوده اند و درجه بالایی هم نداشته اند در ضمن این انجمن ها در آن زمان اینقدر بد نام نبوده اند و به اسم برابری و ازادی عقاید ایجاد شده بودند

استاد رائفی همچنین گفتند فقط به خاطر اینکه فراماسونری افراد مشهور را با شعار های زیبا جذب میکرد ایشان هم عضو بوده اند وگرنه ایشان اصلا ادم بدی نبوده است.
این تابلو چه ربطی به استناد کردن به استاد رائفی پور داشت انسان مغرض!!!Angry
راستی جناب خادم الشیطان لطفا مثل همیشه بحث رو به حاشیه نکشانید
این تاپیک جای نقد استاد رائفی پور نیست
یارو توقع داره تعزیه باید 2500 سال پیش اجرا میشده !!
خب ببخشید که این اتفاق نیافتاده
Big Grin
همین طوری اظهار فضله می کنند...
شما 4 تا از ویژگی های یونان باستان رو برای ما بگو ما هم یاد بگیریمBig GrinBig GrinBig Grinخخخ... ، آخه فرق بین یونان باستان و با روم باستان و ... و گوشت کوبیدرو از هم تشخیص میدی که اومدی بلبلی میکنی؟Big GrinBig Grin
(۸/آذر/۹۱ ۲۳:۳۶)Amirsaeed نوشته است: [ -> ]یارو توقع داره تعزیه باید 2500 سال پیش اجرا میشده !!
خب ببخشید که این اتفاق نیافتاده
Big Grin
همین طوری اظهار فضله می کنند...
شما 4 تا از ویژگی های یونان باستان رو برای ما بگو ما هم یاد بگیریمBig GrinBig GrinBig Grinخخخ... ، آخه فرق بین یونان باستان و با روم باستان و ... و گوشت کوبیدرو از هم تشخیص میدی که اومدی بلبلی میکنی؟Big GrinBig Grin

مطمئن باش که من مطالعات زیادی دارم و کتب بسیاری ( بسیار بیشتر از همه روحانیت) خوانده ام لاکن تو فردی

هستی که تمام اطلاعات و دیدت از جهان و ایران , منحصر به سخنرانی های عباسی و به خصوص رائفی است .

تو اگر مطالعه داشتی , کمی ادب یاد می گرفتی و کلمه زشت و توهین آمیز ( فضله ) را برای طرف مقابل بحث به

کار نمی بردی !
شما عموجونBasiji برو کتاب های : تاریخ هنر ه و جنسن ، هنر در گذر زمان هلن گاردنر رو بخون بیا تا بعد دوباره بهت بگم .......
(۸/آذر/۹۱ ۲۳:۴۱)Mokele-mbembe نوشته است: [ -> ]مطمئن باش که من مطالعات زیادی دارم و کتب بسیاری ( بسیار بیشتر از همه روحانیت) خوانده ام لاکن تو فردی

هستی که تمام اطلاعات و دیدت از جهان و ایران , منحصر به سخنرانی های عباسی و به خصوص رائفی است .

تو اگر مطالعه داشتی , کمی ادب یاد می گرفتی و کلمه زشت و توهین آمیز ( فضله ) را برای طرف مقابل بحث به

کار نمی بردی !

امام صادق (علیه السلام) فرموده است : طالبان علم، سه گروه اند و تو آنان را به ذات و صفاتشان بشناس : گروهی برای کارهای جاهلانه و بحث های خصومت آمیز علم می آموزند . گروهی برای گردن فرازی و فریبکاری تحصیل می کنند ، و گروه سوّم ، علم را برای فهمیدن و تعقّل کردن فرا میگیرند.
گروه اول با سخنان خود مردم را می آزارند و در بحث های علمی مجادله و لجاجت میکنند ، اینان درس میخوانند تا در مجلس عمومی با حضور مردم سخن علمی بگویند ، معلومات خود را به رخ این و آن بکشند و با نیروی دانش دیگران را شکست دهند و برتری خود را اثبات نمایند.

گروه دوم وقتی بااقران و امثال خود مواجه می شوند ، تکبّر می کنند و بر اثر غرور علمی ،آنان را با دیده ی تحقیر می نگرند و موقعیکه با ثروتمندان پست تر از خود بر خورد مینمایند به مکر و فریب دست می زنند و تملّق می گویند تا توجه آنان را به خود جلب کنند و از ثروتشان بهره مند کردند.

واضح است که تنها گروه سوّم در تحصیل علم ، هدف صحیح و منزّه دارند و ممکن است در پرتو دانش خود به کمال انسانی نائل گردند، ولی گروه اوّل و دوّم گرچه درس می خوانند و از پی تحصیل علم می روند امّا اخلاق بد و رفتار ناپسندشان سدّ راه سعادت آنها است و نمی توانند از معلومات خویش به شایستگی استفاده نمایند.
منبع : کافی ،جلد1،ص

یک سوال: علم و دانش شما نتیجه کدام رویکرد است؟! فکر می کنم خواننده سوم خود می تواند قضاوت کند!
قطعا همه حرفهای رائفی با مطالعه را به حرفهای بی اساس و سند ترجیح میدهند....
من که در همین مدت کوتاه واقعا لذت میبرم از سخنرانی هاشون....

شما که مطالعاتت بیشتر از همه روحانیت هست میشه به سوال من جواب بدی که خدا چرا در حق شیطان ظلم کرد؟؟
چرا خدا به شیطان مهلت توبه نداد؟؟

منتظر پاسخ شما هستم اخه شما مطالعاتت بیشتر از همه روحانیونه...
به کوری چشم دشمنان اهل بیت پیامبر اکرم محمد مصطفی (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) ، ما تا این مرتد رو از صحنه روزگار محو نکنیم خسته نمیشیم و با قدرت تمام همه جا جار میزنیم که تا آخرین قطره ی خون برای نابود کردن هتاکان پیش میرویم.
و برخلاف ذهن دشمنان این هتاکی ها برای ما عادی نمی شود.
و هر یک نمکی تازه بر زخم ما خواهد بود........

[تصویر: 4ecb1fa28506.jpg]

کربلایی مهدی سعیدی
دانلود مداحی بسیار زیبا برای امام هادی مظلوم و لعن هتاک مرتد (شاهین نجسی)
دانلود کنید

=========================

دانلود شعری بسیار زیبا در جواب این هتاک نجس مرتد.( mp4 با حجم 3mb
دانلود کنید

========================

دانلود مداحی وطن خواه در جواب به این خوک نجس هتاک مرتد(mp4 با حجم 2mb

دانلود کنید

به کوری دو چشم آن حقیری که از فرط حقارت بد دهان است
به هر دیوار این دنیا نوشتین نقی زیباترین نام جهان است

شعر خوانی بسیار زیبا از هلالی در جواب منحوسان هتاک
دانلود کنید

========================
نوحه عربی بسیار زیبای عادل الکربلائی در جواب توهین به آقا امام هادی توسط شاهین نجفی مرتد!!!دانلود کنید

نگاه کنید

کلیپ لعنت به شاهین نجسی 1

نگاه کنید

دانلود کنید

==========================
کلیپ لعنت به شاهین نجسی 2
نگاه کنید
============
لعنت به شاهین نجسی 3 / این ویدیو موزیک دیدن داره

مرتد

مرگ بر شاهین نجفی

لعنت خدا بر دل سیاه هتاکین

و ........... ادامه دارد
سعی کنید دیگر به حرف های این به قول دوستمون (خیبر) خادم الشیطان گوش توجه نکنید.
این آقا یا خانم اول میاد میگه من مسلمونم بعد یه جور دیگه خودش حرف خودشو رد میکنه.
بذارید اول بره تکلیفشو با خودش مشخص کنه بعد بیاد اظهار وجود کنه.
از بقیه دوستانم خواهش میکنم که پست های ایشون رو مثل یک اسپم فقط رد کنند و پست بعد از آن رو ببینند.
ما با جواب دادن به پست های ایشون فقط داریم هدف ایشون رو برآورده میکنیم.
این آقا خودش منشاء بی ادبی و بی قانونی هست بعد از دیگران ایراد میگیره.
خدایا همه ما رو به راه راست هدایت کن
کلیپی از نصر تی وی

حکم ارتداد

دیدن کلیپ از سایت نصر تی وی
دانلود کنید

آخه دوستای ارزشی عزیز
Mokele-mbembe اگه قصد به هم زدن تالار رو داره شما با حرفای تند و برخوردای شدید اللحنتون دارید به هدف می رسونیدش!
یا بی تفاوت باشید یا مقابله ی علمی کنید و اینقدر احساسی رفتار نکنید!
صفحه: 1 2 3
آدرس های مرجع